Eto dostupni su vam na test serveru T-34-3 i 112 putem bonus misije. Oba su zabavni, a sa onim 122 mm topom se buši bolje od očekivanog. 112 mi je opak jer može pratiti mediume, brz je i dosta okretan da se brzo nakosi po potrebi, bez problema bounca većinu tierova 8, meni jako zabavan za igru, a T-34-3 je kao Type 59 sa 122 mm, ništa posebno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jep.. Sad kad su shebali artye i više ih se ne igra i lagani tenkovi su izgubili smisao.. Trebalo bi im popravit MM, jer po kojoj logici sad da medium istog tiera ko i light ima lakši MM od njega..
Jep.. Sad kad su shebali artye i više ih se ne igra i lagani tenkovi su izgubili smisao.. Trebalo bi im popravit MM, jer po kojoj logici sad da medium istog tiera ko i light ima lakši MM od njega..
A šta,heaviji,mediumi i td-ovi neka pucaju u prazno?
Znači po tvojoj logici lighti su samo kanta za napucavanje i trebaju bit užas onome ko ih vozi?
Znači po tvojoj logici lighti su samo kanta za napucavanje i trebaju bit užas onome ko ih vozi?
Šta sam to rekao.Nisam.
Samo light tenkovi mogu biti korisni i kada nema artija.Naravno,ako znaju pametno scoutati a ne zaletavat se u bazu kao budale.
Ponovit ću poantu svog prošlog posta:NIje arty jedini kojem treba nešto scoutati.
Mogu biti ali samo na nekim mapama di se jako kempa, na svim ostalima su apsolutno nepotrebni i glupo ih je vozit uopce...
Eto dostupni su vam na test serveru T-34-3 i 112 putem bonus misije. Oba su zabavni, a sa onim 122 mm topom se buši bolje od očekivanog. 112 mi je opak jer može pratiti mediume, brz je i dosta okretan da se brzo nakosi po potrebi, bez problema bounca većinu tierova 8, meni jako zabavan za igru, a T-34-3 je kao Type 59 sa 122 mm, ništa posebno...
T-34-3 je odličan, da stvarno isti Type 59, eh da je jednog u pravoj garaži.
112 također nije loš, dobar oklop i solidan top ali T-34-3 će biti daleko bolja investicija.
pokusavam dati sansu ovom M7, ali topovi su totalno njesra... a zaradit free xp bez premium tenka je spor posao...
U subotu, 31.08. u 15:00h održava se 10. Hrvatski 1na1 Heavy Tanks kup.
Otvoreno je za 64 natjecatelja s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold
2. 3,500 WoT gold
3. 2,500 WoT gold
4. 1,500 WoT gold
5-8. 500 WoT gold
Objava: www.esl.eu/hr/wot/news/227859/
Prijava: www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup10/signup/
Pravila: www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup10/leagueinfo/
Jučer sam imao jedan game bez light tenkova, mapa Prohorovka i uglavnom tier 10.
Bilo je strašno. Nakon što su oba time izgubila po jednog samoubojicu, 5 minuta se nije ništa događalo i na trenutke sam mislio da sam diconnectan. Nitko nikog nije vidio.
Par minuta smo se dogovarali na chatu da li da krenemo u napad ili ne i kad smo odlučili krenuti na slijepo to je bio kraj.
završilo je 15-4 za njih iako smo svi krenuli koordinirano u isto vrijeme, napad osuđen na fail jer nismo imali pojma gdje se nalaze. E100 je prasnuo ko kokica u sekundi, valjda su ga svi TDi naciljali skupa.
Otvoreno je za 64 natjecatelja s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold
2. 3,500 WoT gold
3. 2,500 WoT gold
4. 1,500 WoT gold
5-8. 500 WoT gold
Evo mislim se ja malo ukljuciti u te vode, nikada nisam igrao ESL
Pitanje za one koji igraju cesto, zanima me kakva je konkurencija?
I pretpostavljam da vecina rolla u IS-3-ojci, sta se od tenkova jos koristi?
pa slozio bih se... (iako sam vidio da se kunu da je super :P)
navodno to treba igrat sa 6 pounderom...
NE,ja se sjecam jednog meca di 30 granata zaredom nije moglo na daljinu od 100m probit nakosenog vk-a
igras sa 76 i to je to
inace, iako pise da je m7 mt, igraj ga ko lighta, koristi brzinu i gun depression,nesto izmedju t49 i chaffeeja
i opremi ga za spotanje-vent, optics i npr binocs ili camo
je tenk dosta zaobljen i moze boucat, ali samo nize tireve i male kalibre, bilo kaj iznad 57mm ga busi ko limenku
Tigar p,KV2,KV4-gun drive,rammer,ventilation
Wigling-micanje tenka ljevo,desno da ti teze nisane slabe tocke. Riverse angling samo ime ti govori.
Na kv4 obvezno spall liner, 50% zastita od sudara i explozije, a u 8.8 ce ti stitit i posadu, 50% !
Ovo ce sad postat must have oprema!
Već ga imam.
kv-2 je suport tenk, ak igras 152, obavezno vent, ramer i gun drive
ja sad grajndam ostatke tigra p, stavio isto ramer, vent i gun drive
na kv-4 sam stavio super hevi spall, vent i za treci komad nemam inspiraciju posto se jos nisam prisilio igrat ga,nesto od vertikala, ramera ili optike cu uzet, mozda isto gun drive jer cu igrat sa 122 dok zadnji top ne otkljucam
uzimam u obzir da je brz ko matilda pa vjerojatno nije velika disperzija topa u pokretu,al otom - potom
@game789
10.5 all the way!
Evo sad sam dobio steel wall i spartan sa bdr, to mi ne uspjeva ni sa tenkovima koji zapravo i imaju okop
ah.. malo je falilo da jos ugrabim top gun te snajper..
bor kak ga ja zovem je uz s-35 jedini OP tenk u tir 5 koji je ostal, i to zbog topa
ja s njim napravil 10 kilova na dragon ridgeu prije fizike i svega ovog sada
je da je visok ko zgrada (jedino je arl 44 sa stok kupolom visi), nije nesto brz, vrh kupole je od putra,ne dinga ko kv, al ima bolji top od t1 ht i moze ga nadole spustit bar malo ()
ima jedna dobra stvar koja se kasnije i sa arl ponavlja, a to je da znaju gusjenice popit granatu bez stete
arl video tutorial
http://worldoftanks.eu/en/media/4/1319/
...ekipa...krenuo sam američkom linijom prema T57 heavy-u jer mislim da bi mogla biti zabavna...kupio sam T71 i prvih x bitki me stavljalo sa 8,9,10 tenkovima tako da mi je učinak bio katastrofa... ne znam da li je stalno tako ili ja jednostavno nisam imao sreće....i... ima li tko iskustva s ovim malim tenkićem...mislim da bi trebao biti ok samo kad mi legne malo ??
kao stok je pain in the ass,uostalom ko i svi ostali tenkovi
u odnosu na amx njegove granate izlaze iz bubnja sa vrlo malom pauzom prilikom ispucavanja,ko i svim amerima (vidi t1e6)al ima depresiju topa, vrlo je okretan i dobro ubrzava,ajmo se lagat pa cu rec da oce i odbit nesto zbog cudnih kutova kupole (ja sam sa t34 znal cesto dingat malog smrada cak i na blizu,al kad ga ja vozim ne dinga nis naravno)
vent, optika i vertikal ili gun drive, ovisno jel si skriveni snajper ili aktivnije igras
e sad kaj se tice posade, ko ima luksuz posadu sa 2-3 skila je u prednosti, al meni je trenutno prvi tek, svi camo
uz dobar mat lak izvana(citaj exterior camo, moze i na crno), dok cuci u grmu moze cuda napravit-tj ak ne puca neko moze doc na 100m bez da ga spota
uglavnom zahtijeva privikavanje, mentalitet pucaj i bjezi, totalno se moras odviknut od rammanja i izmjenjivanja granata s nekim jer 1-2 pogotka mozes popit, a treci vise ne
mozes ga igrat i ko td-a,jer je top odlican i probija dosta, uostalom kao i na chaffeeju, jako dobar za svoj tir
inace je tenk back-stabber, kad ides u grupi, cekas da neprijatelj pukne, zaobidjes ga i sprasim mu bubanj od 6 komada u dupe, po mogucnosti na isto mjesto jer ak je tamo motor, gorivo ili transmisija, uzastopni pogoci smanjuju hp tom modulu i onda gori vatrica ko za rostilj
sto se treba na Hetzeru promjeniti za top od 10,5 cm??
mentalni stav, naravno
i kupola, kao sto je kolega vec reko, al je nevidljiva u research meniju dok ne promijenis mentalni stav, kao sto rekoh
10.5 top je za iskusne igrace, a posto pitas takvo pitanje ti sigurno nisi iskusan
drzi se dugog 7.5 i snajpanja, jer derp zahtijeva drukciji gejmplej, situational awareness, dobru posadu, opremu za brze ciljanje, i naravno osjecaj za matematiku posto derp granate lete sporije, puno dulje nego obicne, i sa vecom trajektorijom
derpanje je znanost koja koketira s umjetnosti, na to ces se vratit posle kad steknes iskustvo u obicnom kempanju i snajpanju,a dugi 7.5 je bas za to
kupola logično
Sarkazam? Hetzer nema kupolu
potrebno je samo researchati 10.5cm top i kupiti ga
No obratite pozornost na "BUG".... 7.5cm top je težak nevjerojatnih 1.44 kg
zato jer niko to ne cita ko i sve ostalo powered by WG
top je tezak 1.44 TONE al neko nije to pretvorio u kg koja je jedinicna mjera za module
evo napokon i ja zaigrao najzarazniju igru na svijetu nakon 10mj...
vidices i sam da ljek za zarazu nije jos pronadjen a ni nece bit, mozes deinstalirat, mozes apstinirat, mozes se odviknut i rehabilitirat, al nemres ozdravit. nikad.
vidis da su svi tu na forumu ostali isti, jos igraju.
ni 3 doktora na forumu nas nemogu izljecit
pozz lijecnickom konziliju dr. vicku, dr. malenici
i posebno dr. nastiju
vidices i sam da ljek za zarazu nije jos pronadjen a ni nece bit, mozes deintalirat, mozes apstinirat, mozes se odviknut i rehabilitirat, al nemres ozdravit. nikad.
vidis da su svi tu na forumu ostali isti, jos igraju.
ni 3 doktora na forumu nas nemogu izljecit
pozz lijecnickom konziliju dr. vicku, dr. malenici
i posebno dr. nastiju
Ooooo hvala mnogo na pozdravima, takodje i jedna na moj racun
Moram priznati da ni sisate i guzlate djevojke koje su tek skupile dovoljno godina da ih smijes pozvati u stan kod sebe na ''terapiju'' i pokusas se izlijeciti ne pomazu na duzi period
Trenutno postoje dva lijeka, jedan je vec na trzistu i zove se vutra (konzumiras i svejedno ti je za sve pa i za WoT), a drugi tek treba da izadje u liku War Thundera - ground forces ali jos nije prosao ni testnu fazu
A da sada napisem i sta pametno ugodno me iznenadio ovaj type T 34-3, ne posjedujem 59-ku ali imao sam par prilika da igram malo duzi period sa njom i iako jeste blizu ipak je ovo samo blijeda kopija, barem mi se tako cini u prvi mah jer vecina timova na test serveru su sastavljeni od 34-3 i 112-ki ali opet veoma dobar tenk. Pretpostavljam da bi to bilo mnogo bolje da su sareni timovi po vrsti tenkova...
Ehhh sada drugo zapazanje je da 112 zaradjuje uocljivije manje od IS6 kojeg posjedujem i kome je ujedno i najblizi po karakteristikama. Sa IS6 uvijek igram na prvoj liniji osim ako me MM ne baci na sredinu pa mi pola timova budu devetke, i tako sam igrao i sa 112 - sto agresivnije i pravio dmmg slican onome sto u prosjeku napravim sa IS6 ali nekako slabo sam prellazio 70 000 (u prosjeku oko 60 k) srebra, dok sa IS6 na live serveru sam veoma cesto oko 90 do 100 000.
I da ne bude sve tako sivo kao sto kazu Mile i kompanija (usput odlicnu svirku napravili kod nas prije 2 sedmice ) Serene coast je sada sa novom preradom veoma dobra mapa i imam osjecaj da ce da mi bude jedna od drazih mapa
Upravo mi se skida test (samo sporo ide) i baš me zanima kakav je SP. I može li mi netko reći ako zna koliko košta T-34-3?
Evo zanima me još nešto, a to je ono povezivanje korisničkog računa sa brojem mobitela. E, pa koliko vidim nikome zapravo ne funkcionira to. Hoću reći nije moguće resetirati šifru, a to je upravo namjenjeno tome ako se ne varam. Nego onda tlače ljude da im pišu, pa onda im WG odgovara da moraju imati potvrde o plaćanju, znati koji im je bio pružatelj internetskih usluga kada je napravljen korisnički račun itd.. Kada oni to misle riješiti?
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold
2. 3,500 WoT gold
3. 2,500 WoT gold
4. 1,500 WoT gold
5-8. 500 WoT gold
Prosli put nisam ubacen,nemoj me sad izostavit hvala
Kad su došli novi kineski premijumi u test..nezz od kuda tiger 2 u bitci
Mora da se osjećao usamljeno.
Znači zapravo su ga poboljšali! Samo još treba pričekati neko vrijeme jer još uvijek ga mogu izmjeniti (na gore). Test je tek otvoren prije par dana, pa ćemo vidjeti što će još biti do kraja.
Znači zapravo su ga poboljšali! Samo još treba pričekati neko vrijeme jer još uvijek ga mogu izmjeniti (na gore). Test je tek otvoren prije par dana, pa ćemo vidjeti što će još biti do kraja.
LOL pa kako poboljsali? Shebali su mu frontalni armor, top nije dobio nikakav buff, motor takoder nikakav buff, samo su mu dali 10m view range i 50HP ( woow, kao da ce mu to nesto pomoci... )
Razmišljam uzeti JgdTiger 8.8.
Jel istina da je to mašina za printanje creditsa kako kažu?
Baš sam to ošo pogleat nakon što sam napisao post. Čovjeće zarada boli glava za izgubljenu partiju.
Ali ova partija sa Fochom. Pa ja mislim da bi me čuli svi susjedi da sam takvu partiju odigro i izgubio.
Jos da je frajer znao gadat gdje bi mu bio kraj...
LOL pa kako poboljsali? Shebali su mu frontalni armor, top nije dobio nikakav buff, motor takoder nikakav buff, samo su mu dali 10m view range i 50HP ( woow, kao da ce mu to nesto pomoci... )
Jesi ga iskušao? Evo ja sam maloprije i dobar je. To za oklop nije istina - ne primjećujem razliku. Odnosno ni ne mogu jer pretpostavljam da skoro svi koriste premium granate. Ali i dalje se koliko-toliko odbija tj. ne prolazi.
Što se tiče ostatka, igre nisu mi jasne npr. one misije. Izgledaju mi skroz nejasno i imam dojam da su tu nešto zeznuli i trebaju to ispraviti. Također sam primjetio da je stavka "Service Record" bugovita, odnosno ono što je u njoj. Iskušao sam i 112 i T-34-3 i baš mi se sviđaju!
Eto, to je moj prvi dojam nakon kratke igre na testu.
EDIT: Što se tiče topa na SP-u, mogu ti reći samo jedno - nauči gađati u slabe točke i biti će skroz dobar.
Na stranicu mi ulazi a kad zelim se spojit u igru mi stalno ponavlja da upisujem krivu sifru ili email..Se desava to inace?Novi sam pa mozda sam ja nešto zezno ali pokusavam vec sat vremena i nema šanse...
jesi siguran da dobro upisuješ?