World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.376.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Cekaj da dodjes do pattona, tamo svaki drugi hitac u gusjenice sjebe ammo.

16 godina
Y2K2 kaže...

Cekaj da dodjes do pattona, tamo svaki drugi hitac u gusjenice sjebe ammo.

wet ammorack pomaže pretpostavljam.ovdje nema pomoći

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
neaktivan

Svejedno svaki drugi hitac u gusjenice bye bye ammo.

15 godina
nine kaže...

ja igram samo random, i igram oba za gušt.. ako ništa barem x2 bacim s njima {#}

creditsi meni nisu problem, evo baš jučer imao 11m pa se spustio na 8.5 dok sam kupio i full opremio lorrainea.. dok skupim XP na obj. 704 i t54 (fali mi oko 300k sve zaj.) ću imati da kupim oba i još barem pola još jednog t10.. još mi u garaži sjede 12t i 13 75, čekaju prodaju kada budu vrijedili više {#} 13 90 ću si ostaviti.

da ne izlaze t10 med-ovi i TD-ovi nebi imao na šta trošiti creditse. {#}

lol pa normalno da ti nisu problem kad daješ min 10 eura mjesečno na wot i prem acc.. šta je tu čudno?

nemaš na što trošiti creditse? tell me more

btw. clan logo vam je očajan... sredim vam novi po želji

evo mojih dosadašnjih

LOZA

http://i463.photobucket.com/albums/qq353/yespeace/lozaplumlogo.png

http://i463.photobucket.com/albums/qq353/yespeace/loza.png

EXS

http://i463.photobucket.com/albums/qq353/yespeace/-exiles-v2.png

FAWR

http://i463.photobucket.com/albums/qq353/yespeace/fawrv.png

OTP

http://i463.photobucket.com/albums/qq353/yespeace/otpisani.png

bzvz

http://i463.photobucket.com/albums/qq353/yespeace/wolfhead.png

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 16:49 (nani_cropes).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

baš zato i dajem 10€ mjesečno.. da nebi imao brige oko creditsa {#}

ne vidim zašto bi bilo glupo imati oba ruska t10 tenka.. ako su razlog creditsi, razlog ti nije dovoljno dobar {#}

EDIT: hahaha a za clan-logo ako hoćeš složi.. to je radio frend koji je totalni antitalent za bilo što vezano za računala.. {#} klan je i ovak i onak casual naravi, tako da logo nije ni bitan.. jedino mi kvari izgled tenka ova nepostojana transparencija {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 16:55 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

tvoja stvar

glupo je zbog toga što su tenkovi slični u odnosu na to da možeš vozit e100, mausa, batchata, t-62, itd itd

a čar igre i je u tome da isprobaš čim više načina igranja... svako vozi sta i kak hoce ali ja ti kazem da je zanimljivije vozit jedan ruski heavy i jedan npr. njemacki heavy nego dva ruska

★★★★★☆
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

tvoja stvar

glupo je zbog toga što su tenkovi slični u odnosu na to da možeš vozit e100, mausa, batchata, t-62, itd itd

a čar igre i je u tome da isprobaš čim više načina igranja... svako vozi sta i kak hoce ali ja ti kazem da je zanimljivije vozit jedan ruski heavy i jedan npr. njemacki heavy nego dva ruska

Slobodno ti uz dva ruska imaj i njemački, nitko ti ne brani... Evo ja npr. imam oba ruska i americki... A po čemu su to slični tenkovi?

A da nije slučajno...?
15 godina

a sta ti ja pricam zide jedan... pa slobodno ja imam svih 15 tierX tenkova al treba imat credits za to... al bit je u tome da su IS-4 i IS-7 dosta slični ak uzmes u obzir način igre s npr E-100, batchat, t-62, jgdpanz e100 gdje se vec tenk sasvim drukcije koristi

nemaju svi za 5 tierX tenkova, al ko ima za 2 glupo je da ima dva ruska heavy (iz razloga koje sam vec tri put naveo), pogotovo sad kad dolaze med i td... EOD

★★★★★☆
15 godina
neaktivan
World of Tanks

pa realno gledajući IS4 i IS7 imaju jako malo sličnosti i zahtjevaju različite stilove igre, kao i čitava stabla koja vode do njih.

OK možda ako istražuješ više stabala IS4 nebi trebao biti prioritet, ali je jako dobar tenk i meni osobno ga je gušt voziti. na kraju krajeva je to stvar osobnih preferenci.. neki ljudi ne vole igrati medove i TD-ove, pa igraju samo heavyje.

ah i BTW.. e100 i maus su puno sličniji od IS7 i IS4 IMO, pa ih opet ljudi oba imaju {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 17:06 (nine).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

a sta ti ja pricam zide jedan... pa slobodno ja imam svih 15 tierX tenkova al treba imat credits za to... al bit je u tome da su IS-4 i IS-7 dosta slični ak uzmes u obzir način igre s npr E-100, batchat, t-62, jgdpanz e100 gdje se vec tenk sasvim drukcije koristi

nemaju svi za 5 tierX tenkova, al ko ima za 2 glupo je da ima dva ruska heavy (iz razloga koje sam vec tri put naveo), pogotovo sad kad dolaze med i td... EOD

Po meni nije glupo, ako je prije patcha istraživao rusku heavy liniji, što ga nebi kupio ako mu je već izgrindan...

A da nije slučajno...?
17 godina
neaktivan

Sada sam na KV1 pa krecem na IS 7. Čija je TD linija najbolja?

14 godina
Remzi kaže...

hoće netko igrat na mom acc-u? imam sheban monitor pa mi je wot sada pretaman pa nek netko igra dok ne nabavim novi, ako netko hoće PP

nitko nece?

R3MZ1
15 godina
Pranja kaže...

Zna li netko otprilike kada dolazi update?

Trebam kupiti AMX 13 90 prije patcha,a ne bih baš želio prodavati tenkove samo da njega uzmem.

prodaj neki low tier kaj mozes posle kupit opet

prodaj svu kramu iz depoa,granate  i opremu kaj netrebas

nekaj se govorilo da bi 1.8. rusi dobili patch da mogu stavit fiziku na test server,8.0 update( rekla kazala,kao sto rece kolega mozdaTM

Remzi kaže...

hoće netko igrat na mom acc-u? imam sheban monitor pa mi je wot sada pretaman pa nek netko igra dok ne nabavim novi, ako netko hoće PP

cuj ja necu tvoj acc jedva stignem svoj al ti zato mogu poslat monitor.

doduse je stari crt al bu zdural dok ne kupis/posudis/dobis novi

a i provjeri drajvere od grafe,kabel i kajaznam kaj jos moze bit

cod4gamer kaže...

imam osjećaj da je netko bacio kletvu na mene.od sinoć sam odigrao 40-ak bitki i samo 2 pobjede imam.pa ovo je za ne povjerovat...dođe mi da izbrišem igru i razbijem cijeli kompjuter koliko sam živčan

1. cuvaj komp,to je stalna vrijednost

2. cuvaj acc,jos ces ga pozelit

3. slobodno deinstaliraj,mos opet skinut igru s neta

4. prvih 5 rundi preskoci,nemoj igrat-za to vrijeme popi 2 pive

5. win/lose rate, witam-siemka, lemmingsi, camperi i premium noobovi te GARANTIRANO nece zivcirat, a i igra je zabavnija

6. nesto trece.

7. bla bla - trla baba lan

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
15 godina
World of Tanks

@ED

Rusi su patch već dobili.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Silvonis kaže...

Sada sam na KV1 pa krecem na IS 7. Čija je TD linija najbolja?

ja idem na amere zbog kupole

17 godina
neaktivan
World of Tanks

čini mi se od kad sam kupio obj 704 ko da sam postao magnet za morone u svom timu.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo uzeo kv5 - prva bitka 6 t8 heavya sa svake strane i nisam primio vise od 30dmg {#}

Victory!
Battle: Erlenberg 30. srpnja 2012. 20:31:09
Vehicle: KV-5
Experience received: 3.732 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 68.833
Battle Achievements: Top Gun, Reaper, Mastery Badge: "I Class"

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ED63 kaže...
Pranja kaže...

Zna li netko otprilike kada dolazi update?

Trebam kupiti AMX 13 90 prije patcha,a ne bih baš želio prodavati tenkove samo da njega uzmem.

prodaj neki low tier kaj mozes posle kupit opet

prodaj svu kramu iz depoa,granate  i opremu kaj netrebas

nekaj se govorilo da bi 1.8. rusi dobili patch da mogu stavit fiziku na test server,8.0 update( rekla kazala,kao sto rece kolega mozdaTM

Nemam low tier,krama,granate i oprema prodani odavno. Jedina mi je opcija da prodam Shermana,ali onda ga opet kasnije moram kupovati jer želim na T20 i M36.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
15 godina
World of Tanks

is-3 je mrcina kad se znaš postavit i kad si u gornjoj polovici teama

nije premium

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

cijeeeeli dan igram sa peršingom da dobijem x3 i nikako.kakve sam partije odigrao pa to je za pop*zdit,heroj ulice sam bio al smo gubili. i sad maloprije krene partija izlete pred mene is7 i t110 i isparim bez ispaljenog metka...možete samo pogodit kako je ta partija završila{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

is-3 je mrcina kad se znaš postavit i kad si u gornjoj polovici teama

nije premium

Itekako...Odličan tenk uz pravilnu uporabu.

13 godina

5. win/lose rate, witam-siemka, lemmingsi, camperi i premium noobovi te GARANTIRANO nece zivcirat, a i igra je zabavnija

To s pivama stvarno pali, ako ne s dvije, probaj tri, četiri...... {#} Jednom sam došao pijan u pola5 doma, komp upaljen i na njemu Wot, rekoh ajde da odigram jednu. Odigrao 10-ak, milina jedna kako ti je svejedno da li češ pobijediti ili izgubiti...

16 godina
World of Tanks

meni se peršing i dalje ne dopada.istražio sam ga do kraja i baš mi je nekako loš.imam i lorraine koji je po meni gori od peršinga a imao sam i t44.kad bi usporedio t44 i perš.:t44-slab armor,ok top,odlična mobilnost.perš:ok top,slab armor,srednje loša mobilnost daleko daleko od t44.dakle t44 imam barem nešto što ga izdvaja a po meni perš.ništa.mislio sam da će mu barem kupola bit bolja zbog čega su mi ameri odlični ali njegova kupola je smijeh.probijaje je svi i odma ubijaju gunera instant i top. takodjer sam očekivao i bolji top sa većim damageo a ono ništ posebno.u rangu sa typeom.

nekako mi se e50 čini najboljim.kad ga vidim bježim.ponovo kupujem pantera i krećem na e50

e da.jedino kod peršinga mi je ok rotacija u mjestu tj brzina ratacije i tenka i kupole.nemogu se ona mala govna baš tako motat oko tebe

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 22:46 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
hoss kaže...

To s pivama stvarno pali, ako ne s dvije, probaj tri, četiri...... {#} Jednom sam došao pijan u pola5 doma, komp upaljen i na njemu Wot, rekoh ajde da odigram jednu. Odigrao 10-ak, milina jedna kako ti je svejedno da li češ pobijediti ili izgubiti...

Ja sam jednom došao pijan doma i krenuo na El halufu sam na neprijateljsko brdo sa T-44, i govorio neprijatelju da ne pucaju na mene jer ja neću pucati na njih... Iz nekog razloga su me ubili iako nisam pucao...{#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jel jš ko misli da prohorovku treba maknit kao mapu za napad/obranu?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

ja mislim da treba ukinut patch 7.4 i vratiti sve kako je bilo.

Ovo je živo sranje

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

kad se sretnete sa hellcatom a da je sprijeda okrenut prema vama,gađajte ovu zvijezdu,neznam zašto su je sad maknili sa tenka...

to će ga zapaliti ili oštetit motor (u većini slučajeva ćete oštetit motor)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

encounter je OK, ali assault obično stavlja jedan team u nezgodan položaj.. neke je lakše obraniti, neke lakše napasti.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
luka94 kaže...

kad se sretnete sa hellcatom a da je sprijeda okrenut prema vama,gađajte ovu zvijezdu,neznam zašto su je sad maknili sa tenka...

to će ga zapaliti ili oštetit motor (u većini slučajeva ćete oštetit motor)

Ma gdje god ga pogodiš ode motor, zapali se ili ode ammo rack, znam iz iskustva :D

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam l100 sada,to penetrira kao ludo.

Ali prva ispucana granata mi je bila na amx 13 75 i bouncala je.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice