evo i 4-ta kolobanova
Victory!
Battle: Prokhorovka 31. srpnja 2012. 15:55:56
Vehicle: KV-5
Experience received: 1.337
Credits received: 92.301
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Steel Wall
evo i 4-ta kolobanova
Victory!
Battle: Prokhorovka 31. srpnja 2012. 15:55:56
Vehicle: KV-5
Experience received: 1.337
Credits received: 92.301
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Steel Wall
Ne shvaćam na koju foru neki skupe toliko kredita...Meni je max s is-3 kad sam imao više od 1900xp-a oko 50 tisuća...
Ne shvaćam na koju foru neki skupe toliko kredita...Meni je max s is-3 kad sam imao više od 1900xp-a oko 50 tisuća...
Pa to je premium tenk
@DedicatedGamer
hebate 4. kolobanov svaka čast
Danas bas ulazim par puta s KT da bacim koju partiju.. Primjetio sam ( nezz jeste vi ) da ujutro i podne mnogo vise nobova igra wot! ( ne mislim nikoga uvrijediti )
Cim se zakacim iza 20h naletim na pravo dobre partije i mnogo dobrih igrača. Sve ispod 20h ili su kidovi ili retardi za nepovjerovati.. Jesam to ja samo ili ima i vas drugih kome se ovo dešava?
sa t 32 sam skupio za poraz 100 k :), i expa 2k
dok sma prijatelju grindao za t34 prije patcha da postane premium
U posljednje vrijeme počnem igrati bolje čim pustim black metal uz igru...
Da li se isplati jacati americke TD?
Jačati
Itekako, osobno sam na T25/2 i planiram nabavit T110E4 do 10. mjeseca.
Svi novi TD-ovi su bili brutalni na test serveru, a jedino T110E4 ima turret od Tier X TD-ova, dok T110E3 ima najdeblji armor tako da su ameri dobar izbor.
Patch 7.5 dolazi sutra!
http://worldoftanks.eu/news/3257-version-75-ready-deploy/
(A ja još nisam nagrindao T-62A...) :-D
Pa to je premium tenk
i premium acc. jer ja s KV-5 bez premium acc. nema sanse da to skupim
Nego jeli znate dali uopće koja žena igra wot?
Znam za dvije.
Da malo promoviram klan NOB, regrutiramo igrače u NOB sa min 3 t10 tenka, a u NOB2 sve ostale. Klan je balkanski, držimo nešto teritorija već duže vrijeme :) . Ekipa je ok, svakodnevno druženje na ts. Malo više informacija na : http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/63174-nob-nervozni-ortodoksni-bauk/
Da malo promoviram klan NOB, regrutiramo igrače u NOB sa min 3 t10 tenka, a u NOB2 sve ostale. Klan je balkanski, držimo nešto teritorija već duže vrijeme :) . Ekipa je ok, svakodnevno druženje na ts. Malo više informacija na : http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/63174-nob-nervozni-ortodoksni-bauk/
evo sad ću samo da kosu svežem u rep!
Znam za dvije.
Koje dvije ?
Koje dvije ?
Jedan ima nick Anodomini,a za drugu sam zaboravio,nick je čudan. Ugl, u CAC klanu su zadnji put bile.
Pa to je premium tenk
nije premium acc
Ma, muž joj grinda.
Pa to je premium tenk
nije premium acc
ne vjerujem
Jačati
Itekako, osobno sam na T25/2 i planiram nabavit T110E4 do 10. mjeseca.
Svi novi TD-ovi su bili brutalni na test serveru, a jedino T110E4 ima turret od Tier X TD-ova, dok T110E3 ima najdeblji armor tako da su ameri dobar izbor.
kako je E3 stojo protiv JgPz E100?
ja sam taman na T25 AT i planiram do kraja godine doć do T110E3
evo kupio topinu od 152mm za moj KV-2.u bliskoj borbi mi nema ravna.meljem sve pred sobom :D
evo kupio topinu od 152mm za moj KV-2.u bliskoj borbi mi nema ravna.meljem sve pred sobom :D
a kakv je rld time? :P
a kakv je rld time? :P
2,3 ja mislim :D jedva čekam researchat onaj top od 107mm kažu mi da je dobar za snipanje