World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.854
|
čitano: 1.880.185
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Warcraft

Dosta dobrih stvari su od Diabla 3 pokupili. World questovi su bountiji u Diablu, a one dodatne mythic težine dungeona su koncept greater riftova. A tu je i randomnost statova loot-a.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima li dobre duše da igra u nekom guildu na Sylvanas realmu pa da me "ubaci" da ne vrludam sam? Stvorio sam si jednog Ally chara na Sylvanas realmu (ostali su mi Hordaši na Chamber Of Aspects) pa eto. :) btag : Fiuman#21490

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Level 106 sam sa mainom i 101 sa tri alta (pokupio artifact weapone) i zadovoljan sam s expanzijom. Iako ih nisam puno odigrao dungeoni su mi (opet) bezveze. Samo hit and run da se što prije odradi a ovaj put nisam ni procitao taktike na bossevima prije igranja. Nikako blizzard na zelenu granu sa ovim dungeonima što nije ni čudo jer su potpuno identični kao i u osnovnoj igri od prije 10-ak godina, nikakvog napretka u mehanici osim što se mjenja interijer dungeona.  

0 0 hvala 0
11 godina
Re: World of Warcraft

A što bi ti da promijene ? Ako želiš neki challenge i različitu mehaniku igraj raidove na mythic kad su ti dungeoni prelagani (a i trebaju biti za ove casual igrače)

PS: Igrao si dungeon mythic ?

14 godina
neaktivan
Stigla mi kutijica s legion-om... E sad jos treba odlucit s kojim likom prvo krenut igrat... Imam paladina, huntera i shamana. Mislio sam probat s shamanom malo healati, jel tesko healati u legiji?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Jeli imamo igdje guild balkanski koji su 13/13 mythic ?

13 godina
neaktivan

Rule no1 svih "balkanskih gildova"

Ukratko nasi ljudi su ***** 

Svi se uvijek raspadnu i posvadjaju ko djeca oko nekog epica 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan

Ma nije teško hilati nikada bilo. Uz dobar key binding setup i addonove kao što je npr. VuhDo hilaš ko veliki. Ja sam igrao Resto Shamana u WoDu, sada igram Prot Paladina i Arms Warriora. 

11 godina
chaselol kaže...

Ma to je prelose.. imam 3 frenda koji igraju samnom i znam jos dvoje srba koji su full dobri, svi 13/13 pa sam mislio da se svi skupa joinamo nekom balkanskom guildu koji su 13/13 (ili barem 11/13) ali ocito not gonna happen 

Našao sam samo ovaj: http://www.wowprogress.com/guild/eu/the-maelstrom/Rakija

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 13:02 (Kopsi1304).
17 godina
odjavljen
World of Warcraft

I kakva je igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
JackIsBack kaže...

Level 106 sam sa mainom i 101 sa tri alta (pokupio artifact weapone) i zadovoljan sam s expanzijom. Iako ih nisam puno odigrao dungeoni su mi (opet) bezveze. Samo hit and run da se što prije odradi a ovaj put nisam ni procitao taktike na bossevima prije igranja. Nikako blizzard na zelenu granu sa ovim dungeonima što nije ni čudo jer su potpuno identični kao i u osnovnoj igri od prije 10-ak godina, nikakvog napretka u mehanici osim što se mjenja interijer dungeona.  

Jesi odradio Challenge mode dungeone u mopu i wodu sa gold?? Uopce nisu bili losi i bili su solidno zahtjevni te sigurno nisu bili tank and spank,trebao si znati sve mehanike  a i svoju klasu poprilicno da odradis sve na gold.Bar su meni A ako ti to nije bilo dovoljno tesko sada ce biti mythic+ dungeoni  koji ce mozda biti i tezi.

13 godina
Tonči kaže...

I kakva je igra?

Svi oni koji su kmecali za vanilla i tbc sad su dosli na svoje,sad ne mogu reci da nemaju sta raditi,grind na sve strane.World questovi su pun pogodak,sve su zone stalno pune ljudi,nema sjedenja u garrisonu.

11 godina

Super mi je što nema više onoga "tko prvi taga moba njegov je"... ne trebaš više biti u grupi da znajedno s nekim isfarmaš neki objective ili slično 

18 godina
neaktivan
Kopsi1304 kaže...

Super mi je što nema više onoga "tko prvi taga moba njegov je"... ne trebaš više biti u grupi da znajedno s nekim isfarmaš neki objective ili slično 

Da to je fora da ako nesto questatš :D btw meni jedino smeta ali to nije do WoW-a svi u grupama pa kad su suprotne frakcije i u grupi su rokaju me ko budalu, a ja igram sam. Pa je questanje malo otežano

11 godina

Kako misliš? Ja nisam mogao napasti igrača koji je horda na Broken Isles-ima... jedino što sam skužio je da u ovom slučaju "ja tago, moj mob" još uvijek vrijedi (ako je taj igrač horda, a ja alliance i obratno)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 13:30 (Kopsi1304).
18 godina
neaktivan
Kopsi1304 kaže...

Kako misliš? Ja nisam mogao napasti igrača koji je horda na Broken Isles-ima... jedino što sam skužio je da u ovom slučaju "ja tago, moj mob" još uvijek vrijedi (ako je taj igrač horda, a ja alliance i obratno)

Pa ja sam na PvP serveru

15 godina
neaktivan
Kopsi1304 kaže...
chaselol kaže...

Ma to je prelose.. imam 3 frenda koji igraju samnom i znam jos dvoje srba koji su full dobri, svi 13/13 pa sam mislio da se svi skupa joinamo nekom balkanskom guildu koji su 13/13 (ili barem 11/13) ali ocito not gonna happen 

Našao sam samo ovaj: http://www.wowprogress.com/guild/eu/the-maelstrom/Rakija

http://www.wowprogress.com/guild/eu/ragnaros/Enraged+Revolution

Vode ga balkanci, ali komunikacija ne na engleskom. Nekad su bili na Sylvanasu.

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/Unija

A ovo je navodno balkanski guild s najboljim progressom

Sretno s aplikacijama.

11 godina

Sto se tice enraged revolution: Raids per week: 5 <- ovo mi je malo too much, mogu maximalno 3 dana i jedan non mandatory za "selling boost"

Da gledao sam Uniju sad baš, problem mi je što sam na silvermoon-u alliance, ali još imam lvl100 char boost tako da, ako ne trebam imat alta za split farming onda bi mogao tamo 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 13:45 (Kopsi1304).
15 godina
ParaNO1d kaže...
Kopsi1304 kaže...

Da to je fora da ako nesto questatš :D btw meni jedino smeta ali to nije do WoW-a svi u grupama pa kad su suprotne frakcije i u grupi su rokaju me ko budalu, a ja igram sam. Pa je questanje malo otežano

Jedino se ne može ako ubijate ti i suprotna fakcija quest moba, onda dobije onaj koji je prvi taggao moba :)

Battlenet ID: Mogy#21781
11 godina

Tako je, to sam objasnio već u postu poviše 

15 godina
Kopsi1304 kaže...

Tako je, to sam objasnio već u postu poviše 

Pardon, sad tek skužio. Malo sam preskočio taj post 

Ugl, fora su mi ova world questovi. Predobrih nagrada ima + masa ljudi uvijek bude 

11 godina

Je, stvarno su kul i baš mi se sviđa ekspanzija  Još da mi je ubost tjedan dana godišnjeg.. haha

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mozda mali OT ali da napisem i ovdje,

ako nekome treba RAF reward (1 month gametime i mount/igracke sta vec) i gold mozemo se dogovoriti, ocu prijatelju da uzmem Legion pa ako ima zainteresovanih nek se jave 
Radije bih ponudio nekome nasem pa tek onda bih isao do ostalih trgovaca 

p.s. ako krsi pravila delete odma

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 15:46 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

chaselol

nisam te dobro razumio.. treba netko njemu kupiti wow, tj osoba koja mu posalje RAF ili samo tražiš nekog tko će mu poslati raf i pomoći mu levelati?

Ako je ovo drugo, onda mogu ja 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 15:48 (Kopsi1304).
13 godina
neaktivan

Nece taj levelati, odma boost lvl 100 ce iskoristiti  

Ma treba mu legion key a ja cu dati cca 4-5 mjesecnih pretplata i RAF

Sve rijeseno vidimo se u legionu 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 20:59 (chaselol).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

SuZa u oKu je ponovo online, ovoga puta na Kazzaku.

http://suza-u-oku.com/

3 0 hvala 0
16 godina

Wow! Bas lijepo! Ako ste malo bacili oko na njihov web, vidjet cete da nigdje nisu naznacili sa su horda hehehehe

15 godina
World of Warcraft
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
World of Warcraft

Legion je jako poboljšao mehaniku igre i sad je WoW nakon dosta vremena potpuno izmjenjeno (poboljšano) iskustvo :)

Samo da opet ne zastrane sa previše promjena u budućnosti...   

Lagano čistim questove i tu i tamo piknem koju instancu ;) 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Dado_ZG78 kaže...

Legion je jako poboljšao mehaniku igre i sad je WoW nakon dosta vremena potpuno izmjenjeno (poboljšano) iskustvo :)

Samo da opet ne zastrane sa previše promjena u budućnosti...   

Lagano čistim questove i tu i tamo piknem koju instancu ;) 

Ja u dva dana sa ilvl 790 na 828  

Samo derite world quests i dungeone i to je to. 

edit: zaboravio napisati, nemojte ubijati rare bosseve na broken isle-u prije nego dođete lvl 110 jer itemi scaleaju sa levelima. U class hall orderu imate Lucky Streak (Increases the chance for quest rewards to get a rare or epic Bonus Upgrade from non-repeatable quests.) tako da i tu možete dobiti dobre iteme uz malo sreće

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 23:12 (Baldurion).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice