Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice izdvojena tema

poruka: 5.105
|
čitano: 2.001.771
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice

Zna netko gdje nabaviti g915x lightspeed da ima us layout, dakle veliki lijevi shift i ugravirana hr slova?

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice

@e9droid, @RonoN

Hvala dečki,
Trenutno je G213 Prodigy na akciji u Instaru (49,99€).
Mislim da će biti super ovako za ured.
Nikada nisam mislio da ću se vratiti na membranske i da sam s V6 Max miran godinama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2026 18:27 (big smoke).
17 godina
big smoke kaže...

@e9droid, @RonoN

Hvala dečki,
Nikada nisam mislio da ću se vratiti na membranske i da sam s V6 Max miran godinama.

Pozdrav. Kakva je G213 Prodigy što se tiče tipkanja? Prije dva mjeseca bacio sam staru Logitech tipkovnicu i kupio Redragon Netherbane K521. Nisam zahtjevan korisnik, uzeo sam je jer je bila jeftina i prvenstveno zbog osvjetljenja tipki, ali često pišem, odnosno tipkam malo brže, i primijetio sam ghosting ,povremeno mi jednostavno pojede neko slovo ili ne stavi razmak.

Kakva je ova Logitechova po tom pitanju? Znam da je ghosting moguć kod svih membranskih tipkovnica, ali zanima me je li G213 u tom pogledu osjetno bolja i isplati li mi se prijeći na nju?

5 godina
ghibli7 kaže...
big smoke kaže...

@e9droid, @RonoN

Hvala dečki,

Pozdrav. Kakva je G213 Prodigy što se tiče tipkanja? Prije dva mjeseca bacio sam staru Logitech tipkovnicu i kupio Redragon Netherbane K521. Nisam zahtjevan korisnik, uzeo sam je jer je bila jeftina i prvenstveno zbog osvjetljenja tipki, ali često pišem, odnosno tipkam malo brže, i primijetio sam ghosting ,povremeno mi jednostavno pojede neko slovo ili ne stavi razmak.

Kakva je ova Logitechova po tom pitanju? Znam da je ghosting moguć kod svih membranskih tipkovnica, ali zanima me je li G213 u tom pogledu osjetno bolja i isplati li mi se prijeći na nju?

Ja nisam imao tih problema, tipkovnica za te novce odlična, naravno, nije mehanicka, ali radi posao bez problema. Ja sam uzeo g316x 98, ide na prodaju g213 u super stanju, ako si zainteresiran slobodno se javi.

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Poruka je uređivana zadnji put danas u 17:28 (e9droid).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice