masa igrača zanemaruje cammo kao jedan od sporedhin parametara tenka, gledaju oklop,brzinu... sve 5 ali to je po meni skoro jedan od najbitnijih parametara na TD-u i što je deblji cammo to bolje. ovo je moj e25 sa posadom na cammo, dosta često i spotam najviše protivnika sa njim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me ima li netko ovdje da ima svoj stari account s nekoliko desetka, a da ga ne igra? Trazim neki acc da kupim za igranje desetka jer ne uzivam uopce u grindanju tenkova i tenkovima ispod tier 9 bas
Ako ima netko neki stari da ne igra volio bih ga kupiti, ali za razumnu cijenu, znaci ne trazim plavi/ljubicasti account, sta se mene tice moze biti crn ko noc briga me za statse, samo da ima tenkova, jer igram ovu igru iz zabave, a u zadnje vrijeme bas i ne uzivam u njoj jer me grind ubija... Ako netko ima neka se javi porukom da se dogovorimo
trebas nam predocit ovjerenu dozvolu od zene za kupnju (u tri primjerka) , izvod iz registra saveza pionira i rukom pisanu izjavu tete iz vrtica da si bio dobar pa cemo vidjet sta se moze napravit
ma okani se toga kupi si neki skupi veliki brzi ssd
Ima jedan lik kojeg sam često sretao u tim tenkovima. Zvučno ime.
vajolet stet pedder mu je bratic
mislim si uzet SU-122-44 kaj mislite o tom?
super tenk, cekaj da bude 30% popust
Ima itko iskustva sa snimanjem wot replaya i videa putem OBS-a? Nekako imam osjecaj da mi slika nije dobra kao videi s youtuba tipa quickybaby itd., a nemam bas iskustva s OBS-om, pa ako netko ima da mi pomogne oko settingsa da izvucem maximum kvalitete slike na 1080p s ovom konf. pod Moj PC
Novi statsi i neki novi tier 5 light tenkovi
ELC dobiva kupolu koja može 360 stupnjeva, ali gubi 90mm top.
Jedno mozda malo glupo pitanjce. J
Jel moguce dobit oznaku majstorstva na topu ako ne igras? Evo bas malo gledam po statsima tenkova u zadnje vrijeme i na Tiger P sam bio na 53%,sa sam na 58% a nisam igrao s njime ,isto mi je na SU100,bio na 60,sad je na 63.5%,pa me zanima jel moguce da on premasi 65% bez da ja igram i dobim znacku?
Jedno mozda malo glupo pitanjce. J
Jel moguce dobit oznaku majstorstva na topu ako ne igras? Evo bas malo gledam po statsima tenkova u zadnje vrijeme i na Tiger P sam bio na 53%,sa sam na 58% a nisam igrao s njime ,isto mi je na SU100,bio na 60,sad je na 63.5%,pa me zanima jel moguce da on premasi 65% bez da ja igram i dobim znacku?
Da, u međuvremenu se može smanjiti zahtjev za markice i osvojiš bolju.
Jedan primjer toga je ovdje gdje je Circon odigrao igru sa 0dmg i dobio 3rd mark.
Za one koji prate stream-ove, znat će sa kim sam danas igrao
Zbog prehlade nisam palio wot dva dana, danas upalim, znam da će bit veselo za vikend, al reko da vidim šta propuštam
Ugl. ljubičica od stronk polak player-a zvan PaPaPawian bio u Utopiji, sad vidim da je u Why you klanu, izgleda da ga izbacili iz Utopije, u nastavku prilažem slike iz kojih se može vidjeti zašto više nije u Utopiji
BTW: igrao sam danas i sa nekim iz Noxus klana, al rađe nebi stavljao slike, jer sam završio uništen, a lik u fullu
(ja se branim time da sam vozio lighta 8cu, a on mediuma 10ku)
Ima itko iskustva sa snimanjem wot replaya i videa putem OBS-a? Nekako imam osjecaj da mi slika nije dobra kao videi s youtuba tipa quickybaby itd., a nemam bas iskustva s OBS-om, pa ako netko ima da mi pomogne oko settingsa da izvucem maximum kvalitete slike na 1080p s ovom konf. pod Moj PC
Malo je skupo, al valjda nema boljeg od ovog
Malo je skupo, al valjda nema boljeg od ovog
U suštini to je bacanje para, sve što to radi može i danas moderna katrica s cuda jezgrama ili alternativi u amd-a ati neznam kako se točno zove,može i intel HD integrusa samo ne toliko kvalitetno, jedino što je fino, je što se na to može prikačit hdmi, pa možeš snjimit drugi monitor ili kameru, ako ima hdmi video out...
Ima of i overlay al opet to se sve da slozit u obsu....
P.S. ja imam avermedia lgp lite ....
koliko je ovaj wafel pz 4 bolji od onog tarda od rhm
Sta da radim s njim...brijem da vise necu ni igrat...gotovo sam siguran...

Evo samo jedan kratki klip koji sam snimio sa AMD ReLive koji vjerojatno i ti imaš instaliran sa driverima.
Mislim da je relativno ok iako moguće da bi se još malo bolji video mogao izvući ako se poigra malo više sa postavkama. Pogotovo jer ti imaš RX480 a moja je 460, postavke u igri su onako, promješane, teksture i sve "bitne" stvari su na MAX a efekti su na minimum (ne isključeni) i bez trave sa low motion blurom.
Uglavnom ako planiraš snimati pa kasnije stavljati svoj voice-over mislim da ti OBS čak ni ne treba nego možeš prvo snimiti sa AMD-ovim programom zatim napraviti voice-over sa mikrofonom u recimo audacity-u i u billokojem video editoru to dvoje spojiti.
Evo jedan od maloprije http://wotreplays.com/site/3360799#stats
Prva bitka danas, dobro je počelo
AMX 50 100 Ace, najbolji tenkist, 3.7k dmg 6 killova
(da mi O-ni nije ukrao kill na Black princu i da sam našao zadnji arty, imao bi i Radlya, al eto, nije se sve posložilo
BTW:
Imam neki sixth sense, al ne mod, nego pravi
Izbjegao sam valjda tri šuta od hummela koja su me trebala pogodit, lik je dobar u artyu, al sam predvidio njegove poteze, ko pogleda replay, može vidjet okretanje pod ručnom i kako arty shell pada 20-ak metara ispred mene, da se nisam okrenuo bil bi gotov
EDIT:
That RNG
Tek sad sam skužio, Peršing ima 2 (dva) dmg više od mene i zato on ima high caliber, ja ne... welcome to wot...
Baš sam probao sa ovim reLive snimati, slika je dobra, zvuk je dobar, hvata glasove sa team speak-a, al ne hvata moj glas, samo tuđe
Inaće evo još jedan ace, u tieru 5 je laganica, pomeo sam ih ko ralica
KV-1S Ace veliki kalibar, top tenkist, 2.2k dmg, 7 kilova
Hladim se od igre nekih 3-4 mjeseca pa razišljam ponovno ju skinuti. Kakav je situacija sa botovima, varaju li ljudi sa time i dalje ko blesavi ili su to uspjeli srezati?
Hladim se od igre nekih 3-4 mjeseca pa razišljam ponovno ju skinuti. Kakav je situacija sa botovima, varaju li ljudi sa time i dalje ko blesavi ili su to uspjeli srezati?
Nema botova ali noobovi igraju kao botovi
menjaj potpis
Nema botova ali noobovi igraju kao botovi
nije tocno !!!
botovi su uvijek bolji
Uzeo sam danas Kranvagna i nisam siguran sto da mu stavimna od opreme. Prva opcija mi je vertikalni, ventilacija i optika ili da stavim umjesto optike mokro skladiste (nisam siguran da li je to tocni hr prijevod) ili pak neka treca kombinacija? Je i na njemu svaki sut u zadnji dio kupole isto radi ammo rack ili ne toliko?
U O-Iu bi se pošteno zeznuo sa goldom, gold nije ništa bolji od AP-a, kad te baci u tier VIII pucao ti AP-om ili goldom, nemreš ih probit, a sa HE im skidaš po 300 i radiš kritičnu štetu usput, neki tenkovi sa derp gun-ovima više profitiraju HE/HEAT shellovima nego goldom...
Uglavnom nije gold baš must have za sve tenkove...
EDIT:
Nećeš poduplat
ekipa pozz svim tenkistima ovdje, imam jedno pitanje, da malo razjasnim jednu situaciju
stavio ja jučer na FB-u na grupu wot tenkisti ovu sliku da prodajem acc, i mene ekipa ekipa(u biti moderator najviše) napadne da je ovaj skin cheat, varanje, ilegalan ovakav onakav....ok svojih prednosti ima to je svima jasno...
da ne duljim raspravu evo cp sa worldoftanks.eu fair play policy:
One More Category: In-Battle Armor Viewers
We believe this functionality (which shows the critical armor zones of a vehicle during battle) provides a significant advantage. Since we didn’t treat it as a cheat in the past, we are not adding it to the "forbidden" list for now. Instead, we're working on our own version of an in-battle armor viewer with genuinely beneficial functions. Once that debuts, the mods that offer this will be added to the list and be banned.
To be perfectly clear, this only applies to in-battle viewers. Similar mods that work only in the Garage are great; we don't consider them cheating. In fact, we think in-Garage viewers help newer players learn to fight better. It’s only the ones that provide extra information during actual gameplay that we think are unfair, and will be punished under the Fair Play policy.
jesam li ja glup i zatucan ali iz ovog nikako ne mogu zaključiti da je ovo bilo i da je trenutno zabranjeno?
OK, postat će kad wg složi neki svoj mod skinova u bitki, a garaža skinovi se neće uopće dirati....
jesam li ja nešto krivo shvatio?
ekipa pozz svim tenkistima ovdje, imam jedno pitanje, da malo razjasnim jednu situaciju
stavio ja jučer na FB-u na grupu wot tenkisti ovu sliku da prodajem acc, i mene ekipa ekipa(u biti moderator najviše) napadne da je ovaj skin cheat, varanje, ilegalan ovakav onakav....ok svojih prednosti ima to je svima jasno...
We believe this functionality (which shows the critical armor zones of a vehicle during battle) provides a significant advantage. Since we didn’t treat it as a cheat in the past, we are not adding it to the "forbidden" list for now. Instead, we're working on our own version of an in-battle armor viewer with genuinely beneficial functions. Once that debuts, the mods that offer this will be added to the list and be banned.
To be perfectly clear, this only applies to in-battle viewers. Similar mods that work only in the Garage are great; we don't consider them cheating. In fact, we think in-Garage viewers help newer players learn to fight better. It’s only the ones that provide extra information during actual gameplay that we think are unfair, and will be punished under the Fair Play policy.
jesam li ja glup i zatucan ali iz ovog nikako ne mogu zaključiti da je ovo bilo i da je trenutno zabranjeno?
OK, postat će kad wg složi neki svoj mod skinova u bitki, a garaža skinovi se neće uopće dirati....
Taj skin je preočiti cheat. Znači ti se fino pametan voziš, 1na1 pogađaš ljudima streljivo, dok su svi drugi glupi jer ništa od tog ne vide :)
Taj skin je preočiti cheat. Znači ti se fino pametan voziš, 1na1 pogađaš ljudima streljivo, dok su svi drugi glupi jer ništa od tog ne vide :)
hvala ti što si se registrirao da kažeš ovdje neku pametnu....not
cheat ili ne, molim osvrt na ovo što sam stavio c/p za wot.eu službene stranice i dokaz sa wg fair playa i pravila da je prekršeno, odmah ću se pokopati i ispričati svakome kome sam bilošto uputio,
a molim bez pametovanja razno raznih mlatimudana.....
Addon još uvijek nije zabranjen tko zna iz kojeg razloga... a realno zaslužuje odmah na ban listu. Dakle tu si u pravu.
Da će ti veliki broj wot igrača reći da si papak si mogao i sam očekivati jer koristiš nešto što ti daje neupitnu prednost nad drugim "fer" igračima.
Naravno da će te ekipa dočekati na nož ali i dalje stoji konstatacija da to nije cheat i da ga smiješ koristiti ako želiš.
Pitanje je što ti sada tražiš od nas? Imaš čistu definiciju i sam si c/p službenog stava WG.a i što tu dalje imaš pitati bilo koga?
Ako tražiš neku utjehu od nas u to sam siguran da nećeš dobiti osim par prozivki i mogućih uvreda. Moj savjet je da obrišeš taj mod i naučiš tenkove bez da te addon vuče za rukicu gdje trebaš pucati jer ako ovaj addon (a pitanje je vremena) stave na ban listu, tko zna koliko si ti ustvari naučio weak spotova tenkova odnosno zapamtio iste i znaš gdje ćeš ih gađati bez da ti svijetlu na ekranu. Konkretno učiniti ćeš sebe boljim igračem bez toga, ako ti je do tako čega uopće stalo.
hvala ti što si se registrirao da kažeš ovdje neku pametnu....not
cheat ili ne, molim osvrt na ovo što sam stavio c/p za wot.eu službene stranice i dokaz sa wg fair playa i pravila da je prekršeno, odmah ću se pokopati i ispričati svakome kome sam bilošto uputio,
a molim bez pametovanja razno raznih mlatimudana.....
kaže mi starosjedilac...
svatko tko ima imalo zdravog razuma zna da je ovo cheat. dokaz nigdje nećeš naći jer je wargaming pay to win kompanija i na ništa ne daju konkretan odgovor..
Sobzirom da nekoristim niti jedan niti drugi niti sam ikada instalirao nezz dali ovaj tvoj pokazuje u bici pa ti nemogu reci pod koju kategoriju spada...to znas ti...