Pro Evolution Soccer 2016

poruka: 795
|
čitano: 161.011
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2016
manipulator kaže...

Vidim da vecina vas igra samo offline tako da o online nemam sta ni pricati..   

Poučen prošlim izdanjima, mogu reći da je to zbog toga, što su offline i online kao nebo i zemlja. Jbg.

Something Inside so Strong
13 godina
neaktivan
manipulator kaže...

Vidim da vecina vas igra samo offline tako da o online nemam sta ni pricati..   

Probao kod frenda i nemogu vjerovat da u online modu nema "blimp" kamere  a ni nikakvog štelanja kamere u opcijama!katastrofa

14 godina
neaktivan

Komp mi se uvijek smrzne kad pokušam alt tab, u čemu je problem?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

0 0 hvala 0
15 godina
Shockwave kaže...

Komp mi se uvijek smrzne kad pokušam alt tab, u čemu je problem?

U tome što stišćeš alt tab.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Ovo napokon usao sa QPR u premier ligu i prva tekma protiv west hama pobjedim 4-0, od igraca sam uspio samo kupiti gimeneza, kongolo mi nije htio doci a za oblaka nemam para dosta pa je jos uvjek green na golu,testo do para doci da bi kupio, za oblaka hocu 17000
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Borba protiv superstar skripti još malo ragea i jedna tekma di sam ih uspio svladati iako je lewandowski svaki udarac slao u okvir, od 3 dva su ušla, s tim da su bile i prečke neke, da neam Perina na golu izgubio bi samo tako.

Ispao iz LP, pogle tablicu, Ateltico ubije Bayerna 3:0 u jednoj tekmi i syebe mi sve.

Nikad se nisam toliko mučio sa najtežom težinom ko ovdje, imam šrot igrače, ali brzina i točnost njihovih dodavanja su nekad previše za mene.

I za kraj haha juventus jadni, prošli put 8:1 sad 7:0. Nešto im ne paše moja nova taktika hahah, ali posralo me sve što sam puknuo pratkički.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 16:16 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

jel ima podforum za ps4 verziju ? ... ako netko igra online na ps4 neka se javi u inbox ... tražim suparnike za koju partiju

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Galaxy patch ce biti kroz iduca 2 tjedna kolko citam i imati ce sve momcadi lp i Eu lige ukljucujuci Dinamo :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Upravo zabio najbolji gol na ovogodišnjem PES izdanju, uploadano na brzinu , pardon radi  frame dropa, nije do mene , do kompa je (jedino ako znate neki program da ne uspori toliko kolko Fraps i OBS) 

15 godina

Evo par zadnjih tekmi, malo ojačao team i sad je nešto lakše nositi se s jačim ekipama, stime da uvijek ima unfala di me dobije neki loš team.

Romu izbacio iz kupa, vozao ih ko djecu, ali bitno da su oni zabili sve što je išlo u okvir i valjda je jedan gol bio autogol ili šta.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Treća slika Roma ima 2 udarca u okvir gola a zabili 3 komada. Kako to?

15 godina
Spinout kaže...

Treća slika Roma ima 2 udarca u okvir gola a zabili 3 komada. Kako to?

Autogol ili gol od stative

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina

Ono kad sudac produži ''samo'' 4 minute pa stigenš zabiti još dva komda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koja primamljiva ponuda... :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
DuMe kaže...

Koja primamljiva ponuda... :D

Kako obožavam PES market i realnost 

Prodaj ga i kupi Carrolla za 50 milja. 

14 godina

Ja sam prodao Ronalda za više od 120M

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
12 godina
neaktivan

Odlučio sam ovom pesu dati još jednu šansu pa me sad zanima koristite li koji od gameplay patcheva? Default mi se nikako ne sviđa, pogotovo u obrani i golmani. Vidim da je yair izadao nekoliko verzija, probat ću s ovom najnovijom koja bi trebala imati gameplay poput pesa 5  ako netko koristi javite dojmove

