World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.854
|
čitano: 1.874.546
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Virty kaže...

Di se zuri ljudima? Lagano kvestat i uzivat u istima.

Pogledat ispod svake stine, ubrat cvijet, iskopat rudu te upecat koju ribu.

Max lvl ce doci sam od sebe, "vrag odnio prisu"! :)

Treba dignuti altove koji imaju gathering profesije i optimizirati gear na mainu do 20.09. 

18 godina
BebacMan kaže...
Virty kaže...

Treba dignuti altove koji imaju gathering profesije i optimizirati gear na mainu do 20.09. 

Na kraju se igra svede da samo spamas instance i sta li vec radi brzeg xp-a.

Ekipi u guildu pucaju achievementi tipa 500 kvestova na 100lvl+.

OMG skoro me sram reci da imam znatno vise od 3000 kvestova a pogotovo da imam sve profesije na max pa i pecanje :)

Bas jutros citam raspravu di se njih nekoliko slozilo da ova ekspanzija nije za njih jer ima previse kvestanja i trenutno ne mogu brzo doci do 110lvl.

Sta reci na to, ne znam :)

Xbox: Muskarcina
18 godina
neaktivan
Virty kaže...
BebacMan kaže...
Virty kaže...

Na kraju se igra svede da samo spamas instance i sta li vec radi brzeg xp-a.

Ekipi u guildu pucaju achievementi tipa 500 kvestova na 100lvl+.

OMG skoro me sram reci da imam znatno vise od 3000 kvestova a pogotovo da imam sve profesije na max pa i pecanje :)

Bas jutros citam raspravu di se njih nekoliko slozilo da ova ekspanzija nije za njih jer ima previse kvestanja i trenutno ne mogu brzo doci do 110lvl.

Takvi ocito ne vole WoW. Ok je imat maina na max lv što prije pa raditi raiodve ima to svoje čari. Ali questanje i oktivanje tog fenomenalnog svijeta je također užitak

16 godina
World of Warcraft

Blizzard je jednostavno razmazio svoje igrace u ovih 11 godina. Ja sam ovo oko kvestanja shvatio kao donekli back to roots, sto mi se jako svidja..  Na kraju krajeva ovo i jest role playing igra

2 0 hvala 0
11 godina
Virty kaže...
BebacMan kaže...
Virty kaže...

To su oni isti koji žele sve brzo i bez užitka pa na kraju seru kak je ekspanzija šit i nema contenta. Zato su me i invazije odbijale, nisam nijednog lika digo do 100 preko njih. A da ne pričam kolko je dosadno nakon par dana farmanja invazija, ko da botovi igraju.

18 godina
Magibagi kaže...
Virty kaže...
BebacMan kaže...
Virty kaže...

To su oni isti koji žele sve brzo i bez užitka pa na kraju seru kak je ekspanzija šit i nema contenta. Zato su me i invazije odbijale, nisam nijednog lika digo do 100 preko njih. A da ne pričam kolko je dosadno nakon par dana farmanja invazija, ko da botovi igraju.

Da :)

Ja sam obavio samo 2 invazije cisto da vidim sta je to i na sta izgleda.

Naravno da je jedan od ciljeva imati max lvl lika/ove.

Ali u mom primjeru, nije mi bitno kad cu biti max lvl, vec na koji cu nacin to postici.

Da ne ispadne da ne volim ili zelim raide, naravno da volim, ali mi se ne zuri tom cilju.

Xbox: Muskarcina
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Hrpa wowera su zapravo računovođe koji imaju fetiš na učinkovitost. Čim nešto nije učinkovito oni maznu praksiten veličine tanjura i odu vajnat na forumu i toliko su udrogirani i glasni da na kraju uspiju dobiti što žele!

I'm very large!

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jučer navečer popriličan lag, pokupljaš nešto i čekaš po 10tak sekundi da se itemi prebace u inventar.

Klikaš akcije i gledaš animacije sa po 5,6 sekundi zakašnjenja...  

Nadam se da će to pokrpati prije ovog vikenda 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Yvan kaže...

Blizzard je jednostavno razmazio svoje igrace u ovih 11 godina. Ja sam ovo oko kvestanja shvatio kao donekli back to roots, sto mi se jako svidja..  Na kraju krajeva ovo i jest role playing igra

Sve to štima. Nije problem toliko ni questanje. Međutim, kada me nakon posla još dočeka queue u igru od 1.6k=1hr, pa lagg fest u kojem da uopće predam quest mi treba po minutu dvije, onda je čovjeku teško uživati. Tu je Blizz opet razočarao.

18 godina
neaktivan
BebacMan kaže...
Yvan kaže...

Sve to štima. Nije problem toliko ni questanje. Međutim, kada me nakon posla još dočeka queue u igru od 1.6k=1hr, pa lagg fest u kojem da uopće predam quest mi treba po minutu dvije, onda je čovjeku teško uživati. Tu je Blizz opet razočarao.

Sve to štima i nimalo ne opravdavam Blizzard zato što im svi mi dobro plaćamo igre i pretplatu pa je loše iskustvo kad imaš lag dok igraš koji je do njihovog servera ali kad izađe nova ekspanzija ogroman broj ljudi igra i svi žele što prije izlevelat i questat i "normalno" je da su serveri zagušeni. No opet nitko to ne voli, mada u ostalo vrijeme serveri rade super i nikad problema, samo nadam se da će se ovo stabilizirati prije vikenda da mogu igrat cijeli vikend pošto u nedjelju dolazi frend iz Švabije i ostaje do 13.9, a ne mogu igrat kad je kod mene heheh

16 godina
World of Warcraft

Za razlikuod svih prijasnjih pocetaka expanzija, ova je najbezbolnija, s malim ili minimalnim bugovima. Stvar je u tome sto sam nakon 8 godina transferirao s high pop servera na low/mid server.. Osobno sam lag osjetio tek sinoc kada je world ms latency bio 500. I prvi bug - nakon reloganla fatal error sinoc nakon kojeg sam obrisao cache folder i proradio mi wow..

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Svi mi želimo lag-free igre ali kad znam da mi LoL ima lag i kako im serveri rade, a igra je inferirona po svemu i osim što može raditi na kalkulatoru barem da onda servere naprave kako treba, a ne da malo malo global DC svima, pol tima nema i takve gluposti; onda sam i presretan s Blizzardom.

18 godina
neaktivan
Yvan kaže...

Za razlikuod svih prijasnjih pocetaka expanzija, ova je najbezbolnija, s malim ili minimalnim bugovima. Stvar je u tome sto sam nakon 8 godina transferirao s high pop servera na low/mid server.. Osobno sam lag osjetio tek sinoc kada je world ms latency bio 500. I prvi bug - nakon reloganla fatal error sinoc nakon kojeg sam obrisao cache folder i proradio mi wow..

Obično prije nove ekspanzije (ili prepatch-a) obrišem cache folder i sve addone čisto da budem ziher da mi oni neće stvarat probleme.

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
18 godina
neaktivan

Kazzak. Jel samo meni tako ili i drugi čekate?  Toliko o mom igranju za vikend...

http://i66.tinypic.com/6z3oe8.png

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 17:38 (ParaNO1d).
10 godina
World of Warcraft

Ljudi moze pomoc , izbrisao sam slucajno ovaj hs od dala iz legion-a , a imam obicni jel zna tko jel moguce vratiti ? zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Pred 1h došao 110lvl :D Još moram završiti questove u Stormheimu i Suramaru  i kompletirana će biti cijeli legion kontinent

Nikako da transmogam ove daggere svoje. Ovi izgledaju očajno xD

Edit: Transmog uspješno obavljen(ciljao sam na tematiku legiona da prevladava zelena bolja). Eventualno možda daggeri odskaču od cijelokupnog outfita.

Novi Novi
Stari+transmog Stari+transmog
Battlenet ID: Mogy#21781
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 2:12 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Opet su serveri dolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Cekas petak da malo zaigras kako treba,i onda buljim u login screen jer su serveri down.

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Darksorrow radi bez greske.. Najpametniji potez uoci woda je free transfer s full servera na low. Ionako vise populacija neigra nikakvu ulogu kad su cross realmovi..

nego koja od novih zona vam se najvise svidjela?

0 0 hvala 0
10 godina

Serveri su UP sada 

18 godina
neaktivan
World of Warcraft

Proradilo je sve iza nekih 22h sinoć :) 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Jel i vi imate problem sa ulogiravanjem u battle.net aplikaciju? Vec par dana se nemrem ulogirat...I onda malo problema ulogiravanja na server tako da taj dio proradi nakon par pokusaja...ali battle.net nikako...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Srednji kaže...

Jel i vi imate problem sa ulogiravanjem u battle.net aplikaciju? Vec par dana se nemrem ulogirat...I onda malo problema ulogiravanja na server tako da taj dio proradi nakon par pokusaja...ali battle.net nikako...

Da imao sam problema u petak, ali tada je jako puno ekipe imalo problema sa startanjem battle.net app-a. Danas (ipak je trenutno jutro) sve ide glatko

17 godina
BebacMan kaže...
Srednji kaže...

Da imao sam problema u petak, ali tada je jako puno ekipe imalo problema sa startanjem battle.net app-a. Danas (ipak je trenutno jutro) sve ide glatko

Hvala, sad sam na poslu pa ne mogu provjeriti ali u petak i jučer popodne je bila katastrofa...jedva sam se oko 20 sati uspio ulogirati...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
16 godina
World of Warcraft

Napokon stize ios i android aplikacija za class hall! Dolazi u utorak 6.10. Aplikacija je besplatna, moze se gledati world wuestovi po karti i mogu se raditi garisson questovi s minionima.. Napokon! Jos od wod-a su tisuce htjele pvo no bolje sada nego nikad!

3 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kako napredujete ja sam zasad ilvl 821 farmam heroic trebao bi jos malo na mythic. Jako sam zadovoljan exp dosad

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 15:40 (wowrules).

1 0 hvala 0
15 godina
wowrules kaže...

Kako napredujete ja sam zasad ilvl 821 farmam heroic trebao bi jos malo na mythic. Jako sam zadovoljan exp dosad

Evo odlično mi ide. Ja sam ilvl800 (mogao sam vjerojatno biti 830-840ilvl, ali sam odlučio da ću prvo riješiti sve questove u svim zonama Broken Islea), to mi je primarni cilj sada. Ostalo mi još jedno 50% Suramar zone i gotov sam sa svim zonama 

Ekspanzija mi je super samo što meni osobno ovi dungeoni nisu neš posebno zanimljivi. Super mi je mehanika za Helyu npr., ali ovi ostali dungeoni su mi onako dosta tamni, ne znam, mehanike su mi dobre sa većinu bosseva, ali pošto volim živopisne boje većina ovih dungeona su sivo/crnih/smeđih boja. Bio sam za sada u 2-3 i onak su mi. 

Battlenet ID: Mogy#21781
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 19:37 (Baldurion).
18 godina
neaktivan

Kazzak je imao veliki Q kad sam god htio igrati pa sam na Draneoru napravio pallya pa sam njega igrao 

11 godina
neaktivan
Baldurion kaže...
wowrules kaže...

Evo odlično mi ide. Ja sam ilvl800 (mogao sam vjerojatno biti 830-840ilvl, ali sam odlučio da ću prvo riješiti sve questove u svim zonama Broken Islea), to mi je primarni cilj sada. Ostalo mi još jedno 50% Suramar zone i gotov sam sa svim zonama 

Ekspanzija mi je super samo što meni osobno ovi dungeoni nisu neš posebno zanimljivi. Super mi je mehanika za Helyu npr., ali ovi ostali dungeoni su mi onako dosta tamni, ne znam, mehanike su mi dobre sa većinu bosseva, ali pošto volim živopisne boje većina ovih dungeona su sivo/crnih/smeđih boja. Bio sam za sada u 2-3 i onak su mi. 

Ja sam krenio i DH-a malo levelat.U Suramaru sam stao na questu da moram biti honored s nightfallen,ali ostalo sam sve riješio osim Stormheima tamo sam ostao na 5/8 chapter.

16 godina
World of Warcraft

World questovi su nesto najbolje u wowu, konstantno imas sto za obavljati, plus kvestovi profesije i klase, ma nije uopce kao kad si na max lvlu u prijasnjim expanzijama pa samo farmas 5man i radis daily quatove koje vec znas napamet..

Inace sam ilvl 811 s tim da nisam niti jednom bio u heroicu vec samo radim za sada qustove, i dizem si gear s onim fel forge oblivionima, ili kako se vec zove.. Suraman je sjajna zona, jedva cekam i ja homored s njima da nastavim questline.. 

Ovo mi je druga najbolja expanzija po startnom contentu, po mnogocemu je presisala sve ostale no tbczbog nostalgije valjda mi je top. Vidjet cemo koliko brzo ce ubacivati novi content, cini se da vec za 2 mjeseca stize 7.1 s karazhanom, u planu im je puno brze bacati nove stvari jer zele da igraci stalno imaju dojam da imaju sro za raditi, za sada im je taj feeling ostvaren.. 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice