Neka pakao igranja vikendom počne!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zadnja odigrana sa kolegom Hyperionom, stvarno nas je krenulo, šteta što je 2h :D
http://wotreplays.com/site/1065545#pearl_river-drnasty-t29
T29 unfair OP stronk jenki tonk, pls nerf
Odlična partja
Jel se isplati uzeti T-34-3 ? Htio bi neki premium medium za grindanje nofčića, ali ne želim super peru jer je spor, a type 59 nedostupan.
Jel se isplati uzeti T-34-3 ? Htio bi neki premium medium za grindanje nofčića, ali ne želim super peru jer je spor, a type 59 nedostupan.
Isplati. Samo Type 59 ima bolji prosjek zarade od prem medium.
dali ima neko za prodati golda cuo sam da je moguce od nekog igraca kupiti golde ako je to moguce i ako neko ima za prodati golda neka mi se javi na wot moj nick je radisa_1
dali ima neko za prodati golda cuo sam da je moguce od nekog igraca kupiti golde ako je to moguce i ako neko ima za prodati golda neka mi se javi na wot moj nick je radisa_1
Krivo si čuo. Direktno ne ide,neko ti može kao gift poslati ali mora platiti novcem, ili da ti proda iz klanske kase.. al to ne vjerujem baš.
serem im se na update i servere
serem im se na update i servere
Kultura na nivou.
(bolje ti je na WC otić)
Evo opet su otvorili novu rundu. Ja i dalje bez srece :/
Evo opet su otvorili novu rundu. Ja i dalje bez srece :/
Meni je sad upalilo od prve. Jučer ni vau...
na glavnom accountu opet nista, kreiram drugi account, upisem novi mail i dobijem kod
U lucky mothafckas...
Evo, dobio iz drugog pokušaja. Dobro će doći.
vrlo zanimljiv weekend X3.....sinoć neki leek iz klana tesla (ili tes-x) kreno stilom kamikaze i proziva nas "retarde" da ga slijedimo, narafski (iako se ne ponosim) ne idemo za njim a još na kraju pobijedimo ali čo'ek samo spama i vrijeđa..
ako je već unicum kud još nije i kulturan!?
još jedna zanimljivost, mapa el halluf i sacred walley su iskasapljene, i na kraju će se sve "otvorene" mape svesti na isto....neki poluotvoreni klanac sa desetak okolnih puteva (northwest, severogorsk, tundra....) pomalo počinju ličit jedna drugoj
vrlo zanimljiv weekend X3.....sinoć neki leek iz klana tesla (ili tes-x) kreno stilom kamikaze i proziva nas "retarde" da ga slijedimo, narafski (iako se ne ponosim) ne idemo za njim a još na kraju pobijedimo ali čo'ek samo spama i vrijeđa..
još jedna zanimljivost, mapa el halluf i sacred walley su iskasapljene, i na kraju će se sve "otvorene" mape svesti na isto....neki poluotvoreni klanac sa desetak okolnih puteva (northwest, severogorsk, tundra....) pomalo počinju ličit jedna drugoj
Ništa novog od ponašanja među nekim unicum-ima i onim koji to žele biti. Da ne govorimo koliko ih samo spama hesh i apcr čim vide jedan tier više tenk ili u tier X mediumima i onda spamaju chat sa l2p. Al ajd to je njihov izbor.
El Halluf mi je totalno bezveze sada. Svi idu u onaj klanac se napucavati, točno znaš kako će ići partija. I onda tko koga brže napuca, taj pobijedi. Definitivno mi je (osobno) najgluplja mapa Fiery Salient. Što su dosadne partije na toj mapi, točno mi dođe da ostavim tenk i odem u garažu.
e zajebo si se
Sasvim solidan jutarnji session sa conquerorom. Nisu uračunate 3 bitke jer sam zaboravio resetat ujutro po paljenju.
Ne loš tenk ali ga dosta muči ammo rack. Još malo i FV u garažu.
EDIT: Zaboravio pomenuti, sreo hate_a, spasio bitku čovjek sa batom, razg*zio protivnike.
Ništa novog od ponašanja među nekim unicum-ima i onim koji to žele biti. Da ne govorimo koliko ih samo spama hesh i apcr čim vide jedan tier više tenk ili u tier X mediumima i onda spamaju chat sa l2p. Al ajd to je njihov izbor.
El Halluf mi je totalno bezveze sada. Svi idu u onaj klanac se napucavati, točno znaš kako će ići partija. I onda tko koga brže napuca, taj pobijedi. Definitivno mi je (osobno) najgluplja mapa Fiery Salient. Što su dosadne partije na toj mapi, točno mi dođe da ostavim tenk i odem u garažu.
Pa tier x mediumi svi osim kineza imaju standardnu municiju APCR a Heat je "gold".
Polako se sve mape svode na ovo: ima jedan dio mape, klanac ili šta već gdje se odvija najveća borba i nakon toga kad tamo pobjediš i kreneš dalje na bazu, svaka baza ima uzdignuti dio pun raslinja gdje sjede TD-ovi i ostali kamperi i samo čekaju da izađeš na otvoreno.
Jednostavno mape se napravljene tako da potiću kempanje i večinom onaj koji napada nahebe jer eto TD-ovi u obraslim obroncima iznad baze samo čekaju žrtve.
ti unicumi misle da su bogom dani, pa da odma druge mogu vrijeđat šro lošije igraju (ne svi)
meni redovito sljedi pljuvanje kad igram sa e100 .. neki dan me lik izvrijedjao osto sam sam na 3 i izgubio.pljuvanje cijelo vrijeme.. i tako zavrsi runda lik ima 300 dmga sa is3..
Pa tier x mediumi svi osim kineza imaju standardnu municiju APCR a Heat je "gold".
Polako se sve mape svode na ovo: ima jedan dio mape, klanac ili šta već gdje se odvija najveća borba i nakon toga kad tamo pobjediš i kreneš dalje na bazu, svaka baza ima uzdignuti dio pun raslinja gdje sjede TD-ovi i ostali kamperi i samo čekaju da izađeš na otvoreno.
Jednostavno mape se napravljene tako da potiću kempanje i večinom onaj koji napada nahebe jer eto TD-ovi u obraslim obroncima iznad baze samo čekaju žrtve.
Pa da, heat pucaju. I to vrlo često.
Igra je izgubila dinamiku davno, jer u 4 godine se ništa nije promjenilo osim clan wars-a, i tih nekih sitnih modova koji se i dalje svode na napucavanje 15v15, 7v7 itd.
Ovu muzejski primjerci nikad nemaju odmora :/
IS-3 na slici ako se ne varam
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/rusija-vratila-petoricu-ukrajinskih-vojnika---347455.html
Još napišu ukrajinska vojska ispod lol xD
Igramo Mountain pass i top tier su dva idiota u e100...i oba odu u prolaz...jedan je imao nula dmg napravljeno a drugi je imao 600...ovaj od šesto cijelu partiju govori, koji je usput i naš lik, kako smo idioti i kako ginemo u gradu...sve sam mu po spisku, kolko mi je digao zivac kretenskim ponasanjem sramota me sta sam mu sve skresao...
Ovo nema smisla igrati popodne. Najbolje tamo od 4 do 11 ujutro, kad ovi d*bili još spavaju.
Serveri su opet počeli laggat
Išao sam igrati malo ujutro. Ne trebam govoriti kolika je to greška
Danas upalim igru nakon 10 dana i krene da mi skida nekih 11 giga ? Jel to neki update ili šta ?