- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Toliko plača tu kao da ste jedini uvijek zakinuti, ako će to išta promjenit i značit nek meni vrate onaj 300 dmg gun na SU-85 i htio bih stari KV natrag and yes I do want fries with that.
Jesi li ili nisi dobio rekompenzaciju za to sto spominjes? Reci iskreno da sad ne moram kopat po WoT forumima kakav je tada bio slucaj.
Ja ne trazim da mi vrate engine, ali 25000 XP-a za taj motor je otislo u nepovrat.
Ali ne da mi se o toj temi vise raspravljat, pogotovo tu, jer od toga stvarno nikakve koristi.
Što prije shvatite da život nije fer bit će vam lakše.
Pa nisam ni ja dobio konpenzaciju za top motor od tigra II pa što? Nigdje ne piše da oni moraju konpenzirati svaku promjenu kuju urade u igri.
Mogu si samo zamisliš što će bit po forumima kad budu konačno nerfali kv1s.
Kak si složio statistiku? Meni radi sve osim toga..
Ja nisam slozio tako, ja sam si prebacio folder xvm koji se nalazi u res_mods, tj. izbrisao tog koji dode s novim xvm-om i stavio starog kojeg sam koristio u 8.7, tako da ako ti je onaj vise odgovarao kojeg si koristio u 8.7 samo prebaci i toeto. Pogotovo ako si si sam slozio XVM Config kao ja pa mi taj najvise odgovara
Kukate tu oko nešto malo exp-a pa nije da su vam pare uzeli. Igraj dalje i nadoknadi... neš ti velikog iznosa expa
Kukate tu oko nešto malo exp-a pa nije da su vam pare uzeli. Igraj dalje i nadoknadi... neš ti velikog iznosa expa
Ako igraš do prve pobjede kao ja, onda je velik iznos.
Jel nisu rekli da ako izgubis i budes medu prva tri igraca u timu po expu ili dmg-u ( ne znam sad tocno ) dobis exp i pare kao da si pobjedio, jer napravio sam 5k dmg, 500 dmg spottinga, prvi sam bio u timu i dobim 900 exp?!?? bilo bi to puno vise da je bio win
Jel nisu rekli da ako izgubis i budes medu prva tri igraca u timu po expu ili dmg-u ( ne znam sad tocno ) dobis exp i pare kao da si pobjedio, jer napravio sam 5k dmg, 500 dmg spottinga, prvi sam bio u timu i dobim 900 exp?!?? bilo bi to puno vise da je bio win
Nope...ako dobiš neku od battle hero medalja (top gun, sniper....).
Pise ti gore u missions da za prva tri mjesta dobijes crew xp*1.2
koliko je bolji top 122mm D25T (19.000) na IS-u, od onog prijasnjeg??
koliko je bolji top 122mm D25T (19.000) na IS-u, od onog prijasnjeg??
3 sekunde manji reload time puno znaci
Imam jedno pitanje na nekim tenkovima imam elite status a na nekim ne,dal to znaci da trebam researchat samo sve module ili i tenkove koji su dostupni da bi dobio elite status na tom tenku?
Imam jedno pitanje na nekim tenkovima imam elite status a na nekim ne,dal to znaci da trebam researchat samo sve module ili i tenkove koji su dostupni da bi dobio elite status na tom tenku?
Da.
Pozdrav.
Možete li mi reći koji tenk da uzmem od premiuma za grindanje love?
imam 7500 golda! Dvoumim se između e-25 i super pershinga!
Hvala!
Pozdrav.
Hvala!
Ako znaš igrat, E-25. Ako ne, Super Pershinga.
pa ono, ajmo reć da znam :D
meni treba isključivo za zaradu!
Pozdrav.
Hvala!
Ako znaš igrat, E-25. Ako ne, Super Pershinga.
Misli da je SU 122 44 bolji izbor , ali kako kaže kolega ako znaš igrati sa TD.
Brz TD, dobar rel time, alfa dem... Sa dobrom opremom i u dobrim rukama prava zvjer...
Brz TD, dobar rel time, alfa dem... Sa dobrom opremom i u dobrim rukama prava zvjer...
Su-122-44
Mana
- skupe granate
- sporo nišani
- slab oklop
- često te baca u visoke tiere
Prednost:
- ako igraš pametno jako dobar money maker
- brzo se okreće na mjestu
- precizan top (no ne i na veliku daljinu)
- brz top
- odličan dmg pravi
radije bi e-25 ili super pershinga 122-44 mi se ne sviđa, probao sam ga.
Sad čitam change log i ništa ne piše za Panthera2 i Tigera2. Dafaq?
Ma nemres tu vise nista rec, dode ovaj DamageHigh sa svojim fanovima i milijun lajkova i ide mi pricat da sam dobio nekakvu kompenzaciju kao da mi je u account usao. Pricajte gluposti i dalje ja nisam nikakav XP niti creditse dobio na tigrovima, vi koji ste dobili za E75 ili koje druge super za vas, cak i na WOT forumu su digli peticiju da nikakve kompenzacije na tigrovima nema za zadnji motor.
pa ja kolko znam bila je riječ samo za E50/E75 da budu kompenzirali 25k exp za zadnji motor,a kolko znam tiger2 i panther2 nisu imali taj motor tak da mi nije jasno to vaše cmizdrenje
Veceras uzeo E25 i tenkic je stvarno nesto posebno u igri
Sa posadom na 75%, ramerom i ventilacijom mi je punio svakih 2,8 sekundi , pretpostavljam kada posada dodje na 100% i kasnije ako se stavi i BiA mogo bi se to spustiti izmedju 2,3 i 2,4
Velika polemika je bila oko topa ali cudo stvarno precizno gadja tako da se svaki weakspot moze bez neke frke pogoditi mada u vecini partija to nece biti potrebno jer od 10 partija odigranih u njemu veceras u 9 sam bio pri vrhu sa tier VII, a u samo jednoj sa tier VIII ito ne previse ih, a sve tier VII mozes komotno busiti ako znas u koji dio tenka ces da uperis cijev...
Cammo je odlican na ovom tenku iako nisam stavljao ni kakvu cammo opremu nniti posada posjeduje bilo kakve skilove. Odlicann je za bush spotanja
O brzini ne bi trebalo nesto posebno pricati, juti kao ferari, okrece se kao Tito u grobu i ima i odlicnu brzinu u rikverc so zna biti veoma korisno.
Oklopa nema mada zna se i bouncati par granata ako se ima srece
MEDJUTIM kao tier VII premium vozilo nikada nece zaradjivati srebro kao Super Pershing, jednostavno prevelika je razlika izgleda u koeficijentu izmedju tier VII i VIII tenkova.
Meni prodat SP nije problem jer imam drugih tier VIII vozila za farmanje srebra ali svi oni koji razmisljaju da ga prodaju i uzmu npr za te golde e25 jednostavno ne isplati se. Mozda ali mozda bi po zaradi mogao da konkurise SU 122-44 samo sto farmati sa njim srebro zna biti veoma frustrirajuce jer mmu MM i nije nesto. Kada si u tier VII bitci tu se moze razvaljivati, u tier VIII se ako je tim normalan moze napraviti podosta, dok u tier IX se tesko sta moze napraviti, a cesto ide u tier IX bitke
Dobro razmislite o prodaji SP jer i ovako nerfan u dobrim rukama ce donositi vise srebra od tier VII premiuma osim ako se nece dodavati gold za npr. Jagda 8.8 :)
Evo par primjera za sta se ja nadam da ce kada ovladam vozilom biti prosjecne i i ispodprosjecne partije :D
Dobro razmislite o prodaji SP jer i ovako nerfan u dobrim rukama ce donositi vise srebra od tier VII premiuma osim ako se nece dodavati gold za npr. Jagda 8.8 :)
Evo par primjera za sta se ja nadam da ce kada ovladam vozilom biti prosjecne i i ispodprosjecne partije :D
Nek si prodao, onda ćeš tražiti od mene acc i pass da ga provozaš kad ga buffaju :P
Ja sam sinoć odigrao jednu, noob u IS-3 je i dalje bouncao na par metara, kao i neki od onih kineza 110 ili tako nešto, koji je pobjegao sa par hp. Na kraju su me ubili jer su me opkolili, ali i dalje može zadavati probleme onima koji ne znaju. Oni koji znaju, pucaju u kupolu.
Nek si prodao, onda ćeš tražiti od mene acc i pass da ga provozaš kad ga buffaju :P
Ja sam sinoć odigrao jednu, noob u IS-3 je i dalje bouncao na par metara, kao i neki od onih kineza 110 ili tako nešto, koji je pobjegao sa par hp. Na kraju su me ubili jer su me opkolili, ali i dalje može zadavati probleme onima koji ne znaju. Oni koji znaju, pucaju u kupolu.
I ja sam svojeg prodao, da al jako jako je malo onih koji ne znaju

Da li se premium moze prodati za gold i koliko golda se dobije u odnosu na njegovi cijenu?
Sad možeš prodati SP za gold a ostale ne...
Kad ga vec mozes kupit za njega, dobro bi bilo da premium granate i potrosni materijal mozes prodat za gold..
I ja sam svojeg prodao, da al jako jako je malo onih koji ne znaju
Meni ne bi bio problem prodati, već je problem šta kupiti. Jedino mi se sviđa FCM ali on je preskup, a ima premalo hitpointa. Da ima bar neki od rusa ili kineza sa 100mm topom - nebi razmišljao, ali ove 122mm neću da vidim na nekom od svojih tenkova. Da JT 8.8 ima brži traverse - možda.
A opet, pored SP ću imati i dva Pattona, tako da će mi trebati za bildanje posade na drugom.
Najveći mi je sad problem sporo zrno na AP granatama, ali to nije samo problem SP-a već općenito. Igram isključivo Lea PT, pa me je brzina APCR-a dok snajpam razmazila. :D
Veceras uzeo E25 i tenkic je stvarno nesto posebno u igri
dobar je tenk ali ja ga ne mogu podnit jer nema turret... jednostavno ne volim tenkove bez turreta, nekako se osjecam limitiran