Iskreno, ne znam koliko je uobičajena pojava optičkog ulaza na kućnim kinima (uobičajeni je stereo sa činčevima). Ali poprilično sam siguran da bi te to zadovoljstvo moglo dosta koštati.
Pa eto, onda to možeš kupiti, ne?
Optički kabel nije jeftin. Pogotovo ako je dulji od metra :)
a ak imaš para , nuforce icon 2 + B&W 685 :) ili tak nešto.. preporučam...
Jesi se ti malo prepio kave?
Možeš polovne z5500 naći za 1500 kn. Kupi!
Težak si čovječe, stvarno si težak...
nisam nego necu dat za nesto 1500 kn a da nema garanciju. sad sam dosao do zakljucka da u rasponu od 1000-2000 kn nema 5.1 zvucnika. ili su svi ispod 1000 kn ili su iznad 2000kn. sviđa mi se onaj genius 5050.
kakvih 800kn..za to nemres posteni visokotonac kupit,a kamoli cijeli 5.1 sistem..
Kakvi sistemi za pc..bilo kakav speaker/amp setup podere zvucnike za komp ko budala sto eura..

The best way to be boring is to leave nothing out.

Generalno - da. Ali za ono što njemu treba z5500 su više nego dovoljni. Ako ih nisi čuo nemoj o njima suditi jer imaju stvarno vrlo prihvatljivu kvalitetu i jačinu zvuka!
5.1 pre made sistemi (da ih tako nazovem) su za ljude ogranicenog budeta i jos vise ogranicenog prostora. A posto zacetnik ove teme ocito ima prostora jer je prvobitno trazio florstander zvucnike ja mu toplo preporucujem da uspara jos nesto para :)

Treba ti 5.1 sustav za spavaću (!!!) koji je dovoljno jak i spaja se na PC???
Na prvoj stranici ovo topica kažeš "znači treba i taj receiver?" a na drugoj kažeš da imaš receiver u svom trenutnom setup-u. Ljudi su ti predložili već n sustava ali tebi treba još n+1 prijedloga! Mislim ono, ako si već toliko lijen da malo proguglaš (a trebao bi s obzirom na svoju kroničnu neupućenost) onda se odi malo prošetaj do neke trgovine audio opremom pa se raspitaj kako spada. Ovo već izgleda kao izdrkavanje... 
Ovo već izgleda kao izdrkavanje...
potpisujem...
Gle, za tako malo novaca NEĆEŠ NAĆI floorstandere 5.1 i još pojačalo za njih. Nemoj uopće niti tražiti.
Najbliže tome što želišje ovo, no to nisu floorstanderi. Na njih zaboravi u tvom cjenovnom rangu.
Još moraš i surround receiver kupiti.
Ovo već izgleda kao izdrkavanje...
potpisujem...
Također. Dječko, fino se odmori, pa kad dođeš doma do kompa, onda udri surfati.