World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.517
|
čitano: 9.328.001
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Mislim da KV5 više nije dostupan za kupovinu.
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
World of Tanks

...da li se isplati dat 8 eura više za IS6 ili Love   ili  kupiti KV5... da iskoristim priliku kad su svi tu i na popustu...?

0 0 hvala 0
15 godina
robimarko kaže...
Mislim da KV5 više nije dostupan za kupovinu.

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina

bolje uzet lowe-a...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
Obi Wan kaže...

bolje uzet lowe-a...

LOL??

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
elCarismo kaže...

...da li se isplati dat 8 eura više za IS6 ili Love   ili  kupiti KV5... da iskoristim priliku kad su svi tu i na popustu...?

Kako su povecali preciznost topovima IS6 je trenutno najbolja opcija barem po meni. Imam ih sva 3 u garazi i najzabavniji, a i najvise zaradjuje od njih IS6 {#}

15 godina
World of Tanks

IS-6 je pravi bounce machine...

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

KV5 je dostupan do ponediljka i smatram da je trenutno naisplatljivija opcija, uzmite dok je jos u ponudi..

No da ponovim pitanje: ako  ga idem kupovat s dva bona (od 200 i 100kn), znaci trebam kliknit opciju enter additional pins i upisat oba?? 

I trebal li se slucajno registrirat na paysafe stranici da bi kupovao ili samo uneses pin i to je to?

play2much
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

bolje uzet lowe-a...

Nemoj se javljat ak neznas.

WoT: GuntherPrien
17 godina
dedaa kaže...
Obi Wan kaže...

bolje uzet lowe-a...

igrao sam lowe-a i meni je super... svako ima svoje misljenje

14 godina
Obi Wan kaže...
dedaa kaže...
Obi Wan kaže...

bolje uzet lowe-a...

igrao sam lowe-a i meni je super... svako ima svoje misljenje

A jesi igrao s KV-5? Ocito nisi...

1969 Dodge Charger R/T
17 godina

ne znam bi li uzima tenk koji ima ogromni weak spot kojeg i slijep covik moze pogodit...

14 godina
Obi Wan kaže...

ne znam bi li uzima tenk koji ima ogromni weak spot kojeg i slijep covik moze pogodit...

LOL, a cijeli lowe je jedan veliki weak spot {#}

taj tenk probijes s tier 5 topom bez pol muke, lower plate ( papir ), uper plate ( ajde to zna nesto dingat ), bokovi tenkova su takoder od papira, a za zadnju stranu nema ni smisla govorit....glavno da ima 90 tona i spor je ko puz!

KV-5 ima 100 put bolji armor, brzi je, vise HP-a, super top ( reload 7 sec ), tako da dobijes puno puno bolji tenk od usranog lowe-a za dosta manje para...

i btw ne mozes mi rec da favoriziram ruse il KV-5 kad cijeli BUG forum zna da sam za Njemacke tenkove, al jednostavno taj lowe je sranje prema KV-5 i KV-5 je daleko bolja i jeftinija kupnja...

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 14:40 (Stolnik).
17 godina
Stolnik kaže...
Obi Wan kaže...

taj tenk probijes s tier 5 topom bez pol muke, lower plate ( papir ), uper plate ( ajde to zna nesto dingat ), bokovi tenkova su takoder od papira, a za zadnju stranu nema ni smisla govorit....glavno da ima 90 tona i spor je ko puz!

KV-5 ima 100 put bolji armor, brzi je, vise HP-a, super top ( reload 7 sec ), tako da dobijes puno puno bolji tenk od usranog lowe-a za dosta manje para...

i btw ne mozes mi rec da favoriziram ruse il KV-5 kad cijeli BUG forum zna da sam za Njemacke tenkove, al jednostavno taj lowe je sranje prema KV-5 i KV-5 je daleko bolja i jeftinija kupnja...

pa niti zelim rec da favoriziras ruse, samo kazem meni je lowe bolji... na kraju krajeva ja ne favoriziram niti jedan tenk po naciji, nego po performansama, a mene je lowe ugodno iznenadio...

14 godina
Obi Wan kaže...
Stolnik kaže...
Obi Wan kaže...

pa niti zelim rec da favoriziras ruse, samo kazem meni je lowe bolji... na kraju krajeva ja ne favoriziram niti jedan tenk po naciji, nego po performansama, a mene je lowe ugodno iznenadio...

A KV-5 nisi vozio jel? :D

Ako imas zelju probat, javi se, dogovorit cemo se {#}

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

r2d2 nije tolko visok tako da možeš otić hull down,i ima 150mm oklopa sa strana tako da kad side scrapeaš te neće ništa probit...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina

ma jednostavno ne volim heavy tank koji ima ogromnu rupu ispred sebe... svi znaju di te mogu pogodit, a ti to ne mozes sakrit 

12 godina
neaktivan
World of Tanks

prvo da priznam, nisam bas odlican takticar ni igrac s obzirom kakvih ima, al ovaj KV1 me izludi, tenk jos nisam u potunosti istrazio (motor i veza)... najvise mrzim to sto je spor, tocnije prespor i trom, a o unistenjima da nepricam, istrazio sve topove: nekada opalim s distance po 7,8 granata i neprijatelju nista, (jos ciljam na motor i slabe tocke!!) skine po 2,3 % energije,,, uh poludit cu, idemo dalje :/ prijasnji T28 je doktor za njega!

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 14:58 (game789).

0 4 hvala 0
13 godina
game789 kaže...

prvo da priznam, nisam bas odlican takticar ni igrac, al ovaj KV1 me izludi, tenk jos nisam u potunosti istrazio (motor i veza)... najvise mrzim to sto je spor, tocnije prespor i trom, a o unistenjima da nepricam, istrazio sve topove: nekada opalim s distance po 7,8 granata i neprijatelju nista, (jos ciljam na motor i slabe tocke!!) skine po 2,3 % energije,,, uh poludit cu, idemo dalje :/

Prouči weak spots svi tenkova tier 5 i 6 , stavi 85 mm top(pancirne granate )  i vidit ćeš da ćeš pravit uvijek 1000+ štete i minimalno 1-2 kill-a :) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 15:03 (Rucipe).
15 godina
neaktivan
game789 kaže...

prvo da priznam, nisam bas odlican takticar ni igrac s obzirom kakvih ima, al ovaj KV1 me izludi, tenk jos nisam u potunosti istrazio (motor i veza)... najvise mrzim to sto je spor, tocnije prespor i trom, a o unistenjima da nepricam, istrazio sve topove: nekada opalim s distance po 7,8 granata i neprijatelju nista, (jos ciljam na motor i slabe tocke!!) skine po 2,3 % energije,,, uh poludit cu, idemo dalje :/ prijasnji T28 je doktor za njega!

A koji top imaš i koje granate pucaš?

zzzZZzzzZZzzzZz...
13 godina
World of Tanks

Izgleda da krivo gađaš il nešto jer kv1 sa tim 85mm ili 120mm haubicom,busi sve iz t4,5,6 i jedan je od najboljih tenkova u t5.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo ovako znaci isao sam upalit WOT nakon 10mj i morao sam skinut 4gb patch da mogu igrat.uredno sam upalio launcher i doslo je do 50% i od tad nije ni kilobajta se pomaklo i izbaci mi ovo.sta da radim?

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

najjednostavnije skini trenutnu verziju pune instalacije igre i instaliraj ispočetka..

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

najjednostavnije skini trenutnu verziju pune instalacije igre i instaliraj ispočetka..

evo upalio se vraziji launcher al se ne mogu ulogirat u acc.otisao sam na stranicu od WOT-a i tamo se uredno ulogiram al kad odem na launcher pise: prijavni paket poslan serveru bio je neispravan.sta je sad to?

EDIT:sad pise greska na serveru(NO_LOGINAPP)

PRODAJEM AJVAR
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 15:15 (cod4gamer).
12 godina
neaktivan
johi bro kaže...

A koji top imaš i koje granate pucaš?

top je 122mm u11 a granate pancirne!

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 15:13 (game789).
15 godina

KV-1 je zvijer, jučer zaradio 2 milje s njim u par sati zbog ovih silnih bonusa

danas medium gađajte {#}

Pest Control

Restrictions

• Random Battles only
  • Once per day

Conditions

• Destroy 20 medium tanks* of Tier IV or higher within 24 hours

*Premium Vehicles included.

Reward 1 day Premium Account

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 15:28 (The Unforgiven).
16 godina
Obi Wan kaže...

ma jednostavno ne volim heavy tank koji ima ogromnu rupu ispred sebe... svi znaju di te mogu pogodit, a ti to ne mozes sakrit

Pa lowe ti je cjeli weak spot,osim mantleta.

Is6 je najbolja opcija po meni,za mlatit pare su najbolji tenkovi koje možeš agresivno igrat a to znači više štete=više silvera

\m/ \m/
17 godina
Anti-fa kaže...
Obi Wan kaže...

Pa lowe ti je cjeli weak spot,osim mantleta.

Is6 je najbolja opcija po meni,za mlatit pare su najbolji tenkovi koje možeš agresivno igrat a to znači više štete=više silvera

http://wotguru.com/weak-spot-guide-lowe/

jedino ako govorimo sa boka i straga... naprijed je sasvim solidan

14 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

Sprijeda nekad da nekad ne,ali obicno prvi shut ode motor,drugi put gori kao sibica...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
17 godina
Tomo53nja kaže...
Obi Wan kaže...

Sprijeda nekad da nekad ne,ali obicno prvi shut ode motor,drugi put gori kao sibica...{#}

kao i vecina njemackih tenkova... al uvik pucas prema lower glacis-u

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 16:06 (Obi Wan).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice