Fuckaj gold, al mjenjaj password svugdje gdje je povezano s WoTom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zar su haknuti da se pass mora mjenjati
Pa kažu da su imali nekih sigurnosnih problema, priča se da je to povezano sa padom foruma neki dan. Tako da je preporučljivo.
Meni su goldi odmah sjeli
meni nekih 10-ak puta nije želio prihvatiti captcha-u a mislim ono, slijepac bi ju pročitao ispravno
@mystik
da, svakako ako netko ima isti pass na wot-u kao i na drugim accountima, definitivno sve izmijenjati.. ja ne koristim jednake passworde svugdje, pa sam samo od wot-a morao promijeniti ..
BTW za dodatnu sigurnost se može dodati i broj mob-a.
EDIT: čini mi se da dodavanje broja daje još +100 golda, jer sam ja dobio 300+100
Ma ne koristim ni ja, tj. ono kaj ima veze s WoTom ima jedan pass, recimo LoL imam drugi, na Steamu treći, GamersGateu opet neki različiti. Mailovi svi različiti.
Brijem da imam bar 50 različitih passworda koje znam napamet i to su random generirana slova/brojke uz pomoć vlastitog programa. :P
I meni sjelo 300 golda, a kad već dijele onda ću staviti i broj moba pa još 100 dobim.
Evo upravo promjenio pass i odmah su mu goldi sjeli, ali broj mobitela ne mogu stavit nikako, nikad mi ne dode kod, koristim 091 ( VIP ), jel jos tko ima takav problem?
možda si krivo upisao broj..
nemoj pisati 091, nego odmah počni sa 91..
znači ono zasivljeno polje ti je +385 (i onda ti nastavljaš) 91xxxxxxx
Isto mi ne dolazi na VIP. Al ne bitno.
Vidim SU-122-44 na popustu. Ima tko to tu? Djeluje mi ovako ok, niski profil, solidan top speed. Kako se kreću zarade s obzirom da su granate oko 1k? Kakav je MM?
Uzeo Jagija prošli vikend i nakon T34 mi malo promjena stila odgovara. Je da ima manji damage i pen od T34, ali opali 3 put dok T34 jedanput. Jedino mi posada još nije na 100%, al imam osjećaj da će mi postat još bolji. Zaradit se da puno više, jer kad se raspucaš i ne osjetiš toliko na kraju kao kod T34.
Ja sam probao to sa SMS-om i prije, nije mi došao. Sada isto ne dolazi. Na Bonbon mreži.
možda si krivo upisao broj..
nemoj pisati 091, nego odmah počni sa 91..
znači ono zasivljeno polje ti je +385 (i onda ti nastavljaš) 91xxxxxxx
hvala, ali prvi put sam napisao s 091 i nije htjelo, i sad vec 2 il 3 put 91xxxxxxx ali same shit, nista ne dolazi
Stiglo istog trena zlato.
Jel vama radi igra, meni stalno stoji na "checking for updates", da se ne stavlja danas 8.5 patch ?
Jel vama radi igra, meni stalno stoji na "checking for updates", da se ne stavlja danas 8.5 patch ?
Ni meni neće, a kolko vidim i po WoT forumu počinju nicati teme o tome da ne radi.
Purchased:
'T30' successfully purchased. - Credits: 3.550.000.
Jel mogu na T30 stavit odmah zadnji gun ako nemam gusjenice?
Jel mogu na T30 stavit odmah zadnji gun ako nemam gusjenice?
Piše ti trenutni i max load u meniju pa možeš izračunat jel može.
Siema party je opet poceo...vikend je...
dobio 400 golda :D
Evo dobio 300 golda. Sad bi trebao još 10 puta promijenit pass pa imam za 1 mjesec premiuma
Siema party je opet poceo...vikend je...
Nažalost. Maloprije napravim 2900 damage sa KV2 i svejedno izgubimo. Nevjerojatno.
A još kad se sjetim da će za vikend biti X3 za prvu pobjedu...
Pa što se ovo događa sa T-44? Tenk je žešći promašaj kada se treba dobiti koja partija i čini mi se beskoristan kada igraš sam (mislim kada se ne igra u vodu). Evo maloprije uništio dva tenka i ide nam super, da bi na kraju izgubili! I stalno tako u zadnja 2-3 dana. Očito je najviše u timu problem, a i istini za volju ni tenk nije baš nešto extra.
EDIT: Evo, sada kada nisam nešto posebno igrao, e sada smo pobijedili.
Samo malo zasto pise da je vk3002 MT t6 zar on nije t7 ili su mu mijenjali ime il nesto , zato nezz dal da ga kupujem sad ili tek nakon updatea jer glupo je dat milju i po ako ce tenk bit duplo jeftiniji, ps oce li bit neko snizenje za njega zbog nove grane da je lakse zapocet grind :( grind :)
citaj malo bolje, pise vk30.01D(B)
razlicito od 3002
Muči me jedna stvar u WOTu... kad god radim Screen Shoot igra se smrzne na 2 sekunde dok "odradi" i onda sve dalje teče glatko.
Svaki put tako, bez obzira koja je partija. Radio sam i reinstall sistema što zbog starosti i natrpanosti Windoza..i opet isto?
Inače imam Dual Core @3GHz, 4Gb Ram i HD4850
ima tko ideju?
da ti nije ukljuceno snimanje partija takodjer, to ti moze stekati zbog diska jer snima partiju i to mora prekinut da sejva fotku?
probaj iskljucit snimanje
napokon kupio t29.. tek sam jednu partiju bacio, ali već vidim da ću se jako zabavljati
BTW t1 i m6 su mi isto bili poprilično zabavni tenkovi
Meni je danas pakleno vecer.
Izgubio 12 zaredom...
EDIT: Ako netko hoce platoonat tier 4-7, nick je Luckyslayer.
Više ni ne brojim koliko sam puta danas napisao "retard team".
Strašno,koji sve idioti igraju tu igru.
Koja je fucking logika stajati u zaklonu ako znaš da prema tebi 7 HT-a koji će ti pwnat guzicu kako god bilo da bilo?!
Više ni ne brojim koliko sam puta danas napisao "retard team".
Strašno,koji sve idioti igraju tu igru.
Koja je fucking logika stajati u zaklonu ako znaš da prema tebi 7 HT-a koji će ti pwnat guzicu kako god bilo da bilo?!
ili ono sto sam cesto primijetio, voze naprijed i kad ih neko pogodi, stanu na mjestu i ni da mrdnu, nema veze bili oni na otvorenom ili u zaklonu, valjda se drze ko pijan plota onog "ako stojis mirno nitko te ne vidi"
ili ono sto sam cesto primijetio, voze naprijed i kad ih neko pogodi, stanu na mjestu i ni da mrdnu, nema veze bili oni na otvorenom ili u zaklonu, valjda se drze ko pijan plota onog "ako stojis mirno nitko te ne vidi"
Da. Imao sam jednu partiju sa retardiranim is3 koji se skrivao iza kv5 i nešto sma mu dobacio kao daj ubij više nešto čovjeće i lik uvije vk3002 db kojeg sma ja spustio na 72 hpa i kažem ajde sada na t34 (usa ht) sa 300 hpa (is3 je imao 1100 hpa). Naravno,is3 je za 1 min bio mrtav.
Danas je nevjerovatno kakvi debili igraju.
Sad sam natukao 3000 dmg na tier 5 i spusili.
Kako god da igrao, spusili...