Logitech MX620 (veliki problem sa podlogom)

poruka: 1
|
čitano: 1.669
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Logitech MX620 (veliki problem sa podlogom)

Nedavno sma kupio ovaj mis i imam veliki i neobican problem sa podlogom. Na koju god ga podlogu probam (osim pravih podloga za mis), on na nekim dijelovim preskace, odnosno, nece da se pokrene. Zapne. Nije to toliko cesto ali jednostavno se desi. I kad osetim taj dio na podlozi sstavrno nece da se mice koliko god ga vozao po tom dijelu. Otprilike to su dijelovi 1-2cm al ise fino oseti pri radu.

Inace koristim mis po drvenoj podlozi, jedan diho od stola. Glatka podloga pa hajde reko nesto drugo. Pokusao sam po papiru al iisto nekad naleti da mu ne odgovara. Uzeo sam bug. Isto se desi. Uzeo sam jedan tanki kartončić i oet isto. kada sam uzeo stari veliki atlas koji ima debele grube kroice koje su presvucene grubim platno, i kada je tu poceo preskakat ..odustao sam da trazim.

Jedino jos ostaje da uzemm neku bolju podlogu za mis ali.. sta ako se desi isto ?

Imam stari optički mis i imao sam kratko vrijeme genius ergo 525 laser i nisam imao slicnih problema.

Da stavr bude gora, ovo je tesko reklamirat jer ne znam kako demonstrirat posto se to rijetko desava ali se desava. Plus to, vec sam reklamirao 525 ergo zbog problema sa lagom funkcija desne/lijeeve tipke pa sam ga vratio, nadoplatio i uzeo ovaj.

Maloprije sam skinuo i one podloge na misu reko da nisu debele, da nije visok, ali nista.. evo sad sam ih ponovo lijepio.

Isto sma probao i druge USB utore da reko nekako nije do bezicne linije ali nije. Isto sma ukinuo bio logitech set point ali nista.

Evo i video kako izgleda:

https://www.youtube.com/watch?v=9ygXN2C9PjE

Znam da izgleda kao softwerski kvar kao da blokira.. ali nije. Znaci kada prelazim preko tog dela, kursor stoji ono dok ne predjem i onda nastavi dalje. Kada se vratim opet isto zapne dok ne predjem pa onda opet nastavi.

There is no pain or anger that I am not
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 17:51 (DOPE).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice