World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.531
|
čitano: 9.687.433
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

IMO APCR je bolji od HEAT-a u igri {#}

na t69 su prem ammo prebacili sa APCR na HEAT, penetracija je ostala ista.. osjeti se razlika

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
nine kaže...

IMO APCR je bolji od HEAT-a u igri  {#}

na t69 su prem ammo prebacili sa APCR na HEAT, penetracija je ostala ista.. osjeti se razlika

apcr je bolji ako pucaš u skošen i spaced armor,heat je bolji ako pucaš u ravan armor ali heat pretežito ima veći pen pa jedino spaced armor ostaje kao problem.

\m/ \m/
15 godina
neaktivan
nine kaže...
The Unforgiven kaže...
g12356 kaže...

trreba uvesti neko upozorenje za platoone koji idu u bitku sa različitim tierovima koji bi ljudima objasnio da će im MM u tom slučaju vrlo vjerojatno biti njesra.

i zabraniti razliku veću od 2 tiera među članovima platoona

ja nebi stavio više od 1 tier razlike.. zašto?

zato što ti je 2 tiera isto previše.. zamisli jedan uzme npr. KT-a, a drugi hellcata, i ulete u t10 borbu s obzirom da se MM slaže prema većem tieru u platoonu.

Ja bi stavio da budu isti tier.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
14 godina
World of Tanks

retardi su retard

Defeat
Battle: Live Oaks 17.9.2013. 18:18:21
Vehicle: Pz.Kpfw. VI Tiger
Experience received: 2.070
Credits received: 69.825
Battle Achievements: Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

malo da se pohvalim, nisam dugo...

losa kvaliteta al zaboli me {#}

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 18:36 (Obi Wan).
15 godina
nine kaže...

t69 nikad nije imao apcr...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...
nine kaže...

apcr je bolji ako pucaš u skošen i spaced armor,heat je bolji ako pucaš u ravan armor ali heat pretežito ima veći pen pa jedino spaced armor ostaje kao problem.

I da nadodam HEAT negubi penetreaciju na daljinu, a APCR gubi jer HEAT se ponaša kao HE a APCR kao AP. To je isto jako važna informacija pogotovo u većim tierovima,  CW i CB (company battles)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Vidi malenoga sto odmara{#},a druga slika dokazuje da ima dobrih ljudi u igri{#}

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 19:14 (Zaja).
Moj PC  
5 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Ma nema potrebe za gold streljivom na tom tenku i to jos u t5 bitci. 128mm je dosta, mozes probit i sve t7 ako gadjas weak spotove, sjecam se da sam sa stugom uvijek owna, jos kad je ima 130mm penteraciju, prije buffa.

@zaja

ali te oni mogu gurat ako im je tezina tenka manja od tvoje? Koliko sam puta isa gurat t95 ali svaki put bez efekta

play2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 19:18 (fanaticni gejmer).
17 godina
fanaticni gejmer kaže...
Obi Wan kaže...

Ma nema potrebe za gold streljivom na tom tenku i to jos u t5 bitci. 128mm je dosta, mozes probit i sve t7 ako gadjas weak spotove, sjecam se da sam sa stugom uvijek owna, jos kad je ima 130mm penteraciju, prije buffa.

trosija sam gold kad mi je nestalo obicnog...

17 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
Obi Wan kaže...

@zaja

ali te oni mogu gurat ako im je tezina tenka manja od tvoje? Koliko sam puta isa gurat t95 ali svaki put bez efekta

Vidis da idem 12 kmh,znaci radi lol

Vulgar Display Of Power
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

@zaja

Ne moze se gurati tezi tenk od tvog

16 godina
Ziga kaže...
fanaticni gejmer kaže...

@zaja

Što se ne bi moglo...naravno da je efekt manji, ali može se..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Ziga kaže...
fanaticni gejmer kaže...

@zaja

Što se ne bi moglo...naravno da je efekt manji, ali može se..

Kad je enconter na himmelsdorfu pokusavam pomoc ali kod t95 ili tezih ne primjetim da im dajem imalo ubrzanja. t95:86t vs jagdtiger:70t

Nisam ima ga priliku guzit sa jagzom e100 al vjerujem da bi islo {#}

play2much
16 godina
World of Tanks

Nema to veze s cim ga guras kad mu je speed limit 16km/h...Da ga guraš i sa tri e100 nizbrdo nece ici brze od limita..

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Niti jedan tenk neće ići značajno preko svoga limita ako ga ti guraš...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
World of Tanks

Ti malina onda očito nisi jurio 95kmh sa PZ IC :P

Makar si u pravu za t95..

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 20:03 (nani_cropes).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma sta je najgore on nebi uhvatio ni 5km/h da ga guram uzbrdo ili na nekom losem terenu.. Znam da tenk ne moze ic preko limita ali govorim o akceleraciji, ona je najvaznija a to mu sa tenkom od 70tona ne mozes dati.

play2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 20:10 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Nema to veze s cim ga guras kad mu je speed limit 16km/h...Da ga guraš i sa tri e100 nizbrdo nece ici brze od limita..

Zato je is7 čipiran {#}

15 godina
malina22 kaže...

Krivo. Ako ga guras nizbrdo preci ce prek limita...

To prije kad nije bilo fizike, al sad se moze

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...

Ja sam oklijevao za kupit t95 dosta vremena i nakraju ga kupio i mogu ti reć da postoji jedan puno veći problem od onih 13kph.

Voziš se nekamo 4 min samo da kad dođeš tamo da te npr jgpz E100 opali sa heat za više od pola hpa i ubije te u 25sec a ti nemožeš pobjeć.

Žalim što nisam imao priliku igrati sa t95 prije negoli što su uveli press 2 for auto win za kredite.

Dok god ne nabasaš na neki od t10 tda sve je relativno ok.

Da, jbg. Isao sam tom linijom zbog armora a na kraju je ispalo da t28 buse svi t8 tenkovi, a i nize ako znas di gadjat. Prodao sam ga iako je bio full pojacan s full opremom. Nije mi imalo smisla imati spor tenk ciji armor ipak nije tako dobar. 

Evo ga sad grindam kinesku med liniju a mislim kupiti nazad t20 i grindati pershinga bas zbog te fleksibilnosti i mobilnosti jer sporost stvano gusi.

Kakav je t20 u odnosu na prije jel ima promjena?

16 godina
World of Tanks

Što me ne ide baš sa ovim Ferdinandom po pitanju pobjeda... Top mu je odličan, ali oklop je nepouzdan (da ne kažem loš). Većinom me svatko probije kada igram s njim. Iako doduše, baš jučer sam imao situaciju gdje me je 2 puta pogodio IS-7 i odbilo se. No to je vrlo rijetko i kao što sam rekao lako ga probijaju, a košenje baš i ne pomaže puno.

Lako je moguće da je problem i u načinu igre jer ja koliko mi se čini igram malo agresivnije s njim, napadam i idem prema neprijatelju kada mi se učini da je prilika za to.

Kakvi su vaši dojmovi i savjeti u vezi tog tenka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Evo posto u klanu pocinju redovne klanske bitke i satnije da napisem i ovdje ako netko ima zelju i volju igrat se s nama,igrat klanske bitke i igrat satnije...{#}

Dakle 5NET regrutira nove clanove,po mogucnosti iz Hrvatske (Hrvati) jer trenutno smo svi iz Hrvatske pa bi zbog lakseg ponasanja,ne vrijedanja na nacionalnoj razini ,jezika i ostaloga, sto se zna desiti u mijesanim klanovima, za sad samo igrace iz Hrvatske primali koji pricaju hrvatski...Ako ste u blizini Zagreba,Slanovskog Broda,Osijeka,Karlovca,ili cak Petrinje i Siska onda se itekako dobrodosli jer samih igraca iz Petrinje ima oko 20tak koji igraju WoT od bete,pa se ekipa i redovito okuplja i na kavama i na rostilju,na picu,i na kupanju ljeti i jednostavno je jos ljepse igrati sa ekipom ako se poznajete,drugi gradovi takoder upadaju da se razumijemo ali ovo govorim za gradove iz kojih najvise clanova klana dolaze....Od ostalih i drugih drzava primamo zahtjeve tako da ih isto mozemo razmotritit,strane zemlje takoder nisu iskljucene,pogotovo "domaci" ljudi koji su odselili iz Hrvatske a pricaju hrvatski jer engleski nam nije najjaca strana pa ako se bas ne mora da se ne prica na engleskome,naski je naski..{#}

Od zahtjeva sto nam je bitno:

-da imate bar 1 tier 8 i 1 tier 10 tenk ( pozeljno bar 2 od oba tiera)

-da imate 17+ godina ( nije neki uvjet ali posto se zna dosta psovat u zaru borbe i tako onda je pozeljno {#})

-da mozete sudjelovat bar na 2-3 klanske bitke i tenk kompanije u cijelom tjednu

-da imate obavezan TS3 jer slusanja i pricanja preko voica i ostalih gluposti ne zelimo posto jer TS3 2 min instaliranja pa vjerujemo da nikome nije problem izdovjit 2 min i instalirat 1 programcic,a pricati ne morate tako da je bitno da cujete i razumijete sto se govori makar je bolje da se sto bolje razumijemo da i vi pricate

-da niste bas totalni "noob" tj. da znate osnove igranja,osnove ponasanja u satnijama i klanskim bitkama,da znate slusat onog tko vodi klanske ili satnije,da ne radite suicide tijekom tih istih bitki i sl,ajmo reci neki eff da je bar 800+,i sl...

-jedna od bitnih stavki ( posto je par ljudi vec letilo van zbog ovoga) a to je da se ako ste u igri i igrate ne ignoriraju pozivi za klanske bitke i satnije,satnije manje bitno ali za klanske je bitno,dakle da namjerno svaki ili svaki drugi put  put tijekom dolaska poziva za klanske vi se ni ne javite ni nista nego odete ili udete u random borbu.jer ako ej tako ocito da vam klan onda ne treba...Pri tom mislim da se namjerno ode iz igre jer ne zelite igrat klanske ili neznam sto,dakle ako se vec nece biti slobodno se javite nece vas biti i to je to,sve i dosta toga se tolerira samo da se sve radi u granicama normale,jer nekad i pokoja 9tka dobro dode u klanskoj bitci ako vec nemate tier 10,samo dodite,a ne igrat random a mi koji igramo ispadamo budale i trosimo vrijeme...

-da ste online bar jedan dio veceri  (razdoblje od 18-24 bar 2 sata kad se igra timski) preko dana je po volji ali imate igraca tako da se moze platoonat bez problema

-jedan od bitnih zahtjeva je taj da volite rakiju {#} ( najbitniji zahtjev){#}

Ako volite zezanciju,opusteno platunat preko dana,dobro se zabavljat,igrat klanske bitke,igrat satnije (ne morate nekad) javite se slobodno meni tu u pp na forumu ili se prijavite za ulazak u klan na jednoj od ovih stranica...Link na klan i ostao cu takoder postaviti...Takoder ako vas jos nesto dodatno zanima javite se...Hvala na citanju...{#}

http://worldoftanks.eu/community/clans/500000668-5NET/

Grupa na facebook-u...

https://www.facebook.com/groups/wot5net/

Forum:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?%2Ftopic%2F297389-5net-cro%2F

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
17 godina
Tomo53nja kaže...

-da imate bar 1 tier 8 i 1 tier 10 tenk ( pozeljno bar 2 od oba tiera)

jel ti znaci da uzimate min t8 tenkove i ako je tako, zasto?

14 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

Pa i uzimamo i ne uzimamo zavisi kako se uzme...Dakle ako imas 8icu dobro ce doci za satnije koje se cesto igraju jer se tu uci igrace sto znaci tagganje mete,sto znaci slusanje onoga kojeg vodi,sto znaci pokrivanje drugih igraca sto znace osnovne stvari kao sto su facehug,flank,pushanje ili deffanje jedne strane,arty safe,itd itd,a opet s druge strane ako solidno igras onda ces mozda uz recimo platoonanje s nekim nasim igracima ili dobrom solom igrom ako ne igras platoon,doci do tier 9 pa i do tier 10 koji ce poslije dobro koristit u klanskim bitkama,nekad i tier 9 dobro dode kad zafali igrac ili tako nesto...A opet ako se ne igraju satnije oni koji imaju 8ice nam nisu potrebni jer se taj dan recimo igraju samo klanske pa onda se moze uzet "da ne primamo" samo sa tier 8...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 1:40 (Tomo53nja).
17 godina
Izzy kaže...

Što me ne ide baš sa ovim Ferdinandom po pitanju pobjeda... Top mu je odličan, ali oklop je nepouzdan (da ne kažem loš). Većinom me svatko probije kada igram s njim. Iako doduše, baš jučer sam imao situaciju gdje me je 2 puta pogodio IS-7 i odbilo se. No to je vrlo rijetko i kao što sam rekao lako ga probijaju, a košenje baš i ne pomaže puno.

Lako je moguće da je problem i u načinu igre jer ja koliko mi se čini igram malo agresivnije s njim, napadam i idem prema neprijatelju kada mi se učini da je prilika za to.

Kakvi su vaši dojmovi i savjeti u vezi tog tenka?

Pa ja nekako najvise volim kad naletim na nekog sa ferninandom, a on se nakosi... :)

On ima weak spot naprijed na uglovima tamo gdje mu dodju svjetla, i dok stojis pravo prema neprijatelju malo ih je teze pogoditi jer stoje pod uglom..ali ako se nakosis , onda su oni pod 90 i probija ih svaki tenk...

-BiH-slackspace
16 godina

Kako god stanem probijaju mu oklop. Jedino ako se sakrije donja ploča tada se mogu koliko-toliko nadati da će se odbiti, a i onda ga buše leveli 9.

Uglavnom, moj dojam je da mu je oklop loš i nepouzdan. 

17 godina
Tomo53nja kaže...
Obi Wan kaže...

Pa i uzimamo i ne uzimamo zavisi kako se uzme...Dakle ako imas 8icu dobro ce doci za satnije koje se cesto igraju jer se tu uci igrace sto znaci tagganje mete,sto znaci slusanje onoga kojeg vodi,sto znaci pokrivanje drugih igraca sto znace osnovne stvari kao sto su facehug,flank,pushanje ili deffanje jedne strane,arty safe,itd itd,a opet s druge strane ako solidno igras onda ces mozda uz recimo platoonanje s nekim nasim igracima ili dobrom solom igrom ako ne igras platoon,doci do tier 9 pa i do tier 10 koji ce poslije dobro koristit u klanskim bitkama,nekad i tier 9 dobro dode kad zafali igrac ili tako nesto...A opet ako se ne igraju satnije oni koji imaju 8ice nam nisu potrebni jer se taj dan recimo igraju samo klanske pa onda se moze uzet "da ne primamo" samo sa tier 8...{#}

a po ovome samo primate t8 jer ako i udem sa t6 ne gine mi farmanje do t8 tenka u toj liniji kako bih bio ukljucen u akcije sa klanom. drzat cu se ja svog hellcata...

16 godina
World of Tanks

Koju granu SPG-a bi mi preporučili?

Francuze,švabe,ruse,britance  ili  amere?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mancekk kaže...

Koju granu SPG-a bi mi preporučili?

Francuze,švabe,ruse,britance  ili  amere?

Ja sam krenuo francuze i tier 4 i 6 tenkovi su super meni..

Vidio sam jednom tier 10 francuza ,ima okretljivu kupolu i brz je.

Tier 5 sam preskocio zato sto ljudi kazu da je sranje..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice