Jucer sam kupio novog misa razer mamba i krenuo instalirati novi firmware, i nes mi nije islo, bootloader se nije htio pokrenuti , i ja sam prekinuo update na 0 posto. Od tada mi se mamba ne zeli ni ukljuciti,on/off nis nece, stavim u drugi usb port i dalje naradi, aj molim ak neko zna sta da radim da pomogne!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Deinstaliraj SVE drivere i firmwareove od Mambe i onda restartaj komp... Nakon toga ponovno ju uključi i onda instaliraj drivere i firmware, ne prekidaj i trebalo bi radit...
eo reinstaliro sve , i dalje naradi...plz heeellpppp, na rubu sam plakanja lol...
U najgorem slučaju ćeš morat reinstlirat sistem...probaj mambu na nekom drugom kompu pa javi
No možda ipak još nešto se može napravit...
Ponovno izbriši APSOLUTNO SVE što ima veze s mambom i izbaci je iz device managera -> deinstaliraj je
Restartaj komp
ponovno je prikopčaj i onda bi trebala radit...
Na Mambinom cd-u dodje sam ono za skidanje instalacije, skini, instaliraj, ukljuci mambu. I ja sam imao sa Deathadderom problema... Pola sata ga instalirao.
Možda ovo pomogne.
Htio bi kupit novi miš, najrađe bi kupio razer mambu, ali pogledao sam kataloge ve mila, hg spota, m san grupe, autronica nigdje nije u prodaji razer mamba, neznam di da je kupim pls savjete, di si je ti kupio?
Htio bi kupit novi miš, najrađe bi kupio razer mambu, ali pogledao sam kataloge ve mila, hg spota, m san grupe, autronica nigdje nije u prodaji razer mamba, neznam di da je kupim pls savjete, di si je ti kupio?
Evo, ims u protisa LINK
Evo ti trgovine gdje je dobavljiva.
heh, steta sto nisam pogledo forum prije nego sto sam je poslo u feniks kompjutore natrag... ono prvo nije radilo pa sam se uspanicio i poslo na servis... aj valj ce ju sredit...