Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 879.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
neaktivan
Re: Star Citizen
Dado_ZG78 kaže...

Vidim da si kao i gospon Smart jako nabrijan protiv ovog projekta, no ne moraš zato biti neugodan prema ljudima u ovoj temi.

Što se nabrijanih konfiguracija tiče - sasvim normalna stvar da se na svim živim demonstracijama nečega koriste overkill konfe koje onda stvari vrte u max rezoluciji i u max FPSu, što ti u praksi ne treba za 'po doma'. To nikako ne znači da stvar neće raditi glatko i na slabijim strojevima :) 

Zašto bih ja bio nabrijan protiv SC-a ako je ovo moj drugi ili treći post u ovoj temi? Samo post koji se odnosi na konfiguraciju je negativan, a ostali su tako tako. Zašto bih ja bio nabrijan protiv SC-a ako lik ima insajderske informacije (što će biti prikazano to nitko ne zna osim onih koji će to prikazati) koje su se pokazale točnim? Zašto bih ja bio protiv SC-a ako se ravnam po informacijama koje su insajderske i koje su točne? Dakle, svatko tko se ravna po informacijama je nabrijan protiv nečega. To mi smrdi na true belivere. Ona ekipa koja je palila ljude na lomači, koja sječe glave dolje po Bliskom Istoku itd...

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
15 godina
neaktivan
Star Citizen

Shvaćam zabrinutost oko projekta ali nije logično očekivat da će igra izać u 2015 kad su dodali još hrpu sadržaja. Da li me frka da neću vidit igru, JE! Ali opet ne vidim šta su oni trebali objavit da Derek "bude zadovoljan"? Rade na projektu, vidi se kakav takav pomak, ja sam optimističan. 

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PanzerGod kaže...

Čuj, možeš ti imati informacije ili poluinformacije ovakve ili onakve ali bitan je način na koji ih interpretiraš i plasiraš. Ono što je Smart do sada radio je sasvim u skladu sa nekakvim vlastitim problemima kaj ne?

Pa on ima povijest sa time da se svađa sa svim i svakima a pri tome se poziva ne nekakve svoje igre koje su u okviru industrije kojom se bavi teška smijurija.

Čovjek je nekakav poremećeni trol ali nije glup, ima ciljeve a oni se kolko vidim odnose u glavnom na to kako da se domogne nešto love da plati mjesečne račune jer sudeći po talentu u izradi video igri on ne bu imal ubrzo šta za ručak...kaj ne?

Netko tko ima točne informacije i iznosi ih nije trol. Trol je netko tko izokreće istinu, barata poluinformacijama itd... Ovo što je Derek napravio nije ništa drugo doli iznošenje potkrepljenih informacija. Ne vidim kako će to on doći do para za račune ako on kaže da je SC govno i još to potvrdi sa insajderskim informacijama. Hoće li backeri sada njemu prebaciti pinku jer ih je spasio od CR? Neće. Hoće li mu davati za igre kad znaju da su mu igre govno? Neće.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
17 godina
Star Citizen

Logično je za očekivat da daju nešto konkretno nakon 2 godine čekanja i kupovanja modela brodova koji će jednom nekad eventualno biti dodani u igru. Imaju 2 mjeseca maltene za dat nešto konkretno, ovo je i dalje "smoke and mirrors" shema ili Potemkinova sela kako ja to govorim već neko vrijeme.

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Star Citizen

Jel možeš konkretno nesto rec sta bi to trebali objavit? Ajmo pogledat velike sajmove, uvijek se objavi neki kratki demo ili prezentaija igre, i to cesto nakon vise od 4 godine razvoja. Ja ne branim SC ali ne vidim poantu pljuvanja, ako ne vjerujes nemoj kupovat.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Samo polako ljudi, napredak se vidi iz mjeseca u mjesec. Ove nove eksplozije i sustav štete prikazan nedavno je nenadmašiv do sada u bilo kojoj igri, ovakva detaljnost likova u SP kampanji isto tako.

Multicrew i babyPU mapa izgledaju jako dobro i biti će tu materijala za sate i sate zabave.

Kladim se da će ova prva velika mapa u SC-u pružati više zabave od svih pustih milijuna galaksija u Elite Dangerousu ;)))

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
Dado_ZG78 kaže...

Kladim se da će ova prva velika mapa u SC-u pružati više zabave od svih pustih milijuna galaksija u Elite Dangerousu ;)))

Mogao bih se kladiti ali bi izgubio 

16 godina
odjavljen
Star Citizen

U svemu tome najmanji je problem računalo na kojem se u 2015. vrti igra namijenjena 2017. ili 2018. 16-core je već sada dostupan, RAM je relativno jeftin, a GPU-i su dogodine duplo brži. Veći problem je što ništa od prikazanog nije dostupno backerima, a trebalo bi biti i ako je funkcionalno nema razloga da ne bude. Osim ako sve prikazano nije skriptirano ili odigrano kao da je skriptirano, jer svaki drugi potez sruši igru ili nešto sl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

Uspoređuješ igru upitne budućnosti s igrom koja postoji? Daj, stvarno?

12 godina
Star Citizen

Još se k tome busa kao fan SF žanra. :) Ono, zašto ne bi mogao igrati i ED i SC kad/ako izađe? I No Man's Sky? Ja koji to planiram nisam normalan?

Dado, sve navedene igre nemaju veze jedna s drugom. Pljuvati jednu jer si fan druge je poprilično jadna osobina i podosta ti izbija vrijednost svake argumentacije oko SCa, ostavljajući te samo kao nadurenog "vidjet ćete vi" fanboya u kutu sobe dok se ostali igraju. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 17:36 (Moloch).
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Imaju veze, iste su... :D

17 godina
neaktivan
Moloch kaže...

Još se k tome busa kao fan SF žanra. :) Ono, zašto ne bi mogao igrati i ED i SC kad/ako izađe? I No Man's Sky? Ja koji to planiram nisam normalan?

Dado, sve navedene igre nemaju veze jedna s drugom. Pljuvati jednu jer si fan druge je poprilično jadna osobina i podosta ti izbija vrijednost svake argumentacije oko SCa, ostavljajući te samo kao nadurenog "vidjet ćete vi" fanboya u kutu sobe dok se ostali igraju. :)

Ja imam Elite Dangerous i to još iz kampanje sa svim ekspanzijama u budućnosti tako da mi nemaš kaj prigovarati ;) 

Samo me igra nije uhvatila jer je pusta.. letiš okolo naokolo i malo se napucavaš ali nedostaje joj 'duša'. Možda nadolazeća ekspanzija po planetama malo to popravi, vidjet ćemo.. 

Za sada je moj subjektivni dojam (baziran na svemu do sada prikazanom) da će baby PU biti zabavniji za igrati od ED-a - fućkaj ga!  

I nije istina da pljujem po Elite-i jer iznimno cijenim gospona Brabena i uz prvu Elitu sam proveo mjesece na C64, samo iznosim mišljenje kako je trenutno ED meni prazna i brzo dosadi  :) 

P.S. i nikada e nisam 'busao' kao specijalni SF fan, samo već predugo nije bilo space opera igre pa sam ju čekao godinama...  

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 17:42 (Dado_ZG78).
12 godina
Star Citizen

Ne moraš se ti meni ništa opravdat, osobne me zabole i tvoje i bilo čije mišljenje oko EDa i ostalih igara, u stanju sam sam napraviti vrijednosni sud i nisam hype train rider. Samo mi je jadan takav usporedni stav oko nečega, što i Tonči kaže, još nisi ni vidio. :)

Ispričavam se što sam te protumačio kao SF fana, sad kad znam da nisi mi je puno stvari i jasnije. ;) Ja jesam i radujem se svakom sličnom naslovu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 17:48 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Svemir je dosadan sam po sebi. EVE Online s 250.000 igrača (20k paralelno) zna biti dosadan. Elite vjerojatno ima puno manje, a imat će i SC ako ikad izađe. To je svemir. Pust je. Dosadan.

Originalne najve bile su za Q4 2015 gotovu igru u beti (persistent, dogfight, economy...), pomaknuto je na "Mid 2016". Ja sam nekako siguran da, ako ikad vidimo igru, to neće biti ni do kraja 2016. (tu sam riskirao ćevape!). Volio bih da bude ili Q2/Q3 ili Q4 2016 u najlošijem slučaju, ali ovim tempom i 2017. je "možda". Prikazali su FPS mod u gotovom FPS engineu i ne radi im ni ragdoll?! DAFUQ? Da exportaju defaultnu UE4 mapu imaju funkcionalan FPS. Zašto nisu u stanju ni to završiti? Ne samo da imaju probleme sa svemirskim dijelom, nego je i FPS dio koji je trivijalan u CryEngineu, problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Star Citizen

Uglavnom kada SC izađe (a to se nezna kad) svi će kupovati novi hardwer i sliniti nad igrom.

90% ovog prepucavanja je radi isčekivanja izlaska igre. Neki su optimistični, a neki nisu.

Uzrečica kaže:

"Strpljen, spašen."

Smirite se dečki, doći će sve u svoje vrijeme.

P.S. I meni je ED malo bezdušan i dosadan...ali to je možda i zato jer imam 40 godina i puno gamerskog staža iza sebe.

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ćevapi će biti fini uz hladnu pivicu tko god ih plati :) 

U svakom slučaju biti će do tada masu toga jasnije i vjerojatno će biti puno stvari za igrat do tada (unutar SC svemira) anyway pa će biti i materijala za priču ;) 

Ovo za FPS stoji da predugo roštaju po mehanici i dodatnim feature-ima koje nadodaju (mada na kraju neće koristiti niti 50% defaultnih CryEngine stvari za njega jer žele nešto do sada neviđeno).

Tu spadaju i 'breathing manager' i 'grabby hands' i detaljni sustav ranjavanja i drugačije nišanjenje svakim oružjem iz prave perspektive avatarevog oka itd. 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

Ovo za FPS stoji da predugo roštaju po mehanici i dodatnim feature-ima koje nadodaju (mada na kraju neće koristiti niti 50% defaultnih CryEngine stvari za njega jer žele nešto do sada neviđeno).

Tu spadaju i 'breathing manager' i 'grabby hands' i detaljni sustav ranjavanja i drugačije nišanjenje svakim oružjem iz prave perspektive avatarevog oka itd. 

? Ššto ti je ovaj "breathing manager" i "grabby hands"?

17 godina
Star Citizen

@goodie

Nije to do tebe i do gamerskog staža nego je ED totalno suhoparna i bezdušna igra, čitav gameplay je jedan ogroman grindfest.

"Linearno" napredovanje po brodovima i opremi pa je samim time nemoguće balansirati išta.

Vizualna oštećenja su praktički nepostojeća, fizička posebno, oštećivanje određenih komponenti nema nikakav utjecaj osim ako nisu skroz "razbijene" ...

Osjećaj "života" i zbivanja u svemiru je nikakav, mali pomak su comunity goal-si al opet to je organizirano sve od strane igrača.

Problem ED-a je i to što ne postoji dovoljno dobro razrađen sustav customizacije, svaki od brodova možeš koristiti samo na tri načina, pucanje, kopanje i exploration.

Varijacije setupa unutar te tri kategorije su minimalne, ne postoji više načina za ubiti nekog, ne postoji više načina za mining ....

Meni je najdraži trenutak u ED-u bio kad je Isinona u beti ownala sa silent runningom, i onaj silent ninja smuggle u stanicu.

Nakon toga su totalno nerfali silent running tako da je sada prakticki beskoristan.

Da ne spominjem naplaćivanje par nemaštovitih skinova 5£ po paketu, a tek Horizons ekspanzija za 40£ je nešto nadasve gadljivo.

Sadržaj koji je trebao biti od samog početka u igri naplaćivati kao zasebnu igru, plus to da postojeći vlasnici ED-a plaćaju veću cijenu ekspanzije nego novi korisnici. =X

I onda ekipa tu napada CR-a što daje na prodaju brodove dok je igra još u fazi razvoja ... ccc

Potpis:
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Grabby hands - interakcija s objektima (umjesto hrpe unaprijed rađenih animacija stvar se simulira):

Breathing manager - ovisnost zadihanosti lika (što opet ovisi o gibanju, ranjavanju stamini i sl.) o preciznosti ciljanja i mogućnosti obavljanja određenih akcija brže ili sporije (13:26):

Ima još nekih dodatnih mehanika koje su isprepleli unutra..  nadam se da bude izbalansirana kombinacija svega a ne neki kaos na kraju :P  

Lijep pozdrav ;)
14 godina
Necto kaže...

Da ne spominjem naplaćivanje par nemaštovitih skinova 5£ po paketu, a tek Horizons ekspanzija za 40£ je nešto nadasve gadljivo.

Sadržaj koji je trebao biti od samog početka u igri naplaćivati kao zasebnu igru, plus to da postojeći vlasnici ED-a plaćaju veću cijenu ekspanzije nego novi korisnici. =X

Samo mi nemojte vi SC-ovci pričati o preskupom naplačivanju i "krađi" na paintjobovima  

16 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...
Tonči kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Grabby hands - interakcija s objektima (umjesto hrpe unaprijed rađenih animacija stvar se simulira):

Breathing manager - ovisnost zadihanosti lika (što opet ovisi o gibanju, ranjavanju stamini i sl.) o preciznosti ciljanja i mogućnosti obavljanja određenih akcija brže ili sporije (13:26):

Ima još nekih dodatnih mehanika koje su isprepleli unutra..  nadam se da bude izbalansirana kombinacija svega a ne neki kaos na kraju :P  

Mili Bože kakve budalaštine i kakvo mazanje očiju...

17 godina
neaktivan

Bemti, slazam se. Kome to treba isuse boze. Mislim super ono new tech ovo ono ajmo rec. Ali jeli zasita micanje itema u SCu od ikakve vaznosti? Da li su takvi detalji bitni? Pa ne bi rekao. Najveci problem koji mi se cini da imaju je što ne znaju prioretizirati razvoj. Dal stvarno treba o zadihanosti ovisit ciljanje dok rade tipicnu DM mapu?

17 godina
Star Citizen

Ja sam za tog Smarta čuo prvi put kad se pojavio onaj njegov poveći post od SC-u, a tad sam čuo prvi put iza njegove igre...
I u startu sam se složio sa njegovim mišljenjima vezano za SC, jer se u nekim točkama poklapa i sa mojim mišljenjima... Ali, čim više čitam i gledam što lik piše i govori, to mi se lik više gadi. I može imat najtočnije informacije, al za mene, njegovo mišljenje vrijedi apsolutno ništa.
A dovoljno je i pogledat na što liče te njegove igre koje tako bezobrazno pokušava izreklamirati i progurat kroz pljuvanje po SC, a te njegove igre su tolko sranje, da Star Citizen prema njima izgleda kao remekdjelo. Tako da sve što Smart kaže i napravi je u namjeri da izrekamira svoje sranje od igri:

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

DS je previše agresivan, a reklamiranje njegovih igara mu je bonus. Ne znam zašto s on i Chris mrze, to bih morao vidjeti...

12 godina
Star Citizen

Legendarni Derek Smart, kralj flamewara, od useneta preko foruma. Doveo je war u flamewar. :)

Evo pa čitaj o Roberts/Smart povijesti: http://67.227.255.239/forum/showthread.php?t=1122810

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
Star Citizen

PRE-HISTORY YEARS (before BC3K)
The very beginnings of this story have never been chronicled for
Derekology. I assume that Derek Smart was born. Come to think of it
I believe that Mr. Smart has even admitted to being born.

SVE!!

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Star Citizen

pozdrav svima, sad sam malo vidio neki video na youtubeu, sa tog citizencona, nisam nikad prije čuo za star citizen a igra mi djeluje dosta zanimljivo i vidim da ima ogromnu bazu fanova koji su jako uzbuđeni oko nje, pa sam malo krenio guglati i otišao na njihove stranice, vidim da se spominje star citizen i squadron 42, vidim da je ova druga kao story-driven singleplayer igra. što se tiče kupovanja, hoće li te dvije igre biti odvojene da se svaku plaća posebno? također kad sam otišao na preorder vidim da imaju različite cijene, ovisno koji brod uzmeš, ali su cijene neke parene, 55 $, 48 $... za tu cijenu bi očekivao cijelu igru, pa mi to sve skupa nije baš jasno i htio sam zamoliti da mi netko malo objasni o čemu se tu radi, općenito o igri. malo mi je previše da čitam preko 80 strana ove teme, pa bi vas zamolio za pomoć, unaprijed zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Cansee kaže...

pozdrav svima, sad sam malo vidio neki video na youtubeu, sa tog citizencona, nisam nikad prije čuo za star citizen a igra mi djeluje dosta zanimljivo i vidim da ima ogromnu bazu fanova koji su jako uzbuđeni oko nje, pa sam malo krenio guglati i otišao na njihove stranice, vidim da se spominje star citizen i squadron 42, vidim da je ova druga kao story-driven singleplayer igra. što se tiče kupovanja, hoće li te dvije igre biti odvojene da se svaku plaća posebno? također kad sam otišao na preorder vidim da imaju različite cijene, ovisno koji brod uzmeš, ali su cijene neke parene, 55 $, 48 $... za tu cijenu bi očekivao cijelu igru, pa mi to sve skupa nije baš jasno i htio sam zamoliti da mi netko malo objasni o čemu se tu radi, općenito o igri. malo mi je previše da čitam preko 80 strana ove teme, pa bi vas zamolio za pomoć, unaprijed zahvaljujem

kloni se ove igre ako nemas novca na bacanje ! ako je ikad i naprave to ce biti p2w jer Chris i ekipa su u zadnjih par godina navikli na lezanje i trosenje doniranog novca na sex,drogu itd ... a od igre potrosi se malo na voice acting i video presentacije ... ako si voljan da platis imas piksela od tisucu dolara 

16 godina
odjavljen

Ne postoji Star Citizen kao igra. Star Citizen je isključivo projekt izrade igre, a igra bi formu trebala dobiti i ući u alfa fazu početkom iduće godine, dakle, teoretski bit će super ako nešto igrivo budemo imali kao demo do sredine 2016. Sudeći prema dosadašnjem tempu, početkom do sredinom 2017. igra bi mogla ući u beta fazu, dakle, da imamo vrlo bugovitu, ali igrivu osnovu igre sa svim elementima, što bi do početka ili sredine 2018. moglo izaći kao gotova igra.

Najveći problem trenutno su financije. Zasad je uloženo oko 90 milijuna dolara na način da se kupuju imaginarni brodovi i tako se financira igra. Koliko znamo, to je zasad jedini način financiranja igre. Problem u tome je što za ovakvu igru treba minimalno 150 milijuna, a vjerojatnije 300 bez marketinga, dakle, čisti razvoj.

Cijene su takve da bi se skupio prijeko potreban novac.

10 godina
Star Citizen

onda se najbolje strpiti i čekati pa vidjeti kakve su kritike. kakve ima koristi netko ko im da sada 50 dolara? jel dobije onda igricu bespla kad izađe, ako neki preorder ili? a ovo pay to win zvuči jako loše, stvarno me ne zanimaju takve igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice