World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.854
|
čitano: 1.902.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: World of Warcraft
amd freak kaže...
Virty kaže...

Igrao sam vjerojatno sve MMO(RPG) vazne spomena i također sam se vracao uvijek u WoW.

Jednostavno mi je najbolji, ima dobrih naslova, ali uvijek fali "ono nesto".

Bas gledam policu sa original kutijama, ima tu dosta MMORPG igara, i skoro svi su najavljeni kao "wow ubojice"....ali ni blizu tome nije bilo.

Zaboravio si dodati da je i jedina od svih koja se plača na mjesečnoj bazi već 10 godina :D

To mi uopce ne smeta.

Za gust cu platiti 150kn za 2 mjeseca igranja ili pak sa goldima platit pretplatu.

Za 75kn odem u ducan i nista ne kupim, skoro pa nista :)

Xbox: Muskarcina
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav, imam pitanje oko kupnje online i kupnje box verzije u Hrvatskoj.

Naime, kada je WoD izlazio, kupio sam ga u Algoritmu na dan izlaska pa nije bilo problema. Tad sam bio živio u ZG-u. Prije 20 minuta sam zvao Algoritam (ZG) da se raspitam kad će oni dobiti ekspanziju u trgovini i hoće li biti dostupna. Planirao svakako u ZG idući tjedan zbog nekih drugih poslova. Kažu mi da će kod njih biti u srijedu 31.8., a ekspanzija službeno počinje 30.8.

Volim stavljat WoW kutije na policu s knjigama, pa mi je sad bed kupit online jer neću onda imat kutiju za ukras. Znam da je glupo, ali jbg, već mi ostale ekspanzije krase policu. Ali s druge strane, bed mi je izgubit 1 dan kad počne. Imam prilično aktivan guild, ne bih htio propustit tu početnu euforiju, pa makar bio i kao launch WoD-a :D

Ima li tko iskustva s kupovanjem online WoW ekspanzija pa s redeemanjem kutije nekako-negdje? Bio bih zadovoljan da postoji neka opcija makar mi i sam Blizzard poslao par mjeseci poslije kutiju.

Ili mi makar pomozite u odluci što da žrtvujem. Kutiju ili početni dan igranja. Za sada više naginjem da kupim online.

Cogito ergo ludo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kupi online ,a poslje za 10-50kn nadi na njuskalu kutiju ili zamoli nekog da ti proda.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
kexzoR kaže...
Danas planiram uzeti legion,gdje je najjeftinije,a da je sigurno? Prije sam uzimao s g2a.com I sve je bilo OK

molim vas odgovor.

13 godina
kexzoR kaže...
kexzoR kaže...
Danas planiram uzeti legion,gdje je najjeftinije,a da je sigurno? Prije sam uzimao s g2a.com I sve je bilo OK

molim vas odgovor.

CDKeys.com

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

expanzija uvijek krece u noci oko 3 jel tako? valjda nece bit opet crasheva(vjv oce)

0 0 hvala 0
13 godina
wowrules kaže...

expanzija uvijek krece u noci oko 3 jel tako? valjda nece bit opet crasheva(vjv oce)

Kreće u ponoć, i vrlo vjerojatno neće biti glatko. Ja uglavnom ni ne probavam igrati točno u ponoć, radije se ustanem oko 6 ujutro, skuham litru kave i krećem sa levelanjem. 

15 godina
geronimo4661 kaže...
wowrules kaže...

Kreće u ponoć, i vrlo vjerojatno neće biti glatko. Ja uglavnom ni ne probavam igrati točno u ponoć, radije se ustanem oko 6 ujutro, skuham litru kave i krećem sa levelanjem. 

E to je zivot 

Burek s mesom
10 godina
wowrules kaže...

Ne vjerujem da ce biti crasheva jer gledajuci po serverima nebi trebalo jer 90% server je jos uvijek na low populaciji .

11 godina
neaktivan
Sparklystars kaže...
wowrules kaže...

Ne vjerujem da ce biti crasheva jer gledajuci po serverima nebi trebalo jer 90% server je jos uvijek na low populaciji .

kad je wod izlazio borio sam se 2 sata da udem u onaj portal u blasted landsu koliko je lagalo mogu razumit lagove tak malo i par dc-a ali ono je bilo strasno 

13 godina
wowrules kaže...
Sparklystars kaže...
wowrules kaže...

kad je wod izlazio borio sam se 2 sata da udem u onaj portal u blasted landsu koliko je lagalo mogu razumit lagove tak malo i par dc-a ali ono je bilo strasno 

Kod mene su problemi počeli kad sam napravio garrison, main mi je bio zaglavljen u njemu dan i pol, apsolutno ništa nisam mogao. 

Serveri ni ne moraju biti full da bi bilo crasheva, dovoljno je da je hrpa igrača u isto vrijeme na istom mjestu, ali to su riješili sa instanciranjem pa se nadam da to nece biti problem.

Sjećam se da je jedan streamer pozvao hrpu igrača da dodje u hyal, tamo oko ulaza za firelands.Doslo ih je toliko da su crashali server a on je pokupio ban. 

