Problem sa Diamonback 3g

poruka: 8
|
čitano: 1.074
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa Diamondback 3g

Ovako...kupio sam miša i stvarno odlican je,udoban pogotovo precizan ali nikako ne mogu staviti u funkciji dvije tipke sa strane koje su podesive u driverima...npr želi da mi se u COD2/4 može podesiti kaj s njima želim raditi ali igrica kao da ne prepoznaje tipke,u normalnome   radu u windowsima tipke rade....

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa Diamonback 3g

Ja imam DeathAddera ali vjerujem da su isti/slični driveri u pitanju. Namjesti u win da ti te tipke, u mom slučaju 4 i 5, budu namještene na opciju Windows button 4 i 5. I onda u Cod-u samo klikneš na promjenu tipki, klikneš štakorom i trebalo bi raditi. Ako neće, probaj nadograditi na novije drivere sa njihovih stranica.

Evo baš sam sad probao u COD4 i radi mi...

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa Diamonback 3g

Imao si pravo...ja sam uvjek stavljao na Advanced i snimao mikrone i slično ali ovo u COD4 radi u COD2 neće......

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa Diamonback 3g

Ja uskoro kupujem Razerov miš pa me zanima jel se isplati dati 50 kn više za death adder ili je dovoljno dobar i diamondback 3g?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa Diamonback 3g
Igor kaže...

Ja uskoro kupujem Razerov miš pa me zanima jel se isplati dati 50 kn više za death adder ili je dovoljno dobar i diamondback 3g?

Ta dva miša koliko znam imaju isti senzor i nisu različiti po performansama. Najbolje ti je da ih isprovaš oba i odlučiš se za onog koji ti bolje leži u ruci. Diamondback je simetričan dok je DeathAdder rađen za dešnjake te manjim šakama bi odgovarao 3G, a većim Deathadder. Takođe je izašao novi Deathadder koji ima novi senzor razlučivosti 3600dpi.

''I have seen the promised land, but I may not get there with you.'' - Martin Luther King Jr.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 15:52 (Razer_Copperhead).
17 godina
Razer_Copperhead kaže...
Igor kaže...

Ta dva miša koliko znam imaju isti senzor i nisu različiti po performansama. Najbolje ti je da ih isprovaš oba i odlučiš se za onog koji ti bolje leži u ruci. Diamondback je simetričan dok je DeathAdder rađen za dešnjake te manjim šakama bi odgovarao 3G, a većim Deathadder. Takođe je izašao novi Deathadder koji ima novi senzor razlučivosti 3600dpi.

A Copperhead?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Problem sa Diamonback 3g

Prije Mambe sam ja imao Copperhead i miš je bio odličan. Prilagođen je i ljevacima i dešnjacima. Copperhead je laserski, a Deathadder ima 3g infrared što bi moralo biti bolje. Ja bih uzeo ipak rađe Copperhead jer je po meni bolji. Preciznost mu je odlična, 7 tipki koje se mogu programirati itd.

''I have seen the promised land, but I may not get there with you.'' - Martin Luther King Jr.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 20:49 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
Razer_Copperhead kaže...

Prije Mambe sam ja imao Copperhead i miš je bio odličan. Prilagođen je i ljevacima i dešnjacima. Copperhead je laserski, a Deathadder ima 3g infrared što bi moralo biti bolje. Ja bih uzeo ipak rađe Copperhead jer je po meni bolji. Preciznost mu je odlična, 7 tipki koje se mogu programirati itd.

A logitech G5?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice