Jel mogu igrati sa acc od WOT ili moram novi radit?
Ne moraš, wargaming account vrijedi za sve 3 igre kao i premium kad ga kupiš.
Samo se logiraj i skini igru.
Skida se vec,hvala ti
Gdje prikazuje koliko imamo free xp ? Tražim po ekranu ali bezuspješno vidim samo zlato i kredite ali nigdje experience
odmah kraj zlata, zelenim brojkama-....
Jos nisi dostigo LvL na kojem dobivas free xp... pogledaj pod LvLima kad se otkljuca free xp.
Gdje ? :D
pogledj u profile na lev 4 ti se otključavaju free xp
Atlanta je govno, nemojte trošit pare na to. :D
Hvala na info Tonči. Ja se bio dvoumio između Atlante i Atago i na kraju otišao po Atago, preeeedobar brod. Brz, okretan, jako dobar RoF, super domet torpeda (10.0km) i jako dobar smjer u kojima ih se može ispustiti. Preporuka svakako, samo što je skup. Ja ga uzeo jučer, ali kako nisam imao vremena tek ga danas probao i imao odlične borbe u njemu, ova gdje smo pobijedili pogotovo bila dobra. Stvarno odličan premium brod.
Koju municiju koristite ? Ja većinom HE. U kojim situacijama je bolje koristiti HE a kada AP ?
Ja većinom koristim ap, protiv bb nekada he, protiv aviona uvijek ap, protiv nosača he.
I u stvarnosti se većinom koristila ap municija u ww2.
Ali nije loša ni he jer uzrokuje požare naručito protiv bb.
Protiv aviona? Huh?
Kakvi su nosači da li se isplati igrati s njima ili ne ?
Kakvi su nosači da li se isplati igrati s njima ili ne ?
Isplati se, al se pripremi na muku ako nemas pravi tim.
Na BB koristim isključivo AP, osim ako skužim da je u blizini DD onda promijenim u HE. Na ostalim brodovima samo HE, jednostavno previše RNG uključeno ako se koristi druga municija, s HE je damage manji ali je uvijek barem nešto a i vatre su posebice opasne tako da je to ogroman bonus za korištenje HE, bar meni. Iako na kasnijim tierovima ću najvjerojatnije prijeći s HE na AP i na cruiserima, ali na malim tierovima HE i AP imaju skoro isti damage, s time da AP ima puno više šanse da overpena ili da se odbije od armora.
imate video how to not be a noob in world of warships, snimio ga jingles i objasnjava kada treba koju municiju koristiti
imate video how to not be a noob in world of warships, snimio ga jingles i objasnjava kada treba koju municiju koristiti
Mogao si staviti link ne bi te ubilo? Zato i služi forum za brzu razmjenu informacija
Mogao si staviti link ne bi te ubilo? Zato i služi forum za brzu razmjenu informacija
evo samo za tebe, treći put
a teško je upisat u YT jingles how to not suck...
Na BB koristim isključivo AP, osim ako skužim da je u blizini DD onda promijenim u HE. .
e pa kaze jingles, ako si u BB i blizu ti je DD i koristis HE - you'r doing it wrong ©®™
iChaseGaming - YouTube ajko dobro stivo obavezno "procitati sa razumijevanjem " TM
Za municiju su dobro napravili nije kao u WoT-u tamo tučeš AP i HE samo ponekad na tenkovima većeg tiera koje ne možeš probiti ili pak naravno ako imaš kredita na bacanje tučeš gold ammo.
u WoWs je dosta kompliciranije npr ovako je najbolje s:
HE gađati DD i CV
AP gađati CA/CL i BB
DD = destroyer
BB = battleship
CV = aircraft carrier
CA/CL = cruisers
Odlična je igra pa eto dodajte me nick kao i na forumu pa da odigramo koju u platoonu.
A neka Jinglesa, ja ću ostati pri svome s municijom. Prečesto overpenam s AP kada gađam DD, tako da za DD rezerviram HE.
I ja DD gađam s HE i onako ih je teško pogoditi još da riskiram s AP.
Tko zna igrati s DD stvarno su OP moram i ja malo probati, nema ništa gore nego kad ispred tebe izlete torpeda, ako dd kapetan zna nikada se ne otkriva samo roka torepeda dok je neotkriven.
Odigrao 4 game-a igra izgleda jako zanimljivo 1600x900 medium 60fps+ na mojoj konfi
IGN: Zmijoo
Evo danas sam malo testirao ap i he na svojim low tier kruzerima i he se čini daleko bolji a vidim da i neki savjetuju da se s low tierima puca samo he jer je teško pogoditi i probiti citadel, s većim kalibrima kasnije je druga priča.
Jel to sada to ili će kasnije opet ići wipe?
Bio je wipe sada u prijelazu iz closed u open betu. Više ne bi trebalo biti wipeova.

Avioni sa torpedima da li se može ručno upravljati kut izbacivanja torpeda kao što je kod DD da dva puta stisnemo tipku 3 ?
Je li se kome događalo da mu brod zaglavi u bici?
Moja Chikuma je od jutros u bitci, nikako da završi (bio sam izašao prije kraja). Nekoliko puta od onda sam ulazio u igru i stoji tako.