Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 281.764
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Watch Dogs

Izašli 14.6 amd beta drivers...pomažu kod watchdogsa{#}

11 godina
neaktivan
Watch Dogs

Igra definitivno nije revolucija kako su najavljivali, ni vizualno, ni sto se tice gameplaya, sto se realno moglo i ocekivati bez obzira na sav hype koji se dizao. Odigrao sam prvi akt i neke stvari me neodoljivo podsjecaju na AC, nacin na koji se lik krece, ciscenje ovih red outposta je slicno kao u Far Cry 3 recimo, i tako ima tu svega, ovaj hacking je fun, nacin na koji moras paziti da te ne prepoznaju ko vigilantea i skrivanje od policije je fun...

Virtualni svijet u kome se igra desava mi je dovoljno uvjerljiv, nista posebno, ali cisto ok, igra me vise podsjeca na Saints Row nego na GTA i voznja i ponasanje automobila je kao u Saints Row, losije od GTA, ali podnosljivo. U jednoj stvari me igra iznenadila, a to je da je zabavna, nekako, ak se hoces malo zezati po gradu mozes, sto je plus za igru. Main story mi za sada drzi vodu, mozes pohvatati konce tko je tko i o cemu se radi i dosta solidno je to uradjeno.

Nakon odigranog prvog akta i jedno dva sata zezanja po gradu i gledanja kako sta raidi, moram reci da je bilo par rofl situacija, ali sve u svemu solidna igra, za sada 8.05/10 {#}.

2 1 hvala 1
16 godina
Fanu kaže...

meni se cini da ti ne zelis ispasti budala zato sto si unaprijed dao masne pare za proizvod koji je podbacio 

ma koje masne pare. igra je cca 360 kn. sve što je unutar 50% dnevne zarade nije masno

Potpis!
15 godina
galinjo24 kaže...

Di ima za skinuti? Na AMD stranici ima samo 14.4

http://www.youtube.com/user/Brzi559
17 godina
Watch Dogs

od toliko postova raspravlja se samo o tome ko sa kakvim postavkama igra igru i na koliku je frejmova vrti..

Premalo postova o samoj igri...

psn id: mNik987
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Ezio kaže...
Fanu kaže...

meni se cini da ti ne zelis ispasti budala zato sto si unaprijed dao masne pare za proizvod koji je podbacio 

ma koje masne pare. igra je cca 360 kn. sve što je unutar 50% dnevne zarade nije masno

Kolka ti je dnevnica 1000kn?

http://www.youtube.com/user/Brzi559
14 godina
Watch Dogs

Evo i meni dosao key, nisam htio čitati dosadašnje postove pa se nadam da nisam uzalud dao 24€.

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Club: vandal_zd | DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gremlin144 kaže...
Ezio kaže...
Fanu kaže...

vjerojatno neki političar, oni ga imaju {#}

15 godina
Watch Dogs

Evo shvatio sam problem. Meni je na gtx770 na momente igra izuzetno trzala a GPU load padao. Problem je nedostatk videomemorije. Igra je izuzetno gladna videomemorije... ja sam se cijelo vrijeme igrao s postavkama ali sam drzao texture na ultra. I naravno, VRAM se popuni, GPU pocne koristit RAM pc-a kao svoju memoriju, to je pre sporo da loada scene i pocnu se dogadat jaki framedropovi. Stavio sam nvidia preporucene postavke za gtx770 i radi puno bolje. Jos uvjek je vram na 99% zauzeca. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Gremlin144 kaže...

nije baš toliko

Potpis!
16 godina
Watch Dogs

Mene najvise zanima koji to smartphone lik koristi...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Abomb kaže...

Mene najvise zanima koji to smartphone lik koristi...

onaj na kojem stisneš samo kocku i sve hakiraš :)

15 godina
Gremlin144 kaže...
galinjo24 kaže...

http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_14_6_beta_download.html#mce_temp_url#

Mene živciraju frame dropovi na koje god postavke stavio neće igra držati 60fps nikako.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 17:14 (fila2208).
15 godina
Watch Dogs

Evo moj video kako Watch Dogs izgleda na Ultra settings na Msi GTX 770 Gaming Edition.

Ima malo scena kise po noci, jurnjave autom sto je nekako nespretno rijeseno, i malo scena po danu.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 17:54 (hrci24).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
fila2208 kaže...
Gremlin144 kaže...
galinjo24 kaže...

http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_14_6_beta_download.html#mce_temp_url#

Mene živciraju frame dropovi na koje god postavke stavio neće igra držati 60fps nikako.

Ma igra je preloše optimizirana na AMD-u. Igrao malo prije na R9 280X, ultra postavke, fullhd reza i fxaa, fps varirao cijelo vrijeme od 30-45. Najbolja stvaru tome je da je iskorištenost grafičke bila na 50-62%. Ubisoft nesposoban da optimizira hebenu igru... Ništa novo.

17 godina
Watch Dogs

pa njihov homm V i VI su štucali na i7 3770k i 2 x 7950 cf koje sam ja imao... katastrofa.

pa vam je sve jasno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Watch Dogs

Smiješni ste mi vi koji očekujete od Ubisofta 60 fps-a...

Pa sjetite se još AC 1...{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

Evo ovako kod mene na gtx770 , texture high, vecina ultra + FXAA izgleda graf gpu usagea. A fps cesto droppa, ima dosta stutteringa... dok drugom kolegi na gtx770 radi glatko. Imam zadnje drivere, imam patch, pagefile disablean :( 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Reedy kaže...

Ma igra je preloše optimizirana na AMD-u. Igrao malo prije na R9 280X, ultra postavke, fullhd reza i fxaa, fps varirao cijelo vrijeme od 30-45. Najbolja stvaru tome je da je iskorištenost grafičke bila na 50-62%. Ubisoft nesposoban da optimizira hebenu igru... Ništa novo.

Jadno i žalosno.

Samo here, grafika hladna, a igra se lomi.

Tresla se brda, a rodio se pokušaj klona gta5 sa iphoneom u ruci sa kojim moš hakirati cijeli svijet.

Mlako, jako mlako, igrivo, ali ono, preko qurca, a baš sam očekivao puno, ali kad sam vidio silne reklame znao sam kud to vodi.

15 godina
neaktivan
Watch Dogs

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 18:42 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Watch Dogs

Igra mi je zabavna, to stoji, ali kako lažu te izdavačke kuće to je strašno...

False advertising u punom sjaju, kao i FC3, Aliens: Colonial Marines....

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Watch Dogs

Igra je solidna, previse hypa je bilo za nju, zato i ima toliko negativnih kritika. Optimizaciju sam vec odavno znao, dao sam igri pokusaj, stavio sve na Ultra i FXAA, sa drajverima 14.6 sa linka od kolege galinjo24, fps od 30-60 dok vozim ulicom 30, opca katastrofa za moju konfu i za slicne. Od ubisofta nisam nista vise ocekivao, gameplay je super, ali optimizacija i prica su ju pokopale. Samo nek poprave fps i odigrat cu je jos par puta jer volim gameplay i sitne stvare vezane za nju.

0 0 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

Gledam monstere od računala koja igraju na 30fps...koje su to uvrede nevjerovatno.

Prejadno.

Moj PC  
9 0 hvala 1
17 godina
doktor1 kaže...

Igra mi je zabavna, to stoji, ali kako lažu te izdavačke kuće to je strašno...

False advertising u punom sjaju, kao i FC3, Aliens: Colonial Marines....

ja bih reko da je tako bilo prvobitno zamišljeno i radilo na pc-u ali se zbog konzola morali prilagoditi detalje i samim time im se nije isplatilo extra popravljati stvari "samo" za pc igrače s obzirom da će se tj. igra je prodavanija na konzolama nego na pc-u.

Samo moj neki zaključak.

15 godina
Watch Dogs

Ne kužim što se ljudi toliko lože? Ubisoft nije nikad izdao igru koja je bila sam vrh. Koliko god oni htjeli, nisu još dorasli najvećim igračima.

(Isprike! Splinter Cell je bio njihov zadnji pošteni proizvod)

I'm very large!

3 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

ja bih reko da je tako bilo prvobitno zamišljeno i radilo na pc-u ali se zbog konzola morali prilagoditi detalje i samim time im se nije isplatilo extra popravljati stvari "samo" za pc igrače s obzirom da će se tj. igra je prodavanija na konzolama nego na pc-u.

Samo moj neki zaključak.

PC only - Total War: Rome 2

prije izlaska prije izlaska
nakon izlaska nakon izlaska

Alien Isolation izgedaodlično sa filmskom atmosferom, ali nevjerujem u to niti 5%! Ako ipak budu takve vizualije bit ću i više nego ugodno iznenađen...

17 godina
doktor1 kaže...
toxic kaže...

Samo moj neki zaključak.

PC only - Total War: Rome 2

Alien Isolation izgedaodlično sa filmskom atmosferom, ali nevjerujem u to niti 5%! Ako ipak budu takve vizualije bit ću i više nego ugodno iznenađen...

offtopic ali da imaš pravo gledaj npr forza 5 :)=

http://www.examiner.com/article/forza-motorsport-5-e3-build-and-final-version-compared

14 godina
neaktivan
Watch Dogs

ja sa svojom konfom takodjer 30-60...update, 14.6..nema pomoci

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Watch Dogs

jao cuganje na 4 levelu na kraju...nemoguče na tipkovnici.definitivno treba kontroler.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

Da al koje im je to opravdanje, zar nije Forza rađena isključivo za XOne?

Ovo sa WD mi onda ispada manji fail....

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice