Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 734.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
Mikovic_xD kaže...

jel zna netko gdje ima za kupit sc/sc2 majica? ;)

Na hreliću?

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
17 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...

ne znam jel ti pase ovo

al meni je fora:

http://thehandsomenerd.com/

16 godina
neaktivan
momak kaže...
Mikovic_xD kaže...

Na hreliću?

ja ozbiljno pitam -.-

15 godina
Mikovic_xD kaže...

Probaj ovdje: http://www.stripovi.hr/

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Jučer prešao single player. :)

NAPOMENA (neću spoilat):

U misiji "Media Blitz", u donjem desnom kutu mape uništite Science facility, pokupite dokumente i dobit ćete jednu tajnu bonus misiju.

Kasnije je nije moguće dobiti, jedino na toj misiji.

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FLes kaže...
Mikovic_xD kaže...

Probaj ovdje: http://www.stripovi.hr/

nema al tnx :)

16 godina
Starcraft i Starcraft 2

EDIT:bah krivo sam pročitao, ja skužio kao da se otključa science facillity zgrada pa pitao šta jeŠutim

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 13:03 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

NAPOMENA (neću spoilat):

U misiji "Media Blitz", u donjem desnom kutu mape uništite Science facility, pokupite dokumente i dobit ćete jednu tajnu bonus misiju.

i ta misija je super

15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
Gunner_V kaže...

NAPOMENA (neću spoilat):

i ta misija je super

da jedna od boljih

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Jel tko igra income wars mapu?Smijeh

Stone zealot je preheben, 300 damage dere (2 zrake kao kod collosa) i visok je ko zgrada.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2
WTF WTF

Od pocetka sam u bronce ligi. Stalno u svojoj diviziji u prvih 10 mjesta. Nikako da me pomakne. Danas, imam 9:0 win streak, i izgubim desetu (ode achievement). Lik od kojeg sam izgubio, ima 100-njak partija, je u GOLD ligi. Čemu lige ako iz bronce možeš igrati protiv gold? FML.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
hellraiser1110 kaže...
Hyperion kaže...

U da mene collosi uvijek hebu no ništa što se nemože riješiti, inače uvijek mi protivnik nema baš resursa za collose ili ide na voidove koje ja uvijek ubijem.

Ma nisu collossosi tolko problem ako znaš za njih, sa terranima pripremiš kojeg vikinga koji imaju super range i lako je kite-at ako ima nešto za zrak, sa prottosima su dobri i phoenixi i immortali, a sa zergovima imaš mute i corruptore i ultre mislim da su dobre isto. Ima puno kontri samo treba prakse.

Sve to stoji no meni su collossosi najjača stvar u igri barem kod protossa, ali i inače im nema ravnih.

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

pomocu srece sam upao u gold ligu i sad me tuku ko malog macka

nemogu nista izgubim ama bas svaku partiju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

budes ubrzo pal u silver :)

[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ajoj onda mozda i u bronze nakraju ;((

al kad mi baci platinum protivnika

kak da njega pobjedim apm mu je 5 puta veci nego moj

evo sad sam dobio nekog lika iz gold lige tj. ravnopravnog protivika

osjecaj je i vise nego olaksavajuc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
post kaže...
WTF WTF

Od pocetka sam u bronce ligi. Stalno u svojoj diviziji u prvih 10 mjesta. Nikako da me pomakne. Danas, imam 9:0 win streak, i izgubim desetu (ode achievement). Lik od kojeg sam izgubio, ima 100-njak partija, je u GOLD ligi. Čemu lige ako iz bronce možeš igrati protiv gold? FML.

Čim te stavlja protiv likova iz većih liga znači da će te prebacit, vjerovatno ćeš brzo u silver.

Potpis
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

http://blip.tv/file/3991475

kog zanimaju neki opceniti savjeti... meni je day9 super

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zoidberg kaže...

http://blip.tv/file/3991475

kog zanimaju neki opceniti savjeti... meni je day9 super

dobrar je  pratim svaki negov videoSmijeh

[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Romano kaže...

Ti nisi normalan.Da kupujem njihove igre i da im jos placam koristenje tih igara.To ako se dogodi,mogu slobodno moj battle net accaunt sa svim njihovim igrama zabiti si u guzicu.

Znam kako ti se to čini. Meni je prije 5 godina bilo nezamislivo plačati neku igru ili pretplatu na igru, ali sada nakon što sam igrao WoW, LOTRO, AoC, EVE, WAR i još neke mrežne igre sa pretplatama (u svim slučajevima se kupi igra i još se plača mjesečno 'korištenje' kako si to zgodno rekao), na to gledam sasvim drugačije kao omjer uloženo/dobiveno.

Recimo odeš u kino na 2 sata zabave i to platiš oko 50kn, a za kakvih 100kn mjesečno imaš pristup svim igrama na Battle.net-u po čitave dane (i noći). Sad ti meni reci da je to preskupo i bezobrazno i što ti ja znam što..

Možeš gledati na to i ovako: svaki dan da samo 2 sata igraš SC2, WoW ili bilo koju drugu (sadašnju ili buduću) igru preko Battle.net-a to ti je mjesečno nekih 60 sati zabave što da moraš platiti 100kn bi ti bilo puno?

To ti je samo 1,66kn po satu ako igraš vrlo umjereno ili čak jeftinije Namigiva

Uglavnom meni svejedno dal mi naplate Battle.net ili pojedinačnu igru (pošto igram WoW), no da ukinu sve pojedinačne pretplate (kojih će ziher biti u budućnosti) i samo naplate Battle.net mi se čini kao najlogičniji potez. Naravno same igre se inicijalno moraju kupiti da bi se igrale kao i do sada.

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ma bilo kakva rasprava o naplacivanju battle.neta za igranje sc2 je po meni besmislena

moj mentalni sklop mi kaze da je to pljacka

za wow razumijem da se placa ili za bilo kakav MMO

ali za mp igru koja nije MMO je to nezamislivo i neprihvatljivo

ako to ucine to ce biti nehumano

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
za wow razumijem da se placa ili za bilo kakav MMO

ali za mp igru koja nije MMO je to nezamislivo i neprihvatljivo

A u čemu je razlika igraš li ti partije BG-a u WoW-u ili napikavaš SC mape s ekipom?

Sve je to zabava pred kompom i sve se može naplatiti.

Što misliš zašto su ukinuli igranje putem LAN-a u SC-u?

Stvaraju si plodno tlo za početak naplačivanja mrežnih usluga eto zašto.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Recimo odeš u kino na 2 sata zabave i to platiš oko 50kn, a za kakvih 100kn mjesečno imaš pristup svim igrama na Battle.net-u po čitave dane (i noći). Sad ti meni reci da je to preskupo i bezobrazno i što ti ja znam što..

Uglavnom meni svejedno dal mi naplate Battle.net ili pojedinačnu igru (pošto igram WoW), no da ukinu sve pojedinačne pretplate (kojih će ziher biti u budućnosti) i samo naplate Battle.net mi se čini kao najlogičniji potez. Naravno same igre se inicijalno moraju kupiti da bi se igrale kao i do sada.

I je bezobrazno. Kupis igru i onda jos trebas placati mjesecno da ju mozes igrati protiv drugih igraca.

Pa nije ti to MMO, da je onda bi jos razumio jer bi se vise patchevi izdavali, nove mape, modovi etc.

Sta fali dosadasnjem sustavu? Kupis igru i to je u biti jedini direktan trosak da bi ju igrao u MP-u. Blizzard radi dobre i kvalitetne naslove kojima je zarada unaprijed zagarantirana. Ovako zele musti novce kao da je MMO u pitanju stime da podrška nece ni priblizno biti ista kao sto je jednom WoW-u.

Jos jednom cu naglasiti: sta fali dosadasnjem sustavu gdje si kupio igru i nisi imao nikakve dodatne troskove???

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
protjeran

Nadam se da neću ispasti glup, ali why, god damn why ne mogu nigdje kupiti SC2 Colectors Edition?

Jel to stvarno bio samo preorder? Why!?!? :'(((((

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Pa nije ti to MMO, da je onda bi jos razumio jer bi se vise patchevi izdavali, nove mape, modovi etc.

Jos jednom cu naglasiti: sta fali dosadasnjem sustavu gdje si kupio igru i nisi imao nikakve dodatne troskove???

A tko im brani da uskoro počnu svakih nekoliko tjedana izdavat patcheve, nove mape i sl. pa to počnu naplačivat onda?

Dosadašnji sustav evoluira i to uglavnom prema modelima sa raznim mikrotransakcijama i/ili modelima pretplata jer su kompanije tu namirisale najveću zaradu.

Uostalom, da ti ponude paket novih mapa (recimo svaki mjesec) i još poneke zakrpe i poboljšanja kao ne bi to kupio naknadno za par eura (i tako svaki mjesec pomalo)?  I eto ti mjesečne pretplate Namigiva

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

A tko im brani da uskoro počnu svakih nekoliko tjedana izdavat patcheve, nove mape i sl. pa to počnu naplačivat onda?

Dosadašnji sustav evoluira i to uglavnom prema modelima sa raznim mikrotransakcijama i/ili modelima pretplata jer su kompanije tu namirisale najveću zaradu.

Uostalom, da ti ponude paket novih mapa (recimo svaki mjesec) i još poneke zakrpe i poboljšanja kao ne bi to kupio naknadno za par eura (i tako svaki mjesec pomalo)?  I eto ti mjesečne pretplate Namigiva

Ja razumijem te kompanije, bace proizvod na trziste s ciljem da ostvare sto je veci profit na sve moguce nacine

ALI

ne razumijem ovu drugu stranu odnosno kupce koji ne da su ravnodusni prema tome nego jos objerucke prihvacuju to. Dosad sam samo vidio da si ti takavSmijeh

Pod patcheve sam mislio nesto kao ove velike patcheve u WoW koji ne ispravljuju greske u samoj igri (jer fala bogu da ce o svojem džepu ispravljati proizvod koji su bugovit izbacivali na trziste). A ti znas da bi ja svaku tu zakrpu, poboljsanja itd. kupio kad bi izasle? Mislim to ni sam ne znam da li bi Belji se

I btw LAN ce morati na neki nacin ubaciti u SC2 (tj. vec je unutra samo je 'disablean' ili tako nesto) zbog onih žutih na istoku, kako ce igrati turnire inace.

15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

I btw LAN ce morati na neki nacin ubaciti u SC2 (tj. vec je unutra samo je 'disablean' ili tako nesto) zbog onih žutih na istoku, kako ce igrati turnire inace.

Pa preko Battle.neta Smijeh Još jedan način da zarade...

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Mogu li 2 igraca igrati 1v1 a da se nalaze u istoj prostoriji i to da bude dogovoreni match?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ja jos nezaradujem novce te nemogu si zamisliti da mi se b.net pocne naplacivat

moji starci sigurno mi nece to placati i to znaci nakraju ne samo da necu moci igrat sc2 nego da sam bacio 350kn

al nece se valjda to dogoditi

valjda....

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 23:14 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

ne razumijem ovu drugu stranu odnosno kupce koji ne da su ravnodusni prema tome nego jos objerucke prihvacuju to. Dosad sam samo vidio da si ti takavSmijeh

Gledaj, ja bih isto volio da ne postoje igre s pretplatama i da se sve samo jednom kupi i pegla do daljnjega, ali na žalost WoW je na velika vrata doveo taj sistem i sve će ga više igara i usluga slijediti.

Ja sam se s tom činjenicom pomirio jer gledam koliko ja dobijem zabave za mojih recimo 12,99€ (cca 95kn) mjesečno - uglavnom ispadne mi da platim oko kunu po satu igranja i to mi nije puno u usporedbi sa svim drugim stvarima koje plaćam (kave, sladoledi, pive, kino). U biti to je najjeftiniji oblik zabave koja nije besplatna. Druga je stvar što su prokletnici počeli naplačivati prevelike iznose za inicijalnu kupnju igre (preko 60€).

Ne znam, ja bih radije da SC2 dođe oko 200kn u dućanu i da ga onda mogu igrati preko Battle.net-a za 95kn na mjesec skupa sa recimo WoW-om - sve pod istim account-om.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Mogu li 2 igraca igrati 1v1 a da se nalaze u istoj prostoriji i to da bude dogovoreni match?

Moći će uskoro - to su sve mogućnosti Battle.net-a koje su u razvoju i upravo kad sve to zaživi počet će se naplačivati cjelokupna usluga.

Već vidim popis 'prednosti' nad (besplatnim) LAN-om -

1. nemogućnost varanja (hackova i sl.)

2. automatizacija postavki (user friendly do bola)

3. zaštita od virusa (ili neka slična izlika)

4. chat sa 'real life' frendovima iz svih Blizz igara (WoW, SC, Diablo..)

5. tko zna što još sve ne..

I na kraju će sve to zamotati u 'šareni celofan' i prodati pod 'fenomenalnom novom uslugom' tj. revolucijom u mrežnom igranju za 'samo'  xy € na mjesec Belji se

Lijep pozdrav ;)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice