kupnja zvucnika

poruka: 74
|
čitano: 12.235
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: kupnja zvucnika
DiRT kaže...

A ja te iste vidio za 750 kn........Vidim da tema odlazi već na duplo jeftinije zvučnike. LP ;)

Istina, ovdje su 799.

A čuješ, kreator kroji temu {#}

Freak Show Inc.
16 godina
kupnja zvucnika
Ne tema ne odlazi na duplo jeftinije zvucnike nego je covjek to predlozio ja sam reko 1500 kn. 2500 kn je bila cijena koju bi dao za hifi a za zvucnike ili neko kucno kino bi dao oko 1500 kn. Kucna kna netrebate predlagat jersam vec naso par modela samo mi moze netko iz svog iiskustva rec kako je spojio kucno kino na pc. Mislim da cu spojit preko opticog jer ima opticki ulaz kucno kino. Ovo moje trenutno ima opticki output pa ne radi tako.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mar123 kaže...
Ne tema ne odlazi na duplo jeftinije zvucnike nego je covjek to predlozio ja sam reko 1500 kn. 2500 kn je bila cijena koju bi dao za hifi a za zvucnike ili neko kucno kino bi dao oko 1500 kn. Kucna kna netrebate predlagat jersam vec naso par modela samo mi moze netko iz svog iiskustva rec kako je spojio kucno kino na pc. Mislim da cu spojit preko opticog jer ima opticki ulaz kucno kino. Ovo moje trenutno ima opticki output pa ne radi tako.

Iskreno, ne znam koliko je uobičajena pojava optičkog ulaza na kućnim kinima (uobičajeni je stereo sa činčevima). Ali poprilično sam siguran da bi te to zadovoljstvo moglo dosta koštati.

Freak Show Inc.
16 godina
kupnja zvucnika
Ja sam gledo specifikacije i pise opticki ulaz. Na sto mislis kad kazes da ce to skupo kostat? Ako mislis na cijenu kucnog kina ono kosta 1500 kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mar123 kaže...
Ja sam gledo specifikacije i pise opticki ulaz. Na sto mislis kad kazes da ce to skupo kostat? Ako mislis na cijenu kucnog kina ono kosta 1500 kn.

Pa eto, onda to možeš kupiti, ne?

Freak Show Inc.
17 godina
mar123 kaže...

Optički kabel nije jeftin. Pogotovo ako je dulji od metra :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
kupnja zvucnika
Eh to znam, metar sam platio 60 kn, ali provat cu to nekako jeftinije nabavit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kupnja zvucnika

a ak imaš para , nuforce icon 2 + B&W 685 :)  ili tak nešto.. preporučam...

0 0 hvala 0
16 godina
kupnja zvucnika
Sto je to? Daj neki link. I moze preporuka nekih zvucnika jos jer zasad ste mi dali samo z5500 koji mi je skup i obaj neki jeftini za 800 kn. Ajde pa mora bit jos zvucnika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kupnja zvucnika
Sto je to? Daj neki link. I moze preporuka nekih zvucnika jos jer zasad ste mi dali samo z5500 koji mi je skup i obaj neki jeftini za 800 kn. Ajde pa mora bit jos zvucnika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kupnja zvucnika
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kupnja zvucnika

Jesi se ti malo prepio kave?

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
16 godina
kupnja zvucnika
Na na iphone-u sam i internet je presor i onda sam stisnuo posalji i poslalo tri puta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kupnja zvucnika

Možeš polovne z5500 naći za 1500 kn. Kupi!

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
kupnja zvucnika
Ima ih ali nemaju garanciju a tako necu da nađem neki do 1700 sa garancijom kupio bi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kupnja zvucnika

Težak si čovječe, stvarno si težak...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
16 godina
kupnja zvucnika

nisam nego necu dat za nesto 1500 kn a da nema garanciju. sad sam dosao do zakljucka da u rasponu od 1000-2000 kn nema 5.1 zvucnika. ili su svi ispod 1000 kn ili su iznad 2000kn. sviđa mi se onaj genius 5050.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Daj sakupi jos soma kn, kupi sony 5.0 set za 1700kn ss-6000nesto ak se ne varam i pojacalo/receiver za preostalih 1800kn (za to se vec da nac pristojan uredaj) pa samo nafrlji, sjedi i cekaj muriju da dode lol..
kakvih 800kn..za to nemres posteni visokotonac kupit,a kamoli cijeli 5.1 sistem..

Kakvi sistemi za pc..bilo kakav speaker/amp setup podere zvucnike za komp ko budala sto eura..
The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina
odjavljen
Sale_ds kaže...
Kakvi sistemi za pc..bilo kakav speaker/amp setup podere zvucnike za komp ko budala sto eura..

Generalno - da. Ali za ono što njemu treba z5500 su više nego dovoljni. Ako ih nisi čuo nemoj o njima suditi jer imaju stvarno vrlo prihvatljivu kvalitetu i jačinu zvuka!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Cuo sam ih i nisam rekao da su losi ali generalno gledajuci svaki entey lvl speaker/amp setup pojede hi end setup za komp..to je jednostavno tako..

5.1 pre made sistemi (da ih tako nazovem) su za ljude ogranicenog budeta i jos vise ogranicenog prostora. A posto zacetnik ove teme ocito ima prostora jer je prvobitno trazio florstander zvucnike ja mu toplo preporucujem da uspara jos nesto para :)
16 godina
kupnja zvucnika
Ma i nemam bas prostora nego su mi ti stupovi lijepi pa ih zato zelim. To je za spavacu sobu, ja u dnevnoj imam vec hifi sistem s yamaha reciverom dva ogromba stupa(visoki i debeli) i svim ostalim potrebnim. Taj 5.1 koji bi kupio bi iso oko kreveta. Tako da mislim da netreba nesto pretjerano jako jer sad s ova dva zvucnika na kucnom kinu(imam samo dva) je jako glasno( nemoguce je pricat s nekim u sobi kad je na najjace). Ja bi dao i vise od 800 kn ali kad nista nema. Ovi od geniusa su najskuplji do 2000 kn. Gledo sam u adm, links, protis, vemil, hg spot, technomax, technomarket i nigdje nista.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cek da dodem doma pa cu pronjuskat malo :)
16 godina
kupnja zvucnika
Ok, hvala!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kupnja zvucnika

Treba ti 5.1 sustav za spavaću (!!!) koji je dovoljno jak i spaja se na PC???

Na prvoj stranici ovo topica kažeš "znači treba i taj receiver?" a na drugoj kažeš da imaš receiver u svom trenutnom setup-u. Ljudi su ti predložili već n sustava ali tebi treba još n+1 prijedloga! Mislim ono, ako si već toliko lijen da malo proguglaš (a trebao bi s obzirom na svoju kroničnu neupućenost) onda se odi malo prošetaj do neke trgovine audio opremom pa se raspitaj kako spada. Ovo već izgleda kao izdrkavanje... {#}

Freak Show Inc.

1 0 hvala 1
16 godina
kupnja zvucnika
Da trebam 5.1 za spavacu sobu i sto sad? Napiso sam da imam reciver u dnevnoj sobi a sad kupujem za spavacu u kojoj trenutno imam kucno kino koje kad se spoji na pc moze imat samo stereo zvuk. Ljudi mi nisu predlozili n toga nego je njih desetak reko da kupim z5500 i niko nista drugo nije reko. Ja samreko da mi je to skupo i napuso da trebam do 1500 kn. Opet vidim nisi procito kad sam napiso da sam cijeli hebeni dan trazio to u svim mogucim trgivinama s it opremom u hr(nisu sve ali one poznate). Mislim da nema potrebe za vrijeđanjem jer zelim prijedlog zvucnika koji bi kostali preko 1000 kn a nisam nijedne naso na internetu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Ovo već izgleda kao izdrkavanje...

potpisujem...

The CAPS LOCK key is evil and must be destroyed
16 godina
kupnja zvucnika
Izdrkavanje? Zasto?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...
Da trebam 5.1 za spavacu sobu i sto sad? Napiso sam da imam reciver u dnevnoj sobi a sad kupujem za spavacu u kojoj trenutno imam kucno kino koje kad se spoji na pc moze imat samo stereo zvuk. Ljudi mi nisu predlozili n toga nego je njih desetak reko da kupim z5500 i niko nista drugo nije reko. Ja samreko da mi je to skupo i napuso da trebam do 1500 kn. Opet vidim nisi procito kad sam napiso da sam cijeli hebeni dan trazio to u svim mogucim trgivinama s it opremom u hr(nisu sve ali one poznate). Mislim da nema potrebe za vrijeđanjem jer zelim prijedlog zvucnika koji bi kostali preko 1000 kn a nisam nijedne naso na internetu.

Gle, za tako malo novaca NEĆEŠ NAĆI floorstandere 5.1 i još pojačalo za njih. Nemoj uopće niti tražiti.

Najbliže tome što želišje ovo, no to nisu floorstanderi. Na njih zaboravi u tvom cjenovnom rangu.

Još moraš i surround receiver kupiti.

elwood kaže...
Friday kaže...

Ovo već izgleda kao izdrkavanje...

potpisujem...

Također. Dječko, fino se odmori, pa kad dođeš doma do kompa, onda udri surfati.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
kupnja zvucnika
A sto da surfam kad neznam di da trazim. Nase ducane sam sve vec pregledo i jedino sto mi se sviđa je genius 5050. Jel ima nesto bolje od tog?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kupnja zvucnika

Evo ti pa tu pogledaj, sigurno ces nac kucno kino koje ti se svida --- Ronis

Nesto kao ovo ili ovo ili ovo

Kolko je dobro i koje je bolje nemoj me pitat..ak nista barem ce ti lijepo izgledat, tanko je, do poda je i ne zauzima previse mjesta lol

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice