World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.377.319
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

kakav win sam propustio...sretni vk(p) me uspio nekako pogodit a vjerujem da ni on sam ne zna kako...gotovo iz nemoguće pozicije

naravno ovaj raffi samoprozvani master je bio bot {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 2:14 (Ćoby).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
ED63 kaže...

da ti nije ukljuceno snimanje partija takodjer, to ti moze stekati zbog diska jer snima partiju i to mora prekinut da sejva fotku?

probaj iskljucit snimanje

Kolega, kako objašnjavaš da je u garaži isti problem?

17 godina
World of Tanks

Koja linija je bolja, nije mi vazan klan nego random game...

31 M103 (T110E5)
9 E-75 (E-100)
1 Lorraine 40t (Batch.)
Džedaj

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jučer sam odigrao vjerovatno najbolju partiju ikada sa svojim vjernim T32. Uz dosta sreće sam na kraju uništio 5 tenkova i cappao bazu nadajući se da se zadnji arty neće pojaviti jer je vrijeme bilo skoro gotovo. Nakon toga nisam mogao doći k sebi jedno 15 minuta {#}

6 killova, 6008 dmg, 1738 xp. A od medalja Kolobanov, Top Gun, Invader, Sniper, Steel wall i Ace Tanker.

http://mwreplays.com/replay/HGUJ76Q8IWH6/

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
protjeran
crystal6 kaže...

Jučer sam odigrao vjerovatno najbolju partiju ikada sa svojim vjernim T32. Uz dosta sreće sam na kraju uništio 5 tenkova i cappao bazu nadajući se da se zadnji arty neće pojaviti jer je vrijeme bilo skoro gotovo. Nakon toga nisam mogao doći k sebi jedno 15 minuta {#}

6 killova, 6008 dmg, 1738 xp. A od medalja Kolobanov, Top Gun, Invader, Sniper, Steel wall i Ace Tanker.

Dobra partija,ali mislim da bi gadanje trebao popravit definitivno vidim da ti je jako lose islo u ovoj partiji,ali kakvi su nobovi igrali u crvenom timu to je katastrofa,ovaj u is3 nema blage veze,da sam ja nju vozio ili t28 prot.ti bi davno bio mrtav...{#}{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 17:26 (Tomo53nja).
16 godina
World of Tanks

WoT account prodan za 1000 kuna :)

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Pa mogao si napisati sta si imao na njemu i gdje i kako si prodao :)

Da i ostali znaju heh

17 godina
Tomo53nja kaže...
crystal6 kaže...

Dobra partija,ali mislim da bi gadanje trebao popravit definitivno vidim da ti je jako lose islo u ovoj partiji,ali kakvi su nobovi igrali u crvenom timu to je katastrofa,ovaj u is3 nema blage veze,da sam ja nju vozio ili t28 prot.ti bi davno bio mrtav...{#}{#}

Slažem se. Tek sam se prije 2 dana ponovo vratio ka igranju, pa se još uigravam. 

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Lose si prosao{#}

Ja sam za svoj acc dobio Yugo i sva 4 kotaca

Di2 & EPS FTW!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sa 36 HP sam utuko, Churhill VII, KV-2, IS i Crusadera...Partija je bila luda...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Jesu li oni ovo nerfali zaradu ili to me neide danas nikako?

Znam da sam prošli tjedan igrajući sa tier 5-icama zaradio u cca 2 sata 200k a sada jedva 100?

Posao oslobađa.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 19:43 (subi91).
16 godina
World of Tanks

Is7,is4,t110e5,t62a,amx50b,e50,lorraine,gwtypeE,type59,t30,m48.....prodan u roku 48 sati na ebayu. 

Zaboravih wz120 :-) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 23:38 (Kill Frenzy).
Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
Kill Frenzy kaže...

Is7,is4,t110e5,t62a,amx50b,e50,lorraine,gwtypeE,type59,t30,m48.....prodan u roku 48 sati na ebayu. 

Svaka čast.

Posao oslobađa.
14 godina
subi91 kaže...

Jesu li oni ovo nerfali zaradu ili to me neide danas nikako?

Znam da sam prošli tjedan igrajući sa tier 5-icama zaradio u cca 2 sata 200k a sada jedva 100?

Nije nego ti je prošli tjedan bio bonus +100% zarada na tier 5

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel bolje uzet Type58 ili 59-16, čitao sam da je gun na 59-16 preloš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

I kaj buš sada igraš dalje ili je gotovo za tebe?

Jel bilo bid-anje ili si toliko tražio?

13 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

Kako si to uspio-zar ebay ne blokira takve prodaje?

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
16 godina
World of Tanks

Pa nemam pojma jel blokiraju ali ja sam svoj acc prodao i lova je sjela a podatke sam prosljedio. 

Ma meni se igra zgadila zbog gold municije za pare i jednih te istih mapa. Vise mi se nije dalo igrat. Ovo je igra koju sam najvise igrao od svih do sada.  Dvije godine. :-) 

Nije bila aukcija. Trazio sam toliko para samo u funtama jel:-) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 23:10 (Kill Frenzy).
Moj PC  
4 1 hvala 2
15 godina
Balvan8 kaže...

Jel bolje uzet Type58 ili 59-16, čitao sam da je gun na 59-16 preloš.

59-16 ti ima 57 gun ko i type t-34, a iduci je 76 ko stock sa type-34, a zadnji 76 ima autoloader

s tim da ti 76 ima pen 75mm, a 57 ima pen 112 mislim, uglavnom ja sam se vratio na stock top i s njim igram, brzina pucanja je skoro ista ko i sa autoloaderom, al je pen veci

kad sam jednom sa 76 auto dingal 2 sarzera po IS-u prodal sam top i vratil stari

baca te i u tier X partije, pa onda dingas tir 7-8 arty sa 76, dok im dojdes od iza mrtav si

da taj tenkic je malo bzo nisko govanjce{#} i imas samo brzinu i mali form faktor

ja rabim gameplay ko sa t-50 u velikim partijama, skrivam se i spotam i pucam samo kad stignem opalit i pobjec

ak zaboravim da sam light i krene dvoboj puf-i nema me

type 58 ima 85 top koji je dosta precizan(al ima mali dmg), i tenk je super kad imas dobru posadu, al ak pocinjes sa 75% posadom namucices se

nabrzi put je da na type t-34 elitanom dognes posadu do 100% pa prebacis, jedino kaj iz t-34 nejde radista, type 58 je prvi tenk sa 4-clanom posadom,loader je i radista

ja sam prvo otkljucal is-2 jer je stock top na njemu zadnji top na t-34-1, pa ga odma dobis otkljucanog,a is-2 ko IS ruski

t-34-1 sa drudom kupolom prestaje licit na kutiju na gusjenicama jer ima kupolu ko type59 i t-54, znaci vrlo dingy

i motor iste snage ko type59, al le laksi pa bolje vozi i ubrzava

moj savjer-odi na med liniju neces pozalit{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
17 godina
World of Tanks

Med linija kineska je odlična. Sada igram T-34-2. Kada je frka samo face hug i sve dinga. Nizak je a kupola ima odilan armor. Bio sam tužan što sam elitao T54E1 ali kinez mi je uljepšao vikend

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 8:14 (Gajotres).

3 0 hvala 2
13 godina
World of Tanks

Evo malo sam surfao ebay-om i naišao na dosta ljudi što prodaju wot account-ove, zanimljivo je to šta na ebay.com ih niko ne prodaje dok ih je ebay.de prepun {#}

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma oni ako nešto ne promijene u ovoj igri oni će ispuš*ti sve dobre igrače, nije ni čudo što masovno ljudi prodaju accaunte...

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Meni se igra zgadila kad su uveli Auto-loader tenkove i Heavye koji jure 64kmh...

Komforno mogu obrisati sve tenkove koji su proizvedeni do 1945 godine....

jer ovo nema nikakvog smisla

6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

moze li mi netko rec kakav to je*eni armor t25/2 ima kad ga sa 105 mm topom na t29 nemogu od iza penetrirat?? mislim da sam ispalio jedno 5 shoteva u njega straga i nista, sve bouncoff {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni se igra zgadila kad su uveli francuze. Tenkići na baterije koji jure ko ludi. Inace niškoristi ali kako bi bili konkurentni njemačkim i ruskim velikanima, stavili su im reload 2 sec. Ipak wargaming voli francuze i njihov novac pa ne bi bilo uredu da se francuzi osjecaju manje vrijedno{#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jesi siguran da si T25/2 gadjao...;-). U ovoj igri vise nista ne treba da te cudi.

Pitanje.
Istrazio sam T32 sad me zanima moze li na stock kupolu ici ovaj drugi top pa da istrazim prvo gusjenice sam free exp a da kupolu grindam?
12 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Jesi siguran da si T25/2 gadjao...;-). U ovoj igri vise nista ne treba da te cudi.

Pitanje.
Istrazio sam T32 sad me zanima moze li na stock kupolu ici ovaj drugi top pa da istrazim prvo gusjenice sam free exp a da kupolu grindam?

siguran sam, umjesto imena igraca pisu mi imena tenkova, no nije vise ni bitno, rage me proso {#}

17 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...
malina22 kaže...

Pitanje.

siguran sam, umjesto imena igraca pisu mi imena tenkova, no nije vise ni bitno, rage me proso {#}

Nisi imao srece ocito. Ja ga imam i buse me sa svih strana bez ikakvog problema ako izletim.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

I ja bih rekao da je to bad luck...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

I moze 2nd gun na stock kupolu kod t32.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice