kupnja zvucnika

poruka: 74
|
čitano: 11.665
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
kupnja zvucnika
Naso sam jedan lg za 1500 kn i pise da ima opticki ulaz pa bi se onda valda mogo spojit na pc.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: kupnja zvucnika
mar123 kaže...
Naso sam jedan lg za 1500 kn i pise da ima opticki ulaz pa bi se onda valda mogo spojit na pc.

A jel ima još koji ulaz? Rekao si da hoćeš i tv spojiti!

Freak Show Inc.
16 godina
kupnja zvucnika
Neznam jel ima al mi netreba to sam reko da bi bilo dobro da ima ali ja tv uopce ne gledam osim kad je neki jako jako dobar film. Ako ce mi komp tako radit ja sretan. Bilo bi dobro da neko to tako ima pa da mi kaze.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mar123 kaže...
Neznam jel ima al mi netreba to sam reko da bi bilo dobro da ima ali ja tv uopce ne gledam osim kad je neki jako jako dobar film. Ako ce mi komp tako radit ja sretan. Bilo bi dobro da neko to tako ima pa da mi kaze.

Pa ja imam spojen komp na z5500 preko optike - i radi. Ako taj sustav ima optički ulaz onda mora raditi, nema druge!

Freak Show Inc.
16 godina
kupnja zvucnika
Ma puno puta mi se dogodilo da su govorili "mora radit nema druge" i nije radilo tako da sad zelim bit 100% siguran. Pa gledaj z5500 radi tako jer su to uvucnici pa je logicno da radi, a neznam za kucna kina.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mar123 kaže...
Ma puno puta mi se dogodilo da su govorili "mora radit nema druge" i nije radilo tako da sad zelim bit 100% siguran. Pa gledaj z5500 radi tako jer su to uvucnici pa je logicno da radi, a neznam za kucna kina.

A čuješ, čemu bi služio optički ulaz?

Freak Show Inc.
16 godina
kupnja zvucnika
Ma znam, trebalo bi to radit. Kad dođem doma otic cu u technomax i tamo okrenut uređaj da vidim tocno koje konektore ima. Jesu ta kucna kina od 1500 kn bolja od zvucnika(genius 5050)?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tesko je to rec ali bi u globalu trebali bit..nemrem na mobu vidjet o kakvom geniusu pricas no iz mojeg iskustva genius je los..no opet ponavljam da neznam o kojim se tu zvucnicima radi zato kaj sam na mobu..
The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina
odjavljen
kupnja zvucnika

Evo, pogledaj u bugovu digitalnu arhivu, stranica 118. Mislim da su ovi koji su sada na tržištu direktni nasljednici ovog sustava. Komentari su vrlo pozitivni!

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
kupnja zvucnika
Nemogu to pogledat jer sam na mobitelu. Sto je to, kucno kino ili zvucnici?
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
mar123 kaže...
Nemogu to pogledat jer sam na mobitelu. Sto je to, kucno kino ili zvucnici?

Zvučnici

Freak Show Inc.
16 godina
kupnja zvucnika
Evo danas sam doso do postenog kompjutera i interneta i cijeli dan sam gledo videe na yt-u i cito po forumima o tom geniusu(5050) i doso do saznanja da nema digitalni ulaz, da su super glasni i da je zvuk odlican. Sad se dvoumim između kucnog kina za 1500 kn i genius 5050 za 750 kn+zvucna za nekih 200 kn. Jel moze neko rec iskustva s kucnim kinima od 1500 kn?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kupnja zvucnika

evo link

http://www.nuforce.com/hp/products/icon2/index.php

ima ga u sonusartu...

pozz

0 0 hvala 0
16 godina
kupnja zvucnika