- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...da li se isplati dat 8 eura više za IS6 ili Love ili kupiti KV5... da iskoristim priliku kad su svi tu i na popustu...?
bolje uzet lowe-a...
bolje uzet lowe-a...
LOL??

...da li se isplati dat 8 eura više za IS6 ili Love ili kupiti KV5... da iskoristim priliku kad su svi tu i na popustu...?
Kako su povecali preciznost topovima IS6 je trenutno najbolja opcija barem po meni. Imam ih sva 3 u garazi i najzabavniji, a i najvise zaradjuje od njih IS6
IS-6 je pravi bounce machine...
KV5 je dostupan do ponediljka i smatram da je trenutno naisplatljivija opcija, uzmite dok je jos u ponudi..
No da ponovim pitanje: ako ga idem kupovat s dva bona (od 200 i 100kn), znaci trebam kliknit opciju enter additional pins i upisat oba??
I trebal li se slucajno registrirat na paysafe stranici da bi kupovao ili samo uneses pin i to je to?
bolje uzet lowe-a...
Nemoj se javljat ak neznas.
bolje uzet lowe-a...
igrao sam lowe-a i meni je super... svako ima svoje misljenje
bolje uzet lowe-a...
igrao sam lowe-a i meni je super... svako ima svoje misljenje
A jesi igrao s KV-5? Ocito nisi...
ne znam bi li uzima tenk koji ima ogromni weak spot kojeg i slijep covik moze pogodit...
ne znam bi li uzima tenk koji ima ogromni weak spot kojeg i slijep covik moze pogodit...
LOL, a cijeli lowe je jedan veliki weak spot
taj tenk probijes s tier 5 topom bez pol muke, lower plate ( papir ), uper plate ( ajde to zna nesto dingat ), bokovi tenkova su takoder od papira, a za zadnju stranu nema ni smisla govorit....glavno da ima 90 tona i spor je ko puz!
KV-5 ima 100 put bolji armor, brzi je, vise HP-a, super top ( reload 7 sec ), tako da dobijes puno puno bolji tenk od usranog lowe-a za dosta manje para...
i btw ne mozes mi rec da favoriziram ruse il KV-5 kad cijeli BUG forum zna da sam za Njemacke tenkove, al jednostavno taj lowe je sranje prema KV-5 i KV-5 je daleko bolja i jeftinija kupnja...
taj tenk probijes s tier 5 topom bez pol muke, lower plate ( papir ), uper plate ( ajde to zna nesto dingat ), bokovi tenkova su takoder od papira, a za zadnju stranu nema ni smisla govorit....glavno da ima 90 tona i spor je ko puz!
KV-5 ima 100 put bolji armor, brzi je, vise HP-a, super top ( reload 7 sec ), tako da dobijes puno puno bolji tenk od usranog lowe-a za dosta manje para...
i btw ne mozes mi rec da favoriziram ruse il KV-5 kad cijeli BUG forum zna da sam za Njemacke tenkove, al jednostavno taj lowe je sranje prema KV-5 i KV-5 je daleko bolja i jeftinija kupnja...
pa niti zelim rec da favoriziras ruse, samo kazem meni je lowe bolji... na kraju krajeva ja ne favoriziram niti jedan tenk po naciji, nego po performansama, a mene je lowe ugodno iznenadio...
pa niti zelim rec da favoriziras ruse, samo kazem meni je lowe bolji... na kraju krajeva ja ne favoriziram niti jedan tenk po naciji, nego po performansama, a mene je lowe ugodno iznenadio...
A KV-5 nisi vozio jel? :D
Ako imas zelju probat, javi se, dogovorit cemo se
r2d2 nije tolko visok tako da možeš otić hull down,i ima 150mm oklopa sa strana tako da kad side scrapeaš te neće ništa probit...
ma jednostavno ne volim heavy tank koji ima ogromnu rupu ispred sebe... svi znaju di te mogu pogodit, a ti to ne mozes sakrit
prvo da priznam, nisam bas odlican takticar ni igrac s obzirom kakvih ima, al ovaj KV1 me izludi, tenk jos nisam u potunosti istrazio (motor i veza)... najvise mrzim to sto je spor, tocnije prespor i trom, a o unistenjima da nepricam, istrazio sve topove: nekada opalim s distance po 7,8 granata i neprijatelju nista, (jos ciljam na motor i slabe tocke!!) skine po 2,3 % energije,,, uh poludit cu, idemo dalje :/ prijasnji T28 je doktor za njega!
prvo da priznam, nisam bas odlican takticar ni igrac, al ovaj KV1 me izludi, tenk jos nisam u potunosti istrazio (motor i veza)... najvise mrzim to sto je spor, tocnije prespor i trom, a o unistenjima da nepricam, istrazio sve topove: nekada opalim s distance po 7,8 granata i neprijatelju nista, (jos ciljam na motor i slabe tocke!!) skine po 2,3 % energije,,, uh poludit cu, idemo dalje :/
Prouči weak spots svi tenkova tier 5 i 6 , stavi 85 mm top(pancirne granate ) i vidit ćeš da ćeš pravit uvijek 1000+ štete i minimalno 1-2 kill-a :)
prvo da priznam, nisam bas odlican takticar ni igrac s obzirom kakvih ima, al ovaj KV1 me izludi, tenk jos nisam u potunosti istrazio (motor i veza)... najvise mrzim to sto je spor, tocnije prespor i trom, a o unistenjima da nepricam, istrazio sve topove: nekada opalim s distance po 7,8 granata i neprijatelju nista, (jos ciljam na motor i slabe tocke!!) skine po 2,3 % energije,,, uh poludit cu, idemo dalje :/ prijasnji T28 je doktor za njega!
A koji top imaš i koje granate pucaš?
Izgleda da krivo gađaš il nešto jer kv1 sa tim 85mm ili 120mm haubicom,busi sve iz t4,5,6 i jedan je od najboljih tenkova u t5.
najjednostavnije skini trenutnu verziju pune instalacije igre i instaliraj ispočetka..
najjednostavnije skini trenutnu verziju pune instalacije igre i instaliraj ispočetka..
evo upalio se vraziji launcher al se ne mogu ulogirat u acc.otisao sam na stranicu od WOT-a i tamo se uredno ulogiram al kad odem na launcher pise: prijavni paket poslan serveru bio je neispravan.sta je sad to?
EDIT:sad pise greska na serveru(NO_LOGINAPP)
A koji top imaš i koje granate pucaš?
top je 122mm u11 a granate pancirne!
KV-1 je zvijer, jučer zaradio 2 milje s njim u par sati zbog ovih silnih bonusa
danas medium gađajte
Pest Control
Restrictions
- Random Battles only
- Once per day
Conditions
- Destroy 20 medium tanks* of Tier IV or higher within 24 hours
*Premium Vehicles included.
Reward 1 day Premium Account
ma jednostavno ne volim heavy tank koji ima ogromnu rupu ispred sebe... svi znaju di te mogu pogodit, a ti to ne mozes sakrit
Pa lowe ti je cjeli weak spot,osim mantleta.
Is6 je najbolja opcija po meni,za mlatit pare su najbolji tenkovi koje možeš agresivno igrat a to znači više štete=više silvera
Pa lowe ti je cjeli weak spot,osim mantleta.
Is6 je najbolja opcija po meni,za mlatit pare su najbolji tenkovi koje možeš agresivno igrat a to znači više štete=više silvera
http://wotguru.com/weak-spot-guide-lowe/
jedino ako govorimo sa boka i straga... naprijed je sasvim solidan
Sprijeda nekad da nekad ne,ali obicno prvi shut ode motor,drugi put gori kao sibica...
Sprijeda nekad da nekad ne,ali obicno prvi shut ode motor,drugi put gori kao sibica...
kao i vecina njemackih tenkova... al uvik pucas prema lower glacis-u