World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.517
|
čitano: 9.334.130
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Kažu da je su Njemačka i Ruska arty najbolji!!!

Ali meni su poslije ovog novog updatea svi loši {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nemam naviku žaliti se na MM po forumima,ali ovo je ...pa pogledajte sami i prebrojite tierove po timovima...

edit:lol,zaboravio sam sliku uploadat:

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 13:08 (g12356).
Moj PC  
11 2 hvala 2
17 godina
World of Tanks

Kad te krene, onda te krene {#}

ista mapa, isti tenk, gotovo isto kredita... samo je razlika u x5 bonusu

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 12:50 (Ziga).

4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Blago tebi sa kv5, ja ga mislio kupit danas ali jucer sam kiksa na kladionici, tako da nista od toga.. {#}

Proba sam gw tiger p na testu i mogu rec da osim odlicnog damage ama bas nista nevalja..

tako da cu od arty-a grindat francuze, trenutno sam na AMX 13 F3 i uzivam {#}

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo,ljudi moji,ovo je školski primjer toga da se i tier 9 tenkovi trebaju plašit t29:

edit:očito sam u nekakvoj miniformi,odmah slijedeća sa tigerom p je ovakva(ujedno i rekord šta se tiče maximum exp-a):

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 13:28 (g12356).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ima li netko object 263? kako se to cudo igra? Ako ga čitavog potopimu vodu, hoće li se i onda zapaliti? Odigrao 16 bitaka sa njim, zapalio se 20-ak puta {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pitanja:

1)Koje još module da stavim na kv2,tigera p,kv4 ili at2?

Svi osim at2(jer ima 57mm top) imaju rammera,a kv4 ima i super heavy spall liner.

2)Čuo sam za pojmove poput reverse angling i wiggling,nekak mi je teško shvatit kako to konkretno izgleda,hoće li tko razjasnit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

šta reći?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sto volim ovaj 5x. exp

16 godina
g12356 kaže...

Nemam naviku žaliti se na MM po forumima,ali ovo je ...pa pogledajte sami i prebrojite tierove po timovima...

edit:lol,zaboravio sam sliku uploadat:

Također sam i ja to primjetio u ovih zadnjih par dana 2 ili možda 3 puta su protivnici imali otprilike 3 (1 manje-više) lvl. 9 tenka, dok smo mi imali nasuprot njima lvl 8. Ali ne mora nužno završiti porazom takva partijia, iako je tada relativno teško okrenuti u svoju korist tijek te partije.

17 godina
neaktivan
hoss kaže...

Ima li netko object 263? kako se to cudo igra? Ako ga čitavog potopimu vodu, hoće li se i onda zapaliti? Odigrao 16 bitaka sa njim, zapalio se 20-ak puta {#}

Nakon sto sam stavio ovo,nikad vise nije gorio.

Vulgar Display Of Power
17 godina
World of Tanks

Evo ako netko hoće invite code (samo za nove igrače) s kojim dobijete 1500 golda:

6BN7WH3VR8VA4Z

6BN7WH4DT4SB2S

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Neznam dal je ko pratio Highflyerov stream danas, organizirao je Platoon wars 3v3

Skupili se ja, DamageHigh(Stolnik) i jedan kolega iz slovačke (riose [247]) i osvojili smo glavnu nagradu {#}

2500 golda svaki, not bad {#},  to je iskupljenje za onaj fail kad je bio race event gdje sam isto tako mogao osvojiti 2500 gold ali sam failao {#}

Uskoro mozete ocekivati i video na njegovom Youtube kanalu

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Intel&ATI kaže...

Neznam dal je ko pratio Highflyerov stream danas, organizirao je Platoon wars 3v3

Skupili se ja, DamageHigh(Stolnik) i jedan kolega iz slovačke (riose [247]) i osvojili smo glavnu nagradu {#}

2500 golda svaki, not bad {#},  to je iskupljenje za onaj fail kad je bio race event gdje sam isto tako mogao osvojiti 2500 gold ali sam failao {#}

Hihihhih eto i mojih {#}

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Kad te krene, onda te krene {#}

ista mapa, isti tenk, gotovo isto kredita... samo je razlika u x5 bonusu

De mi reci kakav je KV5...hocu sutra da ga pazarim dok je u paketu sa goldom pa da znam isplati li se.

13 godina

Meni je dobar pogotovo kad se posada digne preko 100%, a i dobro zarađuje...

Pucaaaajjjj :)
17 godina
Intel&ATI kaže...

I s kojim tenkovima ste igrali na kraju? Jbg ja nemam Chaffeea al ću ga izgrindat za ubuduće {#}

15 godina
Intelovac123 kaže...

Sad sam na tieru 3 sa francuskom artiljerijom.

Da li da nastavim dalje ili da pocnem neku drugu naciju?

Da li neko ima iskustva sa njima na vecem tieru?

tier 4 je predobar, ima jako veliki luk topa, brzo puni i jos brze cilja, ja sam si ga ostavil za zahebanciju

tier 5 sam prodo nije mi bil bas nesto, imal sam ga dok je bil tir 4 godinu dana za trening posade

tir 6 je ok, ko humel, al zabava pocinje na tiru 7 sa loren

velika brzina, oko 60 na sat i opaki top

sad neznam za autoloader, na kojem tiru dolazi, al top tir ima i kupolu koju moze 360 okretat(bar je imo, nznm ziher)

al nemoj odustat, tir 3 je jako nepokretan i to se promijeni sto vise ides po tirovima

tir 4 je po meni najbolji od svih, imam i njemca koji isto ima polu-kupolu al okrece se sporo do boli i dok nanisani odu tenkovi na drugu mapu

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
12 godina
neaktivan
World of Tanks

igram s americkim lovcem na tenkove T49. kupio kupolu i top 3incha, medjutim nemogu ih namontirati, moram igrati sa stock??! pojsnjenje. hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
game789 kaže...

igram s americkim lovcem na tenkove T49. kupio kupolu i top 3incha, medjutim nemogu ih namontirati, moram igrati sa stock??! pojsnjenje. hvala

moraš gusjenice nadogradit.

15 godina
game789 kaže...

čitaj šta ti piše u igri. nema na čemu

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 23:04 (The Unforgiven).
15 godina
World of Tanks

So it begins, the greatest shitstorm of my life....

kaj od opreme stavit da ovo čudo postane igrivo?

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Unimatrix 007 kaže...
Intel&ATI kaže...

I s kojim tenkovima ste igrali na kraju? Jbg ja nemam Chaffeea al ću ga izgrindat za ubuduće {#}

Raven i ja sam igrali s Chaffee,a riose s Hellcat-om {#}

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
The Unforgiven kaže...

So it begins, the greatest shitstorm of my life....

kaj od opreme stavit da ovo čudo postane igrivo?

Rammer, ventilacija i binocular-i...

1969 Dodge Charger R/T
17 godina

ja sad grindam t69... trenutno kupio M7. nisam optimistican s ovim tenkom, stock gun je njesra, a ni top gun nije bog zna sta...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Pitanja:

Svi osim at2(jer ima 57mm top) imaju rammera,a kv4 ima i super heavy spall liner.

2)Čuo sam za pojmove poput reverse angling i wiggling,nekak mi je teško shvatit kako to konkretno izgleda,hoće li tko razjasnit?

Još uvijek nema odgovora :(

17 godina
neaktivan
g12356 kaže...
g12356 kaže...

Pitanja:

Još uvijek nema odgovora :(

Tigar p,KV2,KV4-gun drive,rammer,ventilation

Wigling-micanje tenka ljevo,desno da ti teze nisane slabe tocke. Riverse angling samo ime ti govori.

Vulgar Display Of Power
17 godina
Stolnik kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Intel&ATI kaže...

Raven i ja sam igrali s Chaffee,a riose s Hellcat-om {#}

Mogli ste reć, ja imam Hellcata :D Al je Raven rekao da ćete ić sa 3 Chaffeea

14 godina
World of Tanks

LOL {#}

Logiram se maloprije u 6:45 h i vidim da, naravno, više nemam x5 (iskorišteno). Odem malo sa WoT-a, pogledam ponovo u 7 sati kad ono SVI tenkovi imaju opet x5!!! Odigram jednu partiju, pobijedimo i obračuna mi xp x5. Pogledam koji ću sljedeći tenk profurat kad nema više x5... Hahaha. Zanimljiv zaheb s njihove strane.... {#}{#}

EDIT: A jesam se ponadao da su produljili x5 čašćenje... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 8:15 (Spiridon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Tigar p,KV2,KV4-gun drive,rammer,ventilation

Wigling-micanje tenka ljevo,desno da ti teze nisane slabe tocke. Riverse angling samo ime ti govori.

Na kv4 obvezno spall liner, 50% zastita od sudara i explozije, a u 8.8 ce ti stitit i posadu, 50% !

Ovo ce sad postat must have oprema!

play2much
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice