- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš mi je trebo jedan catch up video
a da je pogledat pa komentirat shavatio bih i da je zemlja ravna a ne lopta koja se okrece
https://i.imgur.com/al2cHRG.jpg
kolka ce biti cijena u cash shopu za vjerne backer-e?
Niti jedna cijena nije previsoka za Star Citizene ;)
Niti jedna cijena nije previsoka za Star Citizene ;)
Star Citizen je u 2.0 i 2.1 tech demo i to je ok za alfu. Ali. Stvar je u takvom kaotičnom kaosu u kojem ništa ne funkcionira kako treba, čak ni ono što im je netko drugi napravio, engine za FPS. Kako uspiješ upropastiti i FPS komponentu s gotovim top engineom za FPS igre, zaista je neshvatljivo. S obzirom da su im otišli i bivši CryTekovci, baš me nekako brine što sad...?
S obzirom da su im otišli i bivši CryTekovci, baš me nekako brine što sad...?
Misliš ljudi iz frankfurtskog studija?
Kada? Kako?
Izvor?
Di ste svi nestali, jeste živi? Dajte neku akciju, dosadno mi .
Dado mislim da se Tonči ovaj put zabunio, jedino kaj sam našao o Cryteckovcima su vijesti iz 2014. godine.
Tonči hoćeš ti da nam ubiješ Dadu, nemoj mu takve šokove raditi
Nije se Tonči zabunio. :) Ali ne smije ovdje pisati baš sve. Otišao im je krajem prošle godine glavni engine inženjer za fiziku :) Zato im fizika i jest u stanju u kakvom jest. :)
Nije se Tonči zabunio. :) Ali ne smije ovdje pisati baš sve. Otišao im je krajem prošle godine glavni engine inženjer za fiziku :) Zato im fizika i jest u stanju u kakvom jest. :)
My bad then. To su ipak insajderske informacije onda. Rekoh zabunio si se i ubio nam Dadu. Dado javi se, brinemo se
Ima li ikakav izvor za to, kako se taj tip zove?
Prije 3 mjeseca u Foundry 42 su počela da rade 3 bivša Crytekovca - Robert Stephens, Christopher Speak, Atri Dave, tako da nije baš da ljudi odlaze... U stvari su odnosi između CIG-a i Cryteka zahladili prije više od godinu dana upravo zato što su im ovi ''preoteli'' dosta zaposlenika, najviše nakon otvaranja frankfurtskog ureda. Crytek je prolazio kroz teže financijsko razdoblje i izgubili su dosta ljudi, ali sada se valjda oporavljaju.
Čuj, nije isto koga dobiješ i za što je taj netko specijaliziran. Iz priloženog u live i public testu vidljivo je gdje imaju problema, a to se izrazito dobro poklapa s kadrom. CIG ima ozbiljnih problema s fizikom i animacijom, nešto je to što im se provlači već neko vrijeme.
Ima kakav content? Moze neki sazetak pliz?
Ima kakav content? Moze neki sazetak pliz?
Sačekaj 2027. kada bi vjerojatno trebala javna beta.
Sačekaj 2027. kada bi vjerojatno trebala javna beta.
Vidi ga, sram te bilo Zorane nemoj sad tako jako odmah :D
preplašiti ćeš nam Starcitizene
New_Man nekako si mi sumljiv, but just don't know why...
isto pitanje kao new man, dali se meni kao početniku isplati sad kupovat igru? jel ima sadržaja da je igrivo?
znači totalna sam njubara ,nemam pojma kaj se s ovom igrom dešava, ali tražim neku svemirsku i ovo mi se čini odlično, barem šta sam pogledao preko youtuba....
ako mogu samo trčkarat po hangarima onda nemam šta još uzimat ovu igru ,ali ako se da i u brod i okolo brijat, pa na neke od planeta bla bla onda mi je to prihvatljivo.
isto pitanje kao new man, dali se meni kao početniku isplati sad kupovat igru? jel ima sadržaja da je igrivo?
znači totalna sam njubara ,nemam pojma kaj se s ovom igrom dešava, ali tražim neku svemirsku i ovo mi se čini odlično, barem šta sam pogledao preko youtuba....
ako mogu samo trčkarat po hangarima onda nemam šta još uzimat ovu igru ,ali ako se da i u brod i okolo brijat, pa na neke od planeta bla bla onda mi je to prihvatljivo.
A zašto ne probaš s Elite Dangerous?
Imaš stanicu s hangarom, svoj hangar, pištolj, nekoliko brodova (ako ih kupiš) i možeš letjeti uokolo po vakuumu i pucati u vakuumu. Trenutno je to prava svemirska igra, nigdje ničega, zrakoprazni prostor. Ali postoji san, obećanje, da će jednom i sadržaj biti prisutan.
Šalu na stranu: nemaš baš što raditi trenutno, čak ni kad ti se ne sruši igra. Jako puno modela je u pipelineu, jako puno toga je planirano, no trenutno nema baš puno toga osim malo šarolikijeg prostora za glupiranje (dodana je stanica koju vidiš na YT videima). Trenutno je više za dobiti "look and feel", nego zaista nešto igrati. Osobno nisam tako pesimističan, mislim da je 2027. predaleko i da je daleko realniji datum 2020. s time da bismo do kraja godine mogli vidjeti prvu misiju za SQ42 (single-player Star Citizena) i eventualno betu perzistentnog svemira s akvarijem za više riba od jedne ribe. Navodno im je trenutno problem instancirati više istih riba, developeri koji znaju arraye nisu više u firmi.
Ne bih još preporučio kupnju. Igra je još u alfi i ima ponešto sadržaja ali je sve to još uvijek dosta tanko.
Zato se i svi pomalo zezamo sa SCenima ali ništa ozbiljno, samo mislimo da za sada nikako ne opravdava kupnju ili neka ogromna ulaganja (po kojima je igra poznata).
Imaju para dovoljno pa ćemo pričekati da vidimo šta će ponuditi. (kad god to bude)
Zato jer je igra wide as an ocean and deep as a puddle. Takav je i Horizon DLC, dodali ogroman scope sa planetary landingom gdje jednostvano nemaš što raditi, a cijena DLC-a s obzirom na content je big F U igračima.
Multy je pun bugova i prepun cheateara! Pa ljudi uglavom igraju solo/private. Misije su repetitivne, nisu vrijedne prolaženja i jednostavno dosadne.
Sound i grafika su jedine stvari što igra ima za ponudit, evenutalno bi je ponovo zaigra ako si VR nabavim.
Zato jer je igra wide as an ocean and deep as a puddle. Takav je i Horizon DLC, dodali ogroman scope sa planetary landingom gdje jednostvano nemaš što raditi, a cijena DLC-a s obzirom na content je big F U igračima.
Multy je pun bugova i prepun cheateara! Pa ljudi uglavom igraju solo/private. Misije su repetitivne, nisu vrijedne prolaženja i jednostavno dosadne.
Sound i grafika su jedine stvari što igra ima za ponudit, evenutalno bi je ponovo zaigra ako si VR nabavim.
Sva sreća da je tu Star Citizen sa milijunima sustava, planeta, stanica, sa sustavom proceduralno generiranih misija kojeg stalno upgrade-aju, seamless slijetanjem na planete, planetarnim bazama i vozilima, detaljnom ekonomijom i simulacijom političkih zbivanja, sustavom trgovine robom, fenomenalnim flight modelom kojim su svi zadovoljni, relativno stabilnim multiplayerom i općenito stabilnom igrom bez bugova (ako ih i bude, brzo ih riješe), koja pored svega toga, dolazi u paketu od svega 4-5 GB koje si svaki korisnik lako skine i vrti se na prosječnom kompu bez problema. I najbitnije od svega, razvojnim timom koji ne koristi svaku moguću priliku da izmuze svaku lipu iz baze igraća, nego eto, samo traži cca 37€ svakih 12mj za novi update igre, dok ostali naplaćuju mj. pretplatu preko 10€ ili toliko naplate samo jedan svemirski brod (najjeftiniji)... Hm... ček... sam ja tu nešto pobrkao?
Zna bit nekad malo problema kod instanciranja ali nista strasno.
Mozes igrat solo ili private ako hoces ali prava akcija je u open.