Vidim da si kao i gospon Smart jako nabrijan protiv ovog projekta, no ne moraš zato biti neugodan prema ljudima u ovoj temi.
Što se nabrijanih konfiguracija tiče - sasvim normalna stvar da se na svim živim demonstracijama nečega koriste overkill konfe koje onda stvari vrte u max rezoluciji i u max FPSu, što ti u praksi ne treba za 'po doma'. To nikako ne znači da stvar neće raditi glatko i na slabijim strojevima :)
Zašto bih ja bio nabrijan protiv SC-a ako je ovo moj drugi ili treći post u ovoj temi? Samo post koji se odnosi na konfiguraciju je negativan, a ostali su tako tako. Zašto bih ja bio nabrijan protiv SC-a ako lik ima insajderske informacije (što će biti prikazano to nitko ne zna osim onih koji će to prikazati) koje su se pokazale točnim? Zašto bih ja bio protiv SC-a ako se ravnam po informacijama koje su insajderske i koje su točne? Dakle, svatko tko se ravna po informacijama je nabrijan protiv nečega. To mi smrdi na true belivere. Ona ekipa koja je palila ljude na lomači, koja sječe glave dolje po Bliskom Istoku itd...