XIII strip - gdje ga ima?

poruka: 5
|
čitano: 2.146
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

pozdrav!

nadam se da ste čuli za igru XIII, ja sam ju prošao više od 5 puta... pročitao sam u enteru da se radi o igri baziranoj na stripu u SAD-u...

eh sad, nekiu dan sam na televiziji vidio reklamu za taj strip da ga kao ima u hrvatskoj negdje za kupit...

pošto sam počeo obraćati pažnju na reklamu dok je bila negdje na sredini, nisam čuo gdje bi ga bilo za kupit...

pa ak netko zna gdje se može kupit (i po kojoj cifri) u zagrebu bio bi zahvalan..

thx :)

I WAZ HERE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Di si vidio tu reklamu ? Ja sam odigrao 3 puta igru i još očekujem nastavak jer nije sve gotovo.

AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: XIII strip - gdje ga ima?
Dodinho kaže...

Di si vidio tu reklamu ? Ja sam odigrao 3 puta igru i još očekujem nastavak jer nije sve gotovo.

meni je igra isto odlična i stalno očekujem nastavak. za kojeg mi se čini da neće tak brzo doć... pročitao sam na netu da je XIII napravljen iz ukupno 5 stripova, samo što je to u igri dosta skraćeno. onda se valjda čeka na drugih 5 XD

a reklamu mislim da sam vidio na HRT1 ili 2...
eee da sad sam se sjetio... kojim slučajem sam gledao onu emisiju Briljanteen.. i bila je tamo reklama za strip... govorili su nešto da je dobar poklon za Božićne dane.....
samo nisam skužio di ima za kupit
I WAZ HERE!
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: XIII strip - gdje ga ima?
Blueberry kaže...

hvala puno majstore Smijeh
samooo.... kaj je to čudo 200 kuna? điiiiiiiiizz.... mislim da će pričekat još neko vrijeme... nemam sad para xD

fala još jedanput ^^
Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice