Server na Xfire-u

poruka: 6
|
čitano: 2.340
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Server na Xfire-u

Zanima me kako se radi vlastiti server na Xfire-u za Call of Duty 2 i je li se to plaća?

Prof. dr. sc. torrentologije
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Server na Xfire-u

nemozes napravit server na xfireu :S xfire ti samo pronadje servere ...

xFire: rebelsy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Server na Xfire-u
Brzi97 kaže...

Zanima me kako se radi vlastiti server na Xfire-u za Call of Duty 2 i je li se to plaća?

Na xfireu nemoš radit server tamo se samo servrri traže i spajaš se preko njega na servere...

a to da koristi i kao chat u igri vjerojatno znaš... Pročitaj ovo malo pa imaš sve objašnjeno.

LINK

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Kako cu nastimat xfire chet u igriii

Ljudi plss pomozite mi kako cu nastimat xfire chet u igri nema mi cheta u igri plss pomozite.......,xf:samir2222

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kako cu nastimat xfire chet u igriii
Tr!xY kaže...

Ljudi plss pomozite mi kako cu nastimat xfire chet u igri nema mi cheta u igri plss pomozite.......,xf:samir2222

to ti je xfire-in-game. odi u xfire---tools---options, games--- nađi igru i stisni manual detect, nađi je, apply i ok.

i onda ti se pojavi xf in game

ajmo svi na erep ;)
16 godina
neaktivan
Server na Xfire-u

Najjednostavnije ti je skini Garenu i pokreni cod 2, i kad radiš server u Start New Server stavi dedicated na No ostalo po vlastitom izboru. I moraš izbrisati sve zzz fileove koje imaš u CoD instalacijskom main folderu.

ceRina:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice