- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dali moze jedna pomoc oko igre ja sam igru instaliro kako treba i napravio account ali nigdje mi ne pice PLAY niti bilo sta drugo kako bi mogao uci u igru i zapoceti igrati
nema nikakvi update tj nista mi ne pokazuje samo nemam taj PLAY da bi mogao poceti igrati, vec dva tri dana muku mucim s tim, vec sam x puta deinstaliro i opet instaliro igru i svaki put opet ista prica
nema nikakvi update tj nista mi ne pokazuje samo nemam taj PLAY da bi mogao poceti igrati, vec dva tri dana muku mucim s tim, vec sam x puta deinstaliro i opet instaliro igru i svaki put opet ista prica
Mislim,glupo je za predpostaviti,ali treba uzeti i to u obzir!
War thunder ne radi na WIN XP(ako ga slucajno imaš)
Dalje:
Izbriši sve što si do sada od War thundera napravio!
Klikni na ovaj link i napravi novi acc!(meni činiš uslugu i dobijaš 50GE gratis)
Skini launcher(automatski će ti se skinuti).
Pokreni launcher i pusti da ti sam skine igru!
Kada se instalira,run this program as administrator!
I to je to!
Ako nešta zapne,kada sve to napraviš,javi!
Novi biser iz OSRH-a
evo mene opet sa starim problemom,igricu sam instaliro 3 gigabajta i na kraju instalacije ni je traka (bila je crvena dok se igrica instalirala) posivila i tu je sve stalo,i opet nemam taj play da mogu uci u igricu,gdje se igrica uopce pokrece
evo mene opet sa starim problemom,igricu sam instaliro 3 gigabajta i na kraju instalacije ni je traka (bila je crvena dok se igrica instalirala) posivila i tu je sve stalo,i opet nemam taj play da mogu uci u igricu,gdje se igrica uopce pokrece da i gdje da nadjem taj run this program as administrator
gdje da nadjem to da pokrenem kao administrator
evo mene opet sa starim problemom,igricu sam instaliro 3 gigabajta i na kraju instalacije ni je traka (bila je crvena dok se igrica instalirala) posivila i tu je sve stalo,i opet nemam taj play da mogu uci u igricu,gdje se igrica uopce pokrece da i gdje da nadjem taj run this program as administrator
Napravi SS pa da vidimo.
ja ovo stvarno ne razumijem,instaliro sam bezbroj igrica medju kojima je i world of tanks kojeg isto igram i nije bilo nikakvih problema a s ovom igricom se mucim vec tri dana i nikako da je instaliram,sve napravim kako treba i odem na to da pokrenem kao administraror i onda me trazi neki launcher,a on bi trebo biti instaliran kad je i igrica instalitana,jer sam oznacio onu ikonicu pri instalaciji, vidio sam da je dobra igrica i cito sve najbolje o njoj ali nesto ocito nije u redu ili s mojim kompom ili s igricom
sta ti je to SS
Majko mila kakva je to rezolucija ?
pa jel nije play ispod svega ovoga, što se naravno ne vidi na ovom monitoru sa 640x480
mogu ja i staviti drugu rezoluciju
mogu ja i staviti drugu rezoluciju
Napravi SS cijelog prozora, da se vidi apsolutno sve.
i kada kliknem na pokreni kao administrator pise mi ovo......... user account control: PROGRAM NAME:war thunder launcher VERIFIED PUBLISHER: gaijin entertaiment corporation FILE ORIGIN: hard drive on this computer..............Mislim da me trazi neki launcher kojeg nemogu naci
jel ti nas hebeš, povećaj rezoluciju windowsa i uslikaj cijeli prozor war thundera
Desni klik na desktop - Screen Resolution i tamo pod resolution stavi najveće šta možeš
Nema ti PLAY tipke jer ti je rezolucija manja od prozora launchera. Povečaj se rezoluciju u windowsima. E da i kakav komp uopče imaš?
evo usliko sam najbolje sto mogu, bolje od ovoga neide
E da i kakav komp uopče imaš?
I koliko godina imaš? Čisto zbog znanosti.
jack sparrov u pravu si sam sam vidio tipku kad sam poveco rezoluciju za sve je bila kriva rezolucija LJUDI hvala vam svima na pomoci i savjetima a i na potrosenim zivcima
komp mi je solidam kad pokrecem world of tanks bez problema, WIN 7 ultimate, atlonov procesor 3800+ 4 gigabajta rama,graficka ATI RADEON r7 240 2 gigabajta 128 bitna itd A IMAM 27 GODINA
Procesor ti ima samo jednu jezgru, tako da ti igra možda neće raditi, ako i hoće trzat će ti i to jako. Badava ti tolko rama i grafička takva kad ti to procesor ne može iskoristiti.
procesor je dual core ima dvije jezgre, e imam jos samo jedno pitanje i ja mogu igrati, kako da upisem tamo email. tj nece mi upisati vaj @
označiš @, kopiraš sa ctrl+c i paste-iraš sa ctrl+v
ludi hvala vam svima napokon sam uso u igricu i sada skidam nekih 5.4 downalda i napokon cu za nekih 2 sata moci igrati nadamm se.e dali imaju na ovoj igrici neki klanovi ili tako nesto poput world of tanksa,a mozda ce mi trebati i mala pripomoc oko igre da ju lakse shvatim ako bude bilo potrebno ja se javim ako nije problem
ludi hvala vam svima napokon sam uso u igricu i sada skidam nekih 5.4 downalda i napokon cu za nekih 2 sata moci igrati nadamm se.e dali imaju na ovoj igrici neki klanovi ili tako nesto poput world of tanksa,a mozda ce mi trebati i mala pripomoc oko igre da ju lakse shvatim ako bude bilo potrebno ja se javim ako nije problem
http://forum.warthunder.com , https://www.youtube.com
Tutorijala i odgovora kolko te volja 
pozz ljudi,ja poceo s igrom i super je samo ne kuzim bas to istrazivanje aviona i tenkova,puno je drugacije nego na wot-u,i dali postoji koji balkanski klan na war thunderu u koji bi mogo uci