PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.576.679
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
16 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Tallahassee kaže...
...nije jedina

Trebalo mi je par minuta da shvatim da nije musko 

It is always darkest just before the dawn.
16 godina
mrsmith kaže...
Tallahassee kaže...
...nije jedina

Trebalo mi je par minuta da shvatim da nije musko 

Mislio si da je Grimmmz?

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Mislio si da je Grimmmz?

Skoro 

12 godina
protjeran
mrsmith kaže...
Jack Sparrow kaže...

Mislio si da je Grimmmz?

Skoro 

...u principu se slazem da je vise musko od vas obojice

dc hejter
16 godina
Tallahassee kaže...
mrsmith kaže...
Jack Sparrow kaže...

Mislio si da je Grimmmz?

Skoro 

...u principu se slazem da je vise musko od vas obojice

Okej, sad pretjeruješ. Ok da si rekao više od mene, pošto meni i sise rastu već... ali od Kukija? Pa da li ti znaš kakav je to alfa mužjak u pitanju? 

14 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Za one koji se pale na tick ratte i netcode, nemojte gledati ovo, loše je :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Koliko traje match?

Gledam klipove pa ne razumjem kako ljudi igraju u 2 ili u 4?  To je samo sa prijateljima ili mozes i sa random likova stavit? I mogu li vise od 4 ljudi biti u grupi?

15 godina
neaktivan
Runda traje dok ne zgines ili ne pobijes sve :D.

Znaci moze trajat 20 sekundi, a moze i pol sata.

Mozes solo, duo ili squad (4) i mozes stavit da te stavlja s drugim ljudima u grupu..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
CyberDemonVZ kaže...

Za one koji se pale na tick ratte i netcode, nemojte gledati ovo, loše je :)

Opet ti,pa do kad?

Origin_Steam: hrka11
14 godina

Do kad ću biti živ!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
11 godina
CyberDemonVZ kaže...

Do kad ću biti živ!

terapija.

Origin_Steam: hrka11
12 godina
neaktivan

Pozz ekipo, otvorili smo forum stranicu za sve PUBG igrače. Ukoliko tražis nove obavijesti, novosti, pomoć ili igrača za Duo/Squad, registriraj se, predstavi nam se i nadam se da cemo ti moci pomoći. Također za sve igrače otvorili smo i Teamspeak server pa ukoliko si za gejm pridruži nam se. GG,HF,GL !! Za sva ostala pitanja slobodno me kontaktirajte na Steamu: stilazg
FORUM: https://pubg.com.hr/index.php
TS: ts.pubg.com.hr
STEAM: https://steamcommunity.com/groups/pubghrvatska

Uvijek se skupi ekipica na ts u vecernjim satima pa se slobodno pridruzite :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.10.2017 14:22 (StilaMANIAC).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Cisto informativno. Zasto jos koristite teamspeak?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Po meni je ts najbolji jer najmanje bugova ima i lagova, ovako kad igram duo nekad znam koristit discord i curse ako neko nema ts

Koji je po tebi najbolji?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dugo je bio dolby axon i onda se ugasil i taman je dosel discord. Probal sam sve i ts definitivno ima najgori sound i jos k tome moras platit server. Bar je tak bilo prije ak se ne varam. Discord je free, sound je odlican, on par sa dolby axonom kaj niti jedan prije nije bio i jos vam podrzava community managment i to bolesno dobro.

Ja sam u jednom s par tisuca ljudi. Nebrojeno kanala za duo, sqad, chillanje..organizacija turnira unutar discorda itd itd..
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Prije kada je bio ts, svi su ga koristili, onda je dosao mumble pa su poceli problemi, nakon njega raidcall, pa discord, sto ih vise dolazi imate vise problema. Pitate se kakvih problema? Pa to je jako jednostavno, kada je bio samo ts svi su ga koristili i svima je bio super, onaj dan kada su se poceli pojavljivat drugi programi LJUDI uvijek nadu neki izgovor, e nevalja mi ping u tom programu, igra mi laga zbog toga programa itd onda tu nastaje problem jer ako imas gild od 100 ljudi, 90 ljudi koristi discord, 5 ih ne moze jer im smeta u igrama, a drugih 5 eto tako da se nade neki izgovor da se prijede na neki drugi voice chat. Po meni je glupost da se ista placa, ima ti placenu ili neplacenu verziju tsa kada je tu discord koji dan danas ne shvacam kako zaraduju lovu :)

17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Dugo je bio dolby axon i onda se ugasil i taman je dosel discord. Probal sam sve i ts definitivno ima najgori sound i jos k tome moras platit server. Bar je tak bilo prije ak se ne varam. Discord je free, sound je odlican, on par sa dolby axonom kaj niti jedan prije nije bio i jos vam podrzava community managment i to bolesno dobro.

Ja sam u jednom s par tisuca ljudi. Nebrojeno kanala za duo, sqad, chillanje..organizacija turnira unutar discorda itd itd..

Meni je TS mnogo pregledniji i jednostavniji za koristit nego discord. Program je besplatan, al se server plaća da (ti nista ne placas ako nisi owner jelte). Treba par dana da se čovjek snađe na diskordu...

Što se tiče kvalitete zvuka , ne osjetim razliku između discorda i TS-a... može bit do codeca koji pubg hrvatska koristi, jer znam da se na TS-u može codec podesit.

14 godina

iskreno discord mi je dost smećast.

probao sam ventrillo,ts,mumble i moram priznat mumble ima daleko najbolju kvalitetu zvuka i opcija za igrat se.

15 godina

Discord je extra platforma, imaš i chat i sobe, razne dodatke i sranja. Nešto za što si prije trebao forum, sad praktički sve možeš imat unutar discorda kao klan.

Ljudi dođu uđu u sobe i rokaju. Sjećam se ts od gamersplatoona pa ti dođe netko pa ga tražiš pa ga netko od admina kicka ili stavi u zatvor pa ga ja ne mogu vratit u naše sobe i tamo mu dat naš clanname pa ovo pa razni lagovi.

Dosad otkako sam otkrio discord (hvala arrabaran) mogu reći da je jednostavn, zabavn i prepun sadržaja i kad ga skužiš, na prvu djeluje komplicirano, zbilja je moćan prgram, još samo da slože ingame menu i overlay kad sam u novoj sobi da vidim ko priča ako ne poznam i extra.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

TS server je besplatan do 32 korisnika.

Freak Show Inc.

0 0 hvala 1
15 godina
Friday kaže...

gdje? kolko znam, free serveri su discontuined

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.10.2017 17:07 (MarcoXX).
17 godina
odjavljen
MarcoXX kaže...
Friday kaže...

gdje? kolko znam, free serveri su discontuined

Vidi stvarno...

https://www.teamspeak3.com/free-teamspeak-server.php

Bilo je free do prije nekog vremena. Moj free jos uvijek radi bez problema

Freak Show Inc.
10 godina
protjeran

Lijepo zatrazis licencu non profit i imas 512 korisnika.

17 godina
odjavljen
Kresimir4 kaže...

Lijepo zatrazis licencu non profit i imas 512 korisnika.

Nije tako jednostavno - trebas podastrijeti dokaze da stvarno imas veliku hrpu ljudi kojoj treba TS, moras imati svoju stranicu na kojoj se vidi aktivnost community-ja (bez ikakvih reklama i pizdarija) i moras imati mail adresu na tu domenu.

Freak Show Inc.
10 godina
protjeran

Kada sam se ja prijavljivao, imao sam stranicu i forum, nikakve dokaze nisam davao, samo podnio molbu za non profit i to je to.

15 godina

Sve to možeš izbjeći, instalirati, napravaiti svoj discord i pozvat cure i žene da se družite.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Može li i5 3570 @4.2Ghz terat gtx1070 u ovoj igri ili moram ici na komplet novi setup ? Fala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bik kaže...

Može li i5 3570 @4.2Ghz terat gtx1070 u ovoj igri ili moram ici na komplet novi setup ? Fala

ma moze.. meni radi normalno na 2500k na 4.4 ghz. Imam padove ali da sad iskeširam 1000 eura za hardver? neznam.. ne zvuci mi logicno..

(G)jokaCRO ingame
16 godina

Ja imam onak dost stariju konfu i meni igra vrlo dobro radi.

Ne znam šta su napravili prije nekih tjedan-dva al od tada više nemam velikih frame dropova i igra mi ide dosta glatko.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bik kaže...

Može, moj i5 je na 4,5 i gura gtx1080 sasvim solidno.

Engage...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice