Neznam zasto mislite da igraci ne bi mogli igrati iz "iste sobe." Jedino moras imat 2 cdkeya. U koreji vec imaju tv showove, njihovu proligu, znaci snimaju u studiju... pred kamerama. Prijatelj je donio kod mene kompjuter... normalno smo igrali.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni pored toga nije onda jasno kako jedan crysis potpuno besplatno ljudima nudi da igras u lanu, samo skines crysis wars instaliras na kompove spojis, deres. A ako zelis preko neta, tek onda trebas cd key. Uostalom kada se tako igra u lanu, onda mozemo i modove stavljati i sto god hocemo dok ovdje taj battlenet sve provjerava da li je sve po propisu. Uglavnom da je omogucen lan kao takav ne vjerujem da bi imali slabiju prodaju.

Vidio sam u Algoritmu da je prvi Starcraft, zajedno sa Brood War-om oko 100kn.
Još samo 10tak godina i kupujem za iste pare i drugi dio :)
Šala, šala,,,
Samo sam htio reći da se isplati kupiti SC I i derati ga preko battle.neta.
Šala, šala,,,
Ja sam uzeo taj SC1 za 119kn SC1 + Broodwar, samo neradi baš na windows visti ni na 7. XP je zadnji OS na kojem je dobro radio, ipak je igra stara 12 i uskoro 13 godina.
No kada kreneš sa SC2 nevraćaš se nazad.
kog zanimaju neki opceniti savjeti... meni je day9 super
Dobri su savjeti no lik je totalni kreten.
nije kreten nego je teski geek
meni isto to malo ide na zivce pogotovo kad samo zelim pogledati partiju pa prica o svemu i svacemu i pauzira replay
al savjeti su dobri to priznajem
nije kreten nego je teski geek
meni isto to malo ide na zivce pogotovo kad samo zelim pogledati partiju pa prica o svemu i svacemu i pauzira replay
al savjeti su dobri to priznajem
Pa to lik dobro da nije ispričao svoju životnu priču.
ak hocete malo idre i njegovog ragea
skinite si ovaj replay
Šala, šala,,,
Ja sam uzeo taj SC1 za 119kn SC1 + Broodwar, samo neradi baš na windows visti ni na 7. XP je zadnji OS na kojem je dobro radio, ipak je igra stara 12 i uskoro 13 godina.
No kada kreneš sa SC2 nevraćaš se nazad.
Aha, i ja sam imao muke sa instalacijom SC 1 na win 7.
Nedavno sam igrao SC 1 i prvo mi je bilo smiješno koliko je grafika slabija, koliko mogućnosti fali (da ti pokazuje neaktivne radilice, nove mogućnosti baze, nove jedinice,,,), ali vrlo brzo sam to zaboravio kada je došlo do prvog pravog fajta. Jednostavno, igra i dalje funkcionira jer ima savršeno odrađen najbitniji dio: igrivost i balans. Mislim (nadam se) da će se SC 1 još dugo igrati.
A čuj pa takve su bile strategije prije toliko godina...kad se sjetim warcraft 2, možeš označiti maximalno 9 jedinica što dalje govoriti hehe...ali i dalje u warcraft 2 su mi najžešće bile pomorske bitke imao si brodove, tankere, podmornice, čudime kako u starcraftu praktički i nema vodenih površina a mislim da bi baš bilo fora kad bi i u starcraftu bile pomorske jedinice.
Da ima i vodenih jedinica onda bi nekako bilo previše vrsti jedinica .
Tako da je ovo sasvim dosta .
Ako misle naplaćivat (AKO) Bnet, što bi bilo u duhu kapitalizma, nehumano, nemaju pravo prigovarat na servere od trećih osoba
Zavidim onima koji mogu igrati novi SC. Neki nemaju jednostavno novaca da si ga priušte ili im to internetski "limit" ne dopušta poput mene (sramotnih 10GB za 170kn HEJ!).
No doći će i taj dan kada ću ga zaigrati. ;) Watch youreself my comrades! :P
Samo da se ne počne plaćati onda su stvarno j3ba1i ježa, a i mi igrači također.
...a što se tiče priča da prži grafičke - BULLSHIIIIIIT! :)
EDIT: WTF @ THE POST UP!!!
Zavidim onima koji mogu igrati novi SC. Neki nemaju jednostavno novaca da si ga priušte ili im to internetski "limit" ne dopušta poput mene (sramotnih 10GB za 170kn HEJ!).
No doći će i taj dan kada ću ga zaigrati. ;) Watch youreself my comrades! :P
Samo da se ne počne plaćati onda su stvarno j3ba1i ježa, a i mi igrači također.
...a što se tiče priča da prži grafičke - BULLSHIIIIIIT! :)
EDIT: WTF @ THE POST UP!!!
To ti je i više nego dovoljno, SC2 nemre mjesečno pojest više od 1-2GB.
To ti je i više nego dovoljno, SC2 nemre mjesečno pojest više od 1-2GB.
Istina, Blizzardove igre su dosta optimizirane što se internetskog prometa tiče kako bi smanjili opterečenje na vlastitim serverima (tako se sječam u početku kako sam računao koliko WoW-a mogu igrat mjesečno, a 'trošio' je oko 20tak MB po satu igre - lol).
Unutar igre stoji vijest da će dopustiti 1 mijenjanje nicka, a ubuduće će se mijenjanje nicka naplaćivati. Tako da izgleda da će takve stvari naplaćivati.
We wanted to let everyone know that in the near future we’ll be allowing everyone a chance to change their chosen StarCraft II character name for free.
In some cases, people chose character names that don’t represent their usual multiplayer nicknames, as they were unaware of how the character names were being used. It’s important to us that everyone is represented by a name of their choosing in their multiplayer games, ladders, and on the forums and community site.
In addition, beyond this initial free name change, we’ll be launching a service similar to the one we offer for World of Warcraft which will allow additional character name changes for a fee. We'll announce more details on how the free name change and additional paid character name changes will be implemented in the near future.
da naplacivat ce se te neke sitnice itd.
sve je to ok samo da se bnet. neplaca
Unutar igre stoji vijest da će dopustiti 1 mijenjanje nicka, a ubuduće će se mijenjanje nicka naplaćivati. Tako da izgleda da će takve stvari naplaćivati.
We wanted to let everyone know that in the near future we’ll be allowing everyone a chance to change their chosen StarCraft II character name for free.
In some cases, people chose character names that don’t represent their usual multiplayer nicknames, as they were unaware of how the character names were being used. It’s important to us that everyone is represented by a name of their choosing in their multiplayer games, ladders, and on the forums and community site.
In addition, beyond this initial free name change, we’ll be launching a service similar to the one we offer for World of Warcraft which will allow additional character name changes for a fee. We'll announce more details on how the free name change and additional paid character name changes will be implemented in the near future.
thnx za info!
od uzbudjenja da sto prije pocnem prasiti igru zbrljah u tipkanju imena i onda posizio kad sam skuzio da to nemogu ispravit! slao sam mail na support da vidim di/sta/kako/kada i dobio neki genericki odgovor!
poslije citam po forumima da nisam jedini koji je srljao i nije citao da je ime trajno pa mi je full drago sto ce dati taj jedan free change ;)
ma nek oni naplacivaju te sitnice samo da bnet nepocnu naplacivat
ljudi moji ja se bojim blizzarda ja se njih bojim
Joj koliko sam imao accounta u SC1...
BTW: Jel zna tko šta o onom map editoru u SC2. Ja ga nigdje nevidim, a počelo je natjecanje u pravljenju custom mapa. Čak su i sami napisali da se on nalazi na instalacijskom DVD-u od SC2 no ja ga nevidim.
Tko tu koga? Valjda će doći sa novim patchem.
ma nek oni naplacivaju te sitnice samo da bnet nepocnu naplacivat
ljudi moji ja se bojim blizzarda ja se njih bojim
Misliš Activision
Sad kad je prošla beta i masa ljudi je realna vidim kolko sucksam ;)
Ala koja perverzija od SPa.
Trenutno pripremam ispite, tako da samo tu i tamo nabacit malo da vidim priču i to na Casualu.
Jedina zamjerka je misija gdje trebam izgubiti sa Protosima. Trebalo je ipak staviti hard timer gdje te jednostavno skrše. Ovako sam ja morao "sabotirati" svoju vojsku... Malo bzvz, pogotovo kada se sjetim Battle for The Worldtree (ili kako se već zvala ta misija) u War3.
Trebalo je ipak staviti hard timer gdje te jednostavno skrše. Ovako sam ja morao "sabotirati" svoju vojsku... Malo bzvz, pogotovo kada se sjetim Battle for The Worldtree (ili kako se već zvala ta misija) u War3.
Pa kad igraš na casual Stavi na hard i onda ćeš jedva čekati da pobiješ njih 2000 pa da te mogu satrati. Meni se dogodilo da sam na 1950 killova ostao bez svega osim aviona i onog mothersipa koji su bili u cloaku i uspio sam ubiti još njih 100 prije nego su došli sa overlordovima i zgazili me.
Budem, budem, samo neka ispiti prođu...
BTW: Jel zna tko šta o onom map editoru u SC2. Ja ga nigdje nevidim, a počelo je natjecanje u pravljenju custom mapa. Čak su i sami napisali da se on nalazi na instalacijskom DVD-u od SC2 no ja ga nevidim.
instalirao se zajedno s igrom
instalirao se zajedno s igrom
Joj nebi se sjetio da je tu, hvala!
Da tamo je.
Da tamo je.
LOL
Glupa raspodjela sve me ubacilo u platinum ligu, i to iz zlatne nakon 2-3 pobjede, a nisam toliko dobar, i svaki put kad igram protivnik je favored..najčešće igram 3vs3 i ovi sta igraju sa menom neznam odakle ih da, ali totalna šteta..