Kod japanaca su inace BB neprecizni ili je to samo myogi ? Em što ima dugi reload i još mu fali jedan prednji top pa moraš ga voziti u rikverc da bi mogao nešto pogoditi jedina mu je prednost to kaj je relativno brz za svoju kategoriju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igra je dobro zaživila jučer 50k igrača na EU serveru.
Kod japanaca su inace BB neprecizni ili je to samo myogi ? Em što ima dugi reload i još mu fali jedan prednji top pa moraš ga voziti u rikverc da bi mogao nešto pogoditi jedina mu je prednost to kaj je relativno brz za svoju kategoriju.
Myogi je BC pa ono, zato je brz :D
Neprecizni su za udaljenost sa koje gadas, mada je Myogi bog u svom tiru jer sve ostale brodove mozes drzati na udaljenosti svojih topova i samo ih punit. A to da moras u rikverc ic da bi nesto pogodio nije istina, namjesti trup tako da gadas sa svim topovima... moras manevrirat, namjestit se u najbolju poziciju i onda prasis. Jedini koji tebe mogu pogodit su drugi japanci u tom ili visem tiru.
Avioni sa torpedima da li se može ručno upravljati kut izbacivanja torpeda kao što je kod DD da dva puta stisnemo tipku 3 ?
Drzis ALT i onda sam bacas kako hoces. Kad bacas ALTom odnosno manualno, kut ti je manji nego kad samo kliknes na brod.
EDIT: Aj ako smeta, neka moderator spoji postove.
Myogi je BC pa ono, zato je brz :D
Neprecizni su za udaljenost sa koje gadas, mada je Myogi bog u svom tiru jer sve ostale brodove mozes drzati na udaljenosti svojih topova i samo ih punit. A to da moras u rikverc ic da bi nesto pogodio nije istina, namjesti trup tako da gadas sa svim topovima... moras manevrirat, namjestit se u najbolju poziciju i onda prasis. Jedini koji tebe mogu pogodit su drugi japanci u tom ili visem tiru.
Znaci sa brodom je sve ok onda je moja taktika u banani
Odigrao par matcheva danas i odustao, izgleda da je danas dan idiota. Ili je to moja sreća da završim u timovima s idiotima. Nema veze što sam potopim 2-3 broda, oni u Dominationu se zakampaju iza nekog otoka i pucaju a cappanje tko šljivi. Ili spotam im destroyera koji ide ravno na njih i oni nastave ploviti u ravnoj liniji i onda viču Torpedoes OP... Ma bilo je još svega danas, ali bolje da ne spominjem samo ću se još i više naživcirati. Dosta mi je 10 poraza zaredom, iako oko 5. sam trebao shvatiti da trebam odustati.
Odigrao par matcheva danas i odustao, izgleda da je danas dan idiota. Ili je to moja sreća da završim u timovima s idiotima. Nema veze što sam potopim 2-3 broda, oni u Dominationu se zakampaju iza nekog otoka i pucaju a cappanje tko šljivi. Ili spotam im destroyera koji ide ravno na njih i oni nastave ploviti u ravnoj liniji i onda viču Torpedoes OP... Ma bilo je još svega danas, ali bolje da ne spominjem samo ću se još i više naživcirati. Dosta mi je 10 poraza zaredom, iako oko 5. sam trebao shvatiti da trebam odustati.
A nisam ni ja srice ima danas. nisi jedini
A čuj nitko s BB ti se neće zezati s DD, jer ga nema šanse pogoditi a dok napravi reload gotov je, to trebaju kruzeri skidati, ali to su očito neki čudaci kako ih mogu iznenaditi torpeda ako ugledaju dd na dovoljnoj udaljenosti.
Mene torpedo može skinite samo ako dd bane iza otoka onda si gotov ali na otvorenom da te skine torpedo stvarno trebaš biti ne pažljiv.
Što je najžalosnije u mom slučaju je DD išao na St. Louis. A ja sam iznad tog DD-a s svojim lovcima letio minimalno dvije minute prije toga. Riješio sam se protivničkog CV-a i lovci su mi služili da pratim tog DD da ljudi znaju gdje je i da ga riješe jer se kretao u mom smjeru. I vičem liku da pazi i da riješi DD, no on nastavio ploviti ravno i pucati u ne znam šta, da bi mu fino sjela 4 torpeda ravno u njega. I onda nakon toga počeo psovati torpeda, DD, CV i nesposobne idiote u njegovom timu. Iako se sa ovim zadnjim slažem s njim, BB se sparkirali iza otoka i pucaju preko otoka i naravno ne pogađaju ništa. Nakon tog matcha sam shvatio da je vrijeme da odustanem za danas.
Ja s BB niti ne pokušavam gađati dd ako mi nije blizu.
Nosače nisam ni probao za sada idem kruzere i bojne brodove.
A čuj nitko s BB ti se neće zezati s DD, jer ga nema šanse pogoditi a dok napravi reload gotov je, to trebaju kruzeri skidati, ali to su očito neki čudaci kako ih mogu iznenaditi torpeda ako ugledaju dd na dovoljnoj udaljenosti.
Mene torpedo može skinite samo ako dd bane iza otoka onda si gotov ali na otvorenom da te skine torpedo stvarno trebaš biti ne pažljiv.
Ja sam u proteklih nekoliko BB partija skinuo DD-e po jednim plotunom... odnese ih u dok kažeš keks, nije ih baš nemoguće pogoditi ako nalete dok su ti topovi na toj strani.
Doduše, izbjeći torpeda pametnog DD-a je iznimno teško s BB-om zbog sporog okretanja.
Počeo i ja igrat, prvo s čim sam razočaran je što u chatu na početku partije nema "kto pl", bar ovih par kojih sam odigrao jučer
drugo, pošto sam nub u ovoj temi, što predstavljaju kratice bb, dd itd? hvala
još uvijek sam na tieru 1, odigrao svega par partija jučer prije spavanja, al' zasad se čini prilično zabavno, pogotovo jer je drugačije od WoT-a od kojeg mi se iskrenu već se*e
BB = Battleship
DD = Destroyer
CV = Nosač
CA = Armored cruiser
CL = Light cruiser
(to su oznake klasa koje su igri s tim da cruiseri nisu razdvojeni)
nego, sad sam shvatio zašto nema kto_pl genijalaca, zato što se do ne znam kojeg ranka igra samo protiv botova, sjetio se tek sad da sam u nekom jinglesovom videu to vidio, i sad skužim po nickovime... eh, nubino
Igra je dobro zamisljena ali nažalos u ovjoj igrici modovi daju prednost veću nego u WoT pogotovo World Of Warships AimBOT gdje sam prikazuje mjesto gdje trebas gadjati.I da taj mod je dozvoljen ja koristim Aslain's WoWS ModPack Installer gdje koristim crosshairs i ship icons.
Igra je dobro zamisljena ali nažalos u ovjoj igrici modovi daju prednost veću nego u WoT pogotovo World Of Warships AimBOT gdje sam prikazuje mjesto gdje trebas gadjati.I da taj mod je dozvoljen ja koristim Aslain's WoWS ModPack Installer gdje koristim crosshairs i ship icons.
Tog AimBOTa vise nema koliko ja znam... bilo ga je u closed beti.
Ima ali još nije skroz postavljen za trenutnu verziju koliko sam citao na ru.forum pitanje je dana kada ce ga finiširati.
Ima ali još nije skroz postavljen za trenutnu verziju koliko sam citao na ru.forum pitanje je dana kada ce ga finiširati.
Nije to svakako dozvoljeno, a i da jest, sudeći prema videu, prilično je loš. Pa ako gađaš gdje kaže, imaš stvarno gore rezultate nego da lupaš na pamet.
Dozvoljeno je malo procitaj forum od WoWs nije to doslovno ami bot več ti pokazuje točku gdje trebaš pucati e sada ako si njubara neće ti pomoći ako znaš ciljati puno će ti pomoći ja sam znao skidati cijele brodove u alphbeti sa jednom salvom ali to ubija draž igre i sa ovim Aslain's WoWS ModPack Installer gdje koristim crosshairs imam vrijeme za koje mi treba granata doletiti do broda te bez problema ako znaš gdje ciljati koji brod. evo ti slike gdje vidiš koliko ti treba granata do broda i samo nariktas na 3,2 sec na vodoravnoj liniji i nemreš fulati a daljina ti isto pise broda kojeg gadjaš i tvoja daljina na kojom ciljaš s topovima.
To je slika iz alfe. :) Još su držali normalne japanske zastave.
I nije meni problem, dapače, smetao bi mi. Ali ovo što mod pokazuje ne valja, nije točno. Drugačije se gađa. To je zapravo dobro :)
Ma ima tih gluposti i za WOT oni modovi što boje tenkove ko klaunove tako da znaš gdje gađati, ne znam kako netko može igrati s ovim, samo kvari igru.
Taj mod gore je iz alphe, ne pokazuje kako treba je ocito :D A sekunde koliko treba granati do mete ti pokazuje kad drzis ALT pri teleskopskom ciljanju. Za neke brodove napamet znam gdje su citadele, tako da sa Wyomingom nije problem busit... mada cesto znam dobit u chat bas da koristim taj ushrani mod.
Eto, cheater...
Koji ga klinac onda koristis ? Eto ti velike prednosti. Ja uzmem DDa i ispod 4 shipa ne potopim po matchu, skill je majka... ove dumb ass pizdarije, naviknes se... zaboravis igrat.
Imate li vi problema sa fps? Meni nekad bude 60 a onda kad krene opadati 20, 6, 10, i tako jednostavno sam od sebe opadne, a nezz zasto.

Imate li vi problema sa fps? Meni nekad bude 60 a onda kad krene opadati 20, 6, 10, i tako jednostavno sam od sebe opadne, a nezz zasto.
Da ti se ne pregrijava hardware možda, jer jedva se diše u sobi bez klime?
Uostalom napiši koje komponente imaš...
Ja guram američke cruisere i BB-e, ne znam jesu šta popravili u odnosu na CBT ili sam naučio bolje ciljat, ali s BB-om sada komotno mogu hrpu damage-a radit s AP-om odnosno puno češće pogodim citadel.
AP ulazi ko u Kuminu jelda doktore?
stronk doktork
AP ulazi ko u Kuminu jelda doktore?
stronk doktork
Kuma je hitra, meka i dobro barata dugim cijevima :D