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mislim da neće biti problem jer će ljudi moći počet s kojom god zonom žele. Čudilo me da su u wod-u ponovili istu grešku kao u tbc-u, a kasnije su ti ispravili wotlkom gdje su dali dvije početne zone i rasteretili servere. Dosta je dobro što su Broken Shore scenario izbacili ranije pa ljudi neće biti zaglavljeni u instance serverima.

Ove invazije su mi zadale glavobolje jer sam nabrzinu digao četiri  lika na 100,  sad više ni sam ne znam što bi igrao!

I'm very large!

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

pozdrav raja,

zanima me ima li kakav balkan guild na frostmane serveru? preferiram alijansu, ali imam par hordasa :D

0 0 hvala 0
17 godina
Bilo je dosta balkanskih guildova na frostmaneu al su vecina ne aktivna, najvjerojatnije ce se sad promjenit kad izade legion
battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

U jednom od zadnjih intervjua, onaj glavni developer je za WoD launch rekao da su oni nešto bili zajebali s fixanjem nekog buga sa strane Horde. Navodno bio neki spying glass u Hordinim questovima koji je omogućavao da samo jedan lik ima pristup da ga klikne, pa je bio bottleneck igrača. Pokušali popravit da svi mogu, a onda na kraju nije mogao nitko. Fail. xD Zatim su igračima davali free exp i preskakanje tog kvesta i onda se dogodilo da se puno igrača odjednom našlo na istom mjestu i sve ošlo u pm. Kao, ne mogu predvidjet takve probleme jer sve to eskalira vrlo brzo i još se množi sa ostalim problemima.

Mislim da bi bilo realno očekivati probleme, ali valjda su nešto naučili od prošli put pa neće biti tako strašno. Već same ove invazije su valjda nekakav test za launch. Ima stvarno dosta igrača što skuplja gear prije početka. :D

Cogito ergo ludo
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

nisam ni znao sta da ce se moc birat odakle krenit no sto vi mislite o legionu zasad

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wowrules kaže...

nisam ni znao sta da ce se moc birat odakle krenit no sto vi mislite o legionu zasad

Mene su dobili s Karazhan najavom! SVe ostalo je standardno dobro, ali 5 man dungeon s 9 bosseva i više wingova čekam još od brd-a.

I'm very large!
18 godina
neaktivan

Odradio sam početne questove s DH-om i sad sam u Stormwindu čekam Legiju da postane live. Zna li se kako se dolazi u novu zonu?

18 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Odradio sam početne questove s DH-om i sad sam u Stormwindu čekam Legiju da postane live. Zna li se kako se dolazi u novu zonu?

Mislim da dobiš quest u novom Dalaranu (iznad Deadwind Pass-a)...

Lijep pozdrav ;)
18 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
ParaNO1d kaže...

Mislim da dobiš quest u novom Dalaranu (iznad Deadwind Pass-a)...

Znači danas odlazim u Dalaran

17 godina
World of Warcraft

Ja sam parkirao sve 100ice u Dalaran :)

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Imam pitanje.. Legion dolazi 30.8. Od 00:00, dali to znaci od nocas, ponedjeljak ba utorak ponoc, ili utorak na srijedu ponoc?

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Ljudi kažu noćas u ponoć...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Yvan kaže...

Imam pitanje.. Legion dolazi 30.8. Od 00:00, dali to znaci od nocas, ponedjeljak ba utorak ponoc, ili utorak na srijedu ponoc?

Večeras u 00:00 počinjemo ;) 

Nedem spavati dok ne ubodem svoj artifakt weapon :P 

Lijep pozdrav ;)
11 godina
neaktivan
Yvan kaže...

Mislim da danas u ponoć kreće na US a mi sutra od ponoci tj EU.
EDIT: ovi iz guilda kažu da je danas.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2016 17:59 (wowrules).
15 godina
wowrules kaže...
Yvan kaže...

Mislim da danas u ponoć kreće na US a mi sutra od ponoci tj EU.
EDIT: ovi iz guilda kažu da je danas.

http://www.mmo-champion.com/content/

Odmah na vrhu stranice ima tajmer. Za 5h i 48min je legion LIVE!  

Battlenet ID: Mogy#21781
13 godina
World of Warcraft

I to cemo igrat mjesec dana i zaključit da je isto sranje drugo pakovanje kao i sa svakom expanzijom.

Moj PC  
0 9 hvala 0
18 godina
neaktivan
njuskac kaže...

I to cemo igrat mjesec dana i zaključit da je isto sranje drugo pakovanje kao i sa svakom expanzijom.

Ako ti je "sranje" nemoj igrati ni mjesec dana. Ali WoW je živ već 12 godina i ima još uvijek nešto za dati. I dalje mi je najbolja igra ikad. Iako fali nešto ali opet koja igra toliko dugo živi...

18 godina
neaktivan
njuskac kaže...

Meh, nije baš tak..  igrat će se barem nekoliko mjeseci ;) 

Lijep pozdrav ;)
14 godina
neaktivan
njuskac kaže...

Dva mjeseca, igrace se arena :D

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice