- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kada tocno dolati patch?!
kada tocno dolati patch?!
Uskoro™
ajd ljudi dajte modove koje koristite.ja koristim jimbo crosshair i onaj xvm za damage
Evo moji:
- J1mB0's Crosshair (najbolji, da se zna )
- Demole's damage panel (jako korisno za vidjeti koliko si pogodaka primio i koliko puta)
- Colored Battle Results (zašto imati standardni kad može u boji :D)
- XVM (da uočim jebany noob-ove i ostalu bagru)
- Premium hangar
- White dead tanks (iliti albino tenkovi) no pun intended
- Accurate damage indicator
- Old system crosshair stari serverside crosshair (ono sa CAPS+0) samo obavezno je upaliti server side crosshair u ingame opcijama
Damn, double post
ajd ljudi dajte modove koje koristite.ja koristim jimbo crosshair i onaj xvm za damage
Evo moji:
- J1mB0's Crosshair (najbolji, da se zna )
- Demole's damage panel (jako korisno za vidjeti koliko si pogodaka primio i koliko puta)
- Colored Battle Results (zašto imati standardni kad može u boji :D)
- Premium hangar
- White dead tanks (iliti albino tenkovi) no pun intended
- Accurate damage indicator
- Old system crosshair stari serverside crosshair (ono sa CAPS+0) samo obavezno je upaliti server side crosshair u ingame opcijama
Damn, double post
Jedno pitanje, i ja koristim ovaj coloured battle result i sve je super samo ima problem kod klanskih, znaci ako nisam igrao klansku a moj klan je odigrao ne dobivam informacije dal je pobjeda ili poraz...
Evo slikica da vidis jesu li to isti modovi
Bgmi, došlo mi da prodam acc ili nešto, popi.dio sam danas uh!!! Kad je.enog amx 13 75 na direktan pogodat sa gw tigrom nemogu ubit onda stvarno... Još kad uzme je.eno promašivat cccc.
Falio sam i ja e75 sa 5 m danas sa 261 osala granta na velebit
Što to konkretno prikazuje? Postotak pobjeda s određenim tenkom ili ukupno? Ili neki drugi podatak? Često vidim komentare na početku bitke o uspješnosti nekog top tier tenka, a neznam što to znači... Jucer u timu s AMX 50B kojemu se dive zbog 75% uspješnosti, na kraju izgubimo 15:2 jer je lik totalni noob
Što to konkretno prikazuje? Postotak pobjeda s određenim tenkom ili ukupno? Ili neki drugi podatak? Često vidim komentare na početku bitke o uspješnosti nekog top tier tenka, a neznam što to znači... Jucer u timu s AMX 50B kojemu se dive zbog 75% uspješnosti, na kraju izgubimo 15:2 jer je lik totalni noob
pokazuje postotak pobjeda svakog igrača i njihov efficiency rating
eff rating pokazuje kvalitetu igrača iako nije baš najprecizniji
možeš ga provjerit ovdje http://wot-news.com/stat/calc/en
Milijardu puta se EFF spomenuo na BOLu i donesen je zakljucak da on nista ne pokazuje
Milijardu puta se EFF spomenuo na BOLu i donesen je zakljucak da on nista ne pokazuje
istina je da ne pokazuje ništa za nove igrače koji igraju sa malim tierevima
ali za veće tiereve eff je koristan tako da znaš što možeš očekivati od nekog
@ ED63
Sa obzirom nas novu cijenu Lorraine sad je situacija bolja :)
Imam lovu bez prodaje, ali moram prodati nesto radi mjest au garazi al to nema veze imam izgrindan tenk za prodaju...
By the way danas bi Lorraine trebao bit u garazi :)
Jedno pitanje, i ja koristim ovaj coloured battle result i sve je super samo ima problem kod klanskih, znaci ako nisam igrao klansku a moj klan je odigrao ne dobivam informacije dal je pobjeda ili poraz...
Evo slikica da vidis jesu li to isti modovi
Da to je isti mod. Nego u vezi klanskih bitaka je možda bug ako ne prikazuje išta. Javi se moderu i prijavi bug.
istina je da ne pokazuje ništa za nove igrače koji igraju sa malim tierevima
ali za veće tiereve eff je koristan tako da znaš što možeš očekivati od nekog
Yup.
Zato ga većina koristi zbog toga. Primjer:
igrač XYZ12345 Tenk: E100 (trenutno)
- ukupan broj bitaka - 15k
- postotak pobjeda - 45%
- efficiency - 650
E tu već možeš nešta reći, jer tenkre ima dosta bitaka ali je teški tard kad sveukupno pogledaš.
I onda pogledaš avg. damage po bitci (statiskički) i ispadne da radi cca. 800 damage po bitci
Zna li netko otprilike kada dolazi update?
Trebam kupiti AMX 13 90 prije patcha,a ne bih baš želio prodavati tenkove samo da njega uzmem.
Zna li netko otprilike kada dolazi update?
Trebam kupiti AMX 13 90 prije patcha,a ne bih baš želio prodavati tenkove samo da njega uzmem.
neko je ovdje na forumu reko da bi trebo u četvrtak doći,sad jel to istina neznam...
S obzirom da tier9 dispatch traje do srijede ujutro, očekivati je update nakon srijede podneva.
No za točne informacije svakako pratiti službenu stranicu.
P.S. Eff govori jako puno, jedina stvar koja govori više je average damage sam za sebe.
Onda možda i uspijem nagrindati dovoljno love za to.
Bogami pokazuje.
prava primjena EFI-ja je ovo gore kako je krešo rekao..
može se vidjeti dali je netko totalni tard ili vrijedi nečemu.
ali za usporedba dva igrača koji imaju 50-100 razliku EFI-ja nema smisla.
pogotovo što neki igrači ne igraju za team, nego za statistiku. upravo iz tog razloga nebi uzeo EFI kao relevantnu usporedbu skilla igrača, nego više kao okvirni pokazatelj.
najbolja mi je nekidan bila scena, ja sa obj. 704, dobio 2 puta u ammo-rack. ostala njihova još 2-3 igrača, samnom t34 i m103, i ja okinem njihov e50, ostao na 600tinjak HP-a i rld sad jbg 30 sec. a ova dva bilmeza nitko nije htjeo dalje pucati po njemu, nego su obojica čekali da prvi udari da ga drugi može finishirati.. naravno e50 u međuvremenu opalio 3 granate dok su se oni odlučili krenuti pucati po njemu LOL. da je to izolirani slučaj nebi ništa rekao..
ima svakakvih tardova i sa visokim EFI-jem. sva sreća sam brzo maknuo taj XVM.. OK je za vidjeti kome možeš vjerovati u teamu, ali opet sam na kraju zaključio da mi te brojke više odmažu i uzimaju živaca, nego su actually korisne.
Kod Rusa da idem na IS 4 ili IS 7
IS 4 mi nekako ima jači fear facotr xD
hoće netko igrat na mom acc-u? imam sheban monitor pa mi je wot sada pretaman pa nek netko igra dok ne nabavim novi, ako netko hoće PP
Vozim IS-4 al rađe bih IS-7... Brži je, ima bolji turret i veci alpha damage
mislim da nije neka mana u odnosu na is-4 8mm manja avg penetracija
Is7 linija su ti brzi tenkovi, a is4 linija su ti sporiji tenkovi.
ma oba su odlična IMO.. sa IS7 se definitivno osjećam sigurnije što se tiče frontalnog armora, ali po statistikama sam dosta bolji sa IS4.
IS7 je vjerojatno korisniji za attack u CW-u.
činjenica je da se stil igre uvelike razlikuje sa ta 2 tenka.
moj odgovor na pitanje je da istražiš i kupiš oba jer su odlični
loš savjet.. dat 12M za dva heavy rusa je čista glupost
imam oba istražena ali ne mislim dat 6M za jos jednog heavy rusa.. to je puno pametnije ulozit u med ili td pogotovo sad kad dolaze tier 10...
al da mogu zamijenit is-4 za is-7 ucinio bi to odmah... ionak se s njima ne igra random a IS-7 je puno korisniji u CW
ja igram samo random, i igram oba za gušt.. ako ništa barem x2 bacim s njima
creditsi meni nisu problem, evo baš jučer imao 11m pa se spustio na 8.5 dok sam kupio i full opremio lorrainea.. dok skupim XP na obj. 704 i t54 (fali mi oko 300k sve zaj.) ću imati da kupim oba i još barem pola još jednog t10.. još mi u garaži sjede 12t i 13 75, čekaju prodaju kada budu vrijedili više 13 90 ću si ostaviti.
da ne izlaze t10 med-ovi i TD-ovi nebi imao na šta trošiti creditse.
imam osjećaj da je netko bacio kletvu na mene.od sinoć sam odigrao 40-ak bitki i samo 2 pobjede imam.pa ovo je za ne povjerovat...dođe mi da izbrišem igru i razbijem cijeli kompjuter koliko sam živčan
prvi wot screenshot
http://overlord-wot.blogspot.com/2012/07/wot-dusty-shelves-first-screenshot-and.html
Kod Rusa da idem na IS 4 ili IS 7
IS 4 mi nekako ima jači fear facotr xD
is7 definitivno, imam oba u garaži od kad se djelio ruski tech tree na 2 grane. brutalna mogućnost bounca frontalno te brzina tj. mogućnost brzog premještanja u cw sa pozicije na poziciju kao i juriš jednostavno su ubojita kombinacija.
kad prva 1-2.. is7-a stignu na pozicju mogu lako zadržati par tenkova dok ti nedođe podrška sporijih tenkova, jer rijetko tko da će se olako upustiti u fajt sa tobom posebice što imaš veliku vjerojatnost da ćeš mu odbiti granatu ako se nađete jedan na drugom frontalno.
jbte svaki drug šus na peršingu ode top