- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da ti nije ukljuceno snimanje partija takodjer, to ti moze stekati zbog diska jer snima partiju i to mora prekinut da sejva fotku?
probaj iskljucit snimanje
Kolega, kako objašnjavaš da je u garaži isti problem?
Koja linija je bolja, nije mi vazan klan nego random game...
31 | M103 (T110E5) |
---|---|
9 | E-75 (E-100) |
1 | Lorraine 40t (Batch.) |
Jučer sam odigrao vjerovatno najbolju partiju ikada sa svojim vjernim T32. Uz dosta sreće sam na kraju uništio 5 tenkova i cappao bazu nadajući se da se zadnji arty neće pojaviti jer je vrijeme bilo skoro gotovo. Nakon toga nisam mogao doći k sebi jedno 15 minuta
6 killova, 6008 dmg, 1738 xp. A od medalja Kolobanov, Top Gun, Invader, Sniper, Steel wall i Ace Tanker.
Jučer sam odigrao vjerovatno najbolju partiju ikada sa svojim vjernim T32. Uz dosta sreće sam na kraju uništio 5 tenkova i cappao bazu nadajući se da se zadnji arty neće pojaviti jer je vrijeme bilo skoro gotovo. Nakon toga nisam mogao doći k sebi jedno 15 minuta
6 killova, 6008 dmg, 1738 xp. A od medalja Kolobanov, Top Gun, Invader, Sniper, Steel wall i Ace Tanker.
Dobra partija,ali mislim da bi gadanje trebao popravit definitivno vidim da ti je jako lose islo u ovoj partiji,ali kakvi su nobovi igrali u crvenom timu to je katastrofa,ovaj u is3 nema blage veze,da sam ja nju vozio ili t28 prot.ti bi davno bio mrtav...
WoT account prodan za 1000 kuna :)
Pa mogao si napisati sta si imao na njemu i gdje i kako si prodao :)
Da i ostali znaju heh
Dobra partija,ali mislim da bi gadanje trebao popravit definitivno vidim da ti je jako lose islo u ovoj partiji,ali kakvi su nobovi igrali u crvenom timu to je katastrofa,ovaj u is3 nema blage veze,da sam ja nju vozio ili t28 prot.ti bi davno bio mrtav...
Slažem se. Tek sam se prije 2 dana ponovo vratio ka igranju, pa se još uigravam.
Lose si prosao
Ja sam za svoj acc dobio Yugo i sva 4 kotaca
Jesu li oni ovo nerfali zaradu ili to me neide danas nikako?
Znam da sam prošli tjedan igrajući sa tier 5-icama zaradio u cca 2 sata 200k a sada jedva 100?
Is7,is4,t110e5,t62a,amx50b,e50,lorraine,gwtypeE,type59,t30,m48.....prodan u roku 48 sati na ebayu.
Zaboravih wz120 :-)

Is7,is4,t110e5,t62a,amx50b,e50,lorraine,gwtypeE,type59,t30,m48.....prodan u roku 48 sati na ebayu.
Svaka čast.
Jesu li oni ovo nerfali zaradu ili to me neide danas nikako?
Znam da sam prošli tjedan igrajući sa tier 5-icama zaradio u cca 2 sata 200k a sada jedva 100?
Nije nego ti je prošli tjedan bio bonus +100% zarada na tier 5
Jel bolje uzet Type58 ili 59-16, čitao sam da je gun na 59-16 preloš.
I kaj buš sada igraš dalje ili je gotovo za tebe?
Jel bilo bid-anje ili si toliko tražio?
Kako si to uspio-zar ebay ne blokira takve prodaje?
Pa nemam pojma jel blokiraju ali ja sam svoj acc prodao i lova je sjela a podatke sam prosljedio.
Ma meni se igra zgadila zbog gold municije za pare i jednih te istih mapa. Vise mi se nije dalo igrat. Ovo je igra koju sam najvise igrao od svih do sada. Dvije godine. :-)
Nije bila aukcija. Trazio sam toliko para samo u funtama jel:-)

Jel bolje uzet Type58 ili 59-16, čitao sam da je gun na 59-16 preloš.
59-16 ti ima 57 gun ko i type t-34, a iduci je 76 ko stock sa type-34, a zadnji 76 ima autoloader
s tim da ti 76 ima pen 75mm, a 57 ima pen 112 mislim, uglavnom ja sam se vratio na stock top i s njim igram, brzina pucanja je skoro ista ko i sa autoloaderom, al je pen veci
kad sam jednom sa 76 auto dingal 2 sarzera po IS-u prodal sam top i vratil stari
baca te i u tier X partije, pa onda dingas tir 7-8 arty sa 76, dok im dojdes od iza mrtav si
da taj tenkic je malo bzo nisko govanjce i imas samo brzinu i mali form faktor
ja rabim gameplay ko sa t-50 u velikim partijama, skrivam se i spotam i pucam samo kad stignem opalit i pobjec
ak zaboravim da sam light i krene dvoboj puf-i nema me
type 58 ima 85 top koji je dosta precizan(al ima mali dmg), i tenk je super kad imas dobru posadu, al ak pocinjes sa 75% posadom namucices se
nabrzi put je da na type t-34 elitanom dognes posadu do 100% pa prebacis, jedino kaj iz t-34 nejde radista, type 58 je prvi tenk sa 4-clanom posadom,loader je i radista
ja sam prvo otkljucal is-2 jer je stock top na njemu zadnji top na t-34-1, pa ga odma dobis otkljucanog,a is-2 ko IS ruski
t-34-1 sa drudom kupolom prestaje licit na kutiju na gusjenicama jer ima kupolu ko type59 i t-54, znaci vrlo dingy
i motor iste snage ko type59, al le laksi pa bolje vozi i ubrzava
moj savjer-odi na med liniju neces pozalit
Med linija kineska je odlična. Sada igram T-34-2. Kada je frka samo face hug i sve dinga. Nizak je a kupola ima odilan armor. Bio sam tužan što sam elitao T54E1 ali kinez mi je uljepšao vikend
Evo malo sam surfao ebay-om i naišao na dosta ljudi što prodaju wot account-ove, zanimljivo je to šta na ebay.com ih niko ne prodaje dok ih je ebay.de prepun
Ma oni ako nešto ne promijene u ovoj igri oni će ispuš*ti sve dobre igrače, nije ni čudo što masovno ljudi prodaju accaunte...
Meni se igra zgadila kad su uveli Auto-loader tenkove i Heavye koji jure 64kmh...
Komforno mogu obrisati sve tenkove koji su proizvedeni do 1945 godine....
jer ovo nema nikakvog smisla
moze li mi netko rec kakav to je*eni armor t25/2 ima kad ga sa 105 mm topom na t29 nemogu od iza penetrirat?? mislim da sam ispalio jedno 5 shoteva u njega straga i nista, sve bouncoff
Meni se igra zgadila kad su uveli francuze. Tenkići na baterije koji jure ko ludi. Inace niškoristi ali kako bi bili konkurentni njemačkim i ruskim velikanima, stavili su im reload 2 sec. Ipak wargaming voli francuze i njihov novac pa ne bi bilo uredu da se francuzi osjecaju manje vrijedno
Pitanje.
Istrazio sam T32 sad me zanima moze li na stock kupolu ici ovaj drugi top pa da istrazim prvo gusjenice sam free exp a da kupolu grindam?
Pitanje.
Istrazio sam T32 sad me zanima moze li na stock kupolu ici ovaj drugi top pa da istrazim prvo gusjenice sam free exp a da kupolu grindam?
siguran sam, umjesto imena igraca pisu mi imena tenkova, no nije vise ni bitno, rage me proso
Pitanje.
siguran sam, umjesto imena igraca pisu mi imena tenkova, no nije vise ni bitno, rage me proso
Nisi imao srece ocito. Ja ga imam i buse me sa svih strana bez ikakvog problema ako izletim.
I ja bih rekao da je to bad luck...
I moze 2nd gun na stock kupolu kod t32.