sad je greška izgleda uopće igrati, jer svi su debili u bilo koje doba dana
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U zoru je bilo dobro. Sad je kukulele. A i taj RNG... Sa M4 Shermanovim 105 mm derpom pogodim Medium I (momak platoonirao sa previsokim tierom) i skinem mu 133 HP-a!!!!??? A kad greškom pogodim svoj T-28, slistim ga ko maslačak...
E100 troll...al nije bilo dovoljno...da me amx nije sa ledja silovao vjerovatno bih mogao preokrenuti...
E-100 seal clubbing
Dobio crew 75000 crew expa. Lijepo se popunilo na T30. Tenk mi je legendaran.
A sad koji prije, E5 ili T57 heavy?
U zoru je bilo dobro. Sad je kukulele
U zadnje vrijeme možeš pobijediti samo ako sam izneseš cijelu partiju.
Ima ona narodna: Mekanom qrcu i dlaka smeta :P
nisam 'tio bit kukavac ali na SU100 mi KV1S uze život jednim pogotkom.....je li se još nekome dogodilo ili sam apsolutni pehista?
jučer, 18 pobjeda i 27 poraza...u porazima sam doprinio ali u pobjedama jedva.....
idemo dalje
nisam 'tio bit kukavac ali na SU100 mi KV1S uze život jednim pogotkom.....je li se još nekome dogodilo ili sam apsolutni pehista?
jučer, 18 pobjeda i 27 poraza...u porazima sam doprinio ali u pobjedama jedva.....
idemo dalje
Dok sam imu su100 često bi explodiralo skladište, ne znam kako je sad
hoce netko bez ts-a baciti par rundi? eu1, zerox024
opet moze netko zvati ako hoce..
idemo dalje
meni se jednom dogodila identicna situacija, iako mislim da mi ammo rack nije eksplodirao!
E da nisam u subotu malo prije ponoći pokupio kod sa fejsbuka za premium i da nije bilo x3 ne bi ni probao izgurati 50k expa za one komplete prve pomoći, alata i protupožarnih aparata.
Ovako sam, usput, nabildao skillove na T29 a sudjelovali su i M4 Sherman, Sherman Jumbo pa čak i M3 Lee (još se ozloglašeni Lee pokazao kao solidna pucaljka, neka vrsta TD-a).
Sve u svemu, uz toliku hrpu poraza, sad sam se zasitio WoT-a... Treba igrati između 18 i 22 h , tada je najbolje (bar mi se čini tako). Nisam neki turbo igrač ali kud baš u mojoj ekipi uglavnom takvi kao ja? Para na paru, njubara na njubaru...
E da nisam u subotu malo prije ponoći pokupio kod sa fejsbuka za premium i da nije bilo x3 ne bi ni probao izgurati 50k expa za one komplete prve pomoći, alata i protupožarnih aparata.
Ovako sam, usput, nabildao skillove na T29 a sudjelovali su i M4 Sherman, Sherman Jumbo pa čak i M3 Lee (još se ozloglašeni Lee pokazao kao solidna pucaljka, neka vrsta TD-a).
Sve u svemu, uz toliku hrpu poraza, sad sam se zasitio WoT-a... Treba igrati između 18 i 22 h , tada je najbolje (bar mi se čini tako). Nisam neki turbo igrač ali kud baš u mojoj ekipi uglavnom takvi kao ja? Para na paru, njubara na njubaru...
1-7h je najbolje
Ma sad sam igrao od 1 do 3, loše išlo... Od 18 do 22 ima više igrača pa je i MM povoljniji.
Dobio crew 75000 crew expa. Lijepo se popunilo na T30. Tenk mi je legendaran.
A sad koji prije, E5 ili T57 heavy?
Tih 75k expa za posadu, jel svaki član posade dobije 75k ili se to rasporedi na sve članove? Ako ima 3 člana pa onda svaki dobije 25k.
Svaki dobije.
Ja sam isto jučer žešće popušio, za početak 9 poraza za redom s različitim tenkovima, pa onda victory pa opet 3 poraza itd., uglavnom pao mi teško stečeni winrate za ~0.012, ali ima nekih kojima je i gore nego meni pa se nemam baš razloga žalit.
Nemoj plakati, eto mene večeras. ;)
Nemoj plakati, eto mene večeras. ;)
Poslje utakmice može.
ekipa sto da stavim od opreme na jg tigera 88? trenutno je camo ramer i teleskopi.imo od prije..
nelos tenk ..2 milje okrenuo od jucer
imam ga 2 dana i vec i mastery pao.. lolz
ekipa sto da stavim od opreme na jg tigera 88? trenutno je camo ramer i teleskopi.imo od prije..
camo nema smisla, stavi vent, rammer i bino
Vidio sam na FTR da bi ovaj vikend trebao biti 15% popusta na JT 8.8, pa si ga vjerovatno i ja upiknem za farmanje kredita.
A kako imam WT pz4 i Ferdinanda koji oba imaju identican crew setup (6 man crew sa 2 loadera) jos ce usput biti i odlican za treniranje njihovih posada :)
Necu niti morati imati posebnu posadu za JT 8.8, samo obacim jednu od ove dvije :)
Kto platun? :D I_play_alone
Kto platun? :D I_play_alone
Nasty valjda otišao spavat pa ću pitat, koji tier voziš?
Nasty valjda otišao spavat pa ću pitat, koji tier voziš?
Evo me, ajmo jedan stronk pluton da uzmem daily boost pa ode spavati :)
Ja vam vozim 1-7, jer viši nemam :)
što od opreme da stavim na amx 13 90?
što od opreme da stavim na amx 13 90?
ventilacija, gun laying drive, optika
danas odigrao cetiri borbe sa batchatom, 4/4 win, 5500avg dmg, samo mi se on igra u zadnje vrijeme