World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.464
|
čitano: 9.222.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Me carrying my team-mates

GIF

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nova pobjeda

Turnir 5vs5 tier 6, igrali miješano, sa O-I, Cromwell, Strv premium, T37, završili treći, osvojili 100 golda

Sutra 3vs3 tier 8 bit će veselo

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakav dengić ...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
ficosime kaže...
=xfact= kaže...

dobro onda  a sto imas od xvma ako nemas nista i naznaci ti nista? prestanimo lagat sami sebe..  isto ko onaj kolega gore sto tvrdi da pokazivanje weakspotova i amoracka i sl nebi trebalo bit zabranjeno..  

Pa naravno da ne bi trebalo biti zabranjeno, u cemu je problem s time? Pojasni mi? Taj mod ne cilja automatski u ta mjesta nego samo pokazuje gdje su... Ako ti sam ne znas gdje se nalazi ammo rack na nekom tenku onda bi mozda trebao skinuti taj mod da konaco naucis  taj mod je za one koji jos ne znaju gdje se nalaze moduli, tj. za pocetnike koji jos uce, a posto tebe uzasno smeta ocito taj mod vjv ne znas di su moduli na tenkovima, pa lijepo skini taj mod dok ne naucis, pa ga pobrises lijepo

I upravo sto je kolega gore rekao, dok ima imena u igri fokusirat ce te... Xvm ne daje prednost ako si tup ko stup, to nije cheat koji ti sam odraduje posao za tebe, za iskoristiti maksimum iz xvm-a moras imati mozga... Tocno vidis na pocetku partije kakav je tvoj arti, vrijedi li spotati, kakav je njihov, moras li igrati arty safe vise, kakvi su im igraci ako se nades 1 na 1... Za pretvoriti xvm u prednost treba imati mozga i najvaznije treba znati igrati, sta vrijedi da imas deset brojeva wn7, wn8, efc. i koje sve k* nisu izmislili... ako si zut igrac jbg igras na razini zutog igraca, ako si ljubicast razvaljujes ovu igru.. tako je kako je, nije svatko za svaku igru... Ja cu tebe razvaliti u wotu, al ti ces mene u first person shoteru, i jbg tako je kako je... Meni je vise smijesno koliko se igraci mogu zaliti da svi koji su plavi/ljubicasti su chiteri

Uglavnom, najjednostavnije receno, da li je xvm neka velika prednost? NE! Ako mi ne vjerujes, skini xvm, koristi ga mjesec dana, i ja ti garantiram da neces se poboljsati nista vise nego sada... Dapace znas odigrati ko kreten jer vidis da u tvom timu ono 4-5 ljubicica pa igras agresivno, kad ono neprijateljski crvendaci nekim cudom odluce igrati slozno i razvale vas ko majmune... Ne vidim nista lose u tome da imam pregled otprilike dal mogu racunati na igraca do sebe ili ne.. A kao sto sam rekao i to cesto mozes okaciti macku o rep, jer mi se znalo desiti da sa crvenim timom koji po xvmu ima 10% sanse pobjediti razvalimo neprijatelje jer gurnemo jedan flank zajedno, a isto tako mi se znalo desiti da gubim 90% jer ljubicice ostanu snajpati... Tako da, skini ga, koristi mjesec dana, i ako vidis da si se znacajno poboljsao onda priznajem da je xvm prednost, do tada stojim pri tome da je to hrpa brojka na ekranu koje ti mogu pomoc, ali i odmoc

Msm kad krenete u takve nebuloze i filozofije, sta je onda varanje ako ja igram na 4k ekranu? Moj odaziv ekrana je bolji od nekog tko igra na starome... Sta je varanje jer ja s boljom grafickom karticom mogu vidjeti dal granata napravi kreater iza busha ili ne, pa znam jel netko stoji u grmu il ne? Onda je po tome i varanje ako imas bolji mis s boljom osjetljivoscu i dpi... Msm ono, to isto sve je prednost... Ako ne znas igrati neces igrat bolje zbg xvma, ako znas igrati neces igrati bolje zbg xvma

Može nick da ti vidim statse?

I daj se odluči, jel prednost, nije prednost, mala prednost, samo za njube? WTF dao si barem 4 kontradiktorne izjave. Svaka slijedeća rečenica pobija onu prije.
Svaka modifikacija (addon) igre daje neku prednost nad običnim igračem. Svaka informacija više od onoga što je igra predvidjela da ti pokaže JE PREDNOST nad nekim tko tu informaciju ne vidi. Priče da XVM nije prednost objesi mačku o rep. Namjerno fokusiranje i targetiranje na dobre igrače tokom partije je učestala pojava, a znaju to jer imaju XVM osim ako ćeš biti glup pa reći da znaš imena svih plavih/ljubičastih igrača (molim te nemoj biti glup). Barem to možeš konstantno vidjeti gledajući streamere.

Ista stvar je za pozicije modula, ok treba ti par tisuća partija da naučiš weak spotove, još desetina tisuća partija da naučiš gdje je koji modul, molim te opet nemoj biti glup i tvrditi da znaš položaje modula na svim tenkovima.
Potpuno je druga stvar kada staviš 2 podjednaka početna igrača i jednom daš addon koji mu ingame pokazuje weak spot a drugome ništa. O čemu ti tu pričaš, kako nema OČITE BOLESNE prednosti igrač s addonom.

live and let live
14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Što ti ne daš svoj? Nadalje, naravno da ne znaš imena plavih i ljubičastih igrača, ali vjerojatno prepoznaješ imena pedesetak najboljih klanova. Nakon 1100 partija CW-a, ne treba mi XVM da bi znao koga fokusirati. Odnosno, ako ti ne znaš, ne znači da nitko nije u stanju, nema potrebe za uvredama. Ajde, moduli su malo kompleksniji, ali znaš generalno gdje je koji. Ljudi ne znaju gađati ni weakspotove, a ne da ciljaju ammo rack ili spremnik goriva. XVM direktno pomaže jedino govnima u artiljeriji, jer oni jedino mogu fokusirati bolje bez da sebe dovedu u opasnost.

I da, XVM nema u sebi skinove za weakspotove i module. Modovi koji su dio XVM-a: statistika igrača,  hitlog (dostupan u klijentu), minimapa (dostupna u klijentu), preostali HP i ostale kozmetičke cake u hangaru. Od svega nabrojanog, najviše prednosti daje opcija da vidiš koliko je kome ostalo HP-a. Običnom, odn. prosječnom wot igraču fali najjači mod: mozak.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

stoji pero1 (3200wn8)  u e75  , kraj pere 2 (20 wn8)  u e100    koga ces prije gadjat?

koji ste vi kraljevi pa lazete sami sebe u oci.. 

xfact
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

One final category: in-match armor viewer

We believe that this functionality provides a significant advantage. Since we didn’t treat it as a cheat in the past, we are not adding it to the Forbidden Mods List for now. Instead, we are working on our own version of an in-match viewer that will feature a functionality beneficial to the game. Once introduced, mods that offer additional in-match armor critical zone viewing will be added to the List.

Please also note that this applies to in-match viewers only. The mods that some of you have, which only work in the Garage (not during the match itself) are great. To us, they’re not cheating. In fact, we think in-Garage viewers are a really helpful tool that help newer players up their knowledge, and learn to fight better with or against different tanks. It’s only the ones that provide extra information in-match that we don’t think are fair and will be affected by our Fair Play policy.

SOURCE: http://worldoftanks.eu/en/news/general-news/fair_play_policy/

15 godina
14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

stoji pero1 (3200wn8)  u e75  , kraj pere 2 (20 wn8)  u e100    koga ces prije gadjat?

Prvo, ako sam sam neću gađati nijednog, nego okrenuti dupe i bježati negdje dalje. Ako ima nekoga, gađat ću onoga tko se više izlaže. bmk koji će to biti, tko prvi njegova djevojka, kako bi rekli u narodu. A najvjerojatnije će to biti E100 jer ga ovaj ne zna igrat, a i lijepo pije heat u kupolu bez nekog prevelikog ciljanja.

15 godina
smiglcro kaže...

Kaze xvm mu ne treba u zivotu, a onda mene pita za moje statse 
Pa eto kad te toliko zanima: nisam igrao mjesec dana, prekjucer sam se tek vratio kad sam dao zadnji ispit na faksu pa je malo bitaka, al eto dovoljno da steknes sliku valjda

I btw. za tvoju izjavu da sam neodlucan jel prednost ili ne, ponavljam OPET jer ocito neki ne znaju procitat, skini xvm, koristi ga mjesec dana, ako ti se win rate ili wn8 poveca vise nego sto ti raste sada priznajem da daje prednost.. Do tada, ponavljam, hrpa sarenih brojeva na ekranu koji ti daju predodbu kako treba odigrati, nista vise

HaNI kaže...
=xfact= kaže...

Prvo, ako sam sam neću gađati nijednog, nego okrenuti dupe i bježati negdje dalje. Ako ima nekoga, gađat ću onoga tko se više izlaže. bmk koji će to biti, tko prvi njegova djevojka, kako bi rekli u narodu. A najvjerojatnije će to biti E100 jer ga ovaj ne zna igrat, a i lijepo pije heat u kupolu bez nekog prevelikog ciljanja.

Upravo to, pa nemas vremena gledati za svaki tenk kakav je, da tako igras ne bi napravio nista dmga... Prije cu heatom nafarmati kupolu E stoje ako ga lik ne zna igrati i englovat, nego sto cu se patiti s e75 koji ce vjv sakrivati donju plocu i "viglati" kupolom

Ja sam pricao gore za onaj 2D skin kao sa slike, zaa ovaj 3D ne znam sta wg misli... Makar meni se 3D skin uzasno svida i to je jedina stvar koja mi uzasno fali u World of Tanksu, a postoji u War Thunderu... Inace ako neki nisu igrali u WT-u postoji in game, i in battle viewer modula i posade, stisnete tipku i pokaze na vasem tenku 3D model modula, sad ne sjecam se vise jel i na neprijateljskom tenku to vrijedi, al msm da da

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 14:25 (ficosime).
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

Cekamo...

Eto ja igram esl go4wot svake nedjelje, silver ligu svaki tjedan trenutno i igram bez xvma i ikakvih modova, u randomu opet igram samo sa drugacijim nisanom i xvm-om i igram isto tako da ne prdi...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
15 godina
World of Tanks
Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
Tomo53nja kaže...
smiglcro kaže...

Cekamo...

Eto ja igram esl go4wot svake nedjelje, silver ligu svaki tjedan trenutno i igram bez xvma i ikakvih modova, u randomu opet igram samo sa drugacijim nisanom i xvm-om i igram isto tako da ne prdi...

Hvala konačno netko normalan! Upravo zato i kažem, jer kad igram esl moram imati čisti res_folder za turnire jer ga "skeniraju", i igram identično kao kad igram random s res_folderom s modovima.. al kao što vidiš nekima je očito teško dokazati to

9 godina
neaktivan
Ima li neki lijep skin za skinut ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dominik_045 kaže...
Ima li neki lijep skin za skinut ?

Izvoliš

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 22:15 (1BIT).
9 godina
neaktivan
Koji sad od tih 5 je taj crveni ? ;)
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Iskreno, nisam ih ni isprobao, to je wargaming sherao tokom jednog stream-a, skinovi su ti od velikih klanova poput Kazne Kru, Utopie, Oops...itd

Znam da  skin od Kazne ima natpis IDEMO sa strane

Skinove vidiš samo ti,  drugi igrači ih ne vide i ne pomažu u cammo postotku, samo su vizualnog karaktera...

Mislim da je to po serverima složeno, ne skidaš sve, već samo za EU server...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Zahvaljujem :D
15 godina
1BIT kaže...

Iskreno, nisam ih ni isprobao, to je wargaming sherao tokom jednog stream-a, skinovi su ti od velikih klanova poput Kazne Kru, Utopie, Oops...itd

Znam da  skin od Kazne ima natpis IDEMO sa strane

Skinove vidiš samo ti,  drugi igrači ih ne vide i ne pomažu u cammo postotku, samo su vizualnog karaktera...

Mislim da je to po serverima složeno, ne skidaš sve, već samo za EU server...

Ako se dobro sjećam kd su sherali to na wg ligi napisali su da se prvo mora skinuti ovaj najveći file+file za tvoj server

Kasnije u garaži imaš jednu malu kucicu pored one kućice koju stisneš za battle result, i tamo saltas koji skin zelis imat

14 godina
neaktivan
World of Tanks

preporuka tenka za rjest ht misiju od t55a ( imaj trostruko blokirane od hp tvojeg vozila) ??

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meni najviše odgovaraju amerikanci tako da bi išao tom linijom t34/32/E5 zbog kupola, nikako m103. Sad ovisi o tebi koji stil igre voliš
11 godina
=xfact= kaže...

preporuka tenka za rjest ht misiju od t55a ( imaj trostruko blokirane od hp tvojeg vozila) ??

is3, is 6 , japanci, t 150 i tako uglavnom one s good stronk armor pogotovo kad protiv plebsa uletis, e 5 i taj dir... To sam s e75 kad sam ga grindo riješio na  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
17 godina
World of Tanks

Meh meni je skoro svaka partija sa vk4502b takva :) bounca ko blesav

Da ne spominjem E5

Rvat katolik!

3 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Kako vi igrate sa IS? Ovaj 100mm top mi se nekako čini bolji od onog zadnjeg. Bolji dpm, disperzija, aim, depresija topa... Jedino alpha je ogromna na ovom drugom.

Koji je ovo defender tenk na vrhu?

EDIT: Vidim sad da je to 252u samo u drugačijoj verziji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2017 18:45 (AirLive).

0 0 hvala 0
14 godina
Ja sam ga igrao s 122mm gunnom.
Taj Obj. 252 je zlo što se upper glacieasa tiče
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Kako vi igrate sa IS? Ovaj 100mm top mi se nekako čini bolji od onog zadnjeg. Bolji dpm, disperzija, aim, depresija topa... Jedino alpha je ogromna na ovom drugom.

što je veći dispersion na ruskom topu, to je on precizniji 

15 godina
AirLive kaže...

Igraj obavezno s 122mm topom, jer ak ti se ne svida mozda bolje da ne ides ruse jer na IS-u se bas naucis na ruske topove.. Kao sto je kolega gore napisao, russian stronk cyka blyat- sto vise mm ima top, to manje ciljaj, samo pucaj, svee pogada 
Al ozbiljan sam, ganjam sada trecu zvjezdicu na IS-u i IS-3, na oba mi fali nekih 2-3 posto, trecu sam skinuo na T-10, ukupno imam oko 4000 bitaka u ruskim hevijima, vjeruj mi, najveca pogreska je ciljati! ;) Samo deri 122mm top, nanisani weak spot, pricekaj da se skupi do pola i opali.. 8/10 ulazi... Ciljaj do kraja, granata odleti u nebesa

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Fakat ne kuzim kaj trose ovi iz WG-a... Ovaj Object 252U, tj. "Defender" je najapsurdniji premium dosad. "Ajmo stavit hull od is7 i top gun od is3 na tier 8 tenk". Je**le ih pare, kaj ih nemaju dosta...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2017 21:59 (Bado).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

čim nema premium mm je smeće.evo mene sad sa m4a1 rev stavi u tier 10 partiju s da sa svake strane ima po 8 t10 tenkova.i sta da ja radim tamo.jebali ih premium tenkovi

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

A dobro sad ću uzeti ovaj 100mm jer mi je lakše dat 16.5k free exp nego preko 30k do tog 122mm lako se poslije prebacim. Imam otključan onaj 122mm sa kv-85, ali nebi stavljao to radi groznog rof-a. Najbolje je rammer, vents i gld jeli tako?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 8:13 (AirLive).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice