World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.379.445
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...

Jao ljudi koliko ga whineate {#}

Ajde sad svi trk prodajte accaunte {#}

potpis..

70% whineanja, 20% hvalisanja, 10% ostalih postova.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
World of Tanks

Igram WoT tri dana vec i odusevljen sam! Tacno svaki game 1-3 afk bota u bazi, ali ekstra je.

Jedno pitanje, igram Cruisera MKIII trenutno, pom-pom gun etc, namjeravam ici samo heavy tank i ovako nesto brzo kao kruzer, pa ako moze koji hint, dosta bi pomoglo! :) 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

Igram WoT tri dana vec i odusevljen sam! Tacno svaki game 1-3 afk bota u bazi, ali ekstra je.

Jedno pitanje, igram Cruisera MKIII trenutno, pom-pom gun etc, namjeravam ici samo heavy tank i ovako nesto brzo kao kruzer, pa ako moze koji hint, dosta bi pomoglo! :) 

razmisli malo o ovome pa se vrati {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Znaci ti bi nesto kao Caernarvon a da pici kao Crusader...e pa nece da moze :)

Ne možeš imati brzinu, oklop i jak top.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
quickr kaže...
chaselol kaže...

razmisli malo o ovome pa se vrati {#}

Koliko sam ja skuzio lika zanimaju heavy tenkovi i brzi lightovi koji mogu da nanesu i poprilicne stete....

Prave teskase imaju njemci (bilo koja linija heavy tenkova) i rusi (linija prema IS4) pa eto odaberi sta ti je draze, malo googlaj statistike, pogledaj koji replay na youtubeu, a sta god da odaberes neces nesto puno pogrijesiti jer sve te linije imaju odlicnih tenkova :)

Sto se tice ovih lightova njemacki VK 2801 i americki Chafee bi ti mozda najbolje pristajali, mada nije losa ni kineska light tier VII i VIII linija ;)

A posto vec igras britansku granu mislim da bi ti i Cromwell dobro sjeo :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 13:19 (Dr. Vicko).
13 godina
Dr. Vicko kaže...

Koliko sam ja skuzio lika zanimaju heavy tenkovi i brzi lightovi koji mogu da nanesu i poprilicne stete....

Bas to, volim kruzera brz je i brzo ubija, a teska kategorija je <3
Nista onda picim na Cromwell-a,  kontao sam americki ici ali nesto ih ne volim :)

Bas to hvala na pomoci :) 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li neki samostalan mod koji racuna nanijetu stetu tokom partije...znaci trebalo bi mi samo to, bez ikakvih ostalih dodataka tipa xvm ili sta drugo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Ima li neki samostalan mod koji racuna nanijetu stetu tokom partije...znaci trebalo bi mi samo to, bez ikakvih ostalih dodataka tipa xvm ili sta drugo.

Mislim da ovo trazis

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/200356-084-kodos-hitlog-only-mod/

16 godina
dizzek kaže...

Razočaranje ovaj Ob. 268. Ima dobar top i brzinu donekle, ali to je to. Možda i nemam sa njim sreće, jer obično od 10 partija, 9 se gubi. Tako je bilo i jučer. Nemam više uopće volje igrat sa njim.

Meni je object 268 odličan i zabavan. Mali je, solidan armor, okretan i brz, top vrhunski. Ja ti sa njim igram tako da se držim uz ili neposredno iza teški tenkova jer ima brz reload. Ali pravi gušti dolaze sa Foch 155 TD-om.:)

Frka85
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@dizzek

kriviti tenk za poraze je čak i za ovu temu čudno... {#}

obj.268 mi je definitivno jedan od najboljih tenkova.. BTW kakav ti je onda obj.704 bio?

@stručnjak

taj foch me ulovio 2 puta na krivoj nozi i nisam mogao vjerovati kaj mi je napravio {#} đubre mućko, odmah sam i to stablo krenuo igrati {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nemam valjda sreće sa njim....uvijek upadam u retard timove, nikak pobijedit. Ob. 704 mi se nekak više sviđao /ili sam imao više sreće /?

16 godina
World of Tanks

Tim je često problem i nedostatak timske igre, komunikacije i tko zna čega još. Koliko puta sam posebno u zadnje vrijeme izgubio partiju jer jednostavno moji suigrači nisu dorasli protivničkim igračima, a meni je krenulo baš dobro.

Također ima partija u kojima ja ne odigram dobro, pa izgubimo ili što mi je najsmješnije pobjedimo, a par prethodnih partija sam igrao baš dobro, ali smo gubili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

zašto je victory toliko bitan.. brate mili uđeš u partiju, napraviš prosječni dmg. za dati tenk, možda koji kill.. who cares?

@dizzek

znači 704 ti je bio bolji jer je više pobjeđivao.. a obj.268 sucka iako je po svemu bolji {#} a kakva ti je statistika sa datim tenkovima? znači zanima me avg dmg i kills per battle?

zapravo postoji jedna stvar koja mi je blago iritantna na 268 u odnosu na 704.. naime 704 može puno više micati top lijevo-desno (ne znam stručni izraz za to).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Zašto ovo govno od igre nema detekciju kada se netko disconnecta sa servera?

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
nine kaže...

zašto je victory toliko bitan.. brate mili uđeš u partiju, napraviš prosječni dmg. za dati tenk, možda koji kill.. who cares?

@dizzek

znači 704 ti je bio bolji jer je više pobjeđivao.. a obj.268 sucka iako je po svemu bolji {#} a kakva ti je statistika sa datim tenkovima? znači zanima me avg dmg i kills per battle?

zapravo postoji jedna stvar koja mi je blago iritantna na 268 u odnosu na 704.. naime 704 može puno više micati top lijevo-desno (ne znam stručni izraz za to).

Kad pobjediš dobiješ više iskustva i novaca.

15 godina
World of Tanks

0 0 hvala 1
16 godina
nine kaže...

@dizzek

kriviti tenk za poraze je čak i za ovu temu čudno... {#}

obj.268 mi je definitivno jedan od najboljih tenkova.. BTW kakav ti je onda obj.704 bio?

@stručnjak

taj foch me ulovio 2 puta na krivoj nozi i nisam mogao vjerovati kaj mi je napravio {#} đubre mućko, odmah sam i to stablo krenuo igrati {#}

He he he ja ga imam i zalon je:)

Frka85
17 godina
stručnjak kaže...

Evo da kažem svoje mišljenje o 7/1 nakon desetaka partija....ponavljam....tenk ide max 39 km/h po pravcu, ogroman je i arty ga bez problema kida za 1400 i više, top je dobar ali tek kada napuni....jer pazite ovo puni 10.35 s. Da nebi bilo zabune pričamo o med tenku lvl 9. Igrao sam sve med tenkove lvl 9 (osim kineza) i ovo je najgori, t54 je daleko najbolji u kategoriji o ovoga pojede:).eto toliko o ovome

Jep, taj tek je žešće smeče. Još nekih 55k da ga se riješim, ne znam da li sam i jedan tenk toliko mrzio. Baš sam grinda T54E1 paralelno s njim, nije on nešto puno brži niti agilniji, ima pen od bijednih 217 naspram 268 od centurion ali mu centurion ije do koljena. Tenk je jednostavno pre loš i k tome ružan. Spor je, nikakav reload time, imaš T10 top koji ima dps kao i stock koji imaš, ali da bi došao do tog topa moraš potrošiti 45k XP-a za gun koji je skoro identičan pa stock gunu, onda još 25 za turent koji ti ne daje veči oklop i onda još 60 mislim za taj zadnji gun koji nije ništa bolje od stock guna. S tim da nemaš gold amo. Sry ali HESH je čisto njesra.

15 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Znaci ti bi nesto kao Caernarvon a da pici kao Crusader...e pa nece da moze :)

Ne možeš imati brzinu, oklop i jak top.

IS 7.

Znate da se previše vozite u t-32 kada šećete po Jarunu i vidite "dobar spot za hull down"!

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/221918-you-know-you-play-too-much-wot-when/page__st__40

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
moderator
World of Tanks

A robije od grinda na ovom ISU-152 do BL-10, pa ovo je katastrofa. Spucaću sav free xp, samo da se dovučem da mi može pokriti.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Jep, taj tek je žešće smeče. Još nekih 55k da ga se riješim, ne znam da li sam i jedan tenk toliko mrzio. Baš sam grinda T54E1 paralelno s njim, nije on nešto puno brži niti agilniji, ima pen od bijednih 217 naspram 268 od centurion ali mu centurion ije do koljena. Tenk je jednostavno pre loš i k tome ružan. Spor je, nikakav reload time, imaš T10 top koji ima dps kao i stock koji imaš, ali da bi došao do tog topa moraš potrošiti 45k XP-a za gun koji je skoro identičan pa stock gunu, onda još 25 za turent koji ti ne daje veči oklop i onda još 60 mislim za taj zadnji gun koji nije ništa bolje od stock guna. S tim da nemaš gold amo. Sry ali HESH je čisto njesra.

meni je jedan od najdražih t9 tenkova koje sam igrao i normalno da sporije puca kad ima toliki pen

slažem se da je hesh smeće ali i netreba ti prem ammo sa 268mm penom

15 godina
neaktivan
World of Tanks

@g12356

jesam li ja jedini koji radije igra IS4 nego IS7? {#} ne mogu to objasniti, ali mi je draži nekako..

ali što jest da jest, IS7 je jedan od najkorisnijih t10 heavyja.. iako dosta ljudi ne zna igrati s njim

@DrNasty

sve muke se na kraju isplate {#} stavi 122mm onaj brzi i zlatne municije i da vidiš veselja {#} brutalan dpm

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
nine kaže...

@g12356

jesam li ja jedini koji radije igra IS4 nego IS7? {#} ne mogu to objasniti, ali mi je draži nekako..

ali što jest da jest, IS7 je jedan od najkorisnijih t10 heavyja.. iako dosta ljudi ne zna igrati s njim

Meni isto IS-4 nekako bolje paše, valjda radi topa. Sa IS-7 ćesto znam bouncati i sigurne pogotke.

Ali sa IS-7 nisam ni igrao puno tako da ne mogu o njemu puno reći. Da igram s njim nekoliko dana zaredom, sigurno bi mi puno bolje legao.

Tko visoko leti, štedi gorivo.
16 godina
Gajotres kaže...
stručnjak kaže...

Evo da kažem svoje mišljenje o 7/1 nakon desetaka partija....ponavljam....tenk ide max 39 km/h po pravcu, ogroman je i arty ga bez problema kida za 1400 i više, top je dobar ali tek kada napuni....jer pazite ovo puni 10.35 s. Da nebi bilo zabune pričamo o med tenku lvl 9. Igrao sam sve med tenkove lvl 9 (osim kineza) i ovo je najgori, t54 je daleko najbolji u kategoriji o ovoga pojede:).eto toliko o ovome

Da, užas što i koliko treba da se sve istraži, a ubiti sve isti tenk. Evo ja sam blizu T69.:)

Frka85
16 godina
Shamrock kaže...
nine kaže...

@g12356

Meni isto IS-4 nekako bolje paše, valjda radi topa. Sa IS-7 ćesto znam bouncati i sigurne pogotke.

Ali sa IS-7 nisam ni igrao puno tako da ne mogu o njemu puno reći. Da igram s njim nekoliko dana zaredom, sigurno bi mi puno bolje legao.

IS-4 je meni bolji od IS-7 ali....IS-7 je nekako agilniji da ne govorimo brži, ima bolji prednji oklop za razliku od papirnate IS-4.

Frka85
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Po meni su uništili balans igre u potpunosti s mogućnosti kupovanja gold municije kreditima, ne smeta mi toliko u večim tier borbama, ali u tier 5 borbama užasno.

evo primjer da se nađu sherman m4 i t1 heavy jedan na jedan m4 ga sredi ko bebu, sa 105mm topom i premium municijom, jednostavno nepravedno, ja sa svojim stug-om silujem tigra ko bebu, jednostavno nepošteno po meni, ako žele ostavit takav način kupnje granata, trebali bi gadno nerfat 105mm topove peticama, četvorkama(hetzer) i šesticama, naprosto smiješno je da jedan king tiger radi 320 dmg kao i panzer4 -.-

2 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Jel se može dobiti ban ako imam dva acc-a tj.ako igram na obojici po malo ??? 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Rucipe kaže...

ne

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
Rucipe kaže...

Ne, jer jedan account ne utječe na drugi

12 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

neces dobit ban, ne vidim zasto bi dobio, ja i brat igramo svako svoj godinu dana vec na istom pc-u i nista nije bilo {#}

edit: nisam refresho stranicu dugo pa nisam vidio odgovore{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 19:42 (rosimic90).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice