Razer mamba problem

poruka: 10
|
čitano: 2.382
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Razer mamba problem

Jucer sam kupio novog misa razer mamba i krenuo instalirati novi firmware, i nes mi nije islo, bootloader se nije htio pokrenuti , i ja sam prekinuo update na 0 posto. Od tada mi se mamba ne zeli ni ukljuciti,on/off nis nece, stavim u drugi usb port i dalje naradi, aj molim ak neko zna sta da radim da pomogne!!!!

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer mamba problem

Deinstaliraj SVE drivere i firmwareove od Mambe i onda restartaj komp... Nakon toga ponovno ju uključi i onda instaliraj drivere i firmware, ne prekidaj i trebalo bi radit...

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 12:45 (RoyalBlood).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Razer mamba problem

eo reinstaliro sve , i dalje naradi...plz heeellpppp, na rubu sam plakanja lol...Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer mamba problem

U najgorem slučaju ćeš morat reinstlirat sistem...probaj mambu na nekom drugom kompu pa javi

No možda ipak još nešto se može napravit...

Ponovno izbriši APSOLUTNO SVE što ima veze s mambom i izbaci je iz device managera -> deinstaliraj je

Restartaj komp

ponovno je prikopčaj i onda bi trebala radit...

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Razer mamba problem

Na Mambinom cd-u dodje sam ono za skidanje instalacije, skini, instaliraj, ukljuci mambu. I ja sam imao sa Deathadderom problema... Pola sata ga instalirao.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer mamba problem

Možda ovo pomogne.

''I have seen the promised land, but I may not get there with you.'' - Martin Luther King Jr.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer mamba problem

Htio bi kupit novi miš, najrađe bi kupio razer mambu, ali pogledao sam kataloge ve mila, hg spota, m san grupe, autronica nigdje nije u prodaji razer mamba, neznam di da je kupim pls savjete, di si je ti kupio?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Razer mamba problem
HD4870 kaže...

Htio bi kupit novi miš, najrađe bi kupio razer mambu, ali pogledao sam kataloge ve mila, hg spota, m san grupe, autronica nigdje nije u prodaji razer mamba, neznam di da je kupim pls savjete, di si je ti kupio?

Evo, ims u protisa Namigiva LINK

Zašto sarma ne leti??
17 godina
neaktivan
Razer mamba problem

Evo ti trgovine gdje je dobavljiva.

''I have seen the promised land, but I may not get there with you.'' - Martin Luther King Jr.

1 0 hvala 1
16 godina
Razer mamba problem

heh, steta sto nisam pogledo forum prije nego sto sam je poslo u feniks kompjutore natrag... ono prvo nije radilo pa sam se uspanicio i poslo na servis... aj valj ce ju sredit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice