Kažu da je su Njemačka i Ruska arty najbolji!!!
Ali meni su poslije ovog novog updatea svi loši
Kažu da je su Njemačka i Ruska arty najbolji!!!
Ali meni su poslije ovog novog updatea svi loši
Nemam naviku žaliti se na MM po forumima,ali ovo je ...pa pogledajte sami i prebrojite tierove po timovima...
edit:lol,zaboravio sam sliku uploadat:
Blago tebi sa kv5, ja ga mislio kupit danas ali jucer sam kiksa na kladionici, tako da nista od toga..
Proba sam gw tiger p na testu i mogu rec da osim odlicnog damage ama bas nista nevalja..
tako da cu od arty-a grindat francuze, trenutno sam na AMX 13 F3 i uzivam
Evo,ljudi moji,ovo je školski primjer toga da se i tier 9 tenkovi trebaju plašit t29:
edit:očito sam u nekakvoj miniformi,odmah slijedeća sa tigerom p je ovakva(ujedno i rekord šta se tiče maximum exp-a):
Ima li netko object 263? kako se to cudo igra? Ako ga čitavog potopimu vodu, hoće li se i onda zapaliti? Odigrao 16 bitaka sa njim, zapalio se 20-ak puta
Pitanja:
1)Koje još module da stavim na kv2,tigera p,kv4 ili at2?
Svi osim at2(jer ima 57mm top) imaju rammera,a kv4 ima i super heavy spall liner.
2)Čuo sam za pojmove poput reverse angling i wiggling,nekak mi je teško shvatit kako to konkretno izgleda,hoće li tko razjasnit?
Nemam naviku žaliti se na MM po forumima,ali ovo je ...pa pogledajte sami i prebrojite tierove po timovima...
edit:lol,zaboravio sam sliku uploadat:
Također sam i ja to primjetio u ovih zadnjih par dana 2 ili možda 3 puta su protivnici imali otprilike 3 (1 manje-više) lvl. 9 tenka, dok smo mi imali nasuprot njima lvl 8. Ali ne mora nužno završiti porazom takva partijia, iako je tada relativno teško okrenuti u svoju korist tijek te partije.
Evo ako netko hoće invite code (samo za nove igrače) s kojim dobijete 1500 golda:
6BN7WH3VR8VA4Z
6BN7WH4DT4SB2S
Neznam dal je ko pratio Highflyerov stream danas, organizirao je Platoon wars 3v3
Skupili se ja, DamageHigh(Stolnik) i jedan kolega iz slovačke (riose [247]) i osvojili smo glavnu nagradu
2500 golda svaki, not bad , to je iskupljenje za onaj fail kad je bio race event gdje sam isto tako mogao osvojiti 2500 gold ali sam failao
Uskoro mozete ocekivati i video na njegovom Youtube kanalu
Neznam dal je ko pratio Highflyerov stream danas, organizirao je Platoon wars 3v3
Skupili se ja, DamageHigh(Stolnik) i jedan kolega iz slovačke (riose [247]) i osvojili smo glavnu nagradu
2500 golda svaki, not bad , to je iskupljenje za onaj fail kad je bio race event gdje sam isto tako mogao osvojiti 2500 gold ali sam failao
Hihihhih eto i mojih
Kad te krene, onda te krene
ista mapa, isti tenk, gotovo isto kredita... samo je razlika u x5 bonusu
De mi reci kakav je KV5...hocu sutra da ga pazarim dok je u paketu sa goldom pa da znam isplati li se.
Meni je dobar pogotovo kad se posada digne preko 100%, a i dobro zarađuje...
I s kojim tenkovima ste igrali na kraju? Jbg ja nemam Chaffeea al ću ga izgrindat za ubuduće
Sad sam na tieru 3 sa francuskom artiljerijom.
Da li da nastavim dalje ili da pocnem neku drugu naciju?
Da li neko ima iskustva sa njima na vecem tieru?
tier 4 je predobar, ima jako veliki luk topa, brzo puni i jos brze cilja, ja sam si ga ostavil za zahebanciju
tier 5 sam prodo nije mi bil bas nesto, imal sam ga dok je bil tir 4 godinu dana za trening posade
tir 6 je ok, ko humel, al zabava pocinje na tiru 7 sa loren
velika brzina, oko 60 na sat i opaki top
sad neznam za autoloader, na kojem tiru dolazi, al top tir ima i kupolu koju moze 360 okretat(bar je imo, nznm ziher)
al nemoj odustat, tir 3 je jako nepokretan i to se promijeni sto vise ides po tirovima
tir 4 je po meni najbolji od svih, imam i njemca koji isto ima polu-kupolu al okrece se sporo do boli i dok nanisani odu tenkovi na drugu mapu
igram s americkim lovcem na tenkove T49. kupio kupolu i top 3incha, medjutim nemogu ih namontirati, moram igrati sa stock??! pojsnjenje. hvala
igram s americkim lovcem na tenkove T49. kupio kupolu i top 3incha, medjutim nemogu ih namontirati, moram igrati sa stock??! pojsnjenje. hvala
moraš gusjenice nadogradit.
čitaj šta ti piše u igri. nema na čemu
I s kojim tenkovima ste igrali na kraju? Jbg ja nemam Chaffeea al ću ga izgrindat za ubuduće
Raven i ja sam igrali s Chaffee,a riose s Hellcat-om
So it begins, the greatest shitstorm of my life....
kaj od opreme stavit da ovo čudo postane igrivo?
Rammer, ventilacija i binocular-i...
ja sad grindam t69... trenutno kupio M7. nisam optimistican s ovim tenkom, stock gun je njesra, a ni top gun nije bog zna sta...
Pitanja:
Svi osim at2(jer ima 57mm top) imaju rammera,a kv4 ima i super heavy spall liner.
2)Čuo sam za pojmove poput reverse angling i wiggling,nekak mi je teško shvatit kako to konkretno izgleda,hoće li tko razjasnit?
Još uvijek nema odgovora :(
Pitanja:
Još uvijek nema odgovora :(
Tigar p,KV2,KV4-gun drive,rammer,ventilation
Wigling-micanje tenka ljevo,desno da ti teze nisane slabe tocke. Riverse angling samo ime ti govori.
Raven i ja sam igrali s Chaffee,a riose s Hellcat-om
Mogli ste reć, ja imam Hellcata :D Al je Raven rekao da ćete ić sa 3 Chaffeea
LOL
Logiram se maloprije u 6:45 h i vidim da, naravno, više nemam x5 (iskorišteno). Odem malo sa WoT-a, pogledam ponovo u 7 sati kad ono SVI tenkovi imaju opet x5!!! Odigram jednu partiju, pobijedimo i obračuna mi xp x5. Pogledam koji ću sljedeći tenk profurat kad nema više x5... Hahaha. Zanimljiv zaheb s njihove strane....
EDIT: A jesam se ponadao da su produljili x5 čašćenje...
Tigar p,KV2,KV4-gun drive,rammer,ventilation
Wigling-micanje tenka ljevo,desno da ti teze nisane slabe tocke. Riverse angling samo ime ti govori.
Na kv4 obvezno spall liner, 50% zastita od sudara i explozije, a u 8.8 ce ti stitit i posadu, 50% !
Ovo ce sad postat must have oprema!