0 0 hvala 0
11 godina

Vratio sam se na PES 2016 u nadi da će barem offline play biti igriv naspram onlinea zbog kojeg sam ga prvi puta i deinstaliro. Igram master league već par dana (ROMA) i došao sam do prvih "derbi" utakmica u sezoni. Dosad sam se uigro lijepo, složio formaciju, taktike, kupio par igrača sve pet. Imo sam par nerješenih, jednu izgubio od juventusa, nema frke. Dođe mi prva "derbi" iscenirana pizdarija/utakmica protiv Napolija i jednostavno ko da igram sa drugim klubom, possesion mi je jedva bio 38% i njima se jednostavno lopta ne može uzet, a da složiš neku akciju možeš samo sanjat. Znači prestrašno, odma mi je zasmrdilo to kad je najavio onaj notification prije utakmice da je derbi da će bit neka super predstava od strane dramskog kazališta KONAMI. Neka ajde, izvuko sam nekak nerješeno (0:0) sa svega 3 šuta na gol iz kontri bez živciranja i svojim golmanom kao igračem utakmice. Idem sljedeću igrat kad opet "derbi" protiv Lazia. Znači opet ista stvar, do lopte nemogu, svako moje dodavanje je presječeno pa čak i sleđa.  Zabiju mi gol u 10. minuti i pred kraj poluvremena mi sudi penal jer sam uklizivo sa igračem da blokiram šut al sam slučajno pokupio nekog nevažnog debila koji je natrčo (vjerojatno svima poznata stvar)  Zatim je uslijedio ALT + F4 i micanje iz steam librarya. Stvarno ne razumijem zašto uključuju ovakve scenarije u nogometne simulacije, drama na kvadrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Magibagi kaže...

Vratio sam se na PES 2016 u nadi da će barem offline play biti igriv naspram onlinea zbog kojeg sam ga prvi puta i deinstaliro. Igram master league već par dana (ROMA) i došao sam do prvih "derbi" utakmica u sezoni. Dosad sam se uigro lijepo, složio formaciju, taktike, kupio par igrača sve pet. Imo sam par nerješenih, jednu izgubio od juventusa, nema frke. Dođe mi prva "derbi" iscenirana pizdarija/utakmica protiv Napolija i jednostavno ko da igram sa drugim klubom, possesion mi je jedva bio 38% i njima se jednostavno lopta ne može uzet, a da složiš neku akciju možeš samo sanjat. Znači prestrašno, odma mi je zasmrdilo to kad je najavio onaj notification prije utakmice da je derbi da će bit neka super predstava od strane dramskog kazališta KONAMI. Neka ajde, izvuko sam nekak nerješeno (0:0) sa svega 3 šuta na gol iz kontri bez živciranja i svojim golmanom kao igračem utakmice. Idem sljedeću igrat kad opet "derbi" protiv Lazia. Znači opet ista stvar, do lopte nemogu, svako moje dodavanje je presječeno pa čak i sleđa.  Zabiju mi gol u 10. minuti i pred kraj poluvremena mi sudi penal jer sam uklizivo sa igračem da blokiram šut al sam slučajno pokupio nekog nevažnog debila koji je natrčo (vjerojatno svima poznata stvar)  Zatim je uslijedio ALT + F4 i micanje iz steam librarya. Stvarno ne razumijem zašto uključuju ovakve scenarije u nogometne simulacije, drama na kvadrat.

A nije baš točno tako ali ajd vjerujemo ti.... drama, drama, drama.... da nema toga igrica bi se zvala FIFA 

095/9170-795 / robert.lausin@gmail.com
11 godina

Samo sam napisao kako je bez previše ljutnje i živciranja, preočito je da se to sve izdešavalo jer su "derbiji". Ko da sam drugu igru igro, da ne pričam da sam prije imao posjed veći od svakog uvijek ili jednak. Čak i protiv barce u ligi prvaka koju sam dobio 2-0 i u drugoj remiziro 1-1. Al šta je tu je, čekat ćemo još jednu godinu. 

12 godina
neaktivan

Jbg sad, pa to i jest čar ove igre da te natjera da se malo boriš za rezultat a ne da se prošećeš kroz utakmicu. Kakva bi bila svrha derbija kada bi bili lahki kao neka rendom utakmica.

i didn't ASK fOr this
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 10:39 (Adam Jensen).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neznam ja sam u derbiju uvijek pobijedio, ili recimo pobjedim liverpool, manchester a protiv aston vile koja je među zadnjima me pobijedi, mada sam imao više šansa ali jednostavno lopta nije htjela u gol
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Evo i moja ekipa West Hama..inace igram na professional ali sa WHU sam razbio ManCity,Liverpool i ostale po tri cetri nula pa mi je dosadilo..Sad bi presao na neki slabiji klub i igro na top player pa ako neko ima neki prijedlog za klub nek  javi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moj idući klub će definitivno biti Celta, a onda kad dođe neki patch bolji (galaxy ili pesedit) onda zafrkancija s Dinamom ili bundesligom. 

15 godina
Adam Jensen kaže...

Jbg sad, pa to i jest čar ove igre da te natjera da se malo boriš za rezultat a ne da se prošećeš kroz utakmicu. Kakva bi bila svrha derbija kada bi bili lahki kao neka rendom utakmica.

Sve 5 kad oni igraju jer su bolji pa te stišću, ali kad svako izbijanje lopte, klizanje, start lopta završi kod njih.

Sudac im ne sudi faule.

Ti nemoš dodat lopte, sve sijeku, dodavanja su ekstra loša.

Dođeš na neku drugu tekmu, random klub, relativno jak, ubiješ 7:0.

Shvaćam forme igrača, team spirit i to, ali ne može tako skakat.

Skripte su tu i to je to. Pa nekad imam 17(12) i izgubim 0:1 a oni imaju 2(1).

O čem pričamo,kakav god golman bio, ali 12 takvih šuseva kojih obrani, pa mora jedan ući.

p.s. evo zadnje tekme, jel ovo normalno reci mi? Dva gola su zabili, akcija od golmana, lopta dio centra, od centra direkt na nogu napadaču koji je sam u mom petercu iz prve u gol.

naravno da je to ok relano i simpatično.,

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 17:51 (fila2208).
17 godina
matekws kaže...

Upravo zabio najbolji gol na ovogodišnjem PES izdanju, uploadano na brzinu , pardon radi  frame dropa, nije do mene , do kompa je (jedino ako znate neki program da ne uspori toliko kolko Fraps i OBS) 

Sumnjiva situacija... trebalo bi oko sokolovo dati svoj sud pa da budemo ziher

16 godina
movie kaže...
matekws kaže...

Sumnjiva situacija... trebalo bi oko sokolovo dati svoj sud pa da budemo ziher

Da stvar bude bolja - gubio sam od Southamptona 2:3 u 30. minuti. Ovo je 35. minuta i gol za 4:3..

17 godina
Magibagi kaže...

Nekonzistentna piz.arija to je PES, u poslijednje tri godine.A online komponenta i lag kontroli.Tko je kupio igru da bi je igrao online taj je bacio novac.Svaka čast KONAMIJU, konačno su u mojoj knjizi strpljenja došli do posljednje stranice.Ovo je poljednji PES koji će se zavrtiti na mojim strojevima.Igrao sam FIFU do 2008, pa unazad 8 godina PES (osim 2011).Dakle u 9 godina 4 puta su me razočarali, i to 3 puta za redom u poslijednje tri.Vala, neš' više, u slijedećih barem 9.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
15 godina
neaktivan
Baotica kaže...
Magibagi kaže...

zistentna piz.arija to je PES, u poslijednje tri godine.A online komponenta i lag kontroli.Tko je kupio igru da bi je igrao online taj je bacio novac.Svaka čast KONAMIJU, konačno su u mojoj knjizi strpljenja došli do posljednje stranice.Ovo je poljednji PES koji će se zavrtiti na mojim strojevima.Igrao sam FIFU do 2008, pa unazad 8 godina PES (osim 2011).Dakle u 9 godina 4 puta su me razočarali, i to 3 puta za redom u poslijednje tri.Vala, neš' više, u slijedećih barem 9.

To se svake godine kaže,pa se opet kupi 

10 godina
neaktivan

http://www.gamespot.com/pro-evolution-soccer-2016/ 
9....eeeeeej....9-9-9-9-9-9-9 koji gameri su to ocjenili,koliko love su dobili....laži me...muljaj me...ali  9
http://www.gamespot.com/fifa-16/ 
OVO ISTO 9.....eeeej....
imamo najjaču godinu ikada sto se tice nogometnih simulacija

1 4 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice