Ovako...kupio sam miša i stvarno odlican je,udoban pogotovo precizan ali nikako ne mogu staviti u funkciji dvije tipke sa strane koje su podesive u driverima...npr želi da mi se u COD2/4 može podesiti kaj s njima želim raditi ali igrica kao da ne prepoznaje tipke,u normalnome radu u windowsima tipke rade....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja imam DeathAddera ali vjerujem da su isti/slični driveri u pitanju. Namjesti u win da ti te tipke, u mom slučaju 4 i 5, budu namještene na opciju Windows button 4 i 5. I onda u Cod-u samo klikneš na promjenu tipki, klikneš štakorom i trebalo bi raditi. Ako neće, probaj nadograditi na novije drivere sa njihovih stranica.
Evo baš sam sad probao u COD4 i radi mi...
Imao si pravo...ja sam uvjek stavljao na Advanced i snimao mikrone i slično ali ovo u COD4 radi u COD2 neće......
Ja uskoro kupujem Razerov miš pa me zanima jel se isplati dati 50 kn više za death adder ili je dovoljno dobar i diamondback 3g?
Ja uskoro kupujem Razerov miš pa me zanima jel se isplati dati 50 kn više za death adder ili je dovoljno dobar i diamondback 3g?
Ta dva miša koliko znam imaju isti senzor i nisu različiti po performansama. Najbolje ti je da ih isprovaš oba i odlučiš se za onog koji ti bolje leži u ruci. Diamondback je simetričan dok je DeathAdder rađen za dešnjake te manjim šakama bi odgovarao 3G, a većim Deathadder. Takođe je izašao novi Deathadder koji ima novi senzor razlučivosti 3600dpi.
Ta dva miša koliko znam imaju isti senzor i nisu različiti po performansama. Najbolje ti je da ih isprovaš oba i odlučiš se za onog koji ti bolje leži u ruci. Diamondback je simetričan dok je DeathAdder rađen za dešnjake te manjim šakama bi odgovarao 3G, a većim Deathadder. Takođe je izašao novi Deathadder koji ima novi senzor razlučivosti 3600dpi.
A Copperhead?
Prije Mambe sam ja imao Copperhead i miš je bio odličan. Prilagođen je i ljevacima i dešnjacima. Copperhead je laserski, a Deathadder ima 3g infrared što bi moralo biti bolje. Ja bih uzeo ipak rađe Copperhead jer je po meni bolji. Preciznost mu je odlična, 7 tipki koje se mogu programirati itd.
Prije Mambe sam ja imao Copperhead i miš je bio odličan. Prilagođen je i ljevacima i dešnjacima. Copperhead je laserski, a Deathadder ima 3g infrared što bi moralo biti bolje. Ja bih uzeo ipak rađe Copperhead jer je po meni bolji. Preciznost mu je odlična, 7 tipki koje se mogu programirati itd.
A logitech G5?