World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 622.815
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Warships

Jel mogu igrati sa acc od WOT ili moram novi radit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warships

Ne moraš, wargaming account vrijedi za sve 3 igre kao i premium kad ga kupiš.

Samo se logiraj i skini igru.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Warships

Skida se vec,hvala ti 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

Gdje prikazuje koliko imamo free xp ? Tražim po ekranu ali bezuspješno vidim samo zlato i kredite ali nigdje experience 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

odmah kraj zlata, zelenim brojkama-....

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

Gdje ? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

Jos nisi dostigo LvL na kojem dobivas free xp... pogledaj pod LvLima kad se otkljuca free xp.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: World of Warships
zagi55 kaže...

Gdje ? :D

pogledj u profile na lev 4 ti se otključavaju free xp

16 godina
odjavljen
World of Warships

Atlanta je govno, nemojte trošit pare na to.  :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
World of Warships

Hvala na info Tonči. Ja se bio dvoumio između Atlante i Atago i na kraju otišao po Atago, preeeedobar brod. Brz, okretan, jako dobar RoF, super domet torpeda (10.0km) i jako dobar smjer u kojima ih se može ispustiti. Preporuka svakako, samo što je skup. Ja ga uzeo jučer, ali kako nisam imao vremena tek ga danas probao i imao odlične borbe u njemu, ova gdje smo pobijedili pogotovo bila dobra. Stvarno odličan premium brod.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2015 21:16 (Rhox).

1 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

Koju municiju koristite ? Ja većinom HE. U kojim situacijama je bolje koristiti HE a kada AP ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warships

Ja većinom koristim ap, protiv bb nekada he, protiv aviona uvijek ap, protiv nosača he. 

I u stvarnosti se većinom koristila ap municija u ww2.

Ali nije loša ni he jer uzrokuje požare naručito protiv bb. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 21:09 (zrimo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Protiv aviona? Huh?

15 godina
World of Warships

Kakvi su nosači da li se isplati igrati s njima ili ne ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zagi55 kaže...

Kakvi su nosači da li se isplati igrati s njima ili ne ?

Isplati se, al se pripremi na muku ako nemas pravi tim.

16 godina
World of Warships

Na BB koristim isključivo AP, osim ako skužim da je u blizini DD onda promijenim u HE. Na ostalim brodovima samo HE, jednostavno previše RNG uključeno ako se koristi druga municija, s HE je damage manji ali je uvijek barem nešto a i vatre su posebice opasne tako da je to ogroman bonus za korištenje HE, bar meni. Iako na kasnijim tierovima ću najvjerojatnije prijeći s HE na AP i na cruiserima, ali na malim tierovima HE i AP imaju skoro isti damage, s time da AP ima puno više šanse da overpena ili da se odbije od armora. 

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 23:31 (Rhox).

1 0 hvala 0
12 godina
World of Warships

imate video how to not be a noob in world of warships, snimio ga jingles i objasnjava kada treba koju municiju koristiti

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Del_Boy97 kaže...

imate video how to not be a noob in world of warships, snimio ga jingles i objasnjava kada treba koju municiju koristiti

Mogao si staviti link ne bi te ubilo? Zato i služi forum za brzu razmjenu informacija  

13 godina
neaktivan
zagi55 kaže...
Del_Boy97 kaže...

Mogao si staviti link ne bi te ubilo? Zato i služi forum za brzu razmjenu informacija  

evo samo za tebe, treći put

a teško je upisat u YT jingles how to not suck...

WOT-- moomy94
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 11:40 (moomy).
15 godina
Rhox kaže...

Na BB koristim isključivo AP, osim ako skužim da je u blizini DD onda promijenim u HE. . 

e pa kaze jingles, ako si u BB i blizu ti je DD i koristis HE - you'r doing it wrong ©®™

Del_Boy97 kaže...

Captain's Academy - Gameplay Guides and Tips [Latest: Armour Angling] - General Discussion - World of Warships official forum

iChaseGaming - YouTube ajko dobro stivo obavezno "procitati sa razumijevanjem " TM

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
neaktivan
World of Warships

Za municiju su dobro napravili nije kao u WoT-u tamo tučeš AP i HE samo ponekad na tenkovima većeg tiera koje ne možeš probiti ili pak naravno ako imaš kredita na bacanje tučeš gold ammo.

u WoWs je dosta kompliciranije npr ovako je najbolje s:

HE gađati DD i CV

AP gađati CA/CL i BB

DD = destroyer

BB = battleship

CV = aircraft carrier

CA/CL = cruisers

Odlična je igra pa eto dodajte me nick kao i na forumu pa da odigramo koju u platoonu.

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
World of Warships

World of Warships Gameplay - YouTube

super mi je baron i njegovi torpedus !!!

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warships

A neka Jinglesa, ja ću ostati pri svome s municijom. Prečesto overpenam s AP kada gađam DD, tako da za DD rezerviram HE.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 15:09 (Rhox).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warships

I ja DD  gađam s HE i onako ih je teško pogoditi još da riskiram s AP.

Tko zna igrati s DD stvarno su OP moram i ja malo probati, nema ništa gore nego kad ispred tebe izlete torpeda, ako dd kapetan zna nikada se ne otkriva samo roka torepeda dok je neotkriven.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

Odigrao 4 game-a igra izgleda jako zanimljivo 1600x900 medium 60fps+ na mojoj konfi 

IGN: Zmijoo

Steam:http://steamcommunity.com/search/users/#filter=users&text=Cakija POE: cakija123
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 18:04 (Cakija_ST).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warships

Evo danas sam malo testirao ap i he na svojim low tier kruzerima i he se čini daleko bolji a vidim da i neki savjetuju da se s low tierima puca samo he jer je teško pogoditi i probiti citadel, s većim kalibrima kasnije je druga priča. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warships

Jel to sada to ili će kasnije opet ići wipe?

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warships

Bio je wipe sada u prijelazu iz closed u open betu. Više ne bi trebalo biti wipeova.

0 0 hvala 1
15 godina
World of Warships

Avioni sa torpedima da li se može ručno upravljati kut izbacivanja torpeda kao što je kod DD da dva puta stisnemo tipku 3 ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 17:10 (zagi55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warships

Je li se kome događalo da mu brod zaglavi u bici?

Moja Chikuma je od jutros u bitci, nikako da završi (bio sam izašao prije kraja). Nekoliko puta od onda sam ulazio u igru i stoji tako. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice