Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 281.669
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Watch Dogs

I ja se pomučih oko pokretanja,Stalno greška u internetu ali on savršeno radi,nakon pokretanja postavljao ultra grafiku.

Iskreno,očekivao sam više,kako se ponaša auto u vožnji je katastrofa,razina detalja mi i nije nešto kaj se tiče grafike,lica i dalje izgledaju koda si sliku stavil na obli oblik (lice) nema one "3D" brade,sve je plosnato. Ja gledam takve stvari.

Sada zapeo kod nekog objekta moram nać čiču s ključem i nekaj napravit,al nikak ga nać...budem sutra kad se naspavam...

Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
Re: Watch Dogs
fila2208 kaže...

Ubiše me dropovi! :(

Isključi pagefile u Wndowsima! Meni je to maklo FPS dropove koji su bili padali na 5 FPSa dok sada najviše tu i tamo u vožnji štucne na 20 FPSa, (inače radi na cca 30/40 FPSa šta je sasvim prihvatljivo za ovu konfiguraciju - ovdje je uključen i SMAA)  na High postavkama + HBAO Low + Medium shadows, (DOF & Motion Blur OFF)...

Te omogući triple buffer putem drivera - kod nvidiae je u control panelu, ali ima i AMD negdje jer ljudi to rade...

Memorija sa isključenim pagefileom {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 0:26 (doktor1).
14 godina

Stavi windowse na engleski, odma dobiješ 20%.

"Straničeno zajedničko područje" {#}. Nemre dobro radit nekaj kaj se tak zove.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
fila2208 kaže...

Ubiše me dropovi! :(

Isključi pagefile u Wndowsima! Meni je to maklo FPS dropove koji su bili padali na 5 FPSa dok sada najviše tu i tamo u vožnji štucne na 20 FPSa, (inače radi na cca 30/40 FPSa šta je sasvim prihvatljivo za ovu konfiguraciju - ovdje je uključen i SMAA)  na High postavkama + HBAO Low + Medium shadows, (DOF & Motion Blur OFF)...

Te omogući triple buffer putem drivera - kod nvidiae je u control panelu, ali ima i AMD negdje jer ljudi to rade...

Koliko ti sama igra povuce memorije? Ja sam iskljucio pagefile ali opet ne mogu igrati od dropova. Igra izgleda kao slideshow i zvuk je strasan, treperi. Bez obzira na detalje uvijek ista stvar. Kada ne diram mis i kada lik stoji u mjestu onda se sve stabilizuje, a ako malo dodirnem mis sve krene trzati.

16 godina
Watch Dogs

Probajte stavit umjesto fullscreena na borderless, mozda pomogne kod dropova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

I meni je isključen page file ali me ne koristi tako puno rama, i u afterburneru mi pokazuje da juš uvjek koristi page file iako je isključen. Evo na slici u task manageru piše da je isključen, a u afterburneru pokazuje da ga je max koristilo oko 6gb dok rama samo 4,2gb. A još sam i doda onu komandu u shortcut.

Inače igra mi ima stabilan fps ali događa mi se lagani shuttering pri vožnji tu i tamo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 1:08 (RePlaY).
15 godina
Watch Dogs

Puno bolje i fluidnije mi igra radi sa novim drajverima (grafa je malo bucnija) ,ali isto tako puno mi pomaze d3d overrider ....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 1:34 (lmutak).
Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
lmutak kaže...

Puno bolje i fluidnije mi igra radi sa novim drajverima (grafa je malo bucnija) ,ali isto tako puno mi pomaze d3d overrider ....

Što točnije postaviš u d3d ovrrideru ?

15 godina
Watch Dogs

Napravi force triple buffering-a

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Watch Dogs

Igra je bas nekako dobra, stavio sam lika da spava u hightech kontejner i odoh i ja spat {#}. LN!

2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Watch Dogs
¸Hahah kako se odlično zabavljam u ovom MPu, malo se teže spojiti ali kažu da su im overloaded serveri pa se nadam da će se to popraviti idućih dana. Invejdam igru nekom liku i sakrijem se u autu, on obilazi okolo po ulici, profilira NPCove dok me skonto ja uploadao 61 % i morao sam bježati i uspio pobjeći. Onaj mod sa companion appom je također zabavan, baš se vidi da je murja pametnija, samo jebote koliko god tvoj auto bio brz oni svi kao da voze maseratije jbt
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Eo sad malo rondam po postavkama, gledam i ne vjerujem.
jednak fps na fxaa ko na msaax8..jel to uopce moguce

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Reanimator kaže...
¸Hahah kako se odlično zabavljam u ovom MPu, malo se teže spojiti ali kažu da su im overloaded serveri pa se nadam da će se to popraviti idućih dana. Invejdam igru nekom liku i sakrijem se u autu, on obilazi okolo po ulici, profilira NPCove dok me skonto ja uploadao 61 % i morao sam bježati i uspio pobjeći. Onaj mod sa companion appom je također zabavan, baš se vidi da je murja pametnija, samo jebote koliko god tvoj auto bio brz oni svi kao da voze maseratije jbt

Jel mi mozes rec kako napraviti ovaj online contract introduction..??

15 godina
neaktivan
Watch Dogs

Kako je riješen način save game-a? 

Unutar misije su čekpointi? A u free roamu, kada se to zaželi, ide se save-at u neku kuću i slično?

MiR; Prestigio PAP 5000T DUO on stock JB 4.1.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maXcore kaže...

Eo sad malo rondam po postavkama, gledam i ne vjerujem.
jednak fps na fxaa ko na msaax8..jel to uopce moguce

Neš ti ne valja...

Evi usporedbe - bez AA, FXAA, SMAA, MSAA 4x

SMAA mi se čini najbolje za "uloženo - dobiveno"

AA - 0 AA - 0
FXAA FXAA
SMAA SMAA
MSAA 4x MSAA 4x
14 godina
neaktivan

da nesto nevalja je vrlo izvjesno , u najmanju ruku xD
znam sta je AA i koliko inace udara performanse, bas zbog toga mi nije jasno sta je s ovim đavoljim naslovom.
pa da ni na low ne mogu imat betonskih 60 , to ne mogu vjerovat Oo

17 godina
Watch Dogs

meni na ps4 igra radi fenomenalno  a izgled još bolje :)

za sada zadovljan unatoc kritikama pojedinaca za pc verziju.

psn id: mNik987
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
Watch Dogs

Sinoć instalirao, stavio na Ultra i vrti se oko 40 FPS. Smanjim par postavki tipa TXAA n 2x, HBAO+ low - 40 FPS...... Malo je 40 FPS.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Watch Dogs

Dali se isplati uzimat orginal radi multyplayera ili bolje skinut s torrenta i odigrati single player? Koje su predonosti multiplayera tj dali je multyplayer povezan sa single player pricom?

0 0 hvala 0
15 godina
kach kaže...

Dali se isplati uzimat orginal radi multyplayera ili bolje skinut s torrenta i odigrati single player? Koje su predonosti multiplayera tj dali je multyplayer povezan sa single player pricom?

Da, i mene interensira malo o multiplayeru xd. Btw jesam li ja lud ili sam samo jedini kojem se fizika automobila stvarno dopada xd

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
Watch Dogs

Mislim da je bolje da kupis igru nego da se zajeba**as sa piratima i glupostima ;)

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina

Fizika auta je katastrofalna

Ko da klizes na ledu,ubrzavaju svi ko da su ferariji a i usporavanje je arkadno. Prepreka na cesti ko da i nema,sve krčiš kak vozis.

P.S igra je kratka u vrazju mater. Jel vrijedi 400 kn? U trenutnom stanju ne. Port je katastrofalan,optimizacija je koma. Još jedna igra gdje su obecavali brda i doline a kad ono...

16 godina
athlon64 kaže...
kach kaže...

Da, i mene interensira malo o multiplayeru xd. Btw jesam li ja lud ili sam samo jedini kojem se fizika automobila stvarno dopada xd

Fizika automobila je drukčija od fizike automobila u gta 5. U obje igre fizika automobila nije realna i gotovo su jednako udaljene od stvarnosti. Isto kao sto su i kompletne radnje i mogucnosti u igri udaljene od stvarnosti. Zato jer su to igre, plod fikcije, ne simulator života.

Meni se upravljanje autom sviđa malo manje nego u gta. Daleko je od katastrofe kako neke cjepidlake tvrde.

Potpis!
13 godina
Rocinante2112 kaže...

Ko da klizes na ledu,ubrzavaju svi ko da su ferariji a i usporavanje je arkadno. Prepreka na cesti ko da i nema,sve krčiš kak vozis.

P.S igra je kratka u vrazju mater. Jel vrijedi 400 kn? U trenutnom stanju ne. Port je katastrofalan,optimizacija je koma. Još jedna igra gdje su obecavali brda i doline a kad ono...

Realno igra nudi dosta toga, ali isto tako igra nije ispolirana kako treba sto je istina!
Pocevsi od samog engina koji je totalno lose uradjen, optimizacija je nepostojeca, doduse ako si iz Ubisoft tima to nije istina "BUY NEW GRAPHICS CARD FGT"

Open world i sve to stoji, zanimljivo je jako ali nekako nedovoljno novo, inovativno i previse previse bugova u igri ima trenutno. Ali dobro, nadamo se da ce biti patcheva uskoro da se igra ispolira kako treba.

Ja je jedino mogu porediti sa Mafia 2 igrom, nisam igrao nikad GTA igre, niti me privlace. Ali ovo je prosjecna igra trenutno 5/10 upropastena losom realizacijom porta sa konzola i ogromne kolicine bugova. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
Watch Dogs
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 10:52 (Jack Sparrow).
Moj PC  
20 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Rocinante2112 kaže...

Ma kojih 400 kn šta vi trkeljate s tim nebuloznim ciframa, ja sam ju platio 270 kn a evo jučer sam viidiio i po ako se dobro sjećam 27 eura.... 

Usput tomislavivic doći će ti taj tutorial vrlo brzo u kampanji, tj dok budeš počimao rješavati jednu misiju odjednom ćeš dobit alarm kako ti se priključio neki igrač, u slučaju tutoriala nije zapravo stvarni igrač nego NPC.

Zasad me jedino nervira kao i sve to što automobil leti kako je rekao kolega kao po ledu.......jako osjetljivo upravljanje, nešto je realnije sa kamionima i motorima, dobro kontam da su sportski auti sportski pa bi i trebao handling biti osjetljiv ali što je previše, previše je, ovoliko se nisam slupao u desecima i desecima sati koliko sam ulupao u Liberty Cityu haha

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 11:04 (Reanimator).
14 godina
Jack Sparrow kaže...

LOL

15 godina
Jack Sparrow kaže...

da ne povjerujes..svašta  {#}

original ubisoft {#}

Prodajem Asus Nexus 7
13 godina
Watch Dogs

Najgore sto ubisoft realno tjera igrace na pirateriju, uplay serveri su u haosu......

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Watch Dogs

ja ne kuzim vas s piratskim verzijama stalno nes kukate kak vam nevalja iskreno meni ste bili zgadili igricu i zapravo sam prezadovoljan njom iako ima stvari koje se mogu popraviti ali ja neznam u zadnje vrijeme za igricu koja je izasla bez bugova..
Za sad sam igrao nekih 5h prosao sam svega par misija jer su mi mp i ove ostale igre prefora samo jos malo da poprave waiting time za mp i super..:))

Moj PC  
3 6 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice