Malo se igralo sa t30_kom, danas krenula na ruku nesto:)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo počeo sam igrati WOT ponovo nakon 3 mjeseca i mislim sad je igra bolja. Kad ono....Opet isto: hrpa arty, dodaju tenkove kao na traci a zanemaruju optimizaciju igre, dodaju tenkove koji se ne mogu mjeriti s drugim tenkovima iste kategorije. NPR Britanski Conqueror lvl 9 je toliko smeće (doslovno) u odnosu na E 75 i IS-8, nema partije da na tom tenku ne ode ammo rack,topnik ili vozač ili punitelj (često i po dva puta ammo), nema bočni oklop, nema prednji oklop, a što je najžalosnije nema kupolu ni upola kao ostali lvl 9 tenkovi. Dalje Britanski med tenk lvl 9 ista stvar, najgori u svojoj kategoriji. Ako nije nizbrdica tenk ne ide preko 38 km/h. Vidim da ni Kineski tenkovi nisu nešto ali nisam ih još igrao, ali ako su kao Britanci ajme. Nemojte sad govoriti kako kome.... igrao sam sa svim tenkovima, teškim i srednjim i light i arty i imam gotovo sve tenkove. Svi jedva čekaju novi patch i vesele se evo novi tenkovi, evo hrpa nebitnih stvari, dok osnove niti nakon 2 godine nisu riješili. Moj komp se guši samo na wot-u - STRAVA. Volim arty (imam oko 8000 partija i sve arty) ali pobogu 7-8 komada po bitki je previše. Limitirati arty nije teško (već jednom jesu pa su vratili) ali ne žele. Ali kao sam se nasmijao kada su smanjili hp- arty i još je nerfali. Pa koga briga za hp kada vozi arty. Za kraj mislim da ova igra postaje sve gora i gora tako da prodajem svoj account. Pozdrav i sretno u WOT-u.
Za britanske hevi neznam jer nisam igrao(iako mi se conqueror čini sasvim u redu)ali mediumi su super pogotovo tier9 koji ima najbolji top od mediuma tog tiera i odličnu depresiju topa.
Što se tiče kineskih tenkova, do tiera 6 su užasni ali nakon toga su super (t34-1 je najbolji medium u svom tieru) također 110 je odličan tier8 tenk. Arty je limitiran na po 5 na svakoj strani i to je po meni dovoljno. Šta da ti kažem ako ti se ne sviđa igra nemoj je igrat .
@never
ja sam krenuo na kinesku med. granu i do sad su mi bili super..
t2 i t3 su dosta dobri za svoj tier..
sa m5a1 (t4) imam 1926 ef-a u 34 partije, fakat mi je legao.. paralelno igram i američku granu prema t57, i m5 stuart mi je zasigurno jedan od najgorih tenkova ikada iako su jako slični.. m3 lee je za stuarta blagoslov
type t34 owna kv1 oko u oko sa svojim nenormalnim ROF-om LOL nuff said
i evo sad ovaj type 58 nije uopće loš isto.
heavy grana mi nije zanimljiva, ali mediumi mi se čine odlični.
imam i ja dobar eff sa njima ali mi nisu bili zabavni za igrat za razliku od t34-1 s kojim i imam eff 10606
ok, možda nisu tenkovi koje bi hvalio šakom i kapom, ostavio i tu i tam baci koju partiju za gušt.. ali opet nisu onaj tip tenka koji ti se gadi odigrati daily bonus ....kao npr meni mali stuart
BTW za ovih 10k ef-a, pic pls
Evo počeo sam igrati WOT ponovo nakon 3 mjeseca i mislim sad je igra bolja. Kad ono....Opet isto: hrpa arty, dodaju tenkove kao na traci a zanemaruju optimizaciju igre, dodaju tenkove koji se ne mogu mjeriti s drugim tenkovima iste kategorije. NPR Britanski Conqueror lvl 9 je toliko smeće (doslovno) u odnosu na E 75 i IS-8, nema partije da na tom tenku ne ode ammo rack,topnik ili vozač ili punitelj (često i po dva puta ammo), nema bočni oklop, nema prednji oklop, a što je najžalosnije nema kupolu ni upola kao ostali lvl 9 tenkovi. Dalje Britanski med tenk lvl 9 ista stvar, najgori u svojoj kategoriji. Ako nije nizbrdica tenk ne ide preko 38 km/h. Vidim da ni Kineski tenkovi nisu nešto ali nisam ih još igrao, ali ako su kao Britanci ajme. Nemojte sad govoriti kako kome.... igrao sam sa svim tenkovima, teškim i srednjim i light i arty i imam gotovo sve tenkove. Svi jedva čekaju novi patch i vesele se evo novi tenkovi, evo hrpa nebitnih stvari, dok osnove niti nakon 2 godine nisu riješili. Moj komp se guši samo na wot-u - STRAVA. Volim arty (imam oko 8000 partija i sve arty) ali pobogu 7-8 komada po bitki je previše. Limitirati arty nije teško (već jednom jesu pa su vratili) ali ne žele. Ali kao sam se nasmijao kada su smanjili hp- arty i još je nerfali. Pa koga briga za hp kada vozi arty. Za kraj mislim da ova igra postaje sve gora i gora tako da prodajem svoj account. Pozdrav i sretno u WOT-u.
Za britanske hevi neznam jer nisam igrao(iako mi se conqueror čini sasvim u redu)ali mediumi su super pogotovo tier9 koji ima najbolji top od mediuma tog tiera i odličnu depresiju topa.
Što se tiče kineskih tenkova, do tiera 6 su užasni ali nakon toga su super (t34-1 je najbolji medium u svom tieru) također 110 je odličan tier8 tenk. Arty je limitiran na po 5 na svakoj strani i to je po meni dovoljno. Šta da ti kažem ako ti se ne sviđa igra nemoj je igrat .
O čemu ti pričaš? Arty limitirana na 5? Jučer s jedne strane 6, a s druge strane 5. Sljedeća partija 6-7 itd. Kakav je to med koji ide 38 Km/h. Napucavamo ja i E 50 lika u T 54-ci, ostanem ja na 200 hp a arty uništi E50, T 54 stane bježati sa 50 hp i ja za njim kad ono lijepo sigurnih 38 km/h. I sad ti meni reci što će ti med tenk kada mu treba 5 min da prijeđe mapu, najveća prednost med tenka bi trebala biti brzina i okretnost.
@never
opa i kolobanova imaš na njemu, svaka čast za ef (sad sam malo bolje pogledao i opći ef ti je uber) ajde barem se sad radujem idućem china medu
Ma 5 artya na svakoj strani je previse.To bi znacilo da na 2 obicna tenka dolazi 1 arty sto je previse.2-3 je taman,ali 5 je vec arty party.
Iako je cijela igra sve vise i vise smjesnija,tako da nema vise iznenađenja.
Samo malo zasto pise da je vk3002 MT t6 zar on nije t7 ili su mu mijenjali ime il nesto , zato nezz dal da ga kupujem sad ili tek nakon updatea jer glupo je dat milju i po ako ce tenk bit duplo jeftiniji, ps oce li bit neko snizenje za njega zbog nove grane da je lakse zapocet grind :( grind :)
ja nisam imao više od 5 artya po timu zadnja dva patcha kad su i govorili da su ih limitirali
a možda samo imam sreće što se tiče centuriona 7/1 sličan je pattonu samo sa boljim topom ,znači ne služi za zauzimanje klasičnih med pozicija odmah na početku
jer si sporiji od ostalih mediuma nego ima poseban stil igre također fv4202 mi je jedan od najdražih tx tenkova za random
što se tiče ove kolobanove s t34-1 tada sam i dobio 1837 expa bez premiuma a to se dogodilo 2 dana nakon isteka contesta za kineske tenkove gdje su se nagrađivali igrači s najviše expa
Samo malo zasto pise da je vk3002 MT t6 zar on nije t7 ili su mu mijenjali ime il nesto , zato nezz dal da ga kupujem sad ili tek nakon updatea jer glupo je dat milju i po ako ce tenk bit duplo jeftiniji, ps oce li bit neko snizenje za njega zbog nove grane da je lakse zapocet grind :( grind :)
to je novi vk3002v1 a ovaj stari ostaje t7
ako nekome treba invite code sa 1500 golda (samo za nove igrače-nove accounte), nek mi se javi preko PM.
Wot down?
Superpero da ne valja?? Ljudi moji ja neznam sta vi pricate...Ja sam ga kupio prije 2 tjedna i tenk je odlican,super zaraduje,tvrd,probija takoder lijepo ako se zna gadat,u svom tieru is3 i t34,is6 tesko probija ostalo sve redom probija samo tako,na pocetku mi se nije svidio ali sad razvaljuje,njegova tromost ispari uz sve te silne pluseve,za gradske mape je tenk ko stvoren,a i posada je vec na prvom skillu tako da i to ima malo veze...Na pocetku dosta los ali sad mi se toliko dopada da ga stalno vozim,a lova tece samo,u 5 dana 5 milja....
I evo jedna najbolja s njim do sad,nadam se da ce takvih partija bit jos dosta,5 k damage-a i skoro 3.5 k primljene potencijalne stete,Loweta i t34 sam skrsio kao da ih nije ni bilo,ostale sto su pokusali pric s leda i doc do base sam takoder rijesio tako da je sve bilo pic mic...
trazim WOT acc na kojem ima samo arty (sve t8 ili da jedna fali) i po koji prem tenk?!
zna ko di bi to mogao naci
Evo spojite se onda vas dvojica, stručnjače prodaj mu account i riješili smo barem dva problema na ovoj temi :-D
Muči me jedna stvar u WOTu... kad god radim Screen Shoot igra se smrzne na 2 sekunde dok "odradi" i onda sve dalje teče glatko.
Svaki put tako, bez obzira koja je partija. Radio sam i reinstall sistema što zbog starosti i natrpanosti Windoza..i opet isto?
Inače imam Dual Core @3GHz, 4Gb Ram i HD4850
ima tko ideju?
Muči me jedna stvar u WOTu... kad god radim Screen Shoot igra se smrzne na 2 sekunde dok "odradi" i onda sve dalje teče glatko.
Svaki put tako, bez obzira koja je partija. Radio sam i reinstall sistema što zbog starosti i natrpanosti Windoza..i opet isto?
Inače imam Dual Core @3GHz, 4Gb Ram i HD4850
ima tko ideju?
Cesta pojava kod mene u nekim drugim igrama te sam se pomirio s tim, ali u wotu mi se to ne dogada
moze neki link na neki dobar weak spot mod? da malo ponovim gradivo di su tenkovi mekani....
moze neki link na neki dobar weak spot mod? da malo ponovim gradivo di su tenkovi mekani....
Ja koristim ovaj i zadovoljan sam: http://wot-shot.com/zone_penetration_of_the_tank/
ako nekome treba invite code sa 1500 golda (samo za nove igrače-nove accounte), nek mi se javi preko PM.
kod otišao...
dakle, ovo je bio kod za novi account, koji se unosi prilikom registracije. ne za postojeći account...
nego,šta je to ovdje ovo novo u tablici dolje,zove se VE?
imas objasnjeno naovom linku http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/196422-ve-wn4-pr-and-se-rating-metrics-compared-with-results/
Overall Rating metric: A rating system taking into consideration numerous stats and weighing them to derive an overall rating you can compare yourself to others on the server.
- WN
- PR
Focused Rating metric: A rating system that compares only one major stat to determine how players compare and makes no attempt to weight the stat, belief that raw data is most useful.
- VE
- SE
VE (aka VE+1)- The goal of VE is to compare people of similar average tiers and their effectiveness in those tiers. The premise of VE is that if you live longer in battle, and do more damage, your win rate will go up. How effective you are at following that simple mindset is the VE+1 score. VE does not attempt to take into consideration any thing other than Damage and Tier played. It is a focused metric and is not to be used to compare a new player in Tier 1 with a top player in tier 8 for instance. The rating you receive is only compared to players within the same average tier. The VE rating then is used in conjunction with the player's average tier rating to determine how effective they are in dealing damage in their average tier (or average class, the chart method is tbd) See example of the Class ranking chart below the VE+1 section.
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/196422-ve-wn4-pr-and-se-rating-metrics-compared-with-results/
trazim WOT acc na kojem ima samo arty (sve t8 ili da jedna fali) i po koji prem tenk?!
zna ko di bi to mogao naci
Evo spojite se onda vas dvojica, stručnjače prodaj mu account i riješili smo barem dva problema na ovoj temi :-D
Može, ako se dogovorimo, imam sve arty i skoro sve tenkove i td.
Mjenjanje pasworda 300golda income
Jel nekom uspjelo, meni još stoji da imam 0 golda?
Citam na wg forumu zahvaljuju se za gold,a opet jedni pisu da im nije uspjelo,ni meni nece
Citam na wg forumu zahvaljuju se za gold,a opet jedni pisu da im nije uspjelo,ni meni nece
ps.nemozes otvorit portal raja navalila ko da je gibira.
Nesto im je puklo.
U pocetku su svi dobijali gold, ali sad je nesto blokiralo.
Promjenio i nisam dobio
EDIT: Evo postali su administratori da ce gold biti dodan kroz par sati.