Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 281.669
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Watch Dogs

Jel ima netko ovaj problem. Igra radi najnormalnije. Tu i tamo pri ulazenju u auto se zamrzne nakon par sekundi provedenih u autu. Zamrzne se slika ali se jos uvjek moze koristiti smartphone u igri/ izaci u meni, ugasiti igru itd. Ali sama igra stoji zamrznuta. wtf XD >.< 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Watch Dogs

Najhapovali su ovu igru maltene kao da ce izaci revolucija grafickog prikaza na PC-u,covjek bi pomislio da ce se ovo igrati u narednim desetljecima i predstavljati prekretnicu u informatici i novi standard u grafičkom benchmarku. I ja sam popušio spiku. Na kraju sam skinio modove za GTA4 i sam slozio igru koja je stara 5 godina 

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Re: Watch Dogs
Romano kaže...

Najhapovali su ovu igru maltene kao da ce izaci revolucija grafickog prikaza na PC-u,covjek bi pomislio da ce se ovo igrati u narednim desetljecima i predstavljati prekretnicu u informatici i novi standard u grafičkom benchmarku. I ja sam popušio spiku. Na kraju sam skinio modove za GTA4 i sam slozio igru koja je stara 5 godina 

Grafički, (teksture, HBAO, osvjetljenj) WD je daleko ispred GTA IV!!

Fizika automobila, dynamic shadows koje proizvode auti te destrukcija automoboila je na strani GTA IV...

Oštećenja kao GTA IV nema niti GTA V

Gameplay i likovi/priča su mi također na strani WDa...

A ENB se može staviti i u WD...

SweetFX WD kod mene...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 20:08 (doktor1).
11 godina
protjeran
Nos kaže...

Ne kužim što se ljudi toliko lože? Ubisoft nije nikad izdao igru koja je bila sam vrh. Koliko god oni htjeli, nisu još dorasli najvećim igračima.

(Isprike! Splinter Cell je bio njihov zadnji pošteni proizvod)

ROFL, na kojim si ti drogama? UBISOFT i jest jedan od "najvećih igrača". AC2, Brotherhood, Black Flag, Splinter Cell, Driver, Far Cry, Prince of Persia, Heroes of Might and Magic...........jel trebam dalje?

16 godina
Watch Dogs

Na ps4 igra izgleda super i naravno, radi glatko. Tko se zadniih godinu dana nabrijava na igru kao na grupnjak sa 5 viktorijinih anđela, vjerojatno je nezadovoljan. Jer igra nije vanzemaljski epski spektakl nego samo vrhunski naslov.

Potpis!
Moj PC  
5 7 hvala 0
16 godina
toxic kaže...
Abomb kaže...

Mene najvise zanima koji to smartphone lik koristi...

onaj na kojem stisneš samo kocku i sve hakiraš :)

cudno kako jabuka i njegove azijske kolege nisu susnuli kesom para malo developerima da stave logo na smartphone?

...

...

...

po svemu vidjenome isplati se dati  do 20 eura za igru kad bude na bozicnoj rasprodaji...

ako dodaju i DLC-ove uz to naravno

16 godina
Watch Dogs

pucajte u vodu...ništa se ne događa.

2014 je Ubisoft.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Watch Dogs

Pogledaj malo što baca sjene a što ne.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Eo uspio sam odigrat punih 7 minuta bez problema. Od onda mi se igra non stop rusi. Prvo se zamrze,pa crn ekran pa se srusi...nekad mi iskoci error : amd display driver stopped responding and has recovered - tako nesto. cjeli dan gledam po netu i nis nenadjem,tj. nista sto je pomoglo,a isprobo sam 100 sra*a. Jel netko dozivio ovo ?

E i sto je najjace kad upalim igru automatski mi se led sa tipkovnice ugasi hahah uzas :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Reanimator kaže...
Nos kaže...

Ne kužim što se ljudi toliko lože? Ubisoft nije nikad izdao igru koja je bila sam vrh. Koliko god oni htjeli, nisu još dorasli najvećim igračima.

(Isprike! Splinter Cell je bio njihov zadnji pošteni proizvod)

ROFL, na kojim si ti drogama? UBISOFT i jest jedan od "najvećih igrača". AC2, Brotherhood, Black Flag, Splinter Cell, Driver, Far Cry, Prince of Persia, Heroes of Might and Magic...........jel trebam dalje?

Očito imamo drukčije poimanje "najvećih" (Splinter cell sam već naveo kao zadnji). To jesu odlične igre, ali fali im onaj sitni vez koji je potreban za sami vrh.

I'm very large!
13 godina
Reanimator kaže...

i sve i jedan naslov je neoptimizovan govno a moto sam ubisofta je 

BUY NEW GRAPHIC CARD WOOOOOOOOOOOOOOHO

smece

Anyway back to topic,

skidam igru jos 10ish procenata i kontam samo kako ce moja R7 260X da se nosi s njom, jel ima neko iskustva?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 21:13 (chaselol).
13 godina
Kako vi rjesavate one misije kad lik mora ostat ziv, al roka automatom po tebi.
Nije dio price, side mission...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
doktor1 kaže...

Grafički, (teksture, HBAO, osvjetljenj) WD je daleko ispred GTA IV!!

Fizika automobila, dynamic shadows koje proizvode auti te destrukcija automoboila je na strani GTA IV...

Oštećenja kao GTA IV nema niti GTA V

Gameplay i likovi/priča su mi također na strani WDa...

A ENB se može staviti i u WD...

SweetFX WD kod mene...

doktore bez uvrede ali ne pričaj gluposti.

realno je očekivati da će igra izašla 4-5 godina kasnije imati naprednije grafičke opcije i funkcije, ali je i za očekivati da će biti normalno i optimizirana.

druga stvar kad netko sa slabijim računalom plače da mu igra šteka, ali ovdje ima ljudi sa monster konfama i imaju dropove.

Yebo to sve ako ja imam komp koji treba jest igru a on se guši, tj. ne može se ni sav uposliti kako spada.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
17 godina
Killuminati kaže...

Eo uspio sam odigrat punih 7 minuta bez problema. Od onda mi se igra non stop rusi. Prvo se zamrze,pa crn ekran pa se srusi...nekad mi iskoci error : amd display driver stopped responding and has recovered - tako nesto. cjeli dan gledam po netu i nis nenadjem,tj. nista sto je pomoglo,a isprobo sam 100 sra*a. Jel netko dozivio ovo ?

E i sto je najjace kad upalim igru automatski mi se led sa tipkovnice ugasi hahah uzas :S

To ti se dogadja zbog problema sa GPU drajverima ili hardverske greske.Nema veze sa igrom

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/737-27116RadeonSeries-ATIKMDAGhasstoppedrespondingerrormessages.aspx

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
15 godina

Pitam ja jednog forumaša na kojoj on rezi i postavkama igra.... pošto ima grafu sličnu kao moju...on meni odgovori: Igram na low a rezolucija 720p, nije mi bitna tolko grafika, usput si štedim grafičku :D {#}

13 godina
neaktivan
Romano kaže...

To ti se dogadja zbog problema sa GPU drajverima ili hardverske greske.Nema veze sa igrom

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/737-27116RadeonSeries-ATIKMDAGhasstoppedrespondingerrormessages.aspx

i ja sam odma nasao tu stranicu al nisam nasao nista sto mi je pomoglo. al cudno mi je da nema veze s igrom jer mi se ovo nije nikad dogodilo dok nisam instaliro i pokrenio watch dogs.

15 godina
chaselol kaže...
Reanimator kaže...

Anyway back to topic,

skidam igru jos 10ish procenata i kontam samo kako ce moja R7 260X da se nosi s njom, jel ima neko iskustva?

Koliko ja znam, igra će ti na AMD kartici ići ko da igraš preko  PS2.

Say hello to my little friend
14 godina
Watch Dogs

Igram sa konfom pod Moj PC na default - medium, full HD. Najniži FPS koji je Fraps zabilježio je 37, u prosjeku ide oko 50. Driveri su ATI 13.12.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
galinjo24 kaže...

Pitam ja jednog forumaša na kojoj on rezi i postavkama igra.... pošto ima grafu sličnu kao moju...on meni odgovori: Igram na low a rezolucija 720p, nije mi bitna tolko grafika, usput si štedim grafičku :D {#}

Možda je čovjeku bitniji pristojan FPS, nego da gleda full hd slideshow.

14 godina
Krunoo7 kaže...
chaselol kaže...
Reanimator kaže...

Anyway back to topic,

Koliko ja znam, igra će ti na AMD kartici ići ko da igraš preko  PS2.

Podsjetnik od par stranica prije zašto je to tako:

Why 'Watch Dogs' Is Bad News For AMD Users

Situacija me djelomično podsjeća na Half life 2, kada se igra sa svim friškim dx9 fičrima veselo izvodila na atijevim karticama, dok je za nvidiu dx9 bio onemogućen, tj. igra se vrtila u dx8.1 za iste performanse. Razne teorije zavjere su onomad skovane, drvlje i kamenje je sasuto po Valve-u i atiju, no na kraju se ispostavilo da je FX serija kartica bila jednostavno žešći fail jer je nvidia sjedila na ušima dok su se dogovarale dx9 specifikacije. S druge strane, Doom 3 je radio ko zmaj na nvidiji. Znakovito je da oba engina (doom3 i source) imaju isto porijeklo (quake). Ok, i COD je izrastao na tome, pa ništa ne znači. Anyway, niti novi Wolfenstein se ne ponaša lijepo na amd-u. 

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
15 godina
Watch Dogs

Sljedeća kartica je moja nvidia...previše je ''slučajnosti'' i problema bilo sa amd.

Svako malo amd korsnici igraju slideshow a nvdia useri se čude pa meni sve radi kako treba.

Evo jedan screen, iznenadilo me kako je lik lijepo tehnicirao sa loptom. Detalji u gradu su odlični.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Izašli 14.6 amd beta drivers...pomažu kod watchdogsa{#}

Koliko pomažu ? Da si i ja instaliram, a sa trenutnim sam zadovoljan !

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
17 godina
fila2208 kaže...

Evo jedan screen, iznenadilo me kako je lik lijepo tehnicirao sa loptom. Detalji u gradu su odlični.

Jesi ga zgazio nakon divljenja? {#}

Dali rješavate ove QR kodove? Kada se rješe svi otvaraju neku misiju...

Znali su oni da će biti problema kod nekih sa performansama i sistemima... {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 22:52 (doktor1).
12 godina
neaktivan
Watch Dogs

Imate li vi problema sa uplayom ? 

Meni neće da se spoji, samo mi izbaci poruku da ima problema sa internet konekcijom. 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 23:00 (TheMenstalist).

0 0 hvala 0
17 godina

Nakon 100 paljenja i gašenja uplaya, uspio dobit onaj day-one patch i pokrenuti sa novim 14.6 driverima...igram sve na high i držim se u rangu 45-60fps sa povremenim fps dropovima.

Igra izgleda lijepo, jako lijepo na trenutke dodao bih. dinamičkog osvjetljenja nema na farovima od auta, nema real-time refleksije, damage sustav bi svakako trebalo poboljšati a da ne pričam za upravljanje vozilima.

To su sve stvari koje se daju riješiti i nadograditi..

ALI, s obzirom kako sam očekivao bazirano na komentarima u temi, ovo nije ni blizu tako loše. Svakako je barem djelomično ispunilo očekivanja.

Nije nabrijano i filmski kao iz najavnih trailera sa E3, to nikako, ali nije ni loše.

Nije ni blizu GTA iako ga pokušava kopirati, ali nije ni loše. Uz (dosta) optimizacije, ovo bi moglo biti i dobro ;)

Ima hrpu super detalja koji daju neku čar...

dinamičke sjene... dinamičke sjene...
أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 23:10 (mrxa1).
17 godina
Watch Dogs

TWD fan i više od toga.... {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...
fila2208 kaže...

Jesi ga zgazio nakon divljenja? {#}

Nisam, dao bi sve da sam mu se mogao pridružiti u malo žogici sa loptom.

Neki detalji su strava i skidam kapu.

Sad igrao prison, fora smišljeno.

Ubiše me dropovi! :(

11 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Sljedeća kartica je moja nvidia...previše je ''slučajnosti'' i problema bilo sa amd.

Svako malo amd korsnici igraju slideshow a nvdia useri se čude pa meni sve radi kako treba.

Nije to to bas pametno s obzirom da nove konzole imaju amd gpu, sve igre koje se budu radile za nove konzole ce imati bolje preformance na amd gpu.

Meni igra radi na 45 fps prosjek, ide 35+ kad me gonja policija, a 50+ u interijerima, nema nekih dropova fps i slicno, imam ovaj prvi patch, a driveri su 14.4. I nevezano za tvoj post stvarno neznam odakle ovoliko primadona ovdje, svi bi igrali na nekakvim postavkama ultra high 60+fps, sreca za neke od ovih sto nemaju 144Hz monitore... Igra zapravo izgleda extra na med postavkama i na kraju krajeva nije ovo UT da treba zakucat fps...

Naravno da bi bilo bolje da je igra optimizirana, ali sta reci za Armu3 ili TW:Rome2, igre su optimitzirane jos gore, ali su extra i nude tonu zabave bas kao i WD i na kraju krajeva sto znaci par fps vise ili manje, ili koja opcija u postavkama na med ili high umjesto na ultra...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 23:54 (Mquany).
15 godina
Mquany kaže...

Nije to to bas pametno s obzirom da nove konzole imaju amd gpu, sve igre koje se budu radile za nove konzole ce imati bolje preformance na amd gpu.

Meni igra radi na 45 fps prosjek, ide 35+ kad me gonja policija, a 50+ u interijerima, nema nekih dropova fps i slicno, imam ovaj prvi patch, a driveri su 14.4. I nevezano za tvoj post stvarno neznam odakle ovoliko primadona ovdje, svi bi igrali na nekakvim postavkama ultra high 60+fps, sreca za neke od ovih sto nemaju 144Hz monitore... Igra zapravo izgleda extra na med postavkama i na kraju krajeva nije ovo UT da treba zakucat fps...

Naravno da bi bilo bolje da je igra optimizirana, ali sta reci za Armu3 ili TW:Rome2, igre su optimitzirane jos gore, ali su extra i nude tonu zabave bas kao i WD i na kraju krajeva sto znaci par fps vise ili manje, ili koja opcija u postavkama na med ili high umjesto na ultra...

Ma e, tako sam skoro kupio fx8350 vodeći se mišlju, ma konzole ma ovo ma ono.

Qurac, ono za što se iz amda pomuče da radi normalno, na nvidiji već radi glatko.

Bf4! Prvih tjedan dana je sve amdovce bacalo van sa rsodom, kolege sa nvidijom igraju, pa kao izađe mantle i opet je šrot, pojedine nvidie bez mantlea opet bolje rade itd.

Dont get me wrong amdeaš sam cijeli život, ali mi polako ide na qurac. Svaka igra čekaj mjesec dva da amd izda nešto da bude igrivo. Pa platio sam karticu red bi bio da je koristim 100% a ne 60 i igrati na 30fps.

Što se tiče primadona, ako imam jače računalo zašto bih igrao na low, kad netko tko ima indentičnu konfu, samo neku aletrnativu od nvidije, igru igra na 60 locku.

Ma daj molim te pun mi je kufer neoptimizranih igara i još nespremnijih i nespretnijih amd likova.

11 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Mquany kaže...

Ma e, tako sam skoro kupio fx8350 vodeći se mišlju, ma konzole ma ovo ma ono.

Qurac, ono za što se iz amda pomuče da radi normalno, na nvidiji već radi glatko.

Bf4! Prvih tjedan dana je sve amdovce bacalo van sa rsodom, kolege sa nvidijom igraju, pa kao izađe mantle i opet je šrot, pojedine nvidie bez mantlea opet bolje rade itd.

Dont get me wrong amdeaš sam cijeli život, ali mi polako ide na qurac. Svaka igra čekaj mjesec dva da amd izda nešto da bude igrivo. Pa platio sam karticu red bi bio da je koristim 100% a ne 60 i igrati na 30fps.

Što se tiče primadona, ako imam jače računalo zašto bih igrao na low, kad netko tko ima indentičnu konfu, samo neku aletrnativu od nvidije, igru igra na 60 locku.

Ma daj molim te pun mi je kufer neoptimizranih igara i još nespremnijih i nespretnijih amd likova.

Ja imam nVidia kartice jos od RIVA TNT2 chipa, ovo je prva AMD ili ti ga ATI i mogu ti reci da nisam pozalio, jedina igra s kojom je bilo problema je Metro do prvog fixa koji je izbacen dosta brzo. Opcenito sam iznenadjen stabilnosti kako radi, mozda je to tako jer je tehnologija sazrijela, windowsi opcenito ili sta vec, imam win7 64bit, ali od kada sam uzeo ovaj comp, negdje u prvom mjesecu prosle godine igre se tako rijetko ruse da je to nevjerovatno. Neusporedivo mi je ovaj comp stabilniji nego bilo koji prosli, a mjenjam svako 2-3 godine, +/- za iste novce tako da je kvaliteta tu negdje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice