Preporuka 2.1 sistema do 1000 kn

poruka: 5
|
čitano: 1.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zvučnici 2.1 - potrebna preporuka

Pozdrav!

Potrebna mi je preporuka za neke kvalitetne 2.1 zvučnike za komp u rangu oko 1000 kn.

Prvenstveno za slušanje glazbe, sviram bas pa ga često priključim na komp (potrebni jaki definirani basevi).

Za oko su mi zapeli Z-Cinema http://www.hgspot.hr/Article.aspx?aid=152813

U rangu su i 2300, ali trenutno ih nigdje nema u prodaji.

Ima li tko kakav drugi prijedlog?

0 0 hvala 0
17 godina

Ak hoćeš basove, svakako Z-2300.

Negdje ih sigurno ima za kupiti...

Imam ih 3 godine i rokaju!

Ima ih Ve-mil u cjeniku (kod njih sam i ja kupil) al su nedostupni.

Mislim da je moguće naručiti...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel tko zna kako spojiti mikrofon na Z-Cinema, da se čuje na tim zvučnicima pošto oni nemaju mic ulaz (samo za slušalice i mp3 player).

Jer koliko sam skužio ovi zvučnici bypassiraju zvučnu karticu, spajaju se preko usb-a.

Ako mikrofon spojim na zvučnu, kako čuti onda na zvučnicima?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Preporuka 2.1 sistema do 1000 kn
Adam44 kaže...

Jel tko zna kako spojiti mikrofon na Z-Cinema, da se čuje na tim zvučnicima pošto oni nemaju mic ulaz (samo za slušalice i mp3 player).

Jer koliko sam skužio ovi zvučnici bypassiraju zvučnu karticu, spajaju se preko usb-a.

Ako mikrofon spojim na zvučnu, kako čuti onda na zvučnicima?

da spajaju se preko usba u izbjegavaju zvucnu na kompu. mikrofone nemozes spojit na njih a nikako nemozes cuti na njih svoj glas sa mikrafona.

btw. ako ih mislis kupit kupi ih jer su u hgspotu na snizenju tj tamo traje logitechova akcija..

bas je predobar zvucnici se jako cuju predobra kvaliteta zvuka, set je namjenjen za gledanje filmova

18 godina

Ako imaju kao što kažeš ulaz za mp3 player onda samo taj ulaz spoji sa izlaznom od zvučne i na zvučnu mic , malo pročačkaj po diverima i riješena stvar. Isto tako možeš na mp3 ulaz spojiti i mikrofonsko pojačalo pa u njega mic, bez računala.

Ljudi, čim piše ulaz, u njega mogu ući sve vrste pasivnih ulaza, DVD player, mp3 player, zvučna iz kompa itd.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice