World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.531
|
čitano: 9.681.248
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sve su dobre na svoj nacin. igrao sam nijemce do t7 ali su mi dosadili. sad igram ruse i mogu rec da su puno zabavniji i imaju strmiju putanju granate pa lakse pogodis iza brda.

btw kupio sam si t20 natrag i super je. vec sam zaboravio kak je zabavno igrat mediuma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
mancekk kaže...

Koju granu SPG-a bi mi preporučili?

Francuze,švabe,ruse,britance  ili  amere?

Francuze. Igra sam t6, amx 13 f3 am i mogu rec osim sto je odlican u borbi (dobar damage), dobro i zaradjuje. Mozda najvise od svih non premium tenkova, samo treba znat igrat arty. 2k dmg=50k profit (premium racun) pa preporucujem svima da ga cuvaju u garazi.

Za ostale ne mogu nista rec jer nisam proba, ali statisticki francuzi imaju na tier 7 do 10 dobru preciznost,aim time, rate of fire, (osim t10 bacthata) brzinu i cammo ali zato los damage i splash. 

play2much
15 godina
Intel&ATI kaže...

t69 nikad nije imao apcr...

wrong... nakon update-a sam morao napuniti opet municiju, i čudio sam se zakaj nemam prem. municije u depot-u.

onda skužih da sada ima HEAT umjesto APCR.. 100% sam siguran

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobri su francuzi. Cesto me sprase pogotovo u high tierovima. :P

Ja jedva cekam rusa t7 kad dobiva onaj top koji radi 1850 dmg (ko i t10 ali sporiji RoF).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...
Intel&ATI kaže...

wrong... nakon update-a sam morao napuniti opet municiju, i čudio sam se zakaj nemam prem. municije u depot-u.

Uvijek je imao HEAT, a promjene koje su sad radili na gold shellovima je nerf penetracije i zato si morao reloadat.

15 godina
nine kaže...
Intel&ATI kaže...

ajde nemoj govoriti ono sto nisi siguran...

cuj njega 100% siguran

t69 NIKAD nije imao apcr, nemoj zahebavati

a nisi imao municije u depotu zato jer su mijenja HEAT pen od t69 sa 300mm na 250mm i onda su uzeli municiju koju si imao i dali ti puni iznos credita koliko vrijede...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Inače kv1s neće biti nerfan nego će ga razdijelit u kv-85 i kv-122(moguće tier 7).

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

nakon pročitane gotovo cijele teme i proučavanja igre krenuo sam u igranje i "dogurao" do opjevanog KV...

stavio sam "brzi" top i odgovara mi za sada. posada će uskoro na doškolovavanje pa bi molio savjet (iskusnijeg) kojim redoslijedom te ima li neka shema kad bude popust na opremu &td jer skupio sam par miliončića pa da ih pametno utrošim..

još jedno pitanje (znalcima), što bi trebo promijenit od komponenti da dignem grafiku na (min) high? trenutno igram na 1920x1080 i low?

hvala na čitanju i odgovorima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bivsi branitelj kaže...

nakon pročitane gotovo cijele teme i proučavanja igre krenuo sam u igranje i "dogurao" do opjevanog KV...

stavio sam "brzi" top i odgovara mi za sada. posada će uskoro na doškolovavanje pa bi molio savjet (iskusnijeg) kojim redoslijedom te ima li neka shema kad bude popust na opremu &td jer skupio sam par miliončića pa da ih pametno utrošim..

još jedno pitanje (znalcima), što bi trebo promijenit od komponenti da dignem grafiku na (min) high? trenutno igram na 1920x1080 i low?

hvala na čitanju i odgovorima

Prvo čestitam na ovom boldanom dijelu jer to većina neće napravit i kasnije imaju tonu pitanja i zbunjeni su te im loše ide, al ti si dobro počeo. Popust na opremu (gun rammer/nabijač i takve stvari) dođe negdje svakih mjesec, nekad prije, nekad kasnije, Free XP nemoj trošit ako ti fali do sljedećeg tenka nego uvijek čuvaj to za njegove dijelove, topove, gusjenice i tako dalje, da nećeš uvijek morat igrat sa stock tenkom ako možeš istražit neki jači dio.

Što se tiče komponenti, ovaj tvoj proc mi je mala nepoznanica al sam proguglao na brzinu i navodno radi na 4.1 GHz što je odlično za WoT, dakle to štima. Ono što bi morao mijenjat je grafička kartica, ne treba ti ništa prejako, al za high na toj rezoluciji i glatkom fps-u rekao bih GTX 560 Ti ili HD 5870/ HD 6870 koje možeš nać rabljene i po 800 kn, a negdje i niže.

Sretno s igrom i ako imaš kakvo pitanje, samo pucaj! {#} 

12 godina
neaktivan
World of Tanks

hvala na brzom odgovoru, ping mi je između 30 i 100 a fps ~50 (ovisno o mapi)

za grafičku sam pretpostavljo jer je iz prošle konfiguracije ali volim se uvjeriti

sad čekat popust i unaprijedit vozilo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
9 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

To se događa na početku borbe kad škvadra krene voziti i chatati u isto vrijeme :)

16 godina
Intelovac123 kaže...
mancekk kaže...

Koju granu SPG-a bi mi preporučili?

Francuze,švabe,ruse,britance  ili  amere?

Ja sam krenuo francuze i tier 4 i 6 tenkovi su super meni..

Vidio sam jednom tier 10 francuza ,ima okretljivu kupolu i brz je.

Tier 5 sam preskocio zato sto ljudi kazu da je sranje..

Francuz 10 arty kada je tek došao bio je odličan...sada je teško smeće i daleko najgori arty (pogotovo nakon predzadnjeg patcha). Naime toj arty s vremenom su povećali rld time za skoro 15 s tako da sada puni cca 75 s. Ima 4 granate kojima je skoro nemoguće nešto ozbiljno napraviti jer sigurno će te 2 ili promašiti...splash 0...dmg je ozbiljan ako gađate tenkove koji su mekani....pogodiš mausa ili is 4 odneseš mu 100 hp-a .......lol....speed je prije bio bolji a sama arty agilnija...sada joj treba 10 s da ubrza.....top ne može spustiti tako ako vam tenk dođe na 10 m ne možeš ga pogoditi...dalje ne bih{#}

Frka85
16 godina
World of Tanks

Kakva su vam iskustva sa britancima?

Nakon predzadnjeg patcha (misllim,nisam siguran),kad su prčkali po švapskim artyima otključao mi se tier 9 njihov ali nisam ga kupio jer su ih dosta pokvarili (artye općenito).

Nemam pojma jel da dovršim ruse(s-51) ili da igram s njemcima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Moram primijetiti da je novinar "duboki" kreten kad veli da je graba duboka... Piskaralo tupavo želi napraviti što veću senzaciju...

Nisam ja ništa prčk'o.
14 godina
bivsi branitelj kaže...

hvala na brzom odgovoru, ping mi je između 30 i 100 a fps ~50 (ovisno o mapi)

za grafičku sam pretpostavljo jer je iz prošle konfiguracije ali volim se uvjeriti

sad čekat popust i unaprijedit vozilo :)

Digni detalje pa gledaj kakav će ti biti dojam. Ja sa GT 430 igram na FullHD i s visokim i srednjim detaljima pa imam 13-17 FPS-a i igram bez ikakvog beda.

Na ping, naravno, nemaš utjecaj... Sretno.

{#}

Nisam ja ništa prčk'o.
14 godina
World of Tanks

Najjaci tier 7 tank, i jedan ako ne i najzabavniji tenk u igri, Tiger je dobio stvarno brutalan buff u 8.8

Victory!
Battle: Westfield 18.9.2013. 18:26:38
Vehicle: Pz.Kpfw. VI Tiger
Experience received: 4.860 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 72.864
Battle Achievements: Sniper

4.4k dmg

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

od kada sam instalirao novi patch internet veza mi je koma kad igram...probao sam restartat router, re-instalirat igru, uvijek gasim torrent i sl, nema downloada tijekom igranja i opet sranje...normalno se ulogiram i čim počnem igrati veza mi se počne gubit...ping pocrveni itd...ovo traje već danima i nemam pojma kako da ovo riješim?Internet mi funkcionira super...jedino je problem kad igram WOT...

0 0 hvala 0
16 godina
pupa265 kaže...

od kada sam instalirao novi patch internet veza mi je koma kad igram...probao sam restartat router, re-instalirat igru, uvijek gasim torrent i sl, nema downloada tijekom igranja i opet sranje...normalno se ulogiram i čim počnem igrati veza mi se počne gubit...ping pocrveni itd...ovo traje već danima i nemam pojma kako da ovo riješim?Internet mi funkcionira super...jedino je problem kad igram WOT...

Čekiraj firewall, antivirus i sl.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
pupa265 kaže...

Čekiraj firewall, antivirus i sl.

provjerio...sve ok...ne znam šta još da tražim?

16 godina
World of Tanks

Mene je jednu noć (prije možda 2 dana) igra zafrkavala i problem je nestao sam od sebe. Isto mi je blinkala crveno pa zeleno ona lampica i bio je primjetan lag, ali ping je samo jedan put skočio do 260 ms, a većinu vremena je bio između 100 i 120. Inače mi je ispod 100, ali tu večer je očito bio nekakav problem.

To sam bio igrao na 1. serveru kao i uvijek, a na 2. nisam ni ulazio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 20:33 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

EU1 je za nubove.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina

Kako to misliš? Misliš li na to da je tu najviše početnika i loših igrača? I ja sam primjetio da je ponekad teško pobijediti na tome serveru, pa odem na drugi u nadi da ću dobiti koju partiju. Nekad bude bolje, a nekad jednako loše.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 20:38 (Izzy).
14 godina
dedaa kaže...

EU1 je za nubove.

Slazem se i ne slazem. Evo npr danas u 19 bitaka sam uzeo gotovo svih 50k expa ( tocnije uzeo sam 44k ) izgubio sam samo 5 bitaka i s nikim nisam igrao platoon, igrao sam na EU1, a zna se dogodit da jedanput nikako da pobijedim na EU1 pa moram otic na EU2. Danas je bio dobar dan :D ocito su poljaki bili na EU2 :P

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
World of Tanks

is3 i Panzer V/IV modeli ce bit redizajnirani.

http://ftr.wot-news.com/2013/09/18/storm-shows-new-models/#more-3292

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Slazem se i ne slazem.

Tomo53nja kaže...

Pa i uzimamo i ne uzimamo zavisi kako se uzme...

U ovoj temi sami literalni majstori {#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Na kojim sve linkovima mogu pratiti glasine o 8.9 verziji?

Vele da će osim njemačkih td-ova doći i neki Japanski premium?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
g12356 kaže...

Na kojim sve linkovima mogu pratiti glasine o 8.9 verziji?

Vele da će osim njemačkih td-ova doći i neki Japanski premium?

http://ftr.wot-news.com/

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Moja najbolja u batu i to na Serene! {#}{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Al' sam sad zabrljavio... {#} Tier 3 sa udrobljenim tier 2, furam LTP-a kad Pz I C cap-a našu bazu... Dovučem se jedva uzbrdo (vidim, naš siroti T2 Medium se ne usudi napasti iako je uz bazu). Lik nam zauzeo 75% , uđem u bazu, skužim da me ne vidi i umjesto da ga smireno opalim, zaletim se prema njemu (točnije propičim uz njega). Baja se izvuče i počne jurcati oko mene (znam da me s drekom od 20mm može probiti samo bočno). Ja počeo vitlati top lijevo-desno i nikako da ga propucam... Odjednom, igra gotova, poraz, baja nam cap-ao bazu... A fali mi još jedna pobjeda za 250 k srebra... Ova "srebrna groznica" me iscrpljuje... 

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice