Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 802.238
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
barcafan12 kaže...

daj mi recite kako gurate igracu loptu kroz noge...recimo znam s neymarom kad stojim radit ono s nogom al mu neznam onda cevape prodat...il recimo da onako gurnem igracu loptu s jedne strane pa ga pretrcim s druge...

To ti se zove Nutmeg. Drži R2 i kad si pored igrača R1 stisni.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan

Jel isto vrijedi i da ga zaobidem ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ljudi zna li tko kakav ce biti career mod(master liga),imal kakvih novosti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Ista stvar, samo usmjeriš desnu gljivicu s lijeve ili desne strane.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
barcafan12 kaže...

Ista stvar, samo usmjeriš desnu gljivicu s lijeve ili desne strane.

aha,tnx ;)

15 godina
neaktivan
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 7
13 godina
neaktivan

Dečki, nakon PES-a 6 svi su novi pes-ovi sranje,pes 6 je najbolja vrzija ove igrice i to je žalosno,toliko su verzija pustili nakon toga ,a niti jedna nije dostojna nositi ime pro evolution soccer

2 8 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sa ovim Ibrahimovićem izbušiš gol kakav udarac ima {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prvi post updejtan. Uskoro dolazi PESEdit patch 1.1 za PES2013 demo. :)

PESEdit demo team suggestion. Klubovi s najviše glasova će biti u slijedećem patchu.

http://pesedit.com/forums/showthread.php?13201-PESEdit-com-2013-Demo-Patch-Team-suggestions

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 17:23 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zaš bi netko igro ovo pored fife?

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
16 9 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...

Prvi post updejtan. Uskoro dolazi PESEdit patch 1.1 za PES2013 demo. :)

PESEdit demo team suggestion. Klubovi s najviše glasova će biti u slijedećem patchu.

http://pesedit.com/forums/showthread.php?13201-PESEdit-com-2013-Demo-Patch-Team-suggestions

hajduk ima 4 glasa. AJMOOOOOO

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
14 godina
neaktivan

E kak instalirat onaj jenkijev patch???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

16 godina
k1klop kaže...

Zasto nebi?? wtf?

Objasni.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
protjeran
Re: Pro Evolution Soccer 2013 zato sto u jogurtu n
k1klop kaže...

13 godina
neaktivan

zna li tko kad ce drugi demo?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa zadnja fifa ima daleko bolju fiziku pa cjela stvar izgleda uvjerljivije, intuivnije kontrole...

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
7 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomislavv kaže...
barcafan12 kaže...

aha...a zasto onda postoje ostala 3 dijela ???

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
Tomislavv kaže...
barcafan12 kaže...

koja 3 dijela?

16 godina

Evo mene opet {#}

Isprobao sam demo zaigrati s prijateljem s kojim dan danas znam odigrati PES na PS2 (PES6 engine) i ugodno sam se iznenadio. Puno, puno, puno zabavnije nego protiv kompjutera. Osjeća se napetost dok igramo, atsmofera mi je zamaglila igrine mane.

Zadovoljan sam i sutra nastavljamo! {#}

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan
Tomislavv kaže...
barcafan12 kaže...
Tomislavv kaže...
barcafan12 kaže...

koja 3 dijela?

Ma skuzio sam ;)

14 godina
dreammaker kaže...

Evo mene opet {#}

Isprobao sam demo zaigrati s prijateljem s kojim dan danas znam odigrati PES na PS2 (PES6 engine) i ugodno sam se iznenadio. Puno, puno, puno zabavnije nego protiv kompjutera. Osjeća se napetost dok igramo, atsmofera mi je zamaglila igrine mane.

aj fala bogu da si i ti zadovoljan više {#}

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
16 godina

Tu se vise ne zna tko koga trola {#}... pojedinci {#}.

No, sad ozbiljno.... ponasanje lopte jos moze proci u PES-u, ali u FIFI su fkt animacije i fizika puno bolje odradene, samo nez moze li se sto srediti po tom pitanju u finalnoj PES verziji, nikada necu reci ne sve dok ne probam finalni proizvod (al to je ipak puno posla pa je pitanje hoce li sto srediti). Jednostanvo mi je glupo suditi Demo po kvaliteti, da sam sudio po Demo-u u FIFI 12 onda bi bila samo ispljuvana, a dosla je finalna verzija FIFE 12 i razlika je bila ko nebo i zemlja u odnosu na Demo. Zato cu se zasada "suzdrzati" losih komentara sto se tice PES-a sve dok ne dode finalni proizvod........

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ekipa,

zanima me vi koji imate xbox kontroler,jel vam radi sve ok? Dali mozete radit normalno driblinge sa desnom gljivom npr,i dali mozete sve iskoristit(finte,prolazenja itd) ?

I dali koristite xbox 360 emulator? Planiram kupit kontroler kroz par dana,pa me zanimaju iskustva?

Nasao sam u diskont24 za nekih 200+ kn? Jel to -to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...

Ekipa,

zanima me vi koji imate xbox kontroler,jel vam radi sve ok? Dali mozete radit normalno driblinge sa desnom gljivom npr,i dali mozete sve iskoristit(finte,prolazenja itd) ?

I dali koristite xbox 360 emulator? Planiram kupit kontroler kroz par dana,pa me zanimaju iskustva?

Nasao sam u diskont24 za nekih 200+ kn? Jel to -to?

Normalno da Xbox360 kontroler radi normalno na PC-u, isto ti je kao na xbox360 ubiti..... igre su uglavnom radene prvenstveno za Xbox360 jer je na njemu najlakse raditi, poslije se ugl portaju na PC/PS3... na PC je lakse jer ima dosta slicnosti kao Xbox360 aka input, slicnosti u jezgrama odnosno prave jezgre, dok je PS3-ov Cell pain in the ass za developere!

Xbox 360 kontroler emulatori navodno funkcioniraju, imas po forumima..... potrazi one "emulator forume" i vidjet ces. Ugl mogu simulirati "Xinput" odnosno sve sto mozes i sa Xbox360 kontrolerom.... jedino su problem gljive, nekada na nekom "no name" kontroleru ne radi desna analogna gljiva, tu i tamo koji dead zone (sve ovisi kakve je kontroler kvalitete).

Sto se tice officialnih Xbox360 kontrolera (ne fake iliti wannabe), to je jedan od najboljih (ako ne i naj), tako da ce ti vecina igara raditi perfektno na PC-u (pogotovo GFWL igre) ali vrijedi i za Steam jer takoder podrzavaju navedeni kontroler, svaki Xbox360 kontroler radi na PC-u, ali ako imas bezicni... onda ti je potreban onaj takozvani "Xbox360 wireless adapter/receiver for wndows".... nema ti posebne verzije za Xbox360 niti za PC, sve je isti hardver... to je samo marketing.

Mislis ovaj? http://www.diskont24.com/product.php?productid=98330  da, to ti je zicni i radit ce ti (samo trebas imati driver).

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 11:06 (lovac82).
14 godina
neaktivan

Da,to je taj..Sta mislis?

Hvala ti na odgovoru.

Da,ja imam neki no name(gigatech) kontroler i ne prihvaca mi desnu gljivu za driblinge,nego samo kao tipke one. Znaci sve sta mi je na tipkama podeseno,tako je i na gljivi. Npr, g. dolje-šut,g desno-pass itd..Pokusavao sam podesit sve iz nova ali nije islo.

Zanima dali cu moc normalno koristit driblinge sa desnom gljivom?

Gledao sam vec emulatore i skinuo sam ga vec jer sam mislio da cu mozda moc svoj podesit ali nije islo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...

Da,to je taj..Sta mislis?

Hvala ti na odgovoru.

Da,ja imam neki no name(gigatech) kontroler i ne prihvaca mi desnu gljivu za driblinge,nego samo kao tipke one. Znaci sve sta mi je na tipkama podeseno,tako je i na gljivi. Npr, g. dolje-šut,g desno-pass itd..Pokusavao sam podesit sve iz nova ali nije islo.

Zanima dali cu moc normalno koristit driblinge sa desnom gljivom?

Gledao sam vec emulatore i skinuo sam ga vec jer sam mislio da cu mozda moc svoj podesit ali nije islo.

To za emulirati/simulirati Xbox 360 kontroler je uvijek upitno, neki kontroleri mogu, a neki jednostavno ne mogu..... za ovaj officialni Xbox 360 kontroler, naravno, ne trebas imati nikakav emulator/simulator, samo ti treba driver sa MS-ove stranci ili Windows Update i to je to... Plug and Play kao na konzoli. Ne samo to, kontroler ima jamstvo od 36 mjeseci....

Sve ti je vec automatski namjesteno, u nekim igrama posebno kao npr. PES/FIFA jer nisu promijenili cak niti sucelje (dakle, nema space, enter etc.... ), tako da ti je maximalno olaksano i prakticki kao da igras na konzoli s naravno boljom grafikom, ipak si na PC-u. Uglavnom, uzimaj bez razmisljanja..... svi hvale taj kontroler, imas tu po PES i FIFA temama, dosta PC igraca koji koriste navedeni kontroler i mislim da je dovoljno dobar dokaz da se isplati uzeti MS-ov officialni kontroler kada ga 80% PC igara podrzava {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 11:20 (lovac82).
17 godina

Kako mogu igrati protiv nekoga na istom računalu?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Evo mene opet {#}

Važno da si kenjal da ti je užas, da ju nemreš smislit lol.

ELS BLAUGRANES <3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice