World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.421.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
Pranja kaže...

A koliko bi ti 6? 7?

LOL

Pa ne vidimo što je tako posebno u 5 killova...nije ni top gun neka fora za stavit na forum...pa ni 7 komada nije nešto ako već gledamo striktno killove...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Mission completed! Award:
Premium days added: 7
Equipment added: Large Repair Kit (x10), Automatic Fire Extinguisher (x10), Large First Aid Kit (x10)

{#}{#}

zadnja da samo potvrdim misliju,tak da se nisam opće trudil zadnja da samo potvrdim misliju,tak da se nisam opće trudil
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 16:08 (jura).
Moj PC  
18 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

želi li netko igrat? 7kunac mi je nick pa udrite {#}

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

moram priznat da mi je ovo dosad najbolji run ikad... priko 200 igara sa odlicnom statistikom

http://www.feldzug.net/en-stats/obi_wan0203

Odlicno, samo tako nastavi {#}

Ja sam svoju statistiku bia previse usra. Imas li xvm instaliran, ako da koje ti je boje ime? Zelene ili plave? {#}

play2much
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Proda sam super shita i kupio T34. Posada 75% ali ide polako gore. 

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zašto nisi pretrenirao posadu sa SP-a za T34?

17 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Zato jer sam radio nocnu i zaboravio na nju. Tek kad sam napisa post sjetio sam se lol. Zadovoljan sam tenkom,pila za pare i exp.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 19:15 (Zaja).
15 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...
Intelovac123 kaže...

Uskoro cu imati oko 140 000 free exp-a..

Da li da sa tim exp istrazim T 44 (+ najbolji gun,kupolu i gusjenice) ili da istrazim IS 8 a onda mi ne ostane nista za upgrade?

Nekako mislim da cu lakse sakupiti 130 000 exp-a sa IS 3 nego 90 000 sa T 43.

Zašto trošit free exp za otvaranje tenkova?

Recimo da otvoriš t44,zavšiš ga te otvoriš i kupiš t54 te igraš ga stock jer treba otvorit kupolu+top cca 80k expa šta onda?

A sav taj free xp bačen u vjetar.

Ja sa free xp otvaram module isključivo na t9 tenkovima da ih nemoram igrat stock,jer t9 stock je po meni najteži grind za skoro sve linije.

Ok razumijem ali T 43 mi se uopste ne svidja za sakupiti 90000 exp-a..

IS 3 mi je super tenk i lako zaradjujem exp tako da cu najvjerovatnije uzeti  T 44

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Rekordna zarada sa Typom bez misije 15 bobjeda i najvećeg exp u partiji ......

5 1 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Sad su sirotog MS-1 umiješali u tier 3 !!! Vjerovatno lik ima 45 mm top ali ima samo 100 HP-a !!!

I opet mi se dogodilo, po treći put, da stisnem ENTER kako bi svojima napisao poruku a tenk pri tome krene i piči ko nespašen !!!??? Morat ću "čendžat" tipkaru... Usput otkrijem gore spomenutog MS-1 i dokrajčim ga. {#}

I da, kako to da nema SHERMAN-a u ovoj igri????? Ili ga drugačije zovu?

Kažu li išta genijalni tvorci igre kad će prestati nestajati tenkovi na 5-10 sekundi? Bokte, duhovi gaze kućice... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 10 hvala 0
15 godina
neaktivan
imaš 2 shermana na tier 6 amerima
sherman jumbo i easy 8
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
The Unforgiven kaže...
imaš 2 shermana na tier 6 amerima
sherman jumbo i easy 8

pa i "pravi" M4 shreman je na tier 5

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Trebam preporuku wot mod-a gdje se moze sto lakse odabirat mod funkcije,tipa xvm,uglavnom najvaznije mi je da imam jimbo i eff igraca,win chance,damage panel....(uglavnom poanta je da mogu  maknut zoom koji me npr. zivcira)...HVALA{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Evo jedna super runda sa IS-om,7killova,i na kraju ostanu samo IS2 i AMX M4 45,a ja ostanem bez municije šteta,bili su pri kraju s healthom al nema veze vrijeme je isteklo.5400DMG.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 21:28 (Doca15).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Erceg kaže...

Rekordna zarada sa Typom bez misije 15 bobjeda i najvećeg exp u partiji ......

Dobio si 50% više kredita zbog toga jer si zavšio top po šteti.

\m/ \m/
17 godina
World of Tanks

Može wg nerfat e50 koliko god želi, što se mene tiče mogu mi ga samo posisat... Lijepa X2 pobjeda u obrani baze

back 2 black
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Uhuhuhuhuh Mighty sesto culo {#}

6 0 hvala 0
14 godina

0 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
World of Tanks
kv13 opcenito kakv je tenk? te dalje napredovanje na ostale grane, sto mogu ocekivati itd? hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

fml

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
game789 kaže...
kv13 opcenito kakv je tenk? te dalje napredovanje na ostale grane, sto mogu ocekivati itd? hvala!

Prije researchanja kupole obavezno stavi barem onaj jači 76mm top,jest da je i taj top koma,ali onaj stock top je užas i pol.Pokušaj čim prije doći do zadnjeg topa iako ni on nije nešto dobar.

Nauči se nakosit armor ako već nisi.Tenk ima podjednako dobar oklop kao IS,slične debljine i slični oblik sa nakošenjima.

I zapamti da si u mediumu,znači imaš brzinu,možeš flankati.

Taj tenk je inače po svemu dobar samo što ima užasne topove,da jedino zadnji top nešto vrijedi(iako bi i njemu dobro došlo više penetracije).

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Cele303 kaže...

Može wg nerfat e50 koliko god želi, što se mene tiče mogu mi ga samo posisat... Lijepa X2 pobjeda u obrani baze

Hmmm, zamijenio si nerf i buff cini mi se.

WoT: GuntherPrien
15 godina
neaktivan
World of Tanks

dosta vikend igre, 50% za vikend je vjerojatno ko 65% bilo koji drugi dan {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

pogledaj kakav je meni vikend bio {#}

jučer 27 partija, 20 pobjeda.. WR skyrocket {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Od updata na novim mapama sam bio 2 puta samo a stalno mi vrti iste mape..

Erlenberg najcesce, ona Tundra nigdje i one ostale nove stare mape..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
upravo čitam ovo i vidim loada se tundra po prvi put u prvoj bitci s novim t29, lol
15 godina
Zaja kaže...
Izzy kaže...

Zato jer sam radio nocnu i zaboravio na nju. Tek kad sam napisa post sjetio sam se lol. Zadovoljan sam tenkom,pila za pare i exp.

ja sam najbolju posadu pretreniro na t34, al to je ustvari gubitak pa cu ju prebacit u t30 kad bude, sad sam na t25 pola

u t34 ubaci posade iz hevija koje imas nek se bildaju

imati posadu treniranu za premium tenk je gubitak, kad ju mozes koristit na heviju bilo kojem i jos na t34

Intelovac123 kaže...
Anti-fa kaže...
Intelovac123 kaže...

Da li da sa tim exp istrazim T 44 (+ najbolji gun,kupolu i gusjenice) ili da istrazim IS 8 a onda mi ne ostane nista za upgrade?

Recimo da otvoriš t44,zavšiš ga te otvoriš i kupiš t54 te igraš ga stock jer treba otvorit kupolu+top cca 80k expa šta onda?

Ja sa free xp otvaram module isključivo na t9 tenkovima da ih nemoram igrat stock,jer t9 stock je po meni najteži grind za skoro sve linije.

IS 3 mi je super tenk i lako zaradjujem exp tako da cu najvjerovatnije uzeti  T 44

ja sam tako uzo t-44, dao 15k free expa da ga uzmem, a onda....

stavio dodatni ovjes kao opremu, zadnju kupolu sa free expima stavio i 100mm idiota odma gore

uz vent i optiku tenk je cist pristojan

ali steta da si preskocio t-43 jer je i on i kv-13 su zabavni tenkovi unatoc topu samo 85mm, i jako su dobar trening posle za britance koji isto imaju topove sa malom stetom,imam oba jos uvjek i kv-13 mi je ipak malo bolji daje bolji osjecaj jer je okretniji i oce vise dingat, al su obadva suplji i treba se igrat sa druge linije ili bit iza hevija i suportat pa zaobic nekog kod proboja pa kruzit oko njega dok ne pocne lupat po tastaturi

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
15 godina
World of Tanks

KV-1S tier 8 meč

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Intelovac123 kaže...
Anti-fa kaže...
Intelovac123 kaže...

ja sam tako uzo t-44, dao 15k free expa da ga uzmem, a onda....

stavio dodatni ovjes kao opremu, zadnju kupolu sa free expima stavio i 100mm idiota odma gore

uz vent i optiku tenk je cist pristojan

ali steta da si preskocio t-43 jer je i on i kv-13 su zabavni tenkovi unatoc topu samo 85mm, i jako su dobar trening posle za britance koji isto imaju topove sa malom stetom,imam oba jos uvjek i kv-13 mi je ipak malo bolji daje bolji osjecaj jer je okretniji i oce vise dingat, al su obadva suplji i treba se igrat sa druge linije ili bit iza hevija i suportat pa zaobic nekog kod proboja pa kruzit oko njega dok ne pocne lupat po tastaturi

Pa onda da full upgradujem T 43 i onda taj free exp potrosim na kupovinu IS 8 ili T 54????

15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Od updata na novim mapama sam bio 2 puta samo a stalno mi vrti iste mape..

Erlenberg najcesce, ona Tundra nigdje i one ostale nove stare mape..

Lol,pa samo je tundra nova mapa XD,:P

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice