Danas sam dobio 25K free exp, zna neko o čemu je riječ?
Kao kompenzacija za micanje motora sa e50 i e75 kojega si imao istraženog.
Btw jel server laga poprilično ili to samo mene trola? (ping 40-50)
zaboravio napraviti refresh pa je već odgovoreno
imam problem sa improved (poboljsanom) grafikom. slika mi je puna aliasinga, a kad ukljucim ovaj novi fxaa, slika mi se izostri, al jako malo. rezolucija mi je 1440x900, a cak i kad stavim sve na maximum slika je i dalje puna ostrih rubova. sad zanima me dal ima ikakvo rjesenje za to i dal se vama sa manjim ekranima od 1920x1080 (full hd) to desava...
Eh, da ja imam ping na samo 40-50.... Kod mene je 60-70 pa i više... A vidi pod "Moj PC" koji jad od grafe imam i još šibam na FullHD sa visokim postavkama...
Btw, ja i ne znam što je to točno lag... Ebga...
Živio rođo.
Ma veceras je nemoguce igrat koliko server trza, ping 30/50 ali iga radi kao da je ping 300.
Eh, da ja imam ping na samo 40-50.... Kod mene je 60-70 pa i više... A vidi pod "Moj PC" koji jad od grafe imam i još šibam na FullHD sa visokim postavkama...
Btw, ja i ne znam što je to točno lag... Ebga...
Živio rođo.
Zadnji motor s KT-a?
Ja nisam nikakve XP dobio za maknute motore sa vk3601, Tigera i KT :(
motori nisu maknuti, samo su promijenjeni. Sve istraženo prije 8.8 je i u 8.8
eto ja tek sad usao u igru i pise mi Pozor dobijeno kredita 50400.jel zna tko zbog cega??
pazi sad poslozim ja vk3601 koji je sad teski tenk a na njemu sam imao dvoslojni oklop eee sad kad je teski trebo bi iskesirat 500k za taj oklop ako ga zelim?!! A NABIJAC ZA TOP SREDNJEG KALIBRA UREDNO VRATIM
var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();
var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();ispricavam se zbog ovih gluposti ispod teksta neznam odkud to
kakav je sad vk 36.01 kao heavy tank?
cisto me interesira jer sam danas igrao protiv tog tenka par puta, i za sada jedino sta sam primijetio je gadljiv front armor.
Odigrao sam par partija al me baca sa visokim tierom,ok je, al budemo sutra vidjeli
Ja sam postao toliko ovisan o modovima da ne želim niti igrati dok ne dođe XVM (zna netko kada bi to moglo biti?)...
Btw., prednji dio kupole E-50M sad izgleda odvratno...
imaš ode mortisov modpack u kojem su za razliku od prošle verzije izbacili hrpu modova ali također si dobio hrpetinu XVM modova.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/227927-088-omc-modpack-installerdownload-addin-last-updated-11092013/
Jel iko uspio pronaći kako se uključuje reload timer što su u release notes-ima napisali da su uveli ili to ipak nije uvedeno...ne mogu to da nadjem.
Dve stvari koje mi najvise nedostaju su:
Dmg counter i sat iz xvm :)
Jel iko uspio pronaći kako se uključuje reload timer što su u release notes-ima napisali da su uveli ili to ipak nije uvedeno...ne mogu to da nadjem.
Dve stvari koje mi najvise nedostaju su:
Dmg counter i sat iz xvm :)
Mislim da su odustali od toga za ovaj patch. Morat češ se vratit modovima za timer.
Jao kako mi fali ona minimapa sa draw distance granicom, spotting krugom i zadnjem poznatom položaju neprijatelja.
EDIT:
XVM 5.0.0 test1 za 8.8 verziju je vani.
Vidim u notes da Dokan i xvmstat više nisu potrebni:
[OTHER]
* new platform - AS3+Python
* xvm-stat, Dokan and .NET Framework is not required now. Please, delete xvm-stat.exe.
* config version increased to 5.0.0
* statistic is disabled in the config by default
* removed TWR rating
* removed option login/showPingOnGameLoading
* changed clock format in battleloading (http://php.net/date)
nego jeli tko drajvano e75? i kakvim vam se sad čini?
nego jeli tko drajvano e75? i kakvim vam se sad čini?
Manje-više isti je kao i prije. No ovo ograničenje brzine od 40 km/h je dobro. Malo je sporiji kad se treba penjati.
LOL. Sad sam s LTP-om skinuo AMX40 koji je bio na 1 HP. Suborci su mi ga fino pripremili...
Nekidan je jedan naš isto to napravio (ne pamtim o kojim tenkovima se radilo). Sprdačina... Piše mi se kill za 1 jedini HP.
LOL. Sad sam s LTP-om skinuo AMX40 koji je bio na 1 HP. Suborci su mi ga fino pripremili...
Nekidan je jedan naš isto to napravio (ne pamtim o kojim tenkovima se radilo). Sprdačina... Piše mi se kill za 1 jedini HP.
Vise ti znaci visok DMG nego killovi kada je exp u pitanju.
Vise ti znaci visok DMG nego killovi kada je exp u pitanju.
To je ok, ali čovjeka veseli jedan kill više. Tim prije kad je ovako smiješan kill.
Trenutno imam 18 tenkova u garazi, mislim da sam imao 17 neki dan... I vidim da imam ovaj 30.02M nekakav , jesu li oni meni uzeli neki tenk a dali ovaj, ili sam dobio free tenk sa slotom? jel i dalje imam 3 slota prazna kao i prije patcha..
A imao sam prije patcha onaj 30.01h i jos ga imam i imao sam neki sto pocinje na 36.01h i jos ga imam. A nigdje ne mogu pronaci da pise da dobijam ovaj 30.02m sa slotom i 100% posadom... Pise da je dodan u igru, a ne da ce nam ga ubaciti u garazu..
Jedino ako nije ovo sto pise da 36.01h postaje heavy tier VI a ubacuju 30.02m kao medium u tier VI... Znaci zato sto sam imao 36.01H medium umjesto njega sam dobio drugi ovaj drugi medium..
edit*
nasao sam..
Compensation for the VK30.01H was added:
nekidan,test server,ja s kv1,a netko igra s 3level tenkom,ja i on se susreli i pucamo frontalno jedan u drugoga,meni 100 health,a njemu 20tak,ja ispalio 15 pancirnih i nijedan nije probio oklop,i na kraju on mene ubio....žalosno xD
E da vas pitam sto ste imali/imate Super Pershinga do kada ce se on moci prodati za ove golde ???
Pitao sam tamo na podrsci je li moguce da mi uzmu SP-a, a daju Tajpa ovog novog 34-3 i kompenziraju razliku u goldima jer imam golda na racunu dovoljno ali kazu djubrad da ne moze iako sam ja SP-a uzeo u gift shopu za eurice
Uglavnom dilema mi je da li ga zadrzati ili ne. Premium tenkova mi ne fali i zaradjivanje srebra ovdje ne igra neku ulogu, znaci mogu i bez njega. Do sada sam ga volio cisto radi fun faktora, a bogami znao i ja zaraditi poprillicnu svotu novca uz to. Ukoliko bih ga prodao za golde moga bih uzeti za taj iznos ili E25 ili AT 15A ili iskoristiti dio ili sve od tih golda za konverziju free xp-a.
Pretpostavljam da E25 i AT 15A ne zaradjuju kao SP jer su tier VII premium vozila, ima li ih netko pa moze li napraviti neku komparaciju??
Onda u slucaju prodaje acc-a logicno je imati tier VIII premmium tenk nego tier VII iako je razlika u ''cijeni'' mala od ovih navedenih...
Igrao sam sa SP juce i moram priznati da se osjeti nerf oklopa pa onaj fun faktor vise ne postoji osim ako te MM ne bude bas pomazio
majko mila,kakav mi je internet,ja skidam novu verziju,od dana kad je izasla(24/7) i doslo do 78%!!mogli bi nayebat ovi iz tcoma....
Mamu ih njihovu, pa jesu li oni više normalni s tom veličinom patcheva?? Dok WOT dođe do verzije 1.00 imat će 120 Gb.
Unatoc preporukama ipak sam kupio kv-1s. moram reci da ima nesto u tom tenku iako ga vozim stock s derpom. sjetio sam se da sam prodao t28 full pojacanog jer me ubijala sporost tenka
Mamu ih njihovu, pa jesu li oni više normalni s tom veličinom patcheva?? Dok WOT dođe do verzije 1.00 imat će 120 Gb.
što je najgore,ažuriraju svakih mjesec dana >.<
što je najgore,ažuriraju svakih mjesec dana >.<
A da ne izbacuju patcheve onda bi se žalio jer ne dodaju nikakav novi sadržaj i ne ispravljaju bugove. Fuck logic.