Pozdrav ljudi.
Daj molim Vas recite mi koje sluške uzeti a da jednako dobro rade i za gaming i za muziku?(allround)
Hvala!
Pozdrav ljudi.
Daj molim Vas recite mi koje sluške uzeti a da jednako dobro rade i za gaming i za muziku?(allround)
Hvala!
Preporučam - Plantronics Gamecom 377
Također preporuka Plantronics Gamecom 367 ili 377
dugo vremena imam 367 i prezadovoljan sam,dovoljno su udobne čak i nakon duljeg nošenja a najbitnije odličan zvuk i mikrofon,odlični duboki tonovi,mislim da su sluške dobar izbor za te pare
s ovim boldanim se potpuno slazem..ja sam za svoje dao 250kn i linksu prije par mjeseci i slusalice su savrsene..
p.s:jedina razlika izmedju 367 i 377 je ta sto se 377 spajaju preko USB-a i imaju u sebi zvucnu karticu [neku bijednu] pa im je zato malo losija kvaliteta zvuka..dok se 367 spajaju u zvucnu ljepo, imas utor za slusalice iza mikrofon..bez razmisljanja uzmi 367..
ako ne trebas mikrofon onda definitivno Sennheiser HD 201..
s ovim boldanim se potpuno slazem..ja sam za svoje dao 250kn i linksu prije par mjeseci i slusalice su savrsene..
p.s:jedina razlika izmedju 367 i 377 je ta sto se 377 spajaju preko USB-a i imaju u sebi zvucnu karticu [neku bijednu] pa im je zato malo losija kvaliteta zvuka..dok se 367 spajaju u zvucnu ljepo, imas utor za slusalice iza mikrofon..bez razmisljanja uzmi 367..
kolko je meni poznato jedina razlika je što su 367 close-ear a 377 open-ear,jedino to a ti vjerojatno misliš na model 777 on ima USB zvučnu i dolby 5.1 i ostale đinđe
imam navedene slušalice, preporuka za slušanje muzike u navedenom cjenovnom rangu, ali za igre nikako. Veliki nedostatak nepostojanja regulatora glasnoće i već navedenog mikrofona, a postaju i prilično neugodne nakon dužeg nošenja.
kolko je meni poznato jedina razlika je što su 367 close-ear a 377 open-ear,jedino to a ti vjerojatno misliš na model 777 on ima USB zvučnu i dolby 5.1 i ostale đinđe
377 imaju usb..pogledaj po internetu..to sam i ja gledao kad sam uzimao jer me zanimalo zasto je 377 50kn skuplji a potpuno iste..e zbog toga..
ja isto trazim sluke, i svidaju mi se ove gamecom e sada dali preporucate 367 ili 377? sta je bolje open ili close ear?
Hvala ljudovi na savjetima. Plantronics mi nekak močnije izgleda nego HD201
Ev da budem jasniji, mic na sluškama mi netreba jer neigram baš multi i other stuff. Više ovako single fps,vožnje i ostalo slično i muziku i film.
Pitanje:
Više me zanima closed ear znači to su one 367 ili?
Plantronics, jel ih moguće spojit na audio liniju a ne u komp?
Vidim da u adm-u nema pa ako znate gdje ih ima?
imas ih jedino u linksu cini mi se - http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=100.506.175
potpis, sennheiser rula medu akustikom...mozes pogleda si i model 202, frend ima, slusalice su CUDO!!!!
Plantronics mi nekak močnije izgleda nego HD201
da i? sta je tebi vaznije da izgledaju super-uber-extra-nabrijano a recimo zvuk je klasu nize? pogledaj si malo sennheiserove slusalice, ja sam si uzeo za nokiu 5800 njihov najjeftiniji model (doduse one in-ear, ne ove open) a i sta bi bilo da sam uzeo neke skuplje, ove su MOCNE kvalitetom zvuka...
377 imaju usb..pogledaj po internetu..to sam i ja gledao kad sam uzimao jer me zanimalo zasto je 377 50kn skuplji a potpuno iste..e zbog toga..
377 nemaju USB. Ja ih imam.
ukoliko ti ne treba mikrofon, onda ove sennheiserove
da i? sta je tebi vaznije da izgledaju super-uber-extra-nabrijano a recimo zvuk je klasu nize? pogledaj si malo sennheiserove slusalice, ja sam si uzeo za nokiu 5800 njihov najjeftiniji model (doduse one in-ear, ne ove open) a i sta bi bilo da sam uzeo neke skuplje, ove su MOCNE kvalitetom zvuka...
ne bih se tu slozio s tobom, imaju mi dosta mlak zvuk Sennheiserove in ear sluse, puno sam zadovoljniji AKG-ovim, a Philipsove su jos najbolje iako bi kao SH i AKG trebali biti bolji ispada samo bacanje novaca (SH = 400kn, AKG = 500kn - 20% radi popusta, Philips = 210kn)
sad ovisi koji žanr, ali SH imaju dosta lose duboke tonove, AKG su dosta tihe, ali duboki tonovi su nesto bolji, Philips na 5800XM ne drzim do kraja pojacano, a zadnja 3 dana prolazim pokraj gradilista gdje rade sa necim slicnim Jackhammeru (samo sto time ravnaju podlogu), a sa slusam u usima ga uopce ne cujem, te su mi dosta udobnije od AKG (koje su uz to i dosta mimoze jer je kabel loš). Takoder prijatelj mi ima HD201 i mislim da su dosta tihe i ne svida mi se zvuk (sve nekako mlako djeluje, a sad je li to do njegovog mp3-a stvarno neznam jer sam ih samo na njemu cuo).
I ja imam HD201 i iskreno ne svidaju mi se, mlak zvuk, neugodne su mi na duze nosenje, imaju onaj cudan oblik. Imam recimo HD418 i puno puno su mi bolje
ne bih se tu slozio s tobom, imaju mi dosta mlak zvuk Sennheiserove in ear sluse, puno sam zadovoljniji AKG-ovim, a Philipsove su jos najbolje iako bi kao SH i AKG trebali biti bolji ispada samo bacanje novaca (SH = 400kn, AKG = 500kn - 20% radi popusta, Philips = 210kn)
sad ovisi koji žanr, ali SH imaju dosta lose duboke tonove, AKG su dosta tihe, ali duboki tonovi su nesto bolji, Philips na 5800XM ne drzim do kraja pojacano, a zadnja 3 dana prolazim pokraj gradilista gdje rade sa necim slicnim Jackhammeru (samo sto time ravnaju podlogu), a sa slusam u usima ga uopce ne cujem, te su mi dosta udobnije od AKG (koje su uz to i dosta mimoze jer je kabel loš). Takoder prijatelj mi ima HD201 i mislim da su dosta tihe i ne svida mi se zvuk (sve nekako mlako djeluje, a sad je li to do njegovog mp3-a stvarno neznam jer sam ih samo na njemu cuo).
nemožete slušalice uspoređivat na mobitelima,slušalice tipa 367,377,hd 201 itd. zahtjevaju dosta više napona šta mobitel nemože isporučit i zato je zvuk slabašan
da li si HD201 probao spojit na zvučnu od računala i onda slušat?
I ja imam HD201 i iskreno ne svidaju mi se, mlak zvuk, neugodne su mi na duze nosenje, imaju onaj cudan oblik. Imam recimo HD418 i puno puno su mi bolje
isto pitanje, da li hd201 spajaš preko računala ili samo na neki mp3 player ili mobitel?
Mobitel, iPod (Apple haterz GTFO), racunalo, laptop, na sve :D, bar dok nisam uzeo HD418. Dobre su slusalice, ali meni nisu nimalo pristajale, ne svidaju mi se nikako, oblik posebno
Mobitel, iPod (Apple haterz GTFO), racunalo, laptop, na sve :D, bar dok nisam uzeo HD418. Dobre su slusalice, ali meni nisu nimalo pristajale, ne svidaju mi se nikako, oblik posebno
šta su ti premale ili? inače kakav je zvuk na računalu u odnosu na hd418 šta se tiče kvalitete? ipak je razlika između hd 201 i hd 418 160kn
Osjetna razlika. Ali ništa do HD600
, doduše njih ni ne spajam sa kompjuterom. Nije da su mi premale nego mi onaj luk ne odgovara nikako, i ona koža mi smeta. No otisli smo u offtopic? 
Osjetna razlika. Ali ništa do HD600
, doduše njih ni ne spajam sa kompjuterom. Nije da su mi premale nego mi onaj luk ne odgovara nikako, i ona koža mi smeta. No otisli smo u offtopic? 
ima neke koje nisi čuo?
postoje grado sr60i...svi kažu da su odlične sluške samo mi čudno izgledaju,imaju retro dizajn i otvorenog su tipa
jel spajaš slušalice na diskretnu zvučnu?
Ima li mozda netko creative i plantronics, koje su bolje?
Ima li mozda netko creative i plantronics, koje su bolje?
Creative su isto odlićne ali ja bi uzeo plantronics ...
Plantronics... jeftina plasitka. Jesu jeftine ali ja bi ih preskocio i kupio skuplje. Prvi put sam se opekao jer sam ih vidio jedino na slici. Vise necu.
Plantronics... jeftina plasitka. Jesu jeftine ali ja bi ih preskocio i kupio skuplje. Prvi put sam se opekao jer sam ih vidio jedino na slici. Vise necu.
Imas onda koji drugi prijedlog?zasto nisi zadovoljan?
Imas onda koji drugi prijedlog?zasto nisi zadovoljan?
Jer imam osjecaj da ce ta plastika pukunt kad ih stavljam na glavu. Neznasm sto bih kupio ali znam da bih isao od ducana do ducana da opipam to sto kupujem. Ovako cu koristit ove dok ne puknu.
Ja sam ih probao kod frenda ali ih osobno nemam.
Meni su super i nisam imao uopce osjecaj jeftine plastike...
Ja imam 377, neznam za vas ali meni su totalno neudobne. Ali što se zvuka tiće sve 5
teško da ćeš nać bolje od 367 do 300kn
imašovdje nove arctic sound P321 i P531...još nisu došle ali valjda hoće...čine se ok slušalice sa dobrim zvukom
imaš